Ajankohtaista

11.08.2017

ISYY hakee järjestösihteerin sijaista (toimipaikka Kuopio)

Hakukuulutus

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee järjestösihteerin sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 23.10.2017–14.10.2018. Määräaikaisuuden perusteena vanhempainvapaan sijaisuus.

Järjestösihteerin pääasiallisina tehtävinä ovat:

– Asiakaspalvelutehtävät ylioppilaskunnan toimistossa
– Kassakirjanpitoon liittyvät tehtävät
– Koulutus- ja muiden tapahtumien käytännön järjestelyt
– Toimistopalvelujen kehittäminen
– Järjestösihteerin toimenkuvan ja järjestösektorin kehittäminen
– Muut pääsihteerin mahdollisesti määräämät tehtävät

Hakijalta edellytetään korkeakoulukentän tuntemusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus ylioppilaskuntatoiminnasta ja järjestö- ja toimistotyöstä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme opiskelijoihin liittyvän  lainsäädännön tuntemusta. Kokemus taloushallinnon tehtävistä sekä kassan käytöstä katsotaan eduksi.

Tehtävä on  työajaltaan joustava 100 % toimi (työaika 37,5 h/vko). Palkka maksetaan ISYY:n palkkataulukon mukaan, lähtöpalkka ilman lisiä on noin 1945 €/kk. Työsuhde alkaa 23.10.2017 tai sopimuksen mukaan. Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot jätetään osoitteeseen hakemukset@isyy.fi. Sähköpostiin otsikko ”Järjestösihteerihaku”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi “Matti Meikäläinen CV ja Matti Meikäläinen hakemus”.

Hakuaika päättyy 28.8.2017  klo 12.00. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti ja haastattelut suoritetaan 5.9.2017 Kuopiossa.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Anna-Kristiina Mikkonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8417, paasihteeri@isyy.fi
Hallituksen puheenjohtaja Tahvo Kekkonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8400, puheenjohtaja@isyy.fi

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on noin 13 000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 18 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voi tutustua osoitteessa www.isyy.fi.