Ajankohtaista

06.02.2024

ISYY järjestää Sober Discon Joensuussa Kerubin kellarissa tiistaina 27.2. klo 19:30-00!

Tämän vuosikymmenen aikana alkoholittomista bileistä on tullut yhä suositumpia. ISYYn Sober Discossa pääset nauttimaan livemusiikista ja tanssimisesta sekä pitämään hauskaa ilman alkoholia. Illan aikana suun kostuttavat herkulliset, holittomat mocktailit. Parasta on se, että näistä bileistä ei tule krapulaa tai morkkista eikä tarvitse katsoa muiden alkoholin käyttöä. Tapahtuman tarkoitus on edistää päihteettömämpää opiskelijatapahtumakulttuuria ja sen vuoksi disco on avoin kaikille korkeakouluopiskelijoille.

Huomaathan, että tapahtuma on täysin päihteetön ja järjestäjällä on oikeus poistaa päihteiden vaikutuksen alaisena oleva henkilö tapahtumasta. Tapahtumassa noudatetaan ISYYn ja Kerubin turvallisemman tilan periaatteita. Lue lisää periaatteista alempaa löytyvien linkkien kautta.

Liput

Lipunmyynti alkaa Kide.appissa tiistaina 6.2. klo 10. Lipun hinta on 5€ (+ Kide.appin palvelumaksu 0,5€) sisältäen upean haalarimerkin! Huom. Narikkamaksu 3€ ei kuulu pääsylipun hintaan. 

Yhteistyössä mukana oleville ainejärjestöille lipun hinta on 4€ (+ Kide.appin palvelumaksu 0,5€) sisältäen upean haalarimerkin! Yhteistyössä mukana olevat ainejärjestöt ovat Bunsen, Epsilon, Fides Ostiensis, Iskra, Joensuun Metsäylioppilaat, Kassos, Kotex, Legio Ostiensis, Mikrovillus, Nefa-Joensuu, Oidipus, Opossumi, Optimi, Poikkeus, Popsi, Praxis, Skripti, Sointi, Sulo, Tombolo ja Täky. Huom. Narikkamaksu 3€ ei kuulu pääsylipun hintaan. 

Sober Sitsit

Samana iltana Fides Ostiensis järjestää myös Sober Sitsit! Sitseille on ostettavissa pelkkä sitsilippu tai sitsi- ja discolipun sisältävä paketti, jotta halukkailla sitsaajilla on mahdollisuus jatkaa iltaansa vielä Kerubissa. Seuraa sitsien ja lipunmyynnin tiedotusta Fides Ostiensiksen kanavilla! 

Lue lisää:

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Sober Disco

Isyy.fi, avautuu uuteen välilehteen: Turvallisemman tilan periaatteet

Kerubi.fi, avautuu uuteen välilehteen: Turvallisempi Kerubi

Lisätietoja:

Eveliina Scharin, yhteisöllisyyskoordinaattori, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY), yk(at)isyy.fi, p. 044 491 6529