Ajankohtaista

30.04.2017

Siskotyttö ja Velj’mies 2017

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) valitsee joka vuosi Kuopion kampuksen opiskelijoiden keskuudesta Velj’miehen ja Siskotytön. Vuoden 2017 Siskotytöksi on valittu Maria Mäkitalo ja Velj’mieheksi Sami Gabbouj.

– Maria Mäkitalo tunnetaan aktiivisena opiskelijana, joka on opiskeluaikanaan ehtinyt muun muassa luotsata menestyksekkäästi ainejärjestöään Retikkaa sen puheenjohtajana, sekä toimimaan ISYY:n edaattorina. Maria on aina mukana kehittämässä opiskelijatoimintaa eteenpäin ja tekee kaikkensa opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseksi, kertoo ISYY:n hallituksen puheenjohtaja Tahvo Kekkonen valinnan taustoista.

– Sami Gabbouj on todella pitkän linjan opiskelija-aktiivi, joka ei väitöskirjaa tehdessäänkään ole jättäytynyt pois ylioppilaskunnan toiminnasta. Sami tunnetaan yli ainejärjestörajojen aktiivisena opiskelijakulttuurin rakentajana, joka ei ikinä ole unohtanut opiskelijoiden edunvalvonnan merkitystä. Ilman Samia moni opiskelijatapahtuma olisi jäänyt järjestämättä, luettelee Kekkonen valinnan perusteita.

Lisätietoja: Tahvo Kekkonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja, puheenjohtaja@isyy.fi, puh. 044 576 8400