Ajankohtaista

04.05.2016

ISYY hakee toimistosihteeriä (toimipaikka Savonlinna) HAKUAIKAA JATKETTU 3.6. ASTI

Hakukuulutus

Hakua toimistosihteerin virkaan on jatkettu 3.6. asti. Hakuaika päättyy 3.6. Jo tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), on noin 13 000 jäsenen julkisoikeudellinen yhteisö. Ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä edunvalvojana ja yhdyssiteenä sekä tuottaa opiskelijapalveluja. Ylioppilaskunnan palveluksessa on 18 henkilöä ja vuosittainen liikevaihto n. 1,6 miljoonaa euroa.

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee toimistosihteeriä. Toimistosihteerin pääasiallisina tehtävinä on:

  • Asiakaspalvelutehtävät ylioppilaskunnan toimistossa
  • Toimistopalvelujen kehittäminen
  • Edunvalvontatyön tukeminen
  • Tapahtumien järjestäminen
  • Muut pääsihteerin mahdollisesti määräämät tehtävät

Hakijalta edellytetään korkeakoulukentän tuntemusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus ylioppilaskuntatoiminnasta ja järjestötyöstä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme opiskelijoihin liittyvän lainsäädännön tuntemusta. Ylioppilaskunnan organisaatioon ja toimintaan voi tutustua osoitteessa www.isyy.fi.

Tehtävä on kokoaikainen toimi (työaika 37,5 h/vko) ja tehtävä täytetään määräaikaisesti ajalle 1.8.2016-31.7.2018. Palkka maksetaan ISYY:n palkkataulukon mukaan, lähtöpalkka ilman lisiä on noin 1945 €/kk. Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot jätetään osoitteeseen hakemukset(at)isyy.fi. Sähköpostiin otsikko ”Toimistosihteerihaku”. Nimeä mahdolliset liitetiedostot selkeästi omalla nimelläsi “Matti Meikäläinen CV ja Matti Meikäläinen hakemus”.

Hakuaika päättyy 3.6.2016 klo 12.00. Haastateltavaksi kutsuttaville hakijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti ja haastattelut suoritetaan 8.6.2016 Savonlinnassa.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Anna-Kristiina Mikkonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta,
p. 044 576 8417, paasihteeri(at)isyy.fi
Hallituksen puheenjohtaja Juho Ikonen, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta,
p. 044 576 8400, puheenjohtaja(at)isyy.fi