Ajankohtaista

Sober Disco

21.03.2023 - 22.03.2023 |Kuopio

Edit. (13.3.): Ennakkoliput ovat loppuneet. Lippuja saa ostettua ovelta tapahtumapäivänä klo 19-21 väliltä hintaan 5 €.
Edit. (17.3.): Tapahtuman aikataulu on lisätty sivulle.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta ISYY järjestää korkeakouluopiskelijoille ensimmäistä kertaa ikinä Sober Discon eli alkoholittomat iltabileet Kulttuuriareena 44:ssä tiistaina 21.3. klo 19-01!

Mikä Sober Disco?

Tämän vuosikymmenen aikana alkoholittomista bileistä on tullut yhä suositumpia. ISYYn Sober Discossa pääset nauttimaan live-musiikista ja tanssimisesta sekä pitämään hauskaa ilman alkoholia. Illan aikana suun kostuttavat holittomat mocktailit ja limpparit. Parasta on se, että näistä bileistä ei tule krapulaa tai morkkista eikä tarvitse katsoa muiden alkoholin käyttöä!

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

Tapahtuma on avoin ihan kaikille korkeakouluopiskelijoille. Tapahtuman tarkoitus on edistää päihteettömämpää opiskelijatapahtumakulttuuria. Kaikki eivät halua lähteä baariin, mutta jokainen voi tulla Sober Discoon.

Mitä Sober Discossa tapahtuu?

Illan aikana esiintyy kuopiolaisista opiskelijoista koostuva bilebändi BileDuct, jonka settilista ei takuulla jätä ketään kylmäksi. Keikalla soitetaan niin Suomesta kuin maailmaltakin tuttuja hittejä. Luvassa on esimerkiksi Harry Stylesia, ABBAa, Paula Koivuniemeä sekä Haloo Helsinkiä. Tällä keikalla yleisössä saa ja pitääkin laulaa mukana! Tarkempi soittoaikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Lisäksi tuottaja/DJ Daun Lou pitää huolen siitä, että Discossa tehdään juuri sitä itseään eli tanssitaan. Daun Lou kuratoi soittimien lisäksi raitoja myös YleX radiokanavan puolella Uuden Tanssimusiikin Listalla. Tuottajana hän on tehnyt tunnetuksi itseään virallisen tason remikseillä mm. Kuben ja Käärijän biiseistä sekä epävirallisilla tuotannoilla ja mashupeilla, jotka soivat ympäri Suomen yökerhoja.

Ravitsemustieteiden ainejärjestö Retikka ry vastaa illan ruoka- ja juomapuolesta sekä pitää huolen siitä, että Discon kahviossa on tarjolla syötävää ja juotavaa.

Aikataulu

Klo 19 ovet ja lipunmyynti aukeavat
Klo 19-21 DJ Daun Lou
Klo 21 BileDuct 1. setti, lipunmyynti loppuu
Klo 21.40-23.30 DJ Daun Lou
Klo 23.30 BileDuct 2. setti
DJ Daun Lou klo 00.30 saakka ja valomerkki
Retikka ry:n kahvio auki klo 19-23
Lisäksi oheisohjelmaa, kuten limbokisa ja valokuvausseinä!

Lipunmyynti

Ennakkolipunmyynti alkaa Kide.appissa 1.3. klo 13. Ennakkolipun hinta on 3 € (+ 0,5 € palvelumaksu), joka sisältää tapahtuman ainutlaatuisen haalarimerkin. Ennakkolippuja on rajoitetusti, joten hanki omasi ripeästi. Lippuja voi ostaa myös ISYYn toimistolta. Haalarimerkit jaetaan sisäänpääsyn yhteydessä. Ennakkolipunmyynti päättyy viimeistään 15.3., jonka jälkeen lippuja on saatavilla tapahtumapäivänä klo 19 alkaen ovelta hintaan 5 € (sis. haalarimerkin). Narikka on omatoiminen eikä tapahtumajärjestäjä tai Kulttuuriareena vastaa narikkaan jätetyistä tavaroista.

Linkki ennakkolipunmyyntiin

Kide.app, avautuu uuteen ikkunaan: Sober Disco

Turvallisen tilan periaatteet

Niin kuin kaikissa ISYYn tapahtumissa, myös Sober Discossa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita. Tapahtumaan tulee yhdenvertaisuustarkkailijoita, joiden puoleen voi kääntyä tarvittaessa. Lisäksi tapahtumassa on järjestyksenvalvontaa. Lue lisää ISYYn turvallisen tilan periaatteista alempaa löytyvän linkin kautta.

Tapahtumalle asetetut ehdot

Tapahtuma on avoin korkeakouluopiskelijoille ja sisäänpääsyn yhteydessä tarkistetaan opiskelijakortti. Päihteiden vaikutuksen alaisena olevia henkilöitä ei päästetä sisälle. Tapahtuman järjestäjällä on oikeus poistaa osallistuja tapahtumasta, jos hän käyttää päihteitä tapahtumassa.

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen ikkunaan: Turvallisemman tilan periaatteet
Facebook.com, avautuu uuteen ikkunaan: Sober Disco

Lisätietoja:

Riina Pääkönen, riina.paakkonen(at)isyy.fi, p. 044 491 6529