Ajankohtaista

16.09.2014

ISYY:n verkkosivut ovat uudistuneet!

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan verkkosivut ovat käyneet läpi kasvojenkohotuksen. Sivujen visuaalista ulkonäköä on muutettu raikkaammaksi ja sivuille on lisätty toiminnallisuuksia, joiden toivotaan helpottavan niiden käyttöä ja parantavan tietojen löydettävyyttä sivuilla.

Uudistettu sisältöjaottelu

Myös sivujen sisältöjaottelua on uudistettu. Sivuilta löytyvät nykyään seuraavat osiot: Ajankohtaista, ISYY, Palvelut, Mukaan toimintaan, Dokumentit ja Yhteys.

Ajankohtaista-osiosta löydät sivujen ajankohtaiset uutiset vuosiarkistoineen, tapahtumakalenterin sekä eri kampusten Wiikko-Ärsykkeet.

ISYY-osiosta löytyy tietoa mm. ylioppilaskunnasta organisaationa sekä sen historiasta ja viestinnästä.

Palvelut-osioon on koottu tietoa ylioppilaskunnan tarjoamista palveluista, kuten ilmoittautumisesta ja jäsenmaksusta, liikunta- ja vapaa-ajan palveluista, hyvinvoinnista, edunvalvonnasta ja vuokrattavista tiloista.

Mukaan toimintaan -osiossa on kerrottu ISYY:n kerhoista, ainejärjestöistä ja kampusjärjestöistä. Tästä osiosta löydät myös ISYY:n avoimet luottamushenkilö- ja työpaikat.

Dokumentit-osioon on koottu omille alisivuilleen keskitetysti kaikki ISYY:n toimintaan liittyvät dokumentit, kuten lomakkeet, säännöt, ohjeistukset, pöytäkirjat ja kokouskutsut.

Yhteys-osiosta löytyvät ISYY:n toimistojen, edustajiston, hallituksen, henkilökunnan, kampusvaliokuntien ja jaostojen yhteystiedot.

Yhteys-osiota lukuun ottamatta jokaisella osioetusivulla on myös oma Uutisia-palstansa, johon päivittyy viisi viimeisintä osioon liittyvää uutista.

Hyödyllisiä toiminnallisuuksia

Alle on listattu muutamia ominaisuuksia ja toimintoja, joita ISYY:n sivuilta nykyään löytyy:

Skaalautuvuus päätelaitteen mukaan

ISYY:n sivuilla on pyritty ottamaan huomioon erilaisten päätelaitteiden, kuten älypuhelinten ja tablettien käyttö niin, että sivut skaalautuvat käytettävän päätelaitteen mukaan.

Tärkeää-nosto

ISYY:n etusivun vasemmassa yläpalkissa on Tärkeää-nosto, jossa tiedotetaan ylioppilaskuntaa koskevista tärkeistä asioista, kuten toimistojen poikkeuksellisista aukioloajoista tai lomista.

Uutiskanavanosto

ISYY:n etusivun vasemmasta alareunasta löytyvät listattuina ISYY:llä tällä hetkellä käytössään olevat uutiskanavat, kuten Facebook ja Twitter, joihin pääsee uutiskanavanoston linkkejä klikkaamalla.

Ajankohtaista

ISYY:n etusivulla ilmestyvät ylioppilaskuntaa koskevat ajankohtaiset uutiset. Etusivulla näkyy aina kolme viimeisintä uutista, jotka pääsee lukemaan uutisen otsikkoa klikkaamalla.

Aiempia uutisia pääsee selailemaan Ajankohtaista-osiossa sekä sen alta löytyvässä vuosiarkistossa.

Tapahtumat

ISYY:n etusivujen oikeassa laidassa näkyy viisi viimeisintä tapahtumaa ISYY:n tapahtumakalenterista. Yksittäisen tapahtuman tiedot pääsee lukemaan kokonaisuudessaan sen otsikkoa klikkaamalla.

Muita tapahtumia pääsee selailemaan Ajankohtaista-osion alta löytyvällä Tapahtumat-sivulla.

Oikopolut

ISYY:n etusivulta löytyy Oikopolut-nosto, johon on koottu linkkejä niille ISYY:n sivuille, joilta etsitään usein tietoa.

Sivukartta

ISYY:n etusivun oikeasta yläkulmasta löytyy Sivukartta-linkki, jonka kautta pääsee tarkastelemaan sivujen rakennetta kokonaisuudessaan. Jos sinulla on jokin sisältö sivuilla hukassa, näet sivukartasta, missä se sijaitsee.

Murupolku

ISYY:n verkkosivujen osioihin leipätekstin yläpuolelle vasempaan nurkkaan on lisätty murupolku, joka kertoo käyttäjälle, millä sivulla hän on ja millainen polku sinne johtaa. Murupolun osasia klikkaamalla pääsee siirtymään sen eri osioihin.

Palaute on tervetullutta

Ylioppilaskunta ottaa mielellään vastaan palautetta uudistetuista verkkosivuista. Sivuja ja niiden toiminnallisuuksia kehitetään myös jatkossa ja mahdolliset päivityksestä johtuvat toimintahäiriöt ja viat pyritään korjaamaan mahdollisimman nopeasti. Jäsenistön vinkit sivujen kehittämiseksi ovat tervetulleita ja ne pyritään huomioimaan sivujen jatkokehityksessä.

Voit laittaa palautetta esim. sähköpostilla tiedotussihteerille osoitteeseen tiedotus@isyy.fi.

Lisätietoja:

Heljä Koistinen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan tiedotussihteeri, tiedotus@isyy.fi, p. 044 576 8426 (ma–to klo 9–15)