Ajankohtaista

18.05.2017

REKRY2017

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) järjestää REKRY2017 -tapahtuman syksyllä 26.9. Joensuun kampuksella ja 27.9. Kuopion kampuksilla yliopisto-opiskelijoille. Päivä on rekrytointitapahtuma, jossa työnantajat ja osaajat tapaavat mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Tavoitteemme on tarjota opiskelijoille mahdollisuus tavata työpaikkoja tarjoavia organisaatioita, sekä muita esim. yrittäjyyden tukipalveluita tarjoavia tahoja.

Visiomme on madaltaa opiskelijoiden kynnystä hakea jo opiskeluaikana opintoja vastaavia työtehtäviä tai vaikka pohtia omaa liikeideaansa. Tapahtuma on organisaatioille täysin ilmainen. Ainoa vaatimus on että kaikilla paikalle saapuvilla yrityksillä on tarjolla työpaikka, joka sopii korkeakouluopiskelijan ammatilliseen kehittymiseen. Olivat ne sitten pieniä projekteja, piilotyöpaikkoja, kesätöitä, harjoittelupaikkoja tai opinnäytetyöpaikkoja.  Meillä on paikkoja Joensuussa noin 40, Kuopiossa 30 ja Savonlinnassa yli 10 organisaatiolle. Täytämme paikat suosien organisaatioiden monipuolisuutta.

Rekrytointitapahtuma on poikkitieteellinen, katso alta minkälaisia osaajia meiltä löytyy. Paikalle tulevia organisaatioita mainostetaan etukäteen opiskelijoille.

Organisaatio, ilmoittaudu tapahtumaan mukaan tai ole yhteydessä lisäinfon saamiseksi ISYY:n edustajalta: Sara Peltola, työelämä- ja yritysyhteistyövastaava, sara.peltola@isyy.fi+358 44 5768402

Lisätiedot tapahtumasta:

Milloin&Missä?

Tapahtuma on:

Joensuussa (Yliopistokatu 4) 26.9.2017 noin klo. 9:00-15:00

Kuopiossa (Yliopistonranta 1) 27.9.2017 noin klo. 9:00-15:00

Mitä?

Haemme paikalle eri koulutusalojen edustajia, jotka voisivat kertoa työpaikoistaan – olivatpa ne täysi- tai osa-aikaisia, harjoittelupaikkoja, hankkeita tai projektihommia – jotta opiskelijat saisivat kontaktin tuleviin työnantajiinsa. Haluamme paikallisten ja valtakunnallisten, akateemisten alojen kirjon mahdollisimman tasapuolisesti kaikkien näkyville, jotta jokainen löytäisi itselleen jotain. Samalla työnantajat pääsevät näkemään valmistuvan työvoiman, joka vain odottaa näytönpaikkaansa.

Minkälaisia osaajia meiltä löytyy?

Joensuun kampuksella on humanististen tieteiden, luonnontieteiden, metsätieteiden, yhteiskuntatieteiden, kasvatustieteiden, teologian, oikeustieteiden sekä kauppatieteiden tutkimusta ja opetusta.

Kuopion kampuksella tutkitaan ja opetetaan farmasiaa, lääketiedettä, hammaslääketiedettä, hoitotiedettä, terveystieteitä, luonnontieteitä sekä yhteiskunta- ja kauppatieteitä.

Savonlinnan kampuksella on kasvatustieteiden tutkimusta ja opetusta. Savonlinnasta löytyy luokanopettaja-, kotitalousopettaja-, käsityönopettaja- sekä lastentarhanopettajakoulutusta. Savonlinnan kampus siirtyy ja aloittaa toimintansa Joensuussa syksyllä 2018.

Muokattu 19.9.2017 (Savonlinnan kampuksen tapahtuman tiedot on poistettu tapahtuman siirtymisen vuoksi.)