Ajankohtaista

Liikuntailtapäivä

04.10.2023 - 04.10.2023 |Kaikki

Korkeakoulujen yhteistä liikuntailtapäivää vietetään 4.10.2023. Liikuntailtapäivä on kaksi kertaa vuodessa järjestettävä UEF:n, Karelia-amk:n ja Savonia-amk:n yhteinen tapahtuma opiskelijoille ja henkilöstölle, joka on vapautettu kokonaan opetuksesta klo 12.15 jälkeen rehtoreiden päätöksellä. Liikuntailtapäivän ohjelma on SYKETTÄ-liikuntapalveluiden järjestämä, mutta osallistuminen ei vaadi SYKETTÄ-tarraa.

Liikuntailtapäivänä on tarjolla on runsaasti erilaisia liikuntamahdollisuuksia ja lajikokeiluja sisällä ja ulkona sekä yhteistyökumppaneiden järjestämänä. Osa lajeista on maksuttomia ja osa vaatii erillisen pääsymaksun. 

Liikuntailtapäivän ohjelman lisäksi myös kaikki päivän SYKETTÄ-kalenterin tunnit ovat osa ohjelmaa! Osallistuaksesi liikuntakalenterin tunneille ja vuoroille liikuntailtapäivänä sinulla ei tarvitse olla voimassaolevaa SYKETTÄ-tarraa, mutta sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjäksi sekä ilmoittautua tunneille ja vuoroille.

Liikuntailtapäivän ohjelma on julkaistu! Kaupunkikohtaiset liikuntailtapäivän ohjelmat ja ilmoittautumisaikataulut löydät alla olevien verkkosivujen kautta.

Lue lisää: 

Sykettä.fi, avautuu uuteen välilehteen: Joensuun liikuntailtapäivän ohjelma

Sykettä.fi, avautuu uuteen välilehteen: Kuopion liikuntailtapäivän ohjelma