Ajankohtaista

13.02.2014

ISYY hakee kansainvälisten asioiden ja hallintosihteeriä (asemapaikka Kuopio)

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on noin 12 000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee

Kansainvälisten asioiden ja hallintosihteeriä (asemapaikka Kuopio)

Kokopäivätoimiseen tehtävään (37,5 tuntia viikossa). Tehtävä on jaettu kahteen osaan; kansainvälisten asioiden sihteerin (50 %) ja hallintosihteerin (50 %) tehtäviin. Tehtävään haetaan yhtä henkilöä, mutta tehtäviä on myös mahdollisuus hakea erikseen, jolloin kunkin tehtävän työaika on puolet täydestä viikkotyöajasta.

Kansainvälisten asioiden sihteerin tehtävään kuuluu mm.

– Sosiaalisen ohjelman järjestäminen ulkomaalaisopiskelijoille
– ESN KISA:n toiminnan edesauttaminen yhteistyössä ESN KISA:n hallituksen kanssa
– Saapuvien ulkomaalaisopiskelijoiden palveluiden tuottamiseen osallistuminen
– Suomalaisten ja ulkomaalaisten opiskelijoiden yhteistoiminnan kehittäminen
– Kansainvälisten asioiden viestintään osallistuminen
– Toimenkuvan kehittäminen
– Kv-asioiden valmistelu ylioppilaskunnan hallitukselle ja edustajistolle

Hallintosihteerin tehtäviin kuuluu mm.

– Pääsihteerin avustaminen esimerkiksi seuraavissa hallinnollisissa tehtävissä: päätösluetteloiden kirjoittaminen, kilpailutukset ja tarjouspyynnöt, tapahtumien ja kokousten käytännön järjestelyiden hoitaminen
– Kuopion kampuksen tilakysymykset, niiden vuokraus ja vuokrausjärjestelyt
– Kampustapahtuman järjestelytehtävät
– Tuutoroinnin avustavat tehtävät yhteistyössä tuutorointisihteerin kanssa
– Järjestöyhteistyö Kuopion kampuksella

Näiden tehtävien lisäksi työhön kuuluu mm. palvelutehtäviä ylioppilaskunnan toimistossa sekä selviytymispakkausten jako, huolto ja ylläpito.

Hakijalta edellytetään yliopisto-/korkeakouluopintoja, tietämystä korkeakoulujen kansainväli-syysasioista, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, palveluhenkisyyttä ja vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Aikaisempi kokemus ylioppilaskuntatoiminnasta ja opiskelijapolitiikasta katsotaan eduksi. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voit tutustua osoitteessa www.isyy.fi.

Tehtävä on työajaltaan joustava kokopäiväinen toimi (37,5 tuntia/viikko) ja täytetään joko määräaikaiseksi tai toistaiseksi voimassaolevaksi työsuhteeksi, työntekijän toiveen mukaan. Mikäli tehtävä jaetaan kahteen osaan, ovat nämä tehtävät kumpikin tuolloin 50 % täydestä työajasta ja palkasta. Työ alkaa 1.3.2014 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkka maksetaan ISYY:n palkkataulukon mukaan, lähtöpalkka ilman lisiä on n. 1900 e/kk.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot jätetään ylioppilaskunnan pääsihteerille paasihteeri@isyy.fi, sähköpostiin tunnus ”kv- ja hallintohaku”. Hakemuksia ei palauteta. Hakuaika päättyy 26.2. klo 12.00. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilö-kohtaisesti.

Kv- ja hallintosihteerihaku 2014 pdf-muodossa

Lisätietoja:

Pääsihteeri Janne Mertanen, 044 576 8417, paasihteeri@isyy.fi
Hallituksen puheenjohtaja Paula Martikainen, 044 576 8400, puheenjohtaja@isyy.fi

 

Julkaistu 13.2.2014