Ajankohtaista

10.08.2017

Kampusrysäys juhlistaa jälleen lukuvuoden aloitusta

Kampusrysäykset käynnistävät Itä-Suomen yliopiston lukuvuoden jo kuudetta kertaa keskiviikkona 6.9.2017 Joensuussa ja Kuopiossa sekä tiistaina 12.9.2017 Savonlinnassa.

Kampusrysäyksessä uudet ja vanhat opiskelijat pääsevät tutustumaan toisiinsa ja opetushenkilökuntaan rennolla meiningillä yhteisen hauskanpidon merkeissä. Tarjolla on loistavaa musiikkia, vekkuleita kilpailuja ja muita hauskoja aktiviteetteja!

Kampusrysäyksistä käynnistyvät myös fuksien Kaupunkisuunnistukset.

Tapahtuman järjestävät Itä-Suomen yliopisto (UEF) ja Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY).

Löydät kampuskohtaiset ohjelmat alta!

Joensuun Kampusrysäys ja Kaupunkisuunnistus 6.9.2017

Joensuun Kampusrysäys järjestetään Carelian takapihalla (Yliopistokatu 4) keskiviikkona 6.9. klo 16.00–18.00. Ohjelmassa on Itä-Suomen yliopiston kuoro Joyn ja puhallinorkesteri Rytmihäiriköiden musisointia. Lisäksi luvassa on kesäisestä ilmasta nauttimista piknik-tunnelmissa. Taatusti hauskasta tapahtumassa mukana myös Mikon Pomppulinnojen rodeo-härkä, aikuisten pomppulinna sekä sumopaini (Ilmaiseksi. Siis nämä kaikki. Ilmaiseksi!).

OHJELMA:

klo 16.00 Tervehdys
klo 16.15 Itä-Suomen yliopiston kuoro Joy
klo 16.50 Rytmihäiriköt
klo 17.45 Kaupunkisuunnistuksen lähtö
klo 18.00 Tapahtuma päättyy

TIETOA JOENSUUN KAUPUNKISUUNNISTUKSESTA:

Suunnistus pyörähtää käyntiin Carelian pihamaalta 17.45 alkaen ja siihen voivat osallistua myös muut kuin uudet opiskelijat. Kaupunkisuunnistuksen passi on fuksiryhmille ilmainen, muille ryhmille 25 €/ryhmä. Suunnistus päättyy klo 22.

Passien ennakkomyynti 6.9. Kampusrysäyksessä Carelian pihamaalla klo 16.23 alkaen. Kannattaa olla ajoissa, passit on myyty loppuun viime vuosina muutamassa minuutissa. Passilla kaupunkisuunnistukseen voi osallistua 6–10 henkilöä. Passin hintaan sisältyy pääsy jatkoklubeille Ilonaan ja Gloriaan. Lisäksi saat haalarimerkin! Käymällä vähintään kuusi rastia ja palauttamalla passin jatkoklubille ryhmäsi osallistuu kilpailuun, jonka palkinto ilmoitetaan myöhemmin. Lippuja kaupunkisuunnistuksen jatkoille saa myös baareista 3 euron hintaan. Varaudu myös maksamaan narikasta.

MYÖS PARAS ASU PALKITAAN: Ottakaa ryhmäkuva joukkueestanne ja ladatkaa Joensuun Kampusrysäys ja Kaupunkisuunnistus 2017 Facebook-eventtiin (linkki alla). Eniten tykkäyksiä 11.9. klo 10 mennessä saanut ryhmä voittaa palkinnon.

Facebook: Joensuun Kampusrysäys ja Kaupunkisuunnistus 2017

Kuopion Kampusrysäys ja Kaupunkisuunnistus 6.9.2017

Kuopion kampusrysäystä vietetään Studentian edustalla (Yliopistonranta 3) keskiviikkona 6.9. klo 15.30–18.00. Luvassa on musiikkia, kaupunkisuunnistusasujen tuunausta, järjestötori sekä pomppulinna!

OHJELMA:

klo 15.30 Tapahtuman avaus: ISYY:n Kuopion vapaa-ajan jaoston puheenjohtaja Heidi Hämäläinen sekä ISYY:n hallituksen jäsen Olli Auvinen
klo 15.35 Ilmoittautumispisteet kaupunkisuunnistukseen aukeavat Lukemalla
klo 16.00 Jasa & I’mmeinen & Budjetti ratkasu
klo 17.15 Lähtö kaupunkisuunnistukseen
klo 17.30 Lähtö kaupunkisuunnistukseen
klo 17.45 Lähtö kaupunkisuunnistukseen
klo 18.00 Tapahtuma päättyy

OHEISOHJELMAA:

– Kaupunkisuunnistukseen osallistuvien Pimp your team -piste Lukemalla
– Kerhot, jaostot ja muut paikalliset toimijat esittelevät toimintaansa
– Pomppulinna!

TIETOA KUOPION KAUPUNKISUUNNISTUKSESTA:

Kaupunkisuunnistus on leikkimielinen joukkuekilpailu, jossa suunnistusjoukkueet kiertävät Kuopiossa ainejärjestöjen järjestämillä rastipisteillä suorittaen erilaisia tehtäviä. Kaupunkisuunnistus on tarkoitettu vain Itä-Suomen yliopiston uusille opiskelijoille, yhdessä kaupunkisuunnistusjoukkueessa voi olla max 10 henkeä.

OHJEET KAUPUNKISUUNNISTUSJOUKKUEILLE:

Yksi henkilö joukkueesta käy ilmoittamassa koko tiimin Lukemalla sijaitsevaan ilmoittautumispisteeseen. Ilmoittautumisen yhteydessä joukkue saa mukaansa suunnistuskartan (Uljas), haalarimerkit, pääsyliput Ilonaan sekä starttinumeron, jonka antaa ilmoittautumisen vastaanottanut henkilö. Pääsylipulla pääsee ilmaiseksi sisään Ilonaan klo 23 saakka. Narikka tulee maksaa erikseen.

Ilmoittautuminen suunnistukseen tapahtuu Kampusrysäyksen yhteydessä Lukemalla 6.9. klo 15.35–17.00. Ensimmäiset suunnistajat lähtevät liikkeelle Kampusrysäyksestä klo 17.15.

ILTABILEET:

Kaupunkisuunnistuksen iltabileet järjestetään Ilonassa, jossa palkitaan menestynein suunnistusjoukkue ja paras joukkueasu. Ennakkoliput tulevat myyntiin ISYY:n toimistolle!

Kaupunkisuunnistukseen osallistuvat pääsevät Ilonaan ilmaiseksi heille jaettavilla lipuilla (narikka omakustanteinen). Suunnistusjoukkueille jaetuilla lipuilla pääsee sisälle ilmaiseksi ainoastaan ennen klo 23.

Kaupunkisuunnistuksen voittanut joukkue sekä paras joukkueasu palkitaan Ilonassa.

Jatkobileiden jälkeen klo 3.30 Ilonan edustalta maksuton bussikyyti Niiralan läpi Puijonlaaksoon, Taivaanpankontien kautta Neulamäkeen ja sieltä takaisin kaupunkiin. Bussi ajaa tarvittaessa kaksi kierrosta.

Pienet muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Facebook: Kuopion Kampusrysäys ja Kaupunkisuunnistus 2017

Savonlinnan Kampusrysäys 12.9.2017

Savonlinnassa Kampusrysäykseen kokoonnutaan yliopiston piha-alueelle (Kuninkaankartanonkatu 7) tiistaina 12.9. klo 15.00–18.00. Tapahtumassa on ruokaa, kisailuja, musiikkia ja rentoa yhdessäoloa. 200 nopeimmalle on tarjolla hernekeittoa suoraan soppatykistä, elävästä musiikista pääsevät nauttimaan kaikki! Myös omat piknik-eväät voi tuoda mukanaan.

Kampusrysäyksen ohjelmassa ovat mm. perinteiksi muodostuneet mölkkykisa ja lörtsyn syöntikilpailu. Voittajat palkitaan ruhtinaallisesti. Tapahtumaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki OKL:n opiskelijat.

Kampusrysäyksen jälkeen alkaa tuutorien järjestämä kaupunkisuunnistus.

ALUSTAVA OHJELMA:

klo 15.00 Kampustapahtuma alkaa (200 nopeimmalle hernesoppaa)
klo 15.00–15.15 Tervehdyspuhe
klo 15:15–15:45 Legendaarinen lörtsykilpailu
klo 16.00 Mölkkykisa
klo 15.45–17.30 Musiikkia, kisailua ja yhdessäoloa
klo 18.00 Tilaisuus päättyy

Facebook: Savonlinnan Kampusrysäys 2017