Ajankohtaista

15.09.2014

Täydennyshaku: Hankeavustukset syyslukukaudella 2014 toteutettaville hankkeille

Hankeavustukset on tarkoitettu ainejärjestöjen, kerhojen ja kampusjärjestöjen hankkeiden tukemiseen oman ja mahdollisen muun ulkopuolisen rahoituksen ohella. Avustusta voidaan myöntää ainoastaan yhteisöille, joiden jäsenistä vähintään puolet on ylioppilaskunnan jäseniä.

Hankeavustuksia jaetaan normaalisti syksyisin ja keväisin. Tänä syksynä hakemuksia tuli Joensuun kampuksella hyvin vähän, joten ylioppilaskunnan hallitus päätti avata uuden haun.

Hankeavustusta voidaan hakea mm. järjestön julkaisuun, ylioppilaskunnan tilavuokriin, tapahtuman järjestämistä varten tai kopiokiintiöihin. Syksyllä 2014 pääpainopistealueena ovat syrjinnän ja kiusaamisen vastaiset, kansainvälisyyttä edistävät ja yhteisöllisyyttä kehittävät hankkeet sekä erityisesti työelämätaitoja kehittävät hankkeet. Erityisesti ylioppilaskunta suosii kaikille avoimia ja poikkitieteellisyyttä lisääviä hankkeita ja projekteja. Lisäksi ylioppilaskunta edellyttää hankkeissa Reiluutta.

Avustuksia jaettaessa painotetaan järjestystä ainejärjestöt, kerhot, muut kampusjärjestöt.

Täydennyshakuun tulevien hakemusten tulee olla perillä 1.10.2014 klo 12 mennessä. Hakemukset on jätettävä avustushakemuslomakkeella ylioppilaskunnan toimistoon. Hakemukseen tulee liittää hankesuunnitelma. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Hankkeen päätyttyä avustuksen saanut yhteisö on velvollinen toimittamaan raportin hankkeesta avustuksen myöntäjälle. Raportoinnin laiminlyöminen ja järjestön yhteystietojen toimittamatta jättäminen estää kaikkien ylioppilaskunnan avustusten hakemisen ja maksamisen.

Myönnetty avustus on käytettävä viimeistään 31.12.2014.

Joensuun kampusvaliokunta päättää hankeavustuksien jakamisesta lokakuun aikana.

Lisätietoja:

Antti Saarelainen, Joensuun kampuspuheenjohtaja, kampuspj.joensuu@isyy.fi, p. 050 535 3326

 

Julkaistu 15.9.2014, päivitetty 16.9.2014