Ajankohtaista

Kaverikahvila

09.04.2024 - 09.04.2024 |Kaikki

Kaverikahvila tarjoaa luentojen jälkeen matalan kynnyksen hengailua ja mahdollisuuden tavata toisia opiskelijoita kahvin sekä välipalan merkeissä. Kaverikahvilaan ovat tervetulleita kaikki Itä-Suomen yliopiston opiskelijat. Kahvilaan saa tulla yksin tai kaverin kanssa. Lisäksi Kaverikahviloissa on vaihtuvaa rentoa ohjelmaa. Ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista ja voit saapua hetkeksi tai koko ajaksi.

Kahvila kokoontuu tiistaisin 12.3. alkaen klo 15-17 Kuopiossa Lukemalla ja klo 16-18 Joensuussa Auroran AU110-takkahuoneessa. Takkahuoneeseen pääsee, kun kävelee Aurora-rakennusten välistä sisäpihalle, kääntyy vasemmalle ja jatkaa kävelyä suoraan takapihan päätyyn asti. Tien päässä on rakennuksen ulko-ovi, josta pääsee sisään. Samasta ovesta kuljetaan myös Auroran kuntosalille. 

Osallistuminen on maksutonta, eikä vaadi etukäteen ilmoittautumista.

Kaverikahvilaa vetävät vertaisohjaajat sekä ISYYn kaverikahvilatiimin vapaaehtoiset. Taustatukena ovat oppilaitospastorit sekä UEF:n opintopsykologit ja erityisopettaja. Otamme vastaan kehitysideoita sekä toiveita ohjelmasta, yhteystiedot löytyvät alempaa. 

Lämpimästi tervetuloa Kaverikahvilaan! 

Kaverikahvila on alun perin Kuopion YTHS-terveystyöryhmän konsepti.

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Kaverikahvila

Lisätietoa:

Kuopio: Katri Ruth, opintopsykologi, Itä-Suomen yliopisto, katri.ruth(at)uef.fi, p. 040 355 2044 

Joensuu: Tiina Juurela, opiskeluhyvinvoinnin asiantuntija, Itä-Suomen yliopisto, tiina.juurela(at)uef.fi, p. 040 316 2572