Ajankohtaista

17.09.2014

Hallituksen selonteko jäsenistölle – toukokuu 2014

Hallituksen päivittäiseen selontekoon voit tutustua kokonaisuudessaan: Hallituksen päivittäinen selonteko, toukokuu 2014 (pdf)

Tiivistelmä

Paula Martikainen (puheenjohtaja)
Toukokuussa Paula tapasi kollegojaan SYL:n pj–ps tapaamisessa. Häntä työllisti myös henkilöstöstrategian valmistelu ja tapaaminen Savonlinnan kaupunginjohtajan kanssa. Yksi tärkeä loppukevään homma oli korkeakoululiikunnan pääsuunnittelija-hakemusten läpikäyminen.

Antti Saarelainen (hallituksen 1. varapuheenjohtaja)
Antin toukokuuhun kuului opiskelijoiden tietämyksen lisääminen EU-vaaleista Eurovaalitorin järejestämisen muodossa. Kokousten puolesta aikatauluihin kuului niin hallituksen kuin taloustyöryhmän kokoukset.

Juho Pulkka (hallituksen 2. varapuhenjohtaja)
Juho osallistui myös SYL:n pj–ps -tapaamiseen. Hän osallistui myös sekä Snellmanin päivän juhlallisuuksiin että kilpailukykytyöryhmän kokoukseen Kuopion kaupungintalolla. Kuopiossa oli myös ISYY:n järjestötori, missä hän oli läsnä.

Emmi Alho (kansainväliset asiat ja tuutorointi)
Toukokuussa Emmillä oli kv-palaveri Anu Lipposen kanssa ja ESN Joensuu general meeting. Hänellä oli tuutoroinnin kampustyöryhmän palaveri ja tärkeä Housing anywhere -tapaaminen.

Anu Arosanervo (koulutuspolitiikka)
Kuten monet muutkin hallituskollegansa Anu osallistu Floran päivään. Hän matkusti myös Kuopioon kopojaoston kokoukseen sekä kokousti myös hallituksen sekä Joensuun kampusvaliokunnan kanssa.

Inka-Mari Helvilä (sosiaalipolitiikka ja kehitysyhteistyö)
Inka-Marilla oli toukokuussa Savonlinnan kampuskirjaston kehittämispalaveri. Hän osallistui myös ISYY:n edustajan valintaan Kehitysyhteistyöasiain neuvottelukuntaan. Hän kävi läpi ja lähetti eteenpäin Hymy- ja valitusviikkojen palautteet.

Juho Malinen (viestintä ja yritysyhteistyö)
Juhon toukokuuhun kuului SYL:n viestintäsektorin ensimmäinen kokoontuminen Helsingissä. Hän osallistui myös nettisivujen uudistuksen GHO-palaveriin. Kuukauteen kuului myös RAI!-työryhmän kokoamista sekä Ilosaarirock-projektin toteen panemista.

Matias Vainio (vapaa-aika)
Matiaksen toukokuuta työllisti Perseet ylös penkistä -kampanja sekä liikunta- ja hyvinvointiviikon suunnitteleminen. Hän matkusti OLL:on sektoritapaamiseen sekä palaveerasi Joensuun kaupungin edustajien kanssa liikunta-asioista.