Ajankohtaista

01.06.2015

SYL hakee yleis- ja taloushallinnosta vastaavaa henkilöä

Työpaikkailmoitus

Onko järjestys intohimosi ja sykkiikö sydämesi prosesseille? Eihän kätesi vapise isoimmankaan excelin edessä? Oletko saanut kehuja organisointikyvystäsi? Innostutko kehittämistyöstä? Kun muut juoksevat ympäriinsä kuin päättömät kanat, pidätkö sinä pääsi kylmänä ja homman hallussa? Tule meille hallintosihteeriksi!

Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) hakee palvelukseensa hallintosihteeriä elokuun alussa tai sopimuksen mukaan alkavaan toistaiseksi olevaan työsuhteeseen.

Hallintosihteerinä vastaat pääsihteerin alaisuudessa liiton yleis- ja taloushallinnosta. Tehtäviin sisältyy mm. liiton perustoiminnan organisointia, monipuolisia kokoussihteerin, hallinnon ja toimiston tehtäviä sekä vastuu liiton asiakirjahallinnosta, järjestön arkiston ylläpidosta ja tapahtumajärjestelyistä.

Hallintosihteerinä toimit säännöllisesti myös jäsenjärjestöjen ja liiton alumnien yhteyshenkilönä ja olet osaltasi vastuussa liiton alumnitoiminnan organisoinnista. Hallintosihteeri tulee mahdollisesti toimimaan tehtävänsä ohella myös toimitusjohtajana opiskelijajärjestöjen omistamassa hallintopalveluyhtiössä, jonka vastuulla on tuottaa erityisesti taloushallinto-, kiinteistö- ja tilapalveluita.

Me olemme

– 15 ylioppilaskuntaa ja 132 000 yliopisto-opiskelijaa edustava järjestö
– tehokas edunvalvoja sekä vastuullinen ja innokas yhteiskunnallinen vaikuttaja
– kiinnostuneita opiskelijan paremmasta huomisesta, suomalaisesta ja eurooppalaisesta koulutus- ja sosiaalipolitiikasta, työelämäkysymyksistä sekä kansainvälisestä toiminnasta ja kehitysyhteistyöstä

Sinä olet

– kenties jo hoitanut hallinnon tehtäviä työksesi tai opiskellut alaa
– oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja järjestelmällinen
– innostunut kehittämään omaa osaamistasi ja koko organisaation toimintaa
– asiakaspalveluhenkinen
– sujut tietokoneiden ja ohjelmistojen kanssa
– taidokas suomen kielen käyttäjä ja vähintään kykenevä ymmärtämään ruotsia
– ehkä ollut mukana opiskelijajärjestö- tai ylioppilaskuntatoiminnassa

Haluaisimme tarjota sinulle

– mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan, jossa kehität itseäsi hallinnon ja talouden osaajana
– rennon mutta tarmokkaan työyhteisön ja 15 kivaa työkaveria
– kilpailukykyisen palkan mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen
– erittäin hyvät työsuhteen edut

Hallitukselle osoitetut kirjalliset hakemukset palkkatoiveineen on toimitettava Suomen ylioppilaskuntien liittoon sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@syl.fi viimeistään torstaina 11.6. klo 12.00 mennessä. Haastattelut järjestetään Helsingissä tiistaina 16.6. tai sovitusti. Tehtävään sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

SYL korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Juha Töyrylä, etunimi.sukunimi(at)syl.fi, p. 041 515 2229
Hallintosihteeri Maria Teikari, etunimi.sukunimi(at)syl.fi, p. 044 780 0202

15 jäsenjärjestöä ja 132 000 yliopisto-opiskelijaa edustava Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry. on maan suurin yliopisto-opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö.

Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry
Lapinrinne 2
00180 Helsinki

http://www.syl.fi

facebook.com/SYL.FIN
twitter.com/SYL_FIN