Ajankohtaista

ISYYn ja UEF:n Hyvinvointiviikko 2019

30.09.2019 - 06.10.2019 |Kaikki

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) ja Itä-Suomen yliopiston (UEF) Hyvinvointiviikkoa vietetään yliopiston kampuksilla viikolla 40 eli 30.9-6.10.2019.

Viikon aikana opiskelijoiden ja yliopiston henkilökunnan on mahdollista tutusta paikallisiin hyvinvointitoimijoihin ja kiinnittää huomiota omaan jaksamiseen. Tänä syksynä Hyvinvointiviikon teemana on opiskelijoiden henkinen hyvinvointi ja jaksaminen.

Hyvinvointiviikon ohjelma kampuksilla:

Joensuu:

Maanantai 30.9.

 • Hyvinvointitori klo 10-14 Carelian aulassa.
  Paikalliset hyvinvointitoimijat esittelevät toimintaansa. Paikalla mm. Liikenneturva, SPR, Fazer ja SYKETTÄ. Hyvinvointitorilla myös Joensuun kampuksen edunvalvontajaosto tavattavissa.

Tiistai 1.10.

 • YTHSn Kaamosinfo (englanniksi) klo 10-11 M110
  YTHS pitämässä kaamosinfossa käsitellään kaamosajan vaikutuksia kehoon ja mieleen sekä käydään läpi keinoja selviytyä kaamosajasta
   
 • Orientaatio yliopisto-opiskeluun (1131000) kuuluvat hyvinvointityöpajat uusille opiskelijoille 1.10 klo 12-15 molemmilla kampuksilla. Uusi opiskelija, muista ilmoittautua työpajoihin!

Keskiviikko 2.10.

 • Liikuntailtapäivä
 • Liikuntailtapäivän jatkobileet klo 22 alkaen Kimmelissä. Liikuntailtapäivänä on mahdollista kokeilla uusia erilaisia lajeja.

Torstai 3.10.

 • Koiravierailu Carelian alkukivillä klo 11-13 (säävaraus).
  SYKETTÄ järjestää suositun koiravierailun osana hyvinvointiviikkoa. Tule rapsuttelemaan karvaisia vierailijoita ja poistamaan samalla stressiä!

Lauantaina ja sunnuntaina 5.-6.10. 

 • Sulkapallo-ottelu / PERUTTU!
  Viikonloppuna järjestetään matalan kynnyksen sulkapallo-ottelu Länsikadun koululla klo 11.30-19.00. Turnaus on kaikille avoin.
   

Kuopio:

Viikon jokaisena arkipäivänä tarjoillaan kirkasvaloaamiaisia Studentian Kappelilla.

Kaamosväsymystä ehkäisevien kirkasvalojen loisteessa voit nauttia aamiaiseksi puuroa, kahvia ja teetä. Kirkasvaloaamiaiset ovat tarjolla klo 7.45-9.00

Maanantai 30.9. 

 • Koiravierailu Lukeman edustalla klo 10-13 (säävarauksella) 
  Suositut koirakaverit tulevat jälleen vierailemaan kampuksella. Tule rapsuttelemaan karvaisia vierailijoita ja poistamaan samalla stressiä!

Tiistai 1.10.

 • Kaamosinfo (englanniksi) klo 10-11 SN205
  YTHS pitämässä kaamosinfossa käsitellään kaamosajan vaikutuksia kehoon ja mieleen sekä käydään läpi keinoja selviytyä kaamosajasta
 • Orientaatio yliopisto-opiskeluun (1131000) kuuluvat hyvinvointityöpajat uusille opiskelijoille 1.10 klo 12-15 molemmilla kampuksilla. Uusi opiskelija, muista ilmoittautua työpajoihin!

Keskiviikko 2.10

 • Liikuntailtapäivä.
  Liikuntailtapäivänä on mahdollista kokeilla uusia erilaisia lajeja.

Torstai 3.10.

 • Hyvinvointitori klo 10-14 Snellmania aula
  Paikalliset hyvinvointitoimijat esittelevät toimintaansa. Paikalla mm. Liikenneturva, Kuopion hierojakoulu, Fazer ja SYKETTÄ. Hyvinvointitorilla myös edunvalvontajaosto tavattavissa.
 • Hyvinvointitorin yhteydessä myös Mahtituote esittelemässä sähköpyöriä ja näiden käyttöä klo 10-14. Sähköpyörien esittely tapahtuu Snellmania –rakennuksen päätyseinän luona (SN100 salin päässä), Inva-parkin läheisyydessä.

Perjantai 4.10. 

 • Verenluovutusmahdollisuus

  Opiskelijoiden ja henkilökunnan on mahdollista luovuttaa verta Kuopion veripalvelun toimistolla. Perjantai on varattu ISYYn ja UEFn luovuttajille kokonaan. Kuopion veripalvelun toimisto on auki perjantaina klo 10-17 ja sijaitsee osoitteessa Puijonkatu 23 (Sektori, 2 krs) 70100 Kuopio) 

  Luovuttajien on mahdollista saada taksikortilla veloituksettomat meno-paluu kuljetukset yliopistolta veripalvelun toimistolle. Taksikorttia käytettäessä tulee ottaa huomioon seuraavat asiat:

  - Luovuttajat voivat käyttää vapaasti mitä taksiyritystä vain.
  - Veripalvelun toimistolta saa taksikortin, jolla meno- ja paluumatka voidaan maksaa.
  - Taksikortilla saa hyvityksen matkasta yliopisto – Puijonkatu 23 ja tämä kaksi kertaa tunnissa.
  - Veripalvelulle sopiva tahti kuljetuksille on noin puolen tunnin välein palvelun sujumiseksi mahdollisimman ruuhkattomasti. Ensimmäinen kuljetus voi olla paikalla klo 10.00. Viimeisimmän kuljetuksen olisi hyvä olla paikalla klo 16.30, jotta luovutus onnistuu aukioloajan puitteissa.
  - Taksikortilla maksettaessa kyydissä täytyy olla vähintään neljä (4) matkustajaa. Taksikortilla maksetaan ainoastaan kyydit, joissa on vähintään neljä matkustajaa.