Ajankohtaista

28.02.2018

Tule SYL:lle kansainvälisten asioiden ja EU-edunvalvonnan asiantuntijaksi!

Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry: n tiedote. 26.02.2018

Pohditko usein kansainvälisten trendien vaikutusta suomalaiseen koulutuspolitiikkaan? Haluaisitko parantaa kansainvälisten opiskelijoiden asemaa Suomessa ja edistää maahanmuuttajien mahdollisuuksia osallistua suomalaiseen korkeakoulutukseen? Sykkiikö sydämesi kansainväliselle yhteistyölle? Innostutko ajatuksesta osallistua viikon kestävälle seminaari- ja kokousmatkalle? Onko Bryssel unelmiesi hallintopääkaupunki? Vaikket ihan kaikkiin kysymyksiin vastannutkaan kyllä, saatat olla juuri oikea henkilö innostuneen ja asiantuntevan edunvalvontatiimimme uusimmaksi jäseneksi!

Etsimme kansainvälisten asioiden ja EU-edunvalvonnan asiantuntijaa vakituiseen, kokoaikaiseen (32,5 tuntia viikossa) työsuhteeseen alkaen heti tai sopimuksen mukaan.Hakemamme henkilö vastaisi erityisesti EU-edunvalvonnastamme, kansainvälisistä järjestösuhteista ja kansainvälisten opiskelijoiden edunvalvonnasta. Tehtävä on ajoittain hyvin itsenäinen ja vastuullinen, mutta edellyttää myös erinomaisia yhteistyötaitoja. Tehtävään kuuluu paljon matkustamista.

Me olemme
– rento mutta tarmokas työyhteisö täynnä kivoja työkavereita
– 15 ylioppilaskuntaa ja 130 000 yliopisto-opiskelijaa edustava järjestö
– tehokas edunvalvoja sekä vastuullinen ja innokas yhteiskunnallinen vaikuttaja
– kiinnostuneita opiskelijan paremmasta huomisesta, suomalaisesta ja eurooppalaisesta koulutus- ja sosiaalipolitiikasta, työelämäkysymyksistä sekä kansainvälisestä toiminnasta ja kehitysyhteistyöstä.

Sinä olet
– perehtynyt EU-kysymyksiin ja kansainväliseen yhteistyöhön
– oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja analyyttinen
-suorittanut ainakin jonkin verran korkeakouluopintoja, ehkä jopa tutkinnon
– innokas viestimään työstäsi ylioppilaskunnille ja sidosryhmille
– kyvykäs edistämään opiskelijoiden asioita EU:ssa ja Suomessa
– kielitaitoinen
– ehkä ollut mukana opiskelijajärjestö- tai ylioppilaskuntatoiminnassa.

Haluaisimme tarjota sinulle
– mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan
– rennon mutta tarmokkaan työyhteisön ja 15 kivaa työkaveria
– palkkaluokan SYL 4 (2 480,35 €/kk) mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen
– erittäin hyvät työsuhteen edut.

Hallitukselle osoitetut kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen on toimitettava Suomen ylioppilaskuntien liittoon sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@syl.fi viimeistään sunnuntaina 11.3.2018. Hakemukset käsitellään ensi vaiheessa anonyymeina.

Haastattelut järjestetään SYL:n toimistolla Helsingissä 19. ja 20.3.

SYL korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Lisätietoja:

Tämänkin upean työmahdollisuuden käytännön sisällöistä voit kysyä nykyiseltä asiantuntijaltamme Fatim Diarralta (p. 044 288 5805, etunimi.sukunimi@syl.fi) ja rekrytoinnista yleisemmin pääsihteeri Eero Manniselta (p. 045 631 7145, etunimi.sukunimi@syl.fi).

15 jäsenjärjestöä ja 132 000 yliopisto-opiskelijaa edustava Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry. on maan suurin yliopisto-opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö.