Ajankohtaista

16.01.2017

ISYY 7 v! Merkitse vuosijuhlat 18.3.2017 kalenteriisi

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) saavuttaa seitsemän vuoden korkean iän. Ylioppilaskunnan vuosijuhlia vietetään Savonlinnan Olavinlinnassa lauantaina 18.3.2017.

Vuosijuhla on kaikkien Itä-Suomen yliopiston opiskelijoiden yhteinen juhla, jossa syödään ja juodaan hyvin, pidetään puheita ja lauletaan akateemisen perinteen mukaisesti. Vuosijuhlassa jaetaan myös ylioppilaskunnan myöntämät akateemiset kunniamerkit ansioituneille toimijoille.

ISYY järjestää vuosijuhlat yleensä joka toinen vuosi. Jokainen kampuskaupunki toimii vuorollaan juhlien isäntäkaupunkina, ja tämä onkin viimeinen kerta, kun juhlat järjestetään Savonlinnassa ennen kampuksen siirtymistä Joensuuhun. Tämänkertaiset juhlat ovat siis tässäkin mielessä ainutlaatuiset.

ISYY toivoo vuosijuhliin mukaan paljon opiskelijoita, järjestöjen ja ylioppilaskunnan aktiiveja, railumneja, yliopiston henkilökuntaa, yhteistyökumppaneita sekä kaikkia, jotka haluavat juhlistaa ISYY:n elonpolkua.

Juhlien yksityiskohtia hiotaan vielä, mutta ilmoittautuminen avataan heti, kun hinnat ja aikataulut saadaan vahvistettua. Varaa päivä kalenteriisi jo nyt ja seuraa ilmoittelua!

Ohjelman aikataulu

Juhlallisuudet Olavinlinnassa alkavat 18.3. klo 17 tervehdyksillä. Illallinen alkaa klo 18 ja juhlat jatkuvat kahteen asti linnan tiloissa.

Silliaamiainen on sunnuntaina 19.3. klo 10–12 Perlina di Castellossa.

Vuosijuhlavieraiden on mahdollisuus varata majoitus Savonlinnasta, mutta Joensuusta ja Kuopiosta järjestetään myös bussikuljetus juhliin ja takaisin.

Pukukoodi

Vuosijuhlien pukukoodi on juhla- tai tumma puku sekä akateemiset kunnia- ja ansiomerkit. Etiketin mukaan naiset pukeutuvat pitkään mekkoon.

Lisätietoja:

Maija Joensuu, vuosijuhlamestari, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, maijajoensuu@gmail.com