Ajankohtaista

26.10.2015

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee tiedotussihteerin (hoitovapaan) sijaista

Hakukuulutus

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on noin 13 000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 17 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee tiedotussihteerin (hoitovapaan) sijaista

kokoaikaiseen (100 %, 37,5 h/viikko) työsuhteeseen ajalle 1.1.2016–30.9.2016. Pääasiallisena toimipaikkana Kuopio. Tiedotussihteerin tehtävänä on organisoida ja koordinoida ylioppilaskunnan tiedotusta sekä kouluttaa henkilökuntaa ja luottamushenkilöitä tiedotukseen ja viestintään liittyvissä asioissa. Lisäksi tehtäviin kuuluu ylioppilaskunnan viestinnän kehittäminen ja viestintään liittyvien asioiden valmistelu ja esittely hallitukselle. Tehtävään saattaa kuulua ajoittain myös asiakaspalvelutehtäviä.

Hakijalta edellytetään yliopisto-/korkeakouluopintoja sekä viestinnällistä osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta, palveluhenkisyyttä ja vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus ylioppilaskuntatoiminnasta ja graafinen osaaminen katsotaan eduksi. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voi tutustua osoitteessa www.isyy.fi.

Tehtävä on työajaltaan joustava kokoaikainen toimi ja täytetään määräaikaisesti sijaisuuden keston mukaan. Työ alkaa 1.1.2016 ja päättyy 30.9.2016. Perehdyttämisjakso on sovittavissa, sen ollessa viimeistään viikolla 51. Palkka maksetaan ISYY:n palkkataulukon mukaan, lähtöpalkka ilman lisiä on n. 1937 €/kk (ylioppilaskunnan taulukkopalkka).

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot jätetään ylioppilaskunnan pääsihteerille paasihteeri@isyy.fi. Sähköpostiin tunnus ”Tiedotussihteerihaku”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi. Hakuaika päättyy 11.11.2015 klo 12.00. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti ja haastattelut suoritetaan viikolla 48.

Lisätietoja:
Pääsihteeri Anna-Kristiina Mikkonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8417, paasihteeri@isyy.fi
Hallituksen puheenjohtaja Juho Pulkka, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8400, puheenjohtaja@isyy.fi