Ajankohtaista

Päiväretki Ukko-Kolille (SILLAT)

01.04.2023 - 01.04.2023 |Kuopio

Tervetuloa Siltoin kanssa Kolille!

Viime vuonna huippusuosittu Kolin päiväretki tekee paluun.

Lähtö retkelle tapahtuu yliopistolta, Studentian ja Lukeman (Yliopistonranta 3, 70211 Kuopio) parkkipaikalta lauantaina 1.4. klo 9.30. Saavumme Kolille ennen puolta päivää. Kolille kuljetaan tilauslinja-autolla, josta löytyy WC-tilat. Kolilla on mahdollista liikkua itsenäisesti tai valmiissa porukassa. Retkellä on myös mahdollista lähteä ISYYn toimijoiden kanssa vaelluskierrokselle, jossa pysähdymme nuotiopaikalle paistamaan makkaraa. Paluumatka alkaa kello 17 ja olemme takaisin Lukemalla viimeistään klo 20. Matkat edestakaisin ovat maksuttomia, mutta retkellä tapahtuvat aktiviteetit, kuten syömiset yms. ovat omakustanteisia. Mukaan mahtuu 50 opiskelijaa. Suosittelemme säänmukaista varustusta.

Päiväretki on avoin kaikille UEF:n opiskelijoille. Ilmoittautuminen mukaan retkelle on käynnissä Kide.appissa 7.-24.3. välisen ajan tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Linkki ilmoittautumiseen löytyy alempaa. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, jonka vuoksi osallistumisesta joutuu maksamaan etukäteen 10 € pantin + 0,5 € palvelumaksun. Pantin saa takaisin tapahtumaan osallistumisen jälkeen, mutta Kide.appin palvelumaksua ei voida palauttaa. Ilmoittautumisajan jälkeen osallistumisen peruuntumisesta ei saa panttia takaisin, ellet anna lippuasi eteenpäin. Jos teet näin, otathan viipymättä yhteyttä matkanjärjestäjään Riina Pääkköseen, yhteystiedot löytyvät alempaa. Pantin voi tulla maksamaan myös ISYYn toimistolle, otathan tässäkin tapauksessa etukäteen yhteyttä Riinaan.

Lisätietoa tapahtuman kulusta ja aikatauluista tulee sähköpostiin viimeistään 27.3., muista tarkastaa myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen

Kide.app, avautuu uuteen ikkunaan: Päiväretki Ukko-Kolille // Day trip to Ukko-Koli

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529