Ajankohtaista

31.08.2018

ISYY hakee vuosijuhlamestaria vuosijuhliin 2019

Vuosijuhlamestari ISYYn vuosijuhliin 2019

Vuosijuhlamestarin tehtävänä on organisoida ylioppilaskunnan vuosijuhlan valmisteluja ja juhlan toteutus. Työnkuvaan kuuluu yhteistyökumppaneiden hankkiminen vuosijuhlaan ja vuosijuhlan valmisteluiden koordinointi, kuten juhlapaikan varaaminen, juhlan ohjelman rakentaminen ja kutsujen lähettäminen. Vuosijuhlamestari hoitaa juhlien valmistelusta ja toteuttamisesta merkittävän osan. Tehtävä edellyttää vuosijuhlasta raportointia ISYYn hallitukselle.

Vuosijuhlat pidetään Kuopiossa 16.3.2019.

Vuosijuhlamestarilta odotetaan omaa aktiivisuutta, sitoutuneisuutta ja kykyä asioiden organisointiin. Aikaisempi kokemus vuosijuhlien tai muiden vastaavanlaisten tapahtumien järjestämisestä sekä markkinointikokemus katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään tuntemusta vuosijuhlista, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta ja palveluhenkisyyttä. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voit tutustua osoitteessa www.isyy.fi

Vuosijuhlamestarin tehtävä on projektiluontoinen. Tehtävä on työajaltaan joustava toimi ja se täytetään määräaikaiseksi työsuhteeksi. Tehtävä päättyy vuosijuhlaprojektin päätyttyä. Vuosijuhlamestarin työssä on kiinteä 800 euron korvaus sekä 20% provisio yhteistyökumppanuuksista. Työ alkaa heti, kun tehtävään valitulla on mahdollista, kuitenkin viimeistään 1.11.2018.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot jätetään sähköisesti osoitteeseen hakemukset@isyy.fi  14.9.2018 mennessä.  Sähköposti tulee otsikoida “Vuosijuhlamestarirekry”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi “Etunimi Sukunimi CV” ja “Etunimi Sukunimi hakemus” . Haastattelut järjestetään Kuopiossa 27.9.2018.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Anna-Kristiina Mikkonen, paasihteeri(at)isyy.fi, 044 576 8417.

Hallituksen 1. varapuheenjohtaja & Kuopion kampuspuheenjohtaja Heidi Hämäläinen, kampuspj.kuopio@isyy.fi, 044 576 8404.