Ajankohtaista

13.08.2018

Kampusrysäys käynnistää lukuvuoden 6.9. Joensuussa ja Kuopiossa

Opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteinen tapahtuma, Kampusrysäys, käynnistää Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden torstaina 6.9.2018 Joensuussa ja Kuopiossa jo seitsemättä kertaa. Kampusrysäykset järjestetään samana päivänä kuin Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden 2018–2019 avajaiset.

Kampusrysäyksessä uudet ja vanhat opiskelijat sekä yliopiston henkilökunta pääsevät tutustumaan toisiinsa yhteisen hauskanpidon merkeissä. Tänä vuonna ainejärjestöt ja laitokset ottavat mittaa toisistaan jännittävässä kampuskisassa ja ottelevat keskenään mm. sumopainissa ja pikamölkyssä. Lisäksi tapahtumassa on hyvää musiikkia ja hauskoja aktiviteetteja, kuten pomppulinna. Voit ottaa mukaan myös omat piknikeväät.

Kampusrysäyksistä käynnistyvät myös uusien opiskelijoiden kaupunkisuunnistukset.

Tapahtuman järjestävät Itä-Suomen yliopisto (UEF) ja Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY).

Löydät kampuskohtaiset ohjelmat alta!

Joensuun Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus

Aika: 6.9.2018 klo 15.00–18.00
Paikka: Carelian takapiha (Yliopistokatu 4)

OHJELMA:

klo 15.00 Tapahtuman avaus ja tervehdyssanat
klo 15.30 Rytmihäiriköt
klo 16.05–17.30 Kampuskisat: Ainejärjestöjen ja laitosten välinen kolmiottelu (sumopaini, pikamölkky ja rodeohärkä)
klo 17.45 Kaupunkisuunnistuksen lähtö
klo 18.00 Tapahtuma päättyy

OHEISOHJELMAA:

– Pomppulinna
– Rodeohärkä
– Sumopaini
– Erilaiset toimijat esittäytyvät

KAMPUSKISAT:

Ainejärjestöjen ja laitosten välisissä Kampuskisoissa kisaillaan kolmessa lajissa:  Rodeohärkä, sumopaini sekä pikamölkky. Jokaisessa lajissa kisaa yksi joukkueen edustaja, voittajajoukkue on se, joka voittaa kaksi lajia kolmesta.  Voittajajoukkueet selvittävät tiensä finaaliin, jossa ratkotaan finaaliin selvinneiden joukkueiden paremmuusjärjestys. Voittajajoukkueille on luvassa palkintoja!

TIETOA JOENSUUN KAUPUNKISUUNNISTUKSESTA:

Suunnistus pyörähtää käyntiin Carelian pihamaalta 17.45 alkaen ja siihen voivat osallistua myös muut kuin uudet opiskelijat. Kaupunkisuunnistuksen passi on fuksiryhmille ilmainen, muille ryhmille 25 €/ryhmä. Suunnistus päättyy klo 22.

Passien ennakkomyynti 6.9. Kampusrysäyksessä Carelian pihamaalla tapahtuman aikana. Kannattaa olla ajoissa, passit on myyty loppuun viime vuosina muutamassa minuutissa. Passilla kaupunkisuunnistukseen voi osallistua 6–10 henkilöä. Passin hintaan sisältyy pääsy jatkoklubeille Ilonaan ja Gloriaan. Lisäksi saat haalarimerkin! Käymällä vähintään kuusi rastia ja palauttamalla passin jatkoklubille ryhmäsi osallistuu kilpailuun, jonka palkinto ilmoitetaan myöhemmin. Lippuja kaupunkisuunnistuksen jatkoille saa myös baareista 3 euron hintaan. Varaudu myös maksamaan narikasta.

MYÖS PARAS ASU PALKITAAN:

Ottakaa ryhmäkuva joukkueestanne ja ladatkaa Joensuun Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus 2018 Facebook-eventtiin. Eniten tykkäyksiä 11.9. klo 10 mennessä saanut ryhmä voittaa palkinnon.

Facebook: Joensuun Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus 2018

Kuopion Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus

Aika: 6.9.2018 klo 15.30–18.00
Paikka: Studentian edusta (Yliopistonranta 3)

OHJELMA:

klo 15.30 Tapahtuman avaus ja tervehdyssanat
klo 15.35 DJ soittaa musiikkia koko tapahtuman ajan
klo 15.35 Ilmoittautumispisteet kaupunkisuunnistukseen aukeavat Lukemalla
klo 15.45–17.15 Kampuskisat: Ainejärjestöjen ja laitosten välinen kolmiottelu (sumopaini, pikamölkky, gladiaattoritaistelu)
klo 17.15 Lähtö kaupunkisuunnistukseen
klo 17.30 Lähtö kaupunkisuunnistukseen
klo 17.45 Lähtö kaupunkisuunnistukseen
klo 18.00 Tapahtuma päättyy

OHEISOHJELMAA:

– Kaupunkisuunnistukseen osallistuvien Pimp your team -piste Lukemalla
– Kerhot, järjestöt ja muut paikalliset toimijat esittelevät toimintaansa
– Pomppulinna
– Gladiaattoritaistelu
– Sumopaini
– Erilaiset toimijat esittäytyvät
– Tarjolla ilmaista hernekeittoa

KAMPUSKISAT:

Ainejärjestöjen ja laitosten välisissä Kampuskisoissa kisaillaan kolmessa lajissa:  Gladiaattoritaistelu, sumopaini sekä pikamölkky. Jokaisessa lajissa kisaa yksi joukkueen edustaja, voittajajoukkue on se, joka voittaa kaksi lajia kolmesta.  Voittajajoukkueet selvittävät tiensä finaaliin, jossa ratkotaan finaaliin selvinneiden joukkueiden paremmuusjärjestys. Voittajajoukkueille on luvassa palkintoja!

TIETOA KUOPION KAUPUNKISUUNNISTUKSESTA:

Kaupunkisuunnistus on leikkimielinen joukkuekilpailu, jossa suunnistusjoukkueet kiertävät Kuopiossa ainejärjestöjen järjestämillä rastipisteillä suorittaen erilaisia tehtäviä. Kaupunkisuunnistus on tarkoitettu vain Itä-Suomen yliopiston uusille opiskelijoille, yhdessä kaupunkisuunnistusjoukkueessa voi olla max 10 henkeä.

OHJEET KAUPUNKISUUNNISTUSJOUKKUEILLE:

Tuutorit ilmoittavat fuksiryhmänsä kaupunkisuunnistukseen ennakkoon täällä. Yksi joukkueen jäsen hakee suunnistuspaketin Lukemalta Kampusrysäyksen yhteydessä klo 15.35 alkaen. Tässä yhteydessä joukkue saa mukaansa suunnistuskartan (Uljas), haalarimerkit, rannekkeet Ilonaan sekä starttinumeron, jonka antaa ilmoittautumisen vastaanottanut henkilö. Ensimmäiset suunnistajat lähtevät liikkeelle Kampusrysäyksestä klo 17.15.

Rannekkeella pääsee ilmaiseksi sisään Ilonaan klo 23 saakka. Narikka tulee maksaa erikseen.

ILTABILEET:

Kaupunkisuunnistuksen iltabileet järjestetään Ilonassa, jossa palkitaan menestynein suunnistusjoukkue. Ennakkoliput tulevat myyntiin ISYYn toimistolle maanantaina 20.8.2018. Ennakkolipun hinta on 2 € (narikka omakustanteinen). Lippuja voi ostaa myös Ilonan ovelta, jolloin hinta on 3 € (narikka omakustanteinen).

Kaupunkisuunnistukseen osallistuvat pääsevät Ilonaan ilmaiseksi heille jaettavilla rannekkeilla (narikka omakustanteinen) kello 23.00 asti.

Jatkobileiden jälkeen klo 3.30 Ilonan edustalta maksuton bussikyyti Niiralan läpi Puijonlaaksoon, Taivaanpankontien kautta Neulamäkeen ja sieltä takaisin kaupunkiin. Bussi ajaa tarvittaessa kaksi kierrosta.

MYÖS PARAS ASU PALKITAAN:

Ottakaa ryhmäkuva joukkueestanne ja ladatkaa Kuopion Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus 2018 Facebook-eventtiin. Eniten tykkäyksiä 11.9. klo 10 mennessä saanut ryhmä voittaa palkinnon.

Pienet muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Facebook: Kuopion Kampusrysäys ja kaupunkisuunnistus 2018

Lue myös:

6.9. Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden 2018-2019 avajaiset, Kuopio