Ajankohtaista

Joensuun ylioppilasteatteri esittää

15.12.2019 - 15.12.2019 |Joensuu

Eikä kevät koita on 4 pienoisnäytelmän kokoelma, joka käsittelee masennusta, menneisyyttä ja maailmankatsomuksia kukin omalla tavallaan. Näytelmät vakavoituvat aiheidensa äärelle, mutta jossain näkyy toivon pilkahdus. 
Esitys ei sovi alle 13-vuotiaille. 

Taidekeskus Ahjossa (Kirkkokatu 23, 80100 Joensuu)

Ensi-ilta:
la 7.12. klo 19

Muut esitykset:
su 8.12. | to 12.12. | su 15.12. | to 19.12. | pe 20.12. 
Kaikki esitykset ovat klo 19.
Esityksen kesto väliaikoineen on noin 2 tuntia.

Liput 16/14/10e (normaali/alennettu/ISYY:n opiskelijat)
Maksuvälineenä meillä käy tällä hetkellä vain käteinen.

Lippuvaraukset ja lisätiedot: tuotanto.joyt@gmail.com / 050 3308180
Kysy myös ryhmähintoja!

EIKÄ KEVÄT KOITA


Rakkaani taivaassa
Rakkaani taivaassa on kuvaus siitä, kuinka masennus ottaa elämän valtaansa. Se estää kotoa lähtemisen, harrastamisen ja ystävien tapaamisen. Se kasvaa ja vaatii yhä enemmän huomiota, kunnes elämässä ei ole enää mitään muuta. On vain yksi tie ulos.

Sauna
Sauna on kertomus juurettomuudesta, identiteetistä ja ylisukupolvisista traumoista. Nainen on kadottanut yhteyden kotiseutuunsa ja sukuunsa, eivätkä luokkaloikka ja uusi elämä ole sujuneet suunnitelmien mukaan. Vanhojen muistelu kotiseudulla nostaa esiin yllättävän eläviä muistoja. 

Iltasatu
Syntymäpäiväsankarin ilta on pilalla, kun hän joutuu kohtaamaan kuoleman kesken juhlien. Onneksi paikalla on neljä vastuullista aikuista, jotka tarjoavat lohtua ja osaavat vastata elämän ja kuoleman kysymyksiin niin selkeästi, että lapsikin ymmärtää. Iltasatu on naurattava, musiikillinen ja katarttinen esitys siitä, miten hukassa ihmiset ovat. 
 
No mikäs tässä
Mitä tehdä, kun tuntuu siltä, ettei kukaan tunnu kuuntelevan? No mikäs tässä on katsaus yhden ihmisen hankaluuksiin pärjätä elämänsä kanssa. Jos elämä ei vakaata ja fiksua olekaan, voi siitä ainakin veistellä lauluja leikkiä lyöden. Onko muusikko elävä jukeboksi vai ihminen?

Lue lisää: 

Facebook.com: Eikä kevät koita