Ajankohtaista

29.08.2019

Uudet opiskelijat aloittavat Itä-Suomen yliopistossa

Lehdistötiedote 29.8.2019
Vapaa julkaistavaksi: Heti

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY)

ISYY toivoo teillä liikkuvilta malttia opiskelijoiden ilmestyessä jälleen katukuvaan. 

Itä-Suomen yliopistossa Joensuun ja Kuopion kampuksilla aloittaa opintonsa maanantaina 2.9.2019 yhteensä reilut 2500 uutta tutkinto-opiskelijaa. Joensuussa aloittavia opiskelijoita on noin 1500 ja Kuopiossa hieman yli 1000. Molemmille kampuksille saapuu myös satoja vaihto-opiskelijoita.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) toivoo teillä liikkuvilta malttia koulu- ja työmatkaliikenteen sujuvoittamiseksi.

– Uusien opiskelijoiden lisäksi tuhansien vanhempien opiskelijoiden palaaminen kampuksille näkyy varmasti jälleen liikenteessä ja katukuvassa. Ruuhkaisiin aamuihin kannattaa varautua varaamalla kulkemiseen hieman tavallista enemmän aikaa, toteaa ISYYn hallituksen puheenjohtaja Aleksi Kinnunen. 

Erityistä tarkkaavaisuutta vaativia paikkoja ovat Joensuussa etenkin Agoran ja Metrian välinen Yliopistokadun ylityspaikka sekä Kuopiossa Savilahden alue, jolla on käynnissä erilaisia muutostöitä. 

Lisätietoja:

Aleksi Kinnunen, hallituksen puheenjohtaja, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), p. 044 576 8404, puheenjohtaja@isyy.fi