Ajankohtaista

SILLAT-aamupalat Joensuu

31.01.2023 - 02.02.2023 |Joensuu

SILLAT-aamupalat ovat rentoja ja yhteisöllisiä hengailuhetkiä, jotka ovat avoimia kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille. Tule aloittamaan päiväsi ravitsevalla aamupalalla sekä poikkitieteellisesti tutustumalla kanssaopiskelijoihin, ja saat puhtia koko loppupäiväksi!

Aamupalahetkiä järjestetään kevään 2023 aikana neljänä eri viikkona. Yhdellä viikolla järjestetään kolme aamupalakertaa. Ensimmäinen aamupalaviikko järjestetään viikolla 5 (ti-to 31.1.-2.2.) Joensuun SYKETTÄ-palveluiden upouudella kuntosalilla Portti54:ssa (Tulliportinkatu 54, 80130). Aamupalat alkavat klo 8.15 ja päättyvät klo 9.00. Salille on mahdollista jäädä aamupalan jälkeen, et tarvitse SYKETTÄ-tarraa! Aamupaloille osallistuu myös SYKKEEn uusi liikuntaneuvoja, jolta voi kysyä liikuntaan ja ravitsemukseen liittyviä kysymyksiä. 

Tilaisuuksiin ilmoittaudutaan etukäteen Kide.appissa, jotta mahdolliset erityisruokavaliot saadaan huomioitua tarjoiluissa. Ilmoittautuminen viikon 5 aamupaloille on käynnissä 17.-24.1. välisen ajan. Ilmoittautumislinkki löytyy alempaa. Osallistuminen on maksutonta ja yhdelle kerralle mahtuu 13 henkilöä. Aamupalat ovat olleet todella suosittuja, joten ilmoittauduthan vain yhdelle kerralle kullakin viikolla, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua. Ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen aamupalakertaa. 

Aamupalalla on tarjolla leipää, sämpylää, hummusta, juustoa, kasviksia, puuroa, jogurttia, mysliä, tuoremehua sekä kahvia ja teetä.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen 31.1.-2.2. aamupaloille:

Kide.app, avautuu uuteen ikkunaan: SILLAT-aamupalat Joensuu

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529