Ajankohtaista

Winter Classic 2024 -jääkiekko-ottelu

16.01.2024 - 16.01.2024 |Joensuu

Tule kokemaan korkeakoulujen välinen ulkojääottelu! UEF ja Karelia AMK ottavat jälleen toisistaan mittaa suositussa Winter Classic -jääkiekkopelissä Mehtimäen pesäpallostadionilla (Mehtimäenaukio 2, Joensuu) tiistaina 16.1.2024. Tule siis katsomaan ja kannustamaan suosikkejasi satapäisen yleisön seurassa.

Luvassa tapahtuma, jolle NHL:kin kalpenee. Tule siis mukaan seuraamaan, kannustamaan ja nauttimaan toista kertaa järjestettävästä maksuttomasta talviurheiluspektaakkelista!

Otteluun on vapaa sisäänpääsy. Tapahtuman järjestäjänä toimii Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta ISYY ja SYKETTÄ Joensuu. Tapahtumaa tukemassa Joensuun kaupunki, Itä-Suomen yliopisto, Karelia-ammattikorkeakoulu, Maakuntaliitto ja moni muu!

Alustava aikataulu:

  • 16:30 sisäänpääsy alkaa
  • 17:15 joukkueiden ja tuomarien lämmittely
  • 17.50 alkuseremonia
  • 18.00 peli alkaa
  • 21.00 tapahtuma päättyy
  • 22.00 jatkot Bar Playssa

Portit avautuvat yleisölle kello 16.30. Sisään mahtuu 3500 henkilöä ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Kide.appista löytyy tapahtuman ilmaislippuja, joiden avulla arvioidaan osallistujien määrää. Kide.app -lippu ei takaa pääsyä alueelle. Portilla on turvatarkastus, joten jätäthän kielletyt esineet (kuten teräaseet ja ilotulitteet) ja omat juomat kotiin. Pukeudu lämpimästi ja opiskelijahaalareihin, mikäli sinulta sellaiset löytyy!

Ennen ottelua ja ottelun erätauoilla ohjelmaa ja kilpailuja yleisölle. Tapahtuman virallinen “limited edition” haalarimerkki myynnissä vain tapahtuman kioskilta ja ennakkoon ostettavissa kide.appin kautta. Tapahtuma-alueella on Joensuun Kiekko-Poikien ylläpitämiä kioskimyyntipisteitä, joissa on tarjolla mm. kuumaa mehua, kahvia ja makkaraa. Alueella on myös K-18 anniskelualue. Järjestämme myös arvonnan Icehearts ry:n paikallisen toiminnan tueksi. Arvontalippuja (2€/kpl) saatavilla 1500 kpl ja huippupalkinnot jaetaan paikan päällä! Pääpalkintona on kaksi VIP Exclusive -lippua ensi kesän Blockfesteille.

Lue lisää:

Kide.app, avautuu uuteen välilehteen: Winter Classic 2024

Tapahtumat.joensuu.fi, avautuu uuteen välilehteen: Opiskelijoiden Winter Classic 2024

Lisätietoja:

Niklas Leinonen, palvelusuunnittelija, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), vapaa-aika(at)isyy.fi, puh. 044 576 8418