Ajankohtaista

Oidipuksen poikkitieteelliset mafiasitsit

05.12.2019 - 06.12.2019 |Joensuu

Joensuun mafia on vihdoin voittanut Petroskoin mafian pitkään jatkuneessa verisessä taistossa Susirajan herruudessa, ja nyt sitä on aika juhlistaa sitsien merkeissä erittäin tarkoin varjellussa salakapakassa Kerubissa. Joukkoon on kuitenkin soluttautunut pari Petroskoin mafian edustajaa pyrkimyksenään saada Susirajan mafiaherruus takaisin Venäjän puolelle. Päästä valloilleen sisäinen mafiapomosi ja tule selvittämään mysteeri 5.12. klo 18 alkaen, ennen kuin on liian myöhäistä! 

Kuten tiedetään, mafia juhlii leveästi, joten näilläkin sitseillä tarjotaan Kerubin loistava kolmen ruokalajin illallinen juomakaatoineen (2 kpl olut/siideri/viini/lonkero)  ja shotteineen (2 kpl). Illalliskortin hinta on 30e (alkoholiton 23e) ja se sisältää narikan lisäksi sisäänpääsyn jatkoille Kerubin kellarin lakkidiscoon klo 23 alkaen. Menu tarkentuu viimeistään ilmoittautumisen alkamiseen mennessä, ja valittavaksi on myös vegaaninen versio. Sitsien aikana on mahdollista ostaa edullisia tarjoushintaisia juomia baarista.

Pukukoodina on  tumma puku tai iltapuku, ja teemaa on myös suotavaa ilmentää asussa. Sitseille ovat tervetulleita kaikkien ainejärjestöjen edustajat sekä heidän avecinsa. 

Ole nopea, sillä näille sitseille pääsee vain kaikkein paras kerma! Viime vuoden saman tyylisille Oscargaala-sitseille kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan, joten laita nämä tiedot visusti mieleesi: 

MITÄ: OIDIPUKSEN POIKKITIETEELLISET MAFIASITSIT 
MISSÄ: KERUBIN SALISSA
MILLOIN: 5.12 KLO 18 (narikka aukeaa klo 17:30) 
ILMOITTAUTUMINEN ALKAA: 1.11. KLO 11, ilmoittautumislinkki tulee tälle tapahtumasivulle
PUKUKOODI: TUMMA PUKU/ILTAPUKU

Lue lisää: 

Facebook.com: Oidipuksen poikkitieteelliset mafiasitsit