Ajankohtaista

31.08.2018

ISYY hakee Uljaalle päätoimittajaa

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), on noin 13 300 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 17 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee päätoimittajaa (toimipaikkana Joensuu tai Kuopio)

Päätoimittajan tehtävään kuuluu muun muassa:

– Vastuu lehden ja nettisivujen toimituksellisesta sisällöstä ja kehittämisestä

– Lehden talousarvion valmistelu ja talouden seuranta

– Avustajien koulutus- ja ohjausvastuu. Päätoimittaja ohjaa avustajien työskentelyä, opastaa ja toimittaa tekstit.

 

Hakijalta edellytetään yliopisto-/korkeakouluopintoja, taittokokemusta, tietämystä korkeakouluista, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää suullisen ja kirjallisen suomen sekä englannin kielen taitoa. Edellytetään kokemusta lehtityöskentelystä. Valo- ja videokuvaustaidot, kuvankäsittelytaidot, sähköisten viestintäkanavien tuntemus ja aikaisempi kokemus ylioppilaskuntatoiminnasta katsotaan eduksi. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan sekä Uljaaseen voit tutustua osoitteissa www.isyy.fi ja www.uljas.net.

Tehtävä on kokoaikainen toimi (työaika 37,5 h/vko) ja tehtävä täytetään toistaiseksi 1.11.2018 alkaen. Toimi on sopimuspalkkainen. Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot lähetetään osoitteeseen hakemukset@isyy.fi. Sähköpostiin otsikko ”Päätoimittaja”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi “Etunimi Sukunimi CV ja Etunimi Sukunimi hakemus”.

Hakuaika päättyy 30.9. klo 12.00. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti ja haastattelut suoritetaan 9.10.2018 Joensuussa.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Juuso Sikiö, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8400, puheenjohtaja@isyy.fi

Pääsihteeri Anna-Kristiina Mikkonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 5768 417, paasihteeri@isyy.fi

 

Itä-Suomen ylioppilaslehti Uljas on perustettu vuonna 2009, kun Kuopion ylioppilaslehti Stimulus (s.1975) sekä Joensuun ylioppilaslehti (s.1971) yhdistyivät ylioppilaskuntien tavoin. Uljas ilmestyy molemmilla kampuksilla ja se on ylioppilaskunnan keskeisin yhdysside kampuksien välillä.

Uljas ottaa vakavasti ylioppilaslehdistön 100-vuotisen perinnön opiskelijaliikkeen airueina, edunvalvojina, yhteiskunnallisina keskustelijoina sekä kulttuurilehtinä Suomessa.

”Ylioppilaskunnan tarkoituksena on olla jäsentensä yhdyssiteenä ja edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä sekä opiskeluun ja opiskelijan asemaan yhteiskunnassa liittyviä pyrkimyksiä. Ylioppilaskunnan tehtävänä on osallistua 2 §:ssä säädetyn yliopiston kasvatustehtävän hoitamiseen valmistamalla opiskelijoita aktiiviseen, valveutuneeseen ja kriittiseen kansalaisuuteen.” (Yliopistolaki 46 §).