Ajankohtaista

UEF vs Karelia AMK pesisturnaus

06.10.2021 - 06.10.2021 |Joensuu

Hei sinä Joensuun korkeakouluopiskelija tai henkilökuntaan kuuluva: Tervetuloa Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen ja Karelia-ammattikorkeakoulun yhteisen liikuntailtapäivän UEF vs Karelia AMK pesisturnaukseen! 

Turnaus järjestetään korkeakoulujen yhteisenä liikuntailtapäivänä 6.10. kello 12.15-15.00 Kerubi Stadionilla. Turnauksen aikana pelataan kaksi ottelua, joista ensimmäinen on rento "Chill"-ottelu ja toinen tosi kyseessä "Serious Business"-ottelu. "Chill"-ottelussa ei ole väliä, vaikka et olisi koskaan nähnytkään pesäpallomailaa. 

Joukkueet koostuvat UEFin ja Karelian opiskelijoista sekä henkilökunnasta. Ilmoittaudu oman taitotasosi mukaan joko Chill- tai SB-otteluun. Varusteet on myös mahdollista saada lainaan otteluun. Otteluiden voittajajoukkueet ja osallistujat palkitaan.

Voit tulla myös katsomaan peliä ja kannustamaan suosikkijoukkueesi voittoon: yleisölle luvassa myös palkintoja, mm. paras kyltti & kannustushuuto. Osallistuminen on kaikille maksutonta! Osallistuthan tapahtumaan vain terveenä. Tuomme käsidesiä ja kasvomaskeja niitä tarvitseville.

Ilmoittautuminen:

UEF/ISYY-joukkueen ilmoittautuminen, avautuu uuteen ikkunaan: UEF/ISYY-joukkue

Karelia AMK/POKA-joukkueen ilmoittautuminen, avautuu uuteen ikkunaan: Karelia AMK/POKA-joukkue

Turnauksen järjestävät Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta ISYYn SILLAT-hanke & Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKAn NYT-hanke. Molempien hankkeiden tarkoitus on edistää opiskelijahyvinvointia ja yhteisöllisyyttä korkeakouluissa. Menossa mukana myös Joensuun korkeakoululiikunta SYKETTÄ.

Lue lisää:

Facebook.com, avautuu uuteen ikkunaan: UEF vs Karelia AMK pesisturnaus // UEF vs Karelia UAS Finnish baseball tournament

Lisätietoa:

Riina Pääkkönen, SILLAT-hankekoordinaattori, riina.paakkonen@isyy.fi, p. 044 491 6529