Ajankohtaista

14.11.2017

Kuinka ISYY:n viestintä mielestäsi toimii – Vastaa kyselyyn ja voit voittaa kangaskassin

Kuinka ISYY:n viestintä tällä hetkellä toimii ja kuinka se tavoittaa sinut? Millaisista asioista toivoisit meidän tulevaisuudessa viestivän ja mitä viestintäkanavia käyttävän, eli kuinka saisimme parhaiten ja helpoiten sinulle juuri sinua kiinnostavan tiedon? Lisäksi meitä kiinnostaa erityisesti, mitä mieltä olet viikkotiedotteestamme Wiikko-Ärsykkeestä ja koetko, että se palvelee sinua.

Haluamme kehittää Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan viestintää palvelemaan jäseniämme paremmin.  ISYY:n viestintäkyselyn avulla pyrimme kartoittamaan, mitä ylioppilaskunnan viestintäkanavia jäsenemme seuraavat ja miten he saavat niistä tietoa toiminnastamme. Kyselyyn vastaamalla vaikutat ISYY:n tämänhetkiseen viestintään sekä sen kehitykseen tulevaisuudessa. Kyselyyn vastaaminen vie 5–10 minuuttia.

Kysely on suunnattu kaikille ylioppilaskunnan jäsenille ja toivommekin, että mahdollisimman moni vastaa siihen. Vastausaika päättyy 30.11.2017 klo 12.

Kyselyyn suomeksi tai englanniksi vastanneiden (erilliset kyselyt) ja sähköpostiosoitteensa antaneiden kesken arvotaan yhteensä viisi kappaletta ISYY:n orgaanisesta puuvillasta valmistettua Straight outta Itä-Suomi -kangaskassia. Arvonta suoritetaan kyselyn vastausajan päättymisen jälkeen ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Linkki kyselylomakkeeseen

Lisätietoja:

Heljä Koistinen, tiedotussihteeri, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8426, tiedotus@isyy.fi

Henri Hakkarainen, hallituksen viestintä- ja ympäristövastaava, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta, p. 044 576 8405, henri.hakkarainen@isyy.fi