Ajankohtaista

09.03.2015

Flash mob: Tule mukaan tuomaan koulutukselle sen ansaitsemaa näkyvyyttä

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) ja Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (POKA) järjestävät yhteistyössä Joensuussa tiistaina 10.3. klo 16.00 Flash mob -tapahtuman laadukkaan ja tasa-arvoisen koulutuksen puolesta.

Ytimekkään tempauksen tavoitteena on lisätä korkeakouluopiskelijoiden valtakunnallisen #koulutuslupaus -vaalikampanjan näkyvyyttä, tehokkuutta ja tavoittavuutta! Tarkoituksena on turvata maksuton ja toimiva koulutus tulevaisuudessakin.

Flash mobin ohjelma:
Kukin kävelee Ti 10.3. Klo 16.00 omasta suunnastaan kävelykadun susipatsaalle ja alkaa lukemaan tenttikirjoja. Keskustelua paikan päällä opiskelijoiden tilanteesta, koulutuksesta tai muuten vain äänen pitämistä lauluin & iskulausahduksin. Tyyli on vapaa.

Päälle sopivasti vaatetta ja valkolakki!

Korkeakouluopiskelijoiden puheenvuoro alkaa klo 16.20, jonka jälkeen tyylikäs poistuminen.

Lisätietoa:

#Koulutuslupaus Flash Mob (Facebook-tapahtuma)

#Koulutuslupaus on korkeakouluopiskelijoiden valtakunnallinen eduskuntavaalikampanja. Kampanja käynnistyi keskiviikkona 25. helmikuuta samaan aikaan eri kaupungeissa ympäri Suomen. Kampanjaa koordinoivat Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ja Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL).