Ajankohtaista

21.02.2018

ISYY hakee siistijää Suvantokadun tiloihin Joensuuhun

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) hakee Suvantokadun vapaa-ajantilojen (Suvas) siistijää Joensuuhun toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen alkaen 15.3.2018 tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluu kokous- ja saunatilan siivoaminen ja pienet ylläpitotoimet, kuten lamppujen vaihto ja tarvikkeiden hankinta.

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Toimi sopii mainiosti esimerkiksi opintojen ohessa tehtäväksi.

Palkka on ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukainen.

Hakuaika tehtävään päättyy 7.3.2018. kello 12.00. Haastateltaviksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Vapaamuotoiset työhakemukset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen: toimisto.joensuu@isyy.fi. Sähköpostiin otsikko ”Suvaksen siistijä”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi “Matti Meikäläinen CV ja Matti Meikäläinen hakemus”.

Lisätietoja:

Joensuun toimistosihteeri Hannele Mirola, toimisto.joensuu@isyy.fi, puh. 050 341 6346

tai pääsihteeri Anna-Kristiina Mikkonen, paasihteeri@isyy.fi, puh. 044 576 8417

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on noin 13 000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 17 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.