Ajankohtaista

18.08.2017

SYKETTÄ Appro 2017

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) järjestää SYKETTÄ Appron 4.–17.9.2017 kaikilla kampuksillaan. Liikunnallinen SYKETTÄ Appro on osa SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan ilmaisia kokeiluviikkoja. SYKETTÄ Appron tarkoituksena on kannustaa opiskelijoita liikkumaan hauskalla tavalla, tutustuttaa heitä korkeakoululiikunnan palvelutarjontaan sekä herättää kipinä liikunnallisuuteen. Tapahtumaan voivat osallistua kaikki Itä-Suomen korkeakoulujen opiskelijat kaikilla kampuksilla.

SYKETTÄ Approssa kerätään liikuntasuorituksista merkintöjä appropassiin. Merkinnän saa SYKETTÄ-liikuntakalenterin ryhmäliikuntatunnista ja jokainen liikuntakerta on yhden merkinnän arvoinen. Appropassin palauttaneet saavat suoritusmääräänsä vastaavan tutkintotason haalarimerkin: 1–3 merkintää oikeuttaa pronssiin, 4–6 hopeaan, 7–9 kultaan ja yli 10 merkintää timanttiin. Jokainen passin palauttanut osallistuu arvontaan, jossa on palkintoina mm. sykemittari ja lahjakortteja.

Appropasseja jaetaan viikoilla 35–37 kampuskohtaisissa toimipisteissä. Tarkemmat jakopaikat ja -ajat löydät kampuskohtaisista ohjelmista. Appropasseja ja haalarimekkejä on rajoitettu määrä kampuksittain.

Joensuun ohjelma
Kuopion ohjelma
Savonlinnan ohjelma

Facebook: SYKETTÄ Appro 2017

#sykettäappro #liikuntaappro #sportsappro

Lisätietoja / More information:

Matti Nivala
1 varapuheenjohtaja, liikunta- ja terveysvastaava| 1. Vice Chair, Sports and Health sectors
Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta | Student Union of the University of Eastern Finland
matti.nivala@isyy.fi, +358 44 576 8404