Ajankohtaista

Sober Disco

09.04.2024 - 09.04.2024 |Kuopio

ISYY järjestää Supersuositun Sober Discon Kuopiossa Bar Laskussa tiistaina 9.4.2024 klo 18-00!

Tämän vuosikymmenen aikana alkoholittomista bileistä on tullut yhä suositumpia. ISYYn Sober Discossa pääset nauttimaan musiikista, tanssimisesta ja karaoksesta sekä pitämään hauskaa ilman alkoholia. Illan aikana suun kostuttavat herkulliset, holittomat mocktailit. Parasta on se, että näistä bileistä ei tule krapulaa tai morkkista eikä tarvitse katsoa muiden alkoholin käyttöä. Tapahtuman tarkoitus on edistää päihteettömämpää opiskelijatapahtumakulttuuria ja sen vuoksi disco on avoin kaikille korkeakouluopiskelijoille.

Huomaathan, että tapahtuma on täysin päihteetön ja järjestäjällä on oikeus poistaa päihteiden vaikutuksen alaisena oleva henkilö tapahtumasta. Tapahtumassa noudatetaan ISYYn turvallisemman tilan periaatteita. Lue lisää periaatteista alempaa löytyvän linkin kautta.

Liput

Lipunmyynti alkaa Kide.appissa tiistaina 26.3. klo 10. Lipun hinta on 5€ (+ Kide.appin palvelumaksu 0,5€) sisältäen upean haalarimerkin! Huom. Narikkamaksu 3,50€ ei kuulu pääsylipun hintaan.

Kide.app, avautuu uuteen välilehteen: Sober Discon lipunmyynti

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Turvallisemman tilan periaatteet

Lisätietoja:

Eveliina Scharin, yhteisöllisyyskoordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), yk(at)isyy.fi, p. 044 491 6529