Ajankohtaista

30.09.2013

Tietoa opiskelijakortittomille uusille opiskelijoille korttien tilanteesta, opiskelija-alennuksesta ruokaloissa sekä VR:n ja Matkahuollon matka-alennuksista

Kaikki uudet opiskelijat eivät ole vielä saaneet Frank-palvelun kautta tilaamaansa opiskelijakorttia. Alle on koottu tietoa korttitilausten tämän hetkisestä tilanteesta sekä opiskelija-alennuksen saamisesta UEF:n kampusten opiskelijaruokaloissa ja VR:n ja Matkahuollon liikennevälineissä.

Opiskelijakorttien valmistuminen

Kaikki opiskelijakortit, joiden seurantalinkki on ollut tilassa ”lähetetty painoon” noin kaksi viikkoa, on saatu tulostettua ja toimitettua ylioppilaskuntiin tai tilaajan kotiosoitteeseen korttityypistä riippuen. Jos korttitilauksessa on ollut jotain epäselvää, siitä on tullut viesti opiskelijan tilauksen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli seurantalinkkisi ei toimi, ohjeet seurantalinkin korjaamiseen ovat seuraavat:

Hotmail (ja jotkin muut sähköpostiohjelmat) rikkovat seurantalinkin. Mikäli linkkisi ei toimi, kopioi se osoiteriville ja ennen kuin painat Enter-näppäintä, korvaa ’%21’ merkillä ’!’.

Osa sähköpostiohjelmista korvaa valitettavasti linkille kriittisen merkin yllä mainitulla tavalla.

Uusien opiskelijakortittomien opiskelijoiden alennus opiskelijaruokaloissa

Joensuu:
Joensuun kampuksen opiskelijaruokalat ovat tarkentaneet ohjeistustaan uusien opiskelijakortittomien opiskelijoiden alennuksista ruokaloissa 2.10.:

Opiskelijakortittomat uudet opiskelijat saavat opiskelija-alennuksen myös Joensuun opiskelijaravintoloissa lokakuun loppuun asti näyttämällä opiskelijatodistusta ja henkilöllisyystodistusta yhtä aikaa.

Marraskuun alusta opiskelijalla on oltava joko Kelan ateriatukikortti tai opiskelijakortti alennuksen saadakseen.

Kuopio:
Opiskelijakortittomat uudet opiskelijat saavat opiskelija-alennuksen Fazer Amican Kuopion opiskelijaravintoloissa lokakuun loppuun asti näyttämällä opiskelijatodistusta ja henkilöllisyystodistusta yhtä aikaa.

Marraskuun alusta opiskelijalla on oltava joko Kelan ateriatukikortti tai opiskelijakortti alennuksen saadakseen.

Savonlinna:
Opiskelijakortittomat uudet opiskelijat saavat opiskelija-alennuksen Savonlinnan Fazer Amican opiskelijaravintolassa lokakuun loppuun asti näyttämällä opiskelijatodistusta ja henkilöllisyystodistusta.

Matka-alennukset VR:llä ja Matkahuollossa lokakuun alusta alkaen

Uusien opiskelijakortittomien opiskelijoiden tulee todistaa opiskelijastatuksensa VR:n ja Matkahuollon junissa ja linja-autoissa 1.10. alkaen joko SYL:n opiskelijakortilla tai VR:n ja Matkahuollon omalla opiskelijakortilla.

Ohjeita VR:n ja Matkahuollon opiskelijakorttiin liittyen löytyy VR:n verkkosivuilta.

 

Julkaistu: 30.9.2013, päivitetty 2.10. klo 11.04