Ajankohtaista

17.11.2014

Matias Vainio Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) puheenjohtajaksi 2015

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY)

Tiedote: 17.11.2014
Vapaa julkaistavaksi: Heti

Matias Vainio Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) puheenjohtajaksi 2015

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) hallituksen jäsen Matias Vainio on valittu Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) puheenjohtajaksi vuodelle 2015.  Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella historiaa opiskeleva Vainio on toiminut kuluneena vuonna ISYY:n hallituksen vapaa-ajan vastaavana vastaten muun muassa liikunta-asioista.

OLL:n hallitus vuodelle 2015 valittiin Helsingissä Hotelli Haagassa pidetyssä liittokokouksessa 14.11.2014. Hallituksessa toimivat puheenjohtaja Matias Vainion lisäksi varapuheenjohtajat Teemu Palkki Helsingin yliopiston ylioppilaskunnasta (HYY) ja Bennie Wardi HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun opiskelijakunnasta (HELGA) sekä hallituksen jäsen Pekka Petäkoski Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunnasta (METKA).

– Olen todella kiitollinen liittokokouksen tuesta ja innoissani edessä olevasta vuodesta. Tuleva vuosi on merkittävä OLL:lle eduskuntavaalien ja muuttuvan jäsenrakenteen vuoksi. Ensi kevään eduskuntavaaleissa määritellään opiskelijaliikunnan tulevaisuutta, ja OLL:n tulee olla aktiivisesti mukana vaikuttamassa päättäjiin paremman korkeakoulu- ja opiskelijaliikunnan puolesta, Vainio toteaa.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto on korkeakoulu- ja opiskelijaliikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Vuonna 2015 OLL:lla on 173 000 jäsentä, mikä tekee siitä Suomen suurimman opiskelijajärjestön.

Lisätietoja:

Matias Vainio, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen vapaa-ajan vastaava, p. 040 592 6689, matias.vainio@isyy.fi
Paula Martikainen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja, p. 044 576 8400, puheenjohtaja@isyy.fi

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) on noin 12 000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 17 henkilöä ja vuosittainen on liikevaihto noin 1,5 miljoonaa euroa.