Ajankohtaista

10.01.2018

Tahkofestiin on aikaa enää alle kuukausi!

Helmikuun ensimmäinen viikonloppu lähestyy ja on aika varata talvisen hauska viikonloppu Tahkolle.

Tahkofest 2018 on opiskelijoille järjestettävä ainutlaatuinen talvitapahtuma 2.–4.2.2018. Luvassa on hauskanpitoa, opiskelijoille suunnattua ohjelmaa ja talviaktiviteetteja sekä tietysti loistavat lumiolosuhteet. Kilpailuihin osallistumalla voit voittaa upeita palkintoja. Tapahtuman kruunaavat jatkobileet Tahkon Piazzassa, jossa esiintymässä on Stig.

Pääpäivänä, eli lauantaina 3.2. on tarjolla monipuolisesti aktiviteetteja, joista varmasti löytyy jokaiselle jotakin, joko yksin tai ryhmän kanssa puuhasteltavaksi. Tahkofestin yhteydessä järjestetään OLL:n SM-turnaukset alppilajeissa sekä hankifutiksessa. Jos kilpaileminen ei kuitenkaan kiinnosta, voit testata taitojasi mm. leikkimielisessä Tahkon talvitaistelussa.

Tapahtumassa on huomioitu myös ahkerat bilettäjät. Legendaarinen Pehkun After Ski käynnistää biletyksen jo kello 14.00. Piazzan iltatapahtumassa biletys alkaa kello 21.00 jatkuen aina kello 03.30 saakka.

Kuljetukset tapahtumaan hoitaa OnniBus, joten matkaan pääset niin Helsingistä kuin Turustakin.

Kuopiosta pääset Tahkolle kätevästi OnniBussin bilebussilla lauantaina päiväseltään 15 €:lla eestaas ja viikonlopun kyyditys Kuopiosta Tahkolle ja takaisin (pe meno, su paluu) kustantaa ainoastaan 5 €/suunta.

Majoituksen ja erilaisia lippuja tapahtumapäivälle voit varata osoitteesta www.bailataan.fi. Tarkempi info tapahtumasta löytyy osoitteesta www.tahkofest.fi sekä Facebook-tapahtumasta.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Savonia AMK:n opiskelijakunta SAVOTTA, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta ISYY ja Kuopion korkeakoululiikunta SYKETTÄ.

Lue lisää:

Tahkofest: Uusi valtakunnallinen opiskelijatapahtuma Tahkolla helmikuussa (julkaistu 8.11.2017)