Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 13/2022

ti maalisk. 29 15:15:29 2022

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme muun muassa ensi viikolla pidettävistä järjestöpäivistä ja edunvalvonnan ajankohtaisuuksista. SILLAT-hankkeessa on tulossa mielenterveyspäivän kunniaksi esimerkiksi Kolin-retki huhtikuun alkupuolelle.
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 13/2022

Vko 13 / 28.3.-3.4.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Tervehdys ISYYltä!

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme muun muassa ensi viikolla pidettävistä järjestöpäivistä ja edunvalvonnan ajankohtaisuuksista. SILLAT-hankkeessa on tulossa mielenterveyspäivän kunniaksi esimerkiksi Kolin-retki huhtikuun alkupuolelle, katso tarkemmat tiedot alempaa.

Tämän viikon teemat ovat:

  • ISYYn ajankohtaiset
  • Edunvalvonta
  • SYKETTÄ
  • SILLAT-hankkeen ajankohtaiset
  • Pinnalla nyt
  • Tulevia tapahtumia
  • Työelämä ja harjoittelu
  • Tapahtumakalenteri

Lukuiloa! ☀️

 

 
 
     
 

 
 

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee pääsihteeriä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen - hakuaikaa jatkettu

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta hakee pääsihteeriä 6.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimipaikkana on ISYYn Joensuun tai Kuopion kampustoimisto. 

Pääsihteeri toimii ylioppilaskunnan henkilöstön esihenkilönä asiantuntijaorganisaatiossa ja vastaa hallinnon ja talouden organisoinnista ja valvonnasta. Hakijalta edellytämme muun muassa aiempaa kokemusta esihenkilötehtävistä ja hallinnon ja taloustehtävien tuntemusta sekä tehtävään soveltuvaa vähintään alempaa korkeakoulututkintoa.

Tehtävä on kokopäiväinen toimi (37,5 tuntia/vko) ja täytetään toistaiseksi voimassa olevana. Pääsihteerin sopimuspalkka on 2 850 €/kk, lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät.

Hakuaika päättyy 18.4.2022 klo 23.59.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Tule mittaamaan ainejärjestötietoutesi ISYYn järjestöpäivien visailuun ja voita itsellesi Straight outta Itä-Suomi -tuotteita!

Minkä UEFin opiskelualan opiskelijoiden ainejärjestön nimi on Varnitsa ry? Entä minkä ainejärjestön logoa koristaa tammenterho? Mikä kuopiolainen ainejärjestö puolestaan tunnetaan mustista haalareistaan? Tule mittaamaan ainejärjestötietoutesi ISYYn järjestöpäivien visailuun ja voita itsellesi upeita Straight outta Itä-Suomi -palkintoja!

Kevään 2022 järjestöpäivät pidetään Kuopiossa 6.4. klo 10–14 Snellmanian ala-aulassa ja Joensuussa 7.4. klo 10–14 Carelia ala- ja yläaulassa. Järjestöpäivillä kampuksella toimivat järjestöt ja kerhot esittelevät toimintaansa ja mm. myyvät haalarimerkkejä. Järjestöpäivien ohjelmassa on tällä kertaa myös kaikille avoin ainejärjestöaiheinen visailu, johon osallistuneiden kesken arvotaan upeita Straight outta Itä-Suomi -tuotepalkintoja! Juonnettu visailu järjestetään molemmissa tapahtumissa klo 12!

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

YTHS suun terveyteen joustava hoitoaikamalli

YTHS ottaa käyttöönsä perinteisten hoitoaikojen rinnalle mallin, jossa asiakkaalle annetaan tunnin aikaikkuna jossa hoito voidaan toteuttaa. Hoidon alkamisaika annetaan puoli tuntia ennen hoitoa asiakkaalle tekstiviestillä. Mallin tarkoituksena on tehdä useampi hoitotoimenpide kerralla, jos hoitajan aikataulu sen mahdollistaa. Mallia on pilotoitu kesästä 2020 lähtien Töölön hoitopisteellä ja 2022 aikana se laajenee Jyväskylään, Ouluun, Turkuun ja Tampereelle. 

  Lue lisää  
 

Suomi jäädyttää korkeakouluyhteistyön Venäjän kanssa

Venäjän hyökättyä Ukrainaan on OKM päättänyt jäädyttää korkeakouluyhteistyön ja tutkimushankkeet venäläisten yliopistojen kanssa. Uusia hankkeita ei myöskään aloiteta venäläisten eikä valko-venäläisten yliopistojen kanssa. Venäjän kansalaiset voivat kuitenkin vastedeskin opiskella suomalaisissa korkeakouluissa eikä näihin kohdistu mitään pakotteita eikä toimenpiteitä. Suomessa olevia tai sotaa pakenevia ukrainalaisia opiskelijoita tuetaan sekä korkeakoulut voivat myöntää näille opiskelupaikkoja kansainvälisen suojelun nimissä.

OKM:n uutinen aiheesta
Usein kysyttyjä kysymyksiä tilanteesta

 
 
     
 
 

Opintotuen vapaaehtoisen palauttamisen määräaika on 30.4.

Nostitko opintotukea vuonna 2021? Nyt on aika tarkistaa ylittävätkö omat vuositulosi edelliseltä vuodelta opintotuen tulorajat. Jos tulorajasi ylittyy yli 232 eurolla, sinun on palautettava opintotukea tai se peritään sinulta takaisin. Oman tulorajasi voit tarkistaa helposti KELA:n sivuilta tai OmaKelasta. Jos palautat vapaaehtoisesti liikaa nostetut opintotukikuukaudet määräaikaan mennessä, ne palaavat sinun käyttöösi.

Mikäli vuositulorajasi ylittyy yli 232 eurolla, etkä palauta tukia määräaikaan mennessä, ne peritään sinulta takaisin ja KELA lisää perintään 7,5% koron. Takaisinperityt kuukaudet eivät myöskään palaudu käyttöösi, joten kannattaa olla asiassa itse aloitteellinen ja toimia aktiivisesti niin säästyy monelta harmilta. 

Huomaa että takaisinpalautus ja tulorajat koskevat vain opintotukea. Yleisen asumislisän vuositulotarkastelu tehdään myöhemmin kesällä. Ohjeet opintotuen palauttamiseen löytyvät KELA:n sivuilta.

 
 
     
 

 

 
     
 

 
 

 

Opiskelijoiden mielenterveyspäivän kampanja SILLAT-hankkeessa

SILLAT-hankeessa järjestetään Opiskelijoiden mielenterveyspäivän kunniaksi huhtikuun ensimmäisillä viikoilla hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä tukevaa aktiviteettia molemmilla kampuksilla! 🥳🤩

Ohjelmassa esim. päiväretki Ukko-Kolille, ohjattu lajikokeilu seinäkiipeilyyn, opastettu museokierros sekä muita matalan kynnyksen tapahtumia. Osaan tapahtumista on etukäteen ilmoittautuminen, joista moneen se loppuu viikon loppuun mennessä.

Lisäksi valtakunnallisen kampanjan aikana 7.-14.4. on voimassa opiskelijan kukkarolle sopivia tarjouksia moneen paikkaan. Mukana kampanjassa Kuntokeskus Energy, taidemuseot ja kiipeilykeskukset.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Päiväretki Ukko-Kolille 9.4.

Lähtö on yliopistolta Carelialta klo 11 ja saavumme Kolille puolen päivän jälkeen. Kuljemme Kolille tilauslinja-autolla, josta löytyy WC-tilat. Kolilla on mahdollista liikkua itsenäisesti tai valmiissa porukassa. On myös mahdollista lähteä ISYYn toimijoiden kanssa lyhyelle vaelluskierrokselle, jossa pysähdymme nuotiopaikalle paistamaan makkaraa. Paluu alkaa kello 17, jonka aikana pysähdymme syömään. Olemme takaisin Carelialla klo 19. Mukaan mahtuu 50 opiskelijaa. Suosittelemme säänmukaista varustusta.

Ilmoittautuminen päättyy 3.4. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova, jonka vuoksi osallistumisesta joutuu maksamaan etukäteen 10 € pantin + 0,4 € palvelumaksun. Pantin saa takaisin tapahtumaan osallistumisen jälkeen, palvelumaksua ei palauteta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Lautapeli-ilta Bar Playssa 5.4. klo 18

SILLAT-tiimi järjestää rennon lautapeli- ja hengailuillan opiskelijoille. Lautapelit löytyvät paikan päältä. Illan aikana on myös mahdollista nauttia omakustanteisesti Playn herkullisia ranskalaisia. Huomioithan, että kyseessä on alkoholiton tapahtuma. Ilmoittautudu mukaan 31.3. klo 12 mennessä.

Ilmoittaudu

 

 
 
     
 
 

 

Puhtia opintoihin! -tsemppihetket tulevat teemat

Tsemppihetket, tutummin Tsemppikset, järjestetään Zoomissa tiistaisin 15.15- 17.00 ja torstaisin 12.15-14.00. Ensimmäinen 45 min on teemaan liittyvä alustus, jonka jälkeen opiskellaan ja edistetään omia opintoja 1h ajan Pomodoro-tekniikalla. Tsemppihetket auttavat sinua selkeyttämään tavoitteitasi, rytmittämään työskentelyäsi, vähentämään viivyttelyä ja vahvistamaan opiskelumotivaatiota yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa!

Tulevat teemat:

  • Ti 29.3. Virkamiesruotsi ja siitä selviäminen, vieraana Kielikeskuksen ruotsin opettaja Satu Reinikainen
  • To 31.3. Överisuorittaminen ja perfektionismi, vieraana opintopsykologi Marinia Sorjonen-Ward
  • Ti 5.4. Vertaistuen voima
  • To 7.4. Aloittamisen vaikeus

Voit tulla yhdeksi kerraksi tai vaikka kaikille. Ilmoittautumista ei vaadita. Mahdollisuus anonyymiin keskusteluun, mutta voit tulla myös vain kuuntelemaan.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Sinustako uusi UEF-lähettiläs?

Uusia lähettiläitä haetaan taas 28.3.–10.4.2022. Jokaisesta tiedekunnasta valitaan kolme UEF-lähettilästä, eli yhteensä 12 opiskelijaa. Lähettiläiden lisäksi haussa on myös UEF-tubettaja. Tubettajan työnkuvaan kuuluu erityisesti innostavien sisältöjen tuottaminen UEF-lähettiläiden YouTube-kanavalle sekä opiskelijaelämästä kertovan Lainahaalareissa-podcastin tuottaminen. Valituiksi tulevat 13 UEF-lähettilästä ja -tubettaja aloittavat työsuhteensa syyskuun alussa koulutusjakson jälkeen.

Kiinnostuitko jo? Homma vaikuttaa sinulle sopivalta, mutta jokin asia jäi vielä askarruttamaan? Tule mukaan Kysy mitä haluat UEF-lähettiläistä -tilaisuuteen ja saat kaipaamiasi vastauksia. Mukana opiskelijarekrytointipäällikkö Kirsi Kaljunen, markkinoinnin asiantuntija Jenni Peltonen, suunnittelija Jouko Holopainen ja päättyvän kauden UEF-lähettiläät Katja Peltola (fysiikka) ja Eerika Takala (biolääketiede).

Liity mukaan Teamsillä tiistaina 29.3. klo 9–10.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Syksyksi 2022 haetaan kv-tuutoreita - hakuaikaa jatkettu 31.3. saakka

Kv-tuutorointi on erinomainen tilaisuus hankkia kansainvälistä kokemusta kotikampuksella. Kv-tuutori saa puhua englantia (ja kenties muitakin kieliä) ja pääsee näkemään kotikampustaan ja -maataan ulkomaalaisen silmin. Kv-tuutori opastaa uusia opiskelijoita ja oppii samalla itsekin.

Kv-tuutorin käytännön tehtäviin kuuluu yhteydenotto opiskelijaan ennen tämän saapumista, tapaaminen opiskelijan saavuttua kaupunkiin, auttaminen käytännön asioissa (ilmoittautuminen yliopistoon ja kursseille, asumiseen ja liikkumiseen liittyvät kysymykset, pankkiasiat) sekä tutustuttaminen yliopistoon ja kaupunkiin. Kv-tuutori on myös linkki suomalaisiin opiskelijoihin ja opiskelijaelämään sekä sillanrakentaja suomalaiseen kulttuuriin.

Kaikki tuutorit koulutetaan tehtäviin. Vaihto-opiskelijoiden tuutorit saavat tuutoroinnista 3 opintopistettä ja kv-maisteriopiskelijoiden tuutorit 4.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

YUFE- kielihelppari rientää apuun lyhyissä käännöksissä ja kielenhuollossa

Jos lyhyt käännös tai kielipulma suomen ja englannin kesken mietityttää, väitöskirjatutkijat Katarzyna Wisniewska ja Tuuli Ahonen tulevat avuksi YUFE-helpparissa.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Joensuun Setlementti järjestää Isosisaruskoulutuksia kevään 2022 aikana

Koulutus antaa edellytykset toimia vapaaehtoisena Isosisaruksena sekä tukea lasten ja nuorten kasvua ja hyvinvointia. Koulutukset ovat maksuttomia ja voit valita mieleisesi paikkakunnan sekä aikatauluihisi parhaiten sopivan koulutuksen kolmesta eri vaihtoehdosta:

Nurmes la 23.4. klo 10-17
Koulutus toteutetaan nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilässä (Lomatie 12, Nurmes). Tarjoamme lounaan ja kahvit.

Joensuu ti-ke 26.-27.4. klo 16.30-20.00
Koulutus toteutetaan tiistaina 26.4. Joensuun Punaisen Ristin tiloissa (Kauppakatu 35) ja keskiviikkona 27.4. Joensuun Setlementin tiloissa (Niskakatu 4). Tarjoamme kahvit ja pientä välipalaa.

Outokumpu la 14.5. klo 10-17
Koulutus toteutetaan Leikkitalossa (Sänkinotkonkatu 6, Outokumpu). Tarjoamme lounaan ja kahvit.
 

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

STAGELIPPU-artistikilpailu - osallistu 1.4. mennessä!

Kiinnostaisiko soittaa isolla lavalla osana Joensuun MEHTIMÄKI LIVE -tapahtumaa? STAGELIPPU -artistikilpailun voittajalle tämä on mahdollista!

Mikäli olet alle 29-vuotias ja soittelet Joensuun alueella, laita demo ja vapaamuotoinen esittely tulemaan 1.4. mennessä. Kutsumme viisi ilmoittautunutta esiintymään itse STAGELIPPU-kilpailuun, jossa yleisö äänestää voittavan esiintyjän.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Asia Exchange webinar 29.3. at 3pm

Join us next week Tuesday for our interactive webinar "Summer schools in desired destinations - Why and How?". We will share all you need to know about Asia Exchange's upcoming summer school programs in Bali and South Korea! For example, we will discuss why it is so beneficial to earn credits abroad during a semester break or why the application progress is so fast and easy!

When

  • 29 March, 2022 at 15:00
    45 minutes

Agenda

  • Where and Why to study Summer Schools?
    Panel discussion with Joalin
    Scholarship raffle

For

  • Highschool graduates, students looking for short-term study abroad alternatives and earn credits during the semester breaks
  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Miesten vuoro -vertaiskeskustelutuokiot 30.3.-27.4.2022

Onko mielen päällä jotain, mistä haluaisit jutella toisten miesopiskelijoiden kesken?
Miten asioita voisi olla helpompi ottaa puheeksi? Kenenkään ei tarvitse jäädä yksin tuntemustensa ja kokemustensa kanssa, vaan niistä puhumisen avulla voimme helpottaa taakkojamme sekä samalla yhdessä ravistella miehiin kohdistuvia ennakkoluuloja. Tule mukaan miehiksi identifioituville opiskelijoille suunnatuille Miesten vuoroille Zoomiin ennakkoilmoittautumisen kautta.

Aikataulu ja teemat:

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

ESN Joensuu International Dinner (31.3 18:00) 

ESN Joensuun legendaarinen International Dinner on taas täällä! International Dinner tapahtumassa voit maistella eri maiden ruokia ja tutustua muihin opiskelijoihin rennossa ilmapiirissä. 

Haluatko tulla mukaan? Valmista ruokalaji ja ilmoita osallistumisestasi ilmoittautumislomakkeella!  International Dinner tapahtumassa pääset maistelemaan paljon erilaisia ruokia ja tuomaan omia kokkailujasi muiden maisteltavaksi. Tapahtumaan mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, joten ilmoittaudu hyvissä ajoin!

Lue lisää Facebookista ja ilmoittaudu mukaan! 

MITÄ? ESN Joensuu "International Dinner"
MILLOIN? Torstai 31.3 18:00
MISSÄ? Educa rakennus (E200) 
Tapahtuma on ilmainen ISYYn jäsenille 
P.s: Ilmoittautuminen vaaditaan kaikilta

Ilmoittautumislomake

 
 
     
 
 

Mikä vapaaehtoistyö? Missä, miten ja milloin? Vastaukset löytyvät infoilloistamme

Huhtikuun alussa järjestettävissä infoilloissa KVT tarjoaa mahdollisuuden tutustua kansainväliseen vapaaehtoistyöhön Suomessa ja maailmalla. Kauttamme vapaaehtoistyötä tehdään niin Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa kuin Latinalaisessa Amerikassa, eikä vapaaehtoiseksi ryhtymiselle ole yläikärajaa.

Tapahtumassa kerromme erilaisista tavoista osallistua vapaaehtoistyöhön leirillä tai pitkäaikaisvapaaehtoisena. Lisäksi esittelemme useita mahdollisuuksia vapaaehtoistyöhön Suomessa kuten kotimaan kansainväliset leirit, työryhmät ja leirin järjestäminen. Vastaamme myös mielellämme vapaaehtoistyöhön liittyviin kysymyksiin.

MITÄ: KVT:n infoillat kansainvälisestä vapaaehtoistyöstä
MISSÄ: Helsingin Pasilassa sekä Zoomissa
MILLOIN: Maanantaina 4.4. (Helsinki) kello 18, keskiviikkona 6.4. kello 18 (Zoom)

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Tervetuloa kielikeskuksen ja ISYY:n yhteiseen palauteiltapäivään ti 5.4. klo 14.15!

Tänä vuonna aiheena yksilölliset ja eriyttävät järjestelyt kieli- ja viestintäopinnoissa. Tule mukaan keskustelemaan! Palauteiltapäivään voit osallistua kummallakin kampuksella, Kuopiossa salissa CA300 ja Joensuussa salissa AU207. Myös etäosallistuminen on mahdollista, kopioi talteen oheinen Zoom-linkki.

Lämpimästi tervetuloa!

 
 
     
 
 

 

ESN Joensuu General Meeting ke 6.4 17:00 (AU205)

Hello everyone/tervetuloa kaikille!

ISYYn kansainvälinen kerho ESN Joensuu etsii riveihinsä uusia hallituslaisia. Jos olet kiinnostunut hakemaan hallitukseen, haluat olla mukana äänestämässä uutta hallitusta, haluat tulla aktiivijäseneksi tai vain kuulemaan lisää ESN Joensuun toiminnasta, nyt siihen on hyvä tilaisuus! Tule siis mukaan ESN Joensuun General Meeting -yleiskokoukseen keskiviikkona 6.4 kello 17:00 AU205 luokkaan Auroralle (Yliopistokatu 2)! Mukaan tarvitset vain opiskelijakortin, sen avulla voit äänestää.

Hallitukseen etsitään nyt loppukevääksi ja alkusyksyksi: 

- President 
- Vice-President 
- Event Manager

Jos haluat hakea hallitukseen, valmistaudu perustelemaan miksi sinut pitäisi valita rooliin (1min). Jos et pääse paikan päälle, voit myös lähettää perustelut videomuodossa esnjoensuu@esnfinland.eu. Koulutamme kaikki uudet hallituslaiset, joten ei haittaa vaikka et tietäisi uudesta roolistasi mitään etukäteen! 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

ESN Joensuu x Bepop Street: International Tuesday 

Tule hengaamaan kansainvälisten opiskelijoiden kanssa Joensuun mielenkiintoisimpaan katupubiin! Bepop Street ja ISYYn kansainvälinen kerho ESN Joensuu tuovat ihan tavallisiin tiistaipäiviin kansainvälistä meininkiä International Tuesday -hengailuilloilla. Ota kaverit mukaan ja tule tutustumaan muihin (kansainvälisiin) opiskelijoihin vaikkapa lautapelien parissa!

International Tuesday joka tiistai kello 19 alkaen Bepop Streetissä, opiskelijahintaiset juomat sekä tarjouksia purtavista koko illan. Myös ESNCardilla!

 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

ESN Joensuu Got Talent (8.4 18:00)

ESN Joensuu odottaa sinua ja kykyjäsi! Toivotamme kaikki tervetulleiksi ESN Joensuu Got Talent - tapahtumaan 8.4 kello 18:00 alkaen Educalle (E200). Jos haluat mukaan, täytä ilmoittautumislomake NYT!

Olisiko sinulla talenttia esimerkiksi jossain näistä: 
- Taikuus
- Komedia
- Sirkus
- Tanssi
- Laulu
- Instrumentin soitto
- Teatteri

Täytä ilmoittautumislomake ja tule mukaan!  P.s: Ilmoittautuminen vaaditaan kaikilta tapahtumaan tulijoilta.

Facebook-tapahtuma

 
 
     
 
 

JokiCon 9.-10.4.2022

Jokicon tulee taas. Tule pelailemaan tuttuja lautapelejä tai tutustu uusiin. Käytössä lautapelikerhon Joensuu Board Gamers koko kokoelma ja omia pelejä saa tuoda lisäksi. Tapahtuma on päihteetön.

Mikä? Lautapelitapahtuma

Missä? Aurora-rakennus A-osa (Carelian puoleinen pääty) (Yliopistokatu 2, Joensuu)

Milloin? 9.4.2022 klo 12–22, 10.4.2022 klo 10–19

Mitä maksaa? Sisäänpääsy 3 € / päivä tai 5 € / 2 päivää.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Poikkitieteelliset Toogasitsit 13.4.

Tule sitsaamaan Toogasitseille keskiviikkona 13.4. klo 18.30 Educalle! Kiedo päällesi valkoinen lakana, päähän kultainen seppele ja valmistaudu ylelliseen juhlaan. Sitsien jälkeen suuntaamme
Viihdemaailma Ilonaan eeppisiin Legion Toogabileisiin!

Lipunmyynti avautuu keskiviikkona 30.3. klo 13 Kide.Appissa. Hinta on 15€ (sisältää sitsi- ja jatkolipun).

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Solve the SDGs hackathon 22-24.4.2022

The future looks uncertain - that means it's not fixed. That means we can shape it. In the right hands, in our hands, the future can be molded into something we can't wait to live in. It's time to get those hands dirty.

Solve the SDGs is a hybrid hackathon where we create solutions for Sustainable Development Goals. 🌿 It is a hackathon for people, who don't want to watch the world burn but to change it for the better.

The hackathon is open for participants from all backgrounds - both students and non-students; no prior hacking experience is necessary. Participation is free of charge. Join us in April virtually from anywhere in the world to shape the future! If you are in Finland, you are more than welcome to join us at Startup Sauna, Espoo. For the latest information, follow our event Telegram group. Read more and register by Friday, 8th of April 🟣. 

 

 
 
     
 

 
 

Apurahaa haettavissa perustutkinto-opiskelijoille

Ida Kokkosen ja Walter William Hill’in rahaston apuraha lukuvuodelle 2022-2023 on haettavissa Itä-Suomen yliopiston vähävaraisille, perustutkintoa suorittaville opiskelijoille. Apurahakuulutus kokonaisuudessaan löytyy Kamusta. Hakukuulutuksessa on kerrottu tarkemmat kriteerit, joiden perusteella apuraha voidaan myöntää sekä linkki hakulomakkeelle. Hakuaikaa on 28.3.-29.4.2022.

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Maaliskuu
29.3. Opiskelijoiden tsemppihetki klo 15.15-17 @ Zoom
29.3. Yhteiskävelylenkki 29.3. klo 17-18 (järj. SILLAT)
29.3. ESN Joensuu x Bepop Street: International Tuesday klo 19
30.3. Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille klo 13-15
31.3. Opiskelijoiden tsemppihetki klo 12.15-14 @ Zoom
31.3. ESN Joensuu International Dinner klo 18:00 @ E200

Huhtikuu
5.4.
Kielikeskuksen ja ISYYn yhteinen palauteiltapäivä klo 14.15
5. Opiskelijoiden tsemppihetki klo 15.15-17 @ Zoom
5.4. Lautapeli-ilta klo 18 Bar Playssa (järj. SILLAT)
5.4. ESN Joensuu x Bepop Street: International Tuesday klo 19
6.-7.4. ISYYn järjestöpäivät
6.4. Lähtee lapasesta! (järj. Täky ry)
6.4. Tahko Ski Lift Pitch
7.4. Karelia Symposium – Kemikaaleja puusta
7.4. Opiskelijoiden tsemppihetki klo 12.15-14 @ Zoom
8.4. ESN Joensuu Got Talent klo 18
9.-10.4. JokiCon -lautapelitapahtuma
9.4. Päiväretki Ukko-Kolille (järj. SILLAT)
12.4. ESN Joensuu x Bepop Street: International Tuesday klo 19
13.4. Poikkitieteelliset toogasitsit klo 18.30 Educalla
22.-24.4. SOOLin Talvipäivät 2022 Joensuussa

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko