Ajankohtaista

20.04.2016

Sinustako SYKETTÄ-ohjaaja Kuopioon syksyksi 2016? Haku auki NYT!

Haemme energisia, oma-aloitteisia ja osaavia tyyppejä SYKETTÄ-tiimiin!

Haemme iloiseen SYKETTÄ-tiimiin ohjaajakokemusta omaavia ryhmäliikunnanohjaajia määräaikaiseen työsuhteeseen syksyksi 2016. Ohjatuilla tunneilla innostetaan Savonia-ammattikorkeakoulun sekä Itä-Suomen yliopiston opiskelijoita ja henkilöstöä liikkumaan matalalla kynnyksellä turvallisessa ja positiivisessa ympäristössä SYKETTÄ-liikuntapalveluiden puitteissa. Oletko se sinä?

Ohjaajan työt alkavat viikolla 36 (5.9.2016 alkaen) ja päättyvät viikolla 49 (11.12.2016 saakka). Ryhmäliikuntatunnit määräytyvät viikoittaisen liikuntakalenterin mukaisesti, tuntien ajankohta on yleensä arkipäivinä aamuisin, iltapäivisin ja iltaisin. Tunteja on mahdollista ohjata myös viikonloppuisin. Odotamme ohjaajien sitoutuvan koko syyskaudeksi. Ohjauspalkka on 30€/ 60 min. sekä 25€/ 45 min ja se sisältää suunnittelutyön.

Meillä on mukavaa! Työn sisältö on joustava, tuntien ajankohta ja sisältö ovat sovittavissa hakijan toiveiden ja osaamisen mukaan. Toivomme hakijoilta uusia avauksia tuntisisällöiksi, meillä pääset kehittymään koulutusten myötä ja saat palautetta työstäsi! Hakijalta odotamme kokemusta ohjauksesta, eduksi nähdään liikunta-alan koulutus/kurssit. Työ sijaitsee pääsääntöisesti SYKETTÄ-liikuntatiloissa Itä-Suomen yliopiston kampuksella (Snellmania, Yliopistonranta 1 ja Studentia, Yliopistonranta 3) ja Savonia-amk:n Opistotien kampuksella (Opistotie 2).

Täytä hakulomake, johon pääset TÄMÄN LINKIN KAUTTA.

Haku on auki 15.5.2016 saakka. Parasta on, jos pystyt sitoutumaan, sinulla on kokemusta, olet reipas ja itseohjautuva sekä omaat vastuuntuntoisen asenteen liikunnanohjaajan työtä kohtaan. Otamme sinuun yhteyttä touko-kesäkuun aikana. Tervetuloa viihtymään!

Lisätietoja

Saara Hanhela, korkeakoululiikunnan suunnittelija
saara.hanhela@savonia.fi, 044 785 5087

Sirpa Risto, korkeakoululiikunnan liikuntasuunnittelija
sirpa.risto@isyy.fi, 044 062 8731