Ajankohtaista

28.09.2020

Tutustu Joensuun toimijoihin syksyn 2020 järjestöpäivillä

ISYYn järjestöpäivät on molemmilla kampuksilla järjestettävä tapahtuma, jossa ISYYn kerhot ja erilaiset järjestöt esittelevät toimintaansa. Tapahtumassa opiskelijoilla on mahdollisuus löytää mukavaa tekemistä opintojen vastapainoksi. 

Tänä syksynä järjestöpäivät järjestetään etänä. ISYY on pyytänyt molempien kampusten kerhoja ja ainejärjestöjä sekä kampusjärjestöjä ja muilta järjestöjä lähettämään lyhyet esittelyt itsestään ja tälle sivulle olemme koonneet Joensuun toimijoilta saamamme materiaalin. Tervetuloa tutustumaan kerhoihin ja järjestöihin! 

Järjestöpäivät ovat myös Facebookissa, jossa Joensuun ja Kuopion järjestöpäiville on omat tapahtumansa! Voit osallistua Facebook-tapahtumiin alla olevista linkeistä

Joensuun kerhot

JOOJAKU

JOOJAKU, Joensuun Opiskelijoiden Japanilaisen Kulttuurin kerho (ヨーヤク)

Kerho kokoontuu toistaiseksi joka toinen keskiviikko klo 16.00-20.00 ISYYn kerhohuoneella erilaisen Japanin kieleen ja kulttuuriin liittyvän toiminnan merkeissä, mm. japanilaiset pelit, elokuvat, origamit ja kalligrafia.
Osallistuminen kerhon toimintaan on maksutonta ja avointa kaikille Japanin kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille ISYYn jäsenille.
Korona-tilanne vaikuttaa myös JOOJAKU:n tämän hetkiseen toimintaan, kerhon aktiviteetteihin osallistumisen edellytyksenä haluamme, että tulet paikalle oireettomana ja maskin kanssa.

Syksyn aikana pidämme vuotuisen hallituksen kokouksen, jossa valitaan seuraavan kauden hallitus. Tänä vuonna pidämme kokouksen JOOJAKU:n discord kanavalla edellä mainituista syistä.

JOOJAKU:n facebook-sivu
JOOJAKU:n Discord-kanava

//

JOOJAKU, Japanese culture club for students in Joensuu (ヨーヤク) is located at Joensuu Campus, University of Eastern Finland. We gather for club activities every other Wednesday 16.00 - 20.00 at ISYY clubroom for activities concerning Japanese language and culture, such as japanese games, movies, origami, and calligraphy.
Participating in club activities is free and open to all who are interested in Japanese culture and language.
Coronavirus situation has affected JOOJAKU's activities, participating in club activities requires that you are without symptoms and wear a mask.

During the autumn we will hold the yearly meeting, where we will decide next years club leadership. We will hold the meeting at JOOJAKU's discord channel, due to reasons mentioned above.

JOOJAKU facebook
JOOJAKU Discord

 

Joensuun ainejärjestöt

Echo ry

Echo ry on englanninopiskelijoiden ainejärjestö, joten jäseniimme kuuluu kaikenlaisia englanninkielisen viestinnän ja kulttuurin asiantuntijoita opettajista ja tutkijoista kääntäjiin sekä tulkkeihin. Pidämme huolta jäsenistömme edunvalvonnasta ja järjestämme mahtavia tapahtumia lukuvuoden ympäri! In English: Echo is the English students' association so you can find all kinds of professionals in English (language and culture) and intercultural commmunication among our members: teachers, researchers, translators, interpreters, you name it! We organise various events and help our members with university-related problems.

Haalarimerkkimyynti/overall patches

 

Epsilon ry

Syksyinen tervehdys fysiikan ja matematiikan pää- ja sivuaineopiskelijoiden ainejärjestöltä Epsilon ry:ltä! Epsilonin pitkät perinteet ulottuvat aina vuoteen 1970 saakka, jolloin ainejärjestömme perustettiin. Tänä vuonna juhlistamme 50-vuotista taivaltamme, parhaamme mukaan.

Epsilonin toimintaa pyörittää tällä hetkellä kymmenpäinen hallitus, jonka tukena toimii mm. tapahtumavapaaehtoisista koostuva tiimi. Tärkeimpiin tehtäviimme kuuluu opiskelijoidemme edunvalvonta, tapahtumien järjestäminen sekä suhteiden luominen ympäröiviin tahoihin, esimerkiksi muihin ainejärjestöihin sekä alamme liittoihin. Näkyvin tapahtumamme on perinteisesti keväisin järjestettävä VappuViinatVirosta-risteily, joka kuitenkin jouduttiin perumaan viime keväänä vallitsevan tilanteen vuoksi. Peukut pysytyssä toivomme, josko pääsisimme tulevana keväänä suuntaamaan laivan keulan kohti Viroa ja ottamaan tälle ikimuistoiselle matkalle mukaan myös muiden ainejärjestöjen jäseniä!

Meidät löydät someista:
Instagram: @epsilon_ry
Facebook: Epsilon ry (kaikille avoin sivu), Epsilon Ry (matematiikka & fysiikka / Itä-Suomen yliopisto) (jäsenille suunnattu)
Nettisivuilta: epsilon.sool.fi, josta pääset lukemaan lisätietoja hallituksestamme, tapahtumistamme sekä jäseneksi liittymisestä.

Ja hei, haalarimerkkejäkin meiltä löytyy, tilauslomakkeen ja -ohjeet löydät seuraavan linkin takaa:
Epsilon ry:n haalarimerkit

Toivomme, että jokainen pystyy Eero-gorillan tavoin rentoutumaan lämpimän kupposen ääressä ilmojen viilentyessä ja iltojen pimentyessä. Pitäkää yhteyttä kavereihin ja kysykää, miten menee.

Kivaa syksyä kaikille toivottaa Epsilon ry:n hallitus!

 

Joensuun Metsäylioppilaat ry

Joensuun Metsäylioppilaat ry lyhyemmin JMYO on Joensuun kampuksen metsätieteilijöiden ainejärjestö jo vuodesta 1982. Olemme lämpimällä yhteishengellä varustettu ainejärjestö. Tärkeimpiä tapahtumia, joita järjestämme vuosittain ovat Forstikaste, Räkäposkella-hiihto sekä Vappusoudut.

Forstikaste on järjestetty jo vuodesta 1986. Vuodesta -87 se on järjestetty nykyäänkin tunnetulla tukkilaistyylillä Ilosaaren laguunissa vapunaattona, jossa ensimmäisen vuoden metsäopiskelijat eli torstit saavat kasteensa forstiksi. Suurempien tapahtumien lisäksi järjestämme pienempiä tapahtumia ja teemme yhteistyötä muiden ainejärjestöjen kanssa. Ilmoitamme sosiaalisen median kanavissa, kun myymme haalarimerkkejämme. Meihin voit tutustua lisää sivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

 

Joraus ry

Joraus on aineenopettajaksi opiskelevien oma edunvalvontapainotteinen ainejärjestö Itä-Suomen yliopistossa. Joraus ry:n jäseniksi voivat liittyä kaikki Itä-Suomen yliopistossa aineenopettajaksi opiskelevat, jotka on hyväksytty suorittamaan aineenopettajan pedagogisia opintoja. Katso liittymisohjeet blogistamme!

Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1971, ja sen tarkoituksena on valvoa aineenopettajaopiskelijoiden etuja sekä luoda yhteishenkeä tulevien aineenopettajien

välille. Joraus on Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liiton SOOL ry:n jäsenyhdistys, joten jäsenemme voivat liittyä myös SOOLiin. Kuvassa on maskottimme Mango!

Haalarimerkkejämme voit tilata täältä:
Joraus ry:n haalarimerkkitilaus

Seuraa myös Jorauksen somekanavia ja vilkaise blogiimme!
Facebook: Joraus ry
Instagram: @jorausry
Blogi: jorausry.blogspot.com/

 

Judica ry

Judica ry on oikeusnotaarin tai oikeustieteen maisterin tutkintoa Itä-Suomen yliopistossa Joensuun kampuksella suorittavien opiskelijoiden ainejärjestö. Järjestämme jäsenillemme sekä vapaa-ajanviettoon että opintoihin ja työllistymisen edistämiseen liittyviä tapahtumia. Tapahtumien ohessa valvomme jäsentemme etuja niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Yhdistyksen toiminnasta vastaa hallitus. Lisäksi yhdistykseen kuuluu toimihenkilöitä ja toimikuntia.

Judicalaisen tunnistat bolognanpunaisista haalareista, leveästä hymystä sekä rinnalla olevista judistikavereista — meillä kaikki ovat kuin yhtä suurta perhettä.

Osta Judica ry:n haalarimerkkejä

Kotex ry

Moikka!
Kotex ry on kotitalouden ja käsityön opettajaopiskelijoiden ainejärjestö Joensuussa, opiskelijamme tunnistat iloisen oransseista haalareista. 
Toimintamme tarkoituksena on luoda yhteisöllisyyttä niin oman kuin muiden ainejärjestöjen opiskelijoiden välillä erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien muodossa, sekä näin lisätä opiskelijoiden viihtyvyyttä. Opiskelijoiden viihtyvyyttä ja opintojen sujuvuutta edistääksemme toimimme edunvalvonnallisissa tehtävissä opiskelijoiden eduksi. Toimintaamme kuuluu myös kahvitukset, joten jos sellaiselle on tarvetta kannattaa olla rohkeasti yhteydessä! 
Kotexin löydät useasta eri kanavasta, joten ota alta haltuun meidän somet ja tiedotusväylät. Kotisivuiltamme löydät hallituslaisten yhteystiedot, ajankohtaisen viikkopostin, kokouskuulumiset ja paljon muuta infoa. Törmäillään! :)

 

Legio Ostiensis ry

Legio Ostiensis ry eli Legio on Itä-Suomen yliopiston yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnassa oikeustieteiden laitoksella erikoisjuristeiksi opiskelevien ainejärjestö. Legio tarjoaa jäsenilleen huvia ja hyötyä tapahtumien, etujen ja edunvalvonnan muodossa. Legio on aktiivinen ja eloisa ainejärjestö. Järjestämme paljon erilaista asiaohjelmaa ja vapaa-ajan tapahtumia.

Legion löydät somesta @legiory

Lisätietoja osoitteesta legio.fi

hallitus.legio@uef.fi

Voit ostaa haalarimerkkejämme lomakkeen kautta: Legio Ostiensis ry:n haalarimerkit

 

Mikrovillus ry

Mikrovillus ry on Joensuun biologian opiskelijoiden tiivis ja aktiivinen ainejärjestö. Järjestämme paljon tapahtumia mm. 8-Appron, syysexcun, luontokonttausta ja liikuntatapahtumia, sekä osallistumme vuosittain biotieteilijöiden tapaamiseen ja Luonnontieteilijöiden Jouluristeilylle. Järjestömme toimii yhdyskanavana laitoksen ja muiden organisaatioiden välillä. Silloin kun emme ole labrassa tai kenttäkursseilla maalla ja vedessä, meidät löytää Naturalta ja sen ulkopuolella tunnistat meidät keltaisista haalareistamme.

Meitä voit seurata Facebookissa ja Instagramissa (@mikrovillusry). Lisätietoa ainejärjestöstämme löytyy nettisivuiltamme mikrovillus.fi/

Mikrovillus ry:n merkkejä pääset tilaamaan tämän linkin kautta:
Mikrovillus ry:n haalarimerkit

Maksu tilausta noutaessa ja mielellään kortilla. Tilauksesi kerätään valmiiksi, jotta nouto sujuisi nopeasti. Pääset hakemaan tilauksesi ainejärjestötilastamme Kopilta (Naturalla, C-oven viereinen tila).

 

Nefa ry

Terkkuja Kulttuurintutkimuksen puolelta!

Nefa-Joensuu Ry on Itä-Suomen yliopiston kulttuurintutkijoiden oma aktiivinen ainejärjestö, joka järjestää toimintaa ja tapahtumia opiskelujen vastapainoksi ja valvoo opiskelijoidemme etuja yhteistyössä ISYY:n ja yliopiston kanssa. Olemme kenties pieni mutta sitäkin monipuolisempi porukka, joka ei jätä kylmäksi ja toivottaa kaikki osaksi perhettään! Meidät löytää facebookista, kotisivuilta sekä instagramista. Haalarimerkeissä pyrimme siihen että mahdollisimman moni eri alan opiskelija voisi niistä nauttia. Liittymällä jäseneksi saat alennusta merkeistä ja tapahtumista.

Linkki kuviin ja tilausohjeet löytyy tästä
Nefa-Joensuu ry:n haalarimerkit
 

 

Optimi ry

Optimi ry on Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksen kauppatieteilijöiden ainejärjestö. Mitä tämä pitkä litania sitten tarkoittaa? Optimi vastaa Joensuussa kauppatieteitä opiskelevien eduista ja järjestää aktiivisesti tapahtumia niin omille opiskelijoillemme kuin poikkitieteellisestikin.

Optimin toiminnasta vastaa hallitus ja sen jäsenten alla toimivat tiimit sekä kylteriyhdyshenkilö ja Pohjois-Karjalan Ekonomien yhteyshenkilö. Näkyvin tiimeistä on NESU-tiimi (Nordiska Ekonomie Studerandes Union). NESU-tiimin tehtävänä on järjestää tapahtumia, joihin on pääsy kaikilla Suomessa kauppatieteitä opiskelevilla. NESU järjestää myös poikkitieteellisiä sitsejä. Yrityssuhdetiimi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuksia tutustua oman alansa työllistäjiin. Yritysyhteistyökumppaneiden kanssa järjestetään esimerkiksi case-iltoja, joissa opiskelijat pääsevät ratkaisemaan yritysten ongelmia. Yrityssuhdetiimi vastaa syksyllä järjestettävästä Susiraja Forumista, jonne kaikki yrittäjyydestä kiinnostuneet opiskelijat ovat tervetulleita.

Sporttitiimin aka Sporttimin vastuulla on urheilukokeilujen sekä liikuntavuorojen järjestäminen. Opiskelijat ovat päässeet kokeilemaan lajeja golfista aina ampumahiihtoon. Optimin urheilujengit ovat aktiivisesti mukana poikkitieteellisissä sarjoissa sekä turnauksissa. Valitettavasti salibandyjengi tippui rentosarjaan, mutta eiköhän sieltä nousta! Optimin oma jääkiekkojoukkue brändättiin 2019 keväällä uusiksi, ja se kantaa nimeä Optimi Badgers. Tapahtumatiimi järjestää bileitä ja huolehtii siitä, ettei wabu lopu. Myös poikkitieteellinen Joensuun Beerpong Tournament on tapahtumatiimin käsialaa, Toivotammekin kaikki tervetulleiksi kisailemaan taas syksyllä!

Vuosijuhlatiimi huolehtii virallisemmista ja juhlavammista tapahtumista. Heidän päävastuullaan ovat vuosijuhlat sekä Syyscocktail. Osavuosikatsais on Optimin oma lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Osavuosikatsauksen toimituksen ansiosta kiinnostavat aiheet eivät lopu kesken! Viestintätiimi vastaa sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Heidän tuotoksiin pääset tutustumaan alhaalta löytyvistä linkeistä.

Etujärjestöömme eli Suomen Ekonomeihin linkkinä toimii kylteriyhdyshenkilö, tuttavallisemmin “kylli”. Paikallisekonomeihin eli jo valmistuneihin alueella toimiviin kauppatieteilijöihin yhteyttä pitää Pohjois-Karjalan Ekonomien yhteyshenkilö eli PoKE-yhteyshenkilö. PoKE ja Kylli järjestävät yhdessä tapahtumia työelämään ja edunvalvontaan liittyen.

Tällä hetkellä Optimin yhtenä suurimpana tavoitteena on vahvistaa ja luoda suhteita muiden alojen ainejärjestöihin sekä opiskelijoihin Joensuussa. Toivotamme siis kaikki tervetulleiksi poikkitieteellisiin tapahtumiimme!

Jos kauppatieteiden sivuainevalikoima kiinnostaa, tsekkaa se täältä:
WebOodi: kauppatieteiden tarjoamat sivuaineet

Kurkkaa meidän menoa somen puolelta!

Jos sinulle jäi jotain kysyttävää niin laita viestiä:
Facessa yksityisviestillä tai sihteeri@optimiry.fi

 

Popsi ry

Heippa vaan kaikki, tässä tulee Popsi ry:n eli luokanopettajaopiskelijoiden ainejärjestön esittely! Popsin tämän kauden puheenjohtaja Riina ja tapahtumavastaava Aappo kertovat lyhyesti järjestömme historiasta ja toiminnasta viime keväänä kuvatussa vlogissa. Videon lopussa on myös terveiset meidän eräältä alumnilta ja entiseltä hallituslaiselta Duudsoneiden HP:lta.

Linkki vlogiin tässä: Popsi ry:n toiminnan esittely

Popsi ry on siis yksi isoimmista ja näkyvimmistä ainejärjestöistä Joensuun kampuksella, meillä on jäseniä lähes 600! Haalareiden värejä on meillä peräti kolme kappaletta tällä hetkellä sekä nykyisessä logossamme ja maskottinamme komeilee Pauli-pöllö. Voit käydä lukemassa ja tsekkaamassa meidän meininkejä nettisivuiltamme www.popsiry.fi ja instagramista @popsiry

Myymme näillä järjestöpäivillä haalarimerkkejä ja pipoja, alla olevasta lomakkeesta voit tilata itsellesi Popsin haalarimerkkejä ja/tai iki-ihanan turkoosin ”Itä OPETtaa”-pipon! Tuotteista on kuva lomakkeessa, luethan huolellisesti tilauslomakkeen ohjeet. Myynti on käynnissä koko viikon 40 ja postitamme merkit viikolla 41.
Popsi ry:n tuotteet

Koko Popsi ry:n hallitus toivottaa oikein mukavaa syksyä kaikille vallitsevasta tilanteesta huolimatta!

 

Praxis ry

Praxis ry on Itä-Suomen yliopistossa Joensuun kampuksella yhteiskuntapolitiikkaa, sosiologiaa ja filosofiaa opiskelevien ainejärjestö, joka on perustettu 1987. Toimintaamme kuuluu jäsentemme edunvalvonta sekä monipuolinen tapahtumien järjestäminen ympäri vuoden. Syksyn Back to School -bileiden lisäksi järjestämme nyt myös keväisin vuoden kovimmat poikkitieteelliset tipattoman tappajaiset Back to School 2! Praxiitin tunnistat mustista haalareista.

Nyt voit myös tilata haalarimerkkejämme postitse järjestöpäivillä! Tilaaminen tapahtuu lomakkeella ja merkit maksavat 3€/kpl + 2€ postikulut/tilaus (max. 10 merkkiä/tilaus). Linkki lomakkeeseen, jossa myös kuvat kaikista merkeistä

 

Tombolo ry

Tombolo ry on Joensuussa toimiva maantieteen, yhteiskuntamaantieteen ja ympäristöpolitiikan opiskelijoiden yhteinen ainejärjestö, joka sai alkunsa vuonna 2015, kun kaksi perinteikästä ympäristöalan ainejärjestöä, Loikka ry ja Coriolis ry, yhdistyivät yhdeksi kokonaisuudeksi. Järjestömme viidennen juhlavuoden kunniaksi julkaisimme vappuna 2020 Tombolon uuden logon, joka pääsee tänä syksynä ensimmäistä kertaa koristamaan uusien fuksien haalareita. Maantieteen ja ympäristöpolitiikan opiskelijoilla on Joensuussa siis jo ennestään pitkät perinteet, joita Tombolo nyt jatkaa uudella ilmeellä.

Aktiivisuudessa voitamme varmasti kampuksen isoimmatkin ainejärjestöt. Yksilöllisen väriset vihreät haalarit ja sympaattinen pingviinimaskotti ovat ainejärjestömme tunnuksia, jotka ovat helppoja erottaa väkijoukosta vuoden lukuisissa tapahtumissa. Lisätietoa toiminnastamme saat osoitteesta tombolo.fi/. Meidän meininkejä voi seurata myös Instagramissa @tombolo_ry.

 

 

Varnitsa ry

Me olemme Itä-Suomen yliopiston historian opiskelijoiden ainejärjestö eli tuttavallisemmin Varnitsa ry. Ainejärjestömme juhlii tänä vuonna 50-vuotista taivaltaan.

Ainejärjestömme myynnissä olevat haalarimerkit: Uusi erä huippusuosittua Varokaa heikkoa päätä -haalarimerkkiä on saapunut! Lisäksi myynnissä Napoleon, Kukkahattutäti ja Leningissä -haalarimerkit. Hinnat 3,00 € / kpl ja postimaksu 1,75 €. Mikäli kiinnostuit, ota yhtyettä Varnitsa ry:n taloudenhoitajaan Antonio Candelaan (antonc.student.uef.fi)

 

Kampusjärjestöt ja muut järjestöt

Animalia Joensuu

Animalia on eläinoikeusjärjestö, jonka päätoimintakohteet ovat tuotantoeläimet, turkiseläimet ja koe-eläimet. Joensuussa Animalia mm. järjestää kevättalkoita eläintilalle ja pitää Vegepiknikkejä kesällä. Uudet ihmiset ja uudet ideat ovat tervetulleita toimintaamme. Tilaisuuksissamme kaikki ruoka on aina vegaanista. Possu-haalarimerkkejä, Kettu-heijastimia ja pinssejä voi ostaa tämän linkin takaa: https://kauppa.animalia.fi/category/33/pienta-kivaa-pukeutumiseen

Lisätietoja:

 

Joensuun Demarinuoret ja -opiskelijat

Joensuun Demarinuoret ja -opiskelijat on paikallinen nuorisoyhdistys, joka pyrkii edistämään sosialidemokraattisia arvoja sekä tarjoamaan nuorille vaikuttamisen paikkoja järjestämällä erilaista paikallistoimintaa, vaikuttamisiltoja ja julkaisemalla kannanottoja. Järjestämme monenlaisia tapahtumia, kuten hengailuiltoja, koulutuksia, kokouksia ja rentoa yhdessäoloa erilaisin teemoin. Tule mukaan meidän uusien jäsenten iltaan tiistaina 6.10. klo 17-19 Viihdekeilahalli Cosmiciin (Yläsatamakatu 5, 80100 Joensuu), jossa pääset keilalun ja herkuttelun ohella tutustumaan paikallisiin demarinuorten ja -opiskelijoiden aktiiveihin ja toimintaan!

Lisätietoja meistä löydät:

Tervetuloa mukaan!

 

Joensuun Opiskelevat Keskustalaiset 

Joensuun Opiskelevat Keskustalaiset tuttavallisemmin JOKE on Keskustaopiskelijoiden (KOL) pirteä paikallisjärjestö. Kanssamme voit viettää aikaa monin tavoin osallistumalla niin tapahtumiin kuin keskusteluun esimerkiksi some-kanavissamme Instagramissa tai Facebookissa.

Olemme yleispoliittinen järjestö, mutta mielenkiintomme kohdistuu erityisesti opiskelijoita koskeviin asioihin. Pyrimme opiskelumahdollisuuksien parantamiseen ja mahdollisuuksien tasa-arvon edistämiseen opintojen suorittamisessa. Paikallistoiminnasta on helppo ponnistaa ylöspäin kohti valtakunnallisia luottamustehtäviä. Joensuussa opiskelijatoimintaan mukaan lähteneistä moni onkin edennyt jopa eduskuntaan asti. 

Tervetuloa mukaan tutustumaan ja vaikuttamaan!

 

Joensuun seudun Pohjola-Nordenin nuoret ry

Joensuun seudun Pohjola-Nordenin nuoret ry (JSPNN) toimii osana Pohjola-Nordenin Nuorisoliittoa. Toimintaamme voivat osallistua 15–29-vuotiaat. Päämääränämme on edistää eri Pohjoismaiden kulttuurien tuntemusta Joensuun alueella. Pyrimme järjestämään erilaisia Pohjoismaihin liittyviä tapahtumia, kuten fika-hetkiä, kielikursseja, elokuvalippuarvontoja, matkoja yms. Mainittakoon, ettei JSPNN ole pelkästään nimenomaan ruotsin kielestä kiinnostuneille, vaan toivotamme kaikki Pohjoismaista kiinnostuneet mukaan toimintaamme. Esimerkiksi, tällä hetkellä toiminnassamme on mukana psykologian, yhteiskuntatieteiden, oikeustieteiden ja kielten opiskelijoita.

Annamme 20 ensimmäiselle, jotka liittyvät jäseneksemme, meidän nuorisoliittomme kangaskassin! Jäsenyys on ilmaista. 

Liity jäseneksi tämän linkin kautta tai osoitteessa: pnn.fi
Kirjoitathan varmuuden vuoksi ”JSPNN” kohtaan ”Lisätietoja (esim. yhdistys, johon haluan liittyä)”.
Kun olet liittynyt jäseneksi, ota meihin yhteyttä sähköpostilla:  joensuu.pnn@gmail.com, niin voimme sopia kangaskassin noutamisesta. 

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

 

Joensuun Vihreät Nuoret

Lämpimästi tervetuloa mukaan Joensuun vihreiden nuorten ja opiskelijoiden toimintaan!

Seuraavat tapahtumat:

  • ke 7.10. kantapöytä, 60's palaver
  • ti 20.10. syyskokous, Joensuun vihreiden toimisto 

Vihreiden jäsenyys on kannanotto maailman menoon. Liittymällä jäseneksi olet mukana muuttamassa maailmaa ja puolustamassa ihmisarvoa, ympäristöä ja heikommassa asemassa olevia.

Lisätietoa meistä ja tapahtumista Facebookissa tai Instagramissa @joensuunvihreatnuoret

 

Joensuun ylioppilasteatteri

Joensuun ylioppilasteatteri on paikallinen matalan kynnyksen harrastajateatteri, joka tuottaa vuosittain 3-5 kokoillan näytelmää. Lisäksi järjestämme kursseja ja muuta oheistoimintaa jäsenistön toiveiden mukaisesti. Seuraava spektaakkelimme on Kellaribändi, jonka ensi-ilta on 21.10. Olemme ISYYn kampusjärjestö, joten esityksiin pääset ISYYn opiskelijakortilla edulliseen tarjoushintaan, ja samalla voit ostaa itsellesi upean haalarimerkin!

Oletko aina halunnut päästä parrasvaloihin, vai pääseekö luovuutesi kenties valloilleen valopöydän takana? Joensuun ylioppilasteatteri on avoin juuri sinulle! Haemme näyttelijöitä, ohjaajia, teknikkoja, puvustajia, lavastajia, tuottajia ja muita innokkaita toimijoita joukkoomme. Toimintaamme pääset parhaiten mukaan heti tulevana starttiviikonloppuna 3.-4.10. Kulttuuritehdas Siihtalassa (Nurmeksentie 4)

Lisätietoa:

 

JOY-kuoro

Kuoromme on noin 60-henkinen sekakuoro. Harjoitukset järjestetään syyskaudella maanantaisin ja lähempänä konserttia myös keskiviikkoisin klo 18-20. Vuosittain meillä on kaksi pääkonserttia: toinen jouluna ja toinen keväällä. Tänä vuonna kuoromme toteuttaa syyskaudella myös toisen hieman pienemmän syyskonsertin 17.10. pohjoismaalaisin sävelin.  Kuoron ohjelmistoon on vuosien varrella kuulunut monenlaista musiikkia sekä Suomesta että ulkomailta. Ohjelmistosta löytyy niin perinteistä kuoromusiikkia, kansanlauluja ja hengellisiä lauluja kuin rockia ja elokuvamusiikkia. 

Kuoromme jäsenet ovat velvollisia maksamaan jäsenmaksun, joka on 40€/kuorovuosi tai 20€/puolikas kausi. Jäsenmaksulla katamme tilavuokria ja muita menoja. Lisätietoja kuorosta: www.joykuoro.fi.

Kuoron meininkiä kannattaa seurata myös Instagramissa: @joykuoro.

Jos haluat liittyä kuoroon, laita sähköpostia osoitteeseen kuoronjohtaja@joykuoro.fi. Uudet tulokkaat ovat tervetulleita myös kesken kauden ja varsinkin miesääniä kaivataan aina lisää!

 

RytmiHäiriköt

UEF Orchestra RytmiHäiriköt toivottaa kaikki uudet soittajat tervetulleiksi! RytmiHäiriköt on Joensuun kampuksella toimiva rock-painotteinen big band, jossa kaikentasoiset soittajat saavat kokoontua yhteen soittamaan rockia, swingiä, soulia, poppia tai silloin tällöin jopa jääkärimarssia. Keikoilla meidät voi useimmiten nähdä syksyisin osana kaupunkisuunnistusta, talvella Carelia-salissa isommissa produktioissa, vappupäivänä Ilosaaren piknik-keikalla tai kesäisin osana Joensuun ulkotapahtumia kuten Popkatua tai Joen Yötä.  

Uusille puhallinsoittajille on jatkuvasti erityinen tarve big bandin riveissä, mutta kaikki muutkin soittimet sähkökitarasta pianoon ja perkkoihin kaipaavat aina lisää innokkaita soittajia. Ensi keväänä järjestettävän Ultra Bra -konsertin kruunaa uutukaiset jousisektiot, joten kaikille soittajille löytyy kyllä paikka orkesterin riveistä! 

RytmiHäiriköt treenaa keskiviikkoisin klo 18-21 Carelia-salissa (C1).  Tule moikkaamaan meitä suoraan treeneihin tai ota yhteyttä bändin vetäjään T-T Passiin (050 37 848 18) tai sähköpostilla info@rytmihairikot.fi jos haluat lisätietoja toiminnastamme. Pääsykokeita emme järjestä joten voit ottaa oman soittimen suoraan mukaan treeneihin tai tulla muuten vaan kuuntelemaan ja tutustumaan bändiläisiin.   

Suurimman osan ajasta sulaudumme tavallisten yliopistolaisten joukkoon, mutta onnekkaana päivänä meidät tunnistaa mustasta paidasta jossa on räikeän oranssi Häirikkö-logo. Sellaiseen jos törmää niin saa tulla juttelemaan! Jos livenä onni ei suosi niin logoa ja bändin toimintaa pääsee seuraamaan myös esimerkiksi instagramissa @rytmihairikot.   

Näkymisiin treeneissä, kampuksella ja keikoilla!

 

SYY-Joensuu

SYY-Joensuu on Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat SYY ry:n paikallisyhdistys, joka toimii Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella hallinto- ja yhteiskuntatieteitä opiskelevien yhteistoimintajärjestönä. Järjestämme lukuvuoden aikana erilaista toimintaa, jonka tarkoituksena on lisätä opiskelijoiden työelämä- ja liittotietoutta. Asiapitoisten tapahtumien ja infotilaisuuksien lisäksi toimintaamme kuuluvat myös rennommat illanvietot. SYY-Joensuun ajankohtaiset kuulumiset ja tapahtumat löydät yhdistyksen Facebook-sivulta ja Instagramista!

Ota yhteyttä: syy.joensuu(at)gmail.com

Lisätietoja:

 

Päivitetty: 28.9.2020 klo 11:26, lisätty RytmiHäiriköt-kampusjärjestön esittelyteksti