Ajankohtaista

09.11.2018

Joensuun edunvalvontajaosto hakee puheenjohtajaa vuodelle 2019

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) Joensuun kampuksen edunvalvontajaosto hakee puheenjohtajaa vuodelle 2019. Edunvalvontajaosto kokoaa yhteen joensuulaiset ainejärjestöt, hallinnon opiskelijaedustajat (myöhemmin halloped) sekä kaikki edunvalvonnasta ja opiskelijoiden hyvinvoinnista kiinnostuneet opiskelijat.

Edunvalvontajaoston tehtävänä on toimia edunvalvonnan tiedotuskanavana ISYYn, hallopedien ja ainejärjestöjen välillä, tukiverkostona jäsenilleen, edunvalvontaa tai opiskelijoiden hyvinvointia edistävien tapahtumien järjestäjänä ja yhteistyön kehittäjänä. Jaostossa ovat ainejärjestöjen hallitusten nimeämät edustajat, hallopedit, ja ISYYn hallituksen edunvalvontasektorin vastaavat, edunvalvontasihteeri sekä kaikki opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita toiminnasta. Jaoston kokoukset ovat avoimia kaikille ISYYn jäsenille ja kutsuvieraille.

Jaoston puheenjohtaja vastaa jaoston toiminnasta ja toiminnan organisoimisesta. Jaoston puheenjohtaja toimii myös yhteistyössä ISYYn hallituksen edunvalvontasektorin vastaavien kanssa sekä ISYYn edunvalvontasihteerin kanssa. Lisäksi jaostojen puheenjohtajat ovat jäseniä ISYYn kampusvaliokunnassa, joka on ISYYn paikallisesta toiminnasta päättävä ja paikallista toimintaa toteuttava elin Joensuun kampuksella.

Puheenjohtajana pääset kehittämään johtamis- ja delegointitaitojasi, kuulemaan ja vaikuttamaan ajankohtaisiin edunvalvontasektorin asioihin sekä järjestämään ISYYn toimintaa kampusvaliokunnan (kampusrysäys, itsenäisyyspäivä ja vappu) ja jaoston (kirjan ja ruusun päivä, hymy- ja valitusviikot) kautta Joensuun kampuksella.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen soko@isyy.fi, ennen jaoston seuraavaa kokousta. Jaoston puheenjohtajaksi esitettävä henkilö valitaan edunvalvontajaoston kokouksessa maanantaina 19.11.2018 klo 15.15 alkaen ISYYn kokous- ja saunatilassa Suvaksella (Suvantokatu 6, 80100 Joensuu kellarikerros). Lopullinen valinta tehdään ISYYn edustajiston kokouksessa 4.12.

Lisätietoja:
Pekka Koivaara, Edunvalvontasihteeri, soko@isyy.fi, p. 050 535 3376
Saara Tenhovuori, Edunvalvontajaoston puheenjohtaja, saara.tenhovuori@isyy.fi