Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 2/2022

ti tammik. 18 15:52:10 2022

Tämän viikon uutiskirjeessä muistutamme tulevista aluevaaleista ja kerromme ISYYn edunvalvontakahveista, jotka starttaavat 24.1. klo 15 ISYYn Discord-kanavalla. SILLAT-hankkeessa etsitään muun muassa kavereita harrastustoimintaan ja annetaan vertaistukea ja motivaatiota Zoomin kautta järjestettävissä tsemppihetkissä.
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 2/2022

Vko 3 / 17.-23.1.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Aurinkoista viikkoa!

Tämän viikon uutiskirjeessä muistutamme tulevista aluevaaleista ja kerromme ISYYn edunvalvontakahveista, jotka starttaavat 24.1. klo 15 ISYYn Discord-kanavalla. SILLAT-hankkeessa etsitään muun muassa kavereita harrastustoimintaan ja annetaan vertaistukea ja motivaatiota Zoomin kautta järjestettävissä tsemppihetkissä.

Tämän viikon teemat ovat:

  • ISYYn ajankohtaiset
  • SYKETTÄ
  • SILLAT-hankkeen ajankohtaiset
  • Pinnalla nyt
  • Tulevia tapahtumia
  • Työelämä ja harjoittelu
  • Tapahtumakalenteri

Lukuiloa! 👀

 

 
 
     
 

 
 

 

Aluevaalien ennakkoäänestys päättyy tänään - muista käyttää äänioikeuttasi!

Mitä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita opiskelijoille tarjotaan YTHS:n perusterveydenhuollon lisäksi? Panostetaanko opiskelukaupungissasi esimerkiksi mielenterveyspalveluihin?

Aluevaalit koskettavat olennaisesti opiskelijoita ja siksi on tärkeää, että opiskelijoiden ääni kuuluu hyvinvointialueiden päätöksenteossa. Aluevaaleissa valitut valtuutetut päättävät hyvinvointialueiden lähipalveluiden järjestämisestä vuoden 2023 alusta alkaen.

Aluevaalien varsinainen vaalipäivä on 23.1.2022.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Tule mukaan edunvalvontakahveille!

Oletko kiinnostunut edunvalvontaan liittyvistä teemoista? Tule mukaan ISYYn edunvalvontakahveille!

EV-kahvit ovat kaikille avoimia juttutuokioita, jossa pääset kuulemaan edunvalvonnan ajankohtaisia kuulumisia ja jakamaan omia kokemuksiasi. Paikalla ovat myös ISYYn hallituksen koulutus- ja sosiaalipoliittiset vastaavat sekä ISYYn edunvalvonta-asiantuntijat. Kevät 2022 aloitetaan Discordin välityksellä koronapandemiasta johtuen.

Seuraavat EV-kahvit ovat ma 24.1. klo 15-17 ISYYn Discordissa!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

ISYY hakee jäseniä ravintolapalveluiden asiakastoimikuntaan

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) hakee 2–4 opiskelijaedustajaa Compass Group (entinen Fazer Amica) -ravintoloiden asiakastoimikuntaan sekä Joensuun että Kuopion kampuksilta.

Ravintolatoimikunnan tehtävä on seurata ravintoloiden myyntiä, käsitellä annettua palautetta ja tehdä ehdotuksia ja toimenpiteitä ravintoloiden toimintaan liittyen. Ravintolatoimikunta kokoontuu n. kerran kuussa.

Hakemukset on jätettävä 31.1. klo 12 mennessä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYYn kielikahvilatoiminta starttaa jälleen!

Haluaisitko opetella uuden vieraan kielen, kerrata jo oppimaasi kieltä tai opettaa suomea kansainvälisille opiskelijoille? ISYYn kielikahvilatoiminta on oiva tilaisuus tähän! Ja mikä parasta, toiminnasta voi saada opintopisteitä!

Kielikahviloiden ideana on, että opiskelija opettaa valitsemaansa kieltä toisille opiskelijoille vapaamuotoisesti ja rennossa ilmapiirissä. Osallistu englanninkieliseen kielikahvila-infoon to 20.1. kello 9 tai kello 16 Google Meetissä, niin kerromme toiminnasta lisää! Kummankin tapaamisen sisältö on sama, joten voit valita itsellesi sopivimman ajankohdan osallistua.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Live stream -tunteja tammikuun ajan

🟪 Aloitamme kevätkauden ryhmäliikuntatuntien osalta live stream -tunneilla. Viikon 4 live stream -tunnit julkaistaan ensi viikon aikana.

🟪 Live stream -tunneille ilmoittaudutaan liikuntakalenterin kautta ja sinulla tulee olla voimassaoleva liikuntatarra osallistuaksesi tunneille. Tunneille voi osallistua sekä ryhmäliikunta- että palloilutarralla. Ilmoittautumislinkki liveen lähetetään sähköpostitse 30 minuuttia ennen tunnin alkua. Tunnit lähetetään YouTuben kautta eikä sinun tarvitse kirjautua YouTubeen päästäksesi tunnille.

Hyviä treenejä! 💪🏻

 

 
 
     
 
 

 

Talvikilometrikisa on käynnissä - ilmoittaudu mukaan!

Liity mukaan SYKETTÄ Joensuun joukkueeseen talvikilometrikisaan, joka poljetaan 01.01. ‐ 28.02.

Talvikisassa olemme mukana nyt seitsemättä kertaa!

Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen jne. välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueen kilometrisaldoa. 

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Puhtia opintoihin -tsemppihetket koko kevään Zoomissa!

Keväällä 2022 kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille on tarjolla tsemppihetkiä, joissa saat vertaistukea, vinkkejä ja motivaatiota itsenäiseen opiskeluun.

Tsemppihetket järjestetään Zoomissa tiistaisin 15-17 ja torstaisin 12-14 viikosta 4 alkaen. Tsemppihetkiin ei ole etukäteen ilmoittautumista, voit tulla ihan vaan linjoille seuraamaan. Noudatamme turvallisen tilan periaatteita.

Lisätietoa tulossa pian, joten seuraa ISYYn viestintää!

 

 
 
     
 
 

 

Huomenna alkaa webinaarisarja “Lempeästi kohti hyvinvoivaa arkea”!

Sarjassa SYKKEEn liikunta- ja ravitsemusneuvojat kertovat, kuinka pitää itsestään huolta arjessa pienin muutoksin sekä myös pysyä kiinni näissä muutoksissa unohtamatta lempeyttä itseään kohtaan.

Webinaarisarjan ohjelma

  • 19.1. klo 15-16 Hyvän ravitsemuksen kulmakivet
  • 26.1. klo 15-16  Liikkeelle lähteminen: Liikunnan aloittamisen askelmerkit
  • 2.2. klo 15-16 Joustava ja terve ruokasuhde
  • 9.2. klo 15-16 Liikuntasuhteeni: Mikä minua estää liikkumasta?

Ilmoittautuminen webinaareihin päättyy esityspäivisin klo 12, jonka jälkeen lähetetään Teams-linkki ilmoittautuneille sähköpostilla. Tervetuloa mukaan kohti hyvinvoivaa arkea!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Harrastuskaveritoiminta: näihin harrastuksiin etsitään nyt kaveria!🕵️‍♀️

 👀 Harrastuksia on monenlaisia - voit etsiä kaveria vaikka kahvittelu-, leffa- tai juttuseuraksi. Tällä hetkellä etsitään seuraaviin harrastuksiin kavereita:

  • Lukeminen ja kirjoittaminen (fiktio ja kauhukirjallisuus), runot, podcastit, bändiin soittajia, videopelien pelaaminen (naiskaveria etsitään)

Harrastuskaveritoiminta on tarkoitettu kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille, jotka haluavat saada uusia kavereita yhteisten harrastusten ja mielenkiintojen kautta. Täyttämällä Harrastuskaverihakemuksen etsimme sinulle sopivan kaverin! 
 
👉 Lue lisää toiminnasta ja täytä hakemus jo tänään!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

 

Uutta Pivossa: Clubi-edut

Pivossa on nyt uusi palvelu: Clubi-edut. Clubi-edut sisältää satoja etuja ja alennuksia ympäri Suomen. Clubi-edut on saatavilla kaikille Pivon käyttäjille, ja ne ovat täysin ilmaisia käyttää. Clubi-edut sisältävät sekä paikallisia että valtakunnallisia etuja useilta yrityksiltä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Student2Student-vertaisohjaus opiskelijan tukena!

Onko sinulla haasteita arjessasi tai opiskeluissasi? Alkaako etäopiskelu jo ahdistamaan? Onko mielessäsi jotain, josta haluaisit keskustella? Älä jää ajatustesi kanssa yksin.

Me Student2Student-vertaisohjaajat olemme täällä sinua varten. Meihin voit olla yhteydessä kaikkiin opiskeluun, hyvinvointiin ja huoliin liittyvissä pohdinnoissasi matalalla kynnyksellä. Kaikki keskustelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia sekä voit keskustella myös anonyymisti. Mietitään tilannettasi yhdessä!  

Ota meihin yhteyttä:  

- SOITA 029 445 8580 tai  
- CHAT kamu.uef.fi (ti–to KLO 14–17) 

Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön muina aikoina ja otamme sinuun yhteyttä, kun taas päivystämme. 

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Haetaan testaajia mielen hyvinvoinnin sovellukselle

UEF Hoitotieteen laitos on ollut mukana kehittämässä ChatPal-sovellusta, joka on suunniteltu tukemaan ja ylläpitämään mielen hyvinvointia.

Etsimme tutkimukseemme UEF:in opiskelijoita, jotka lataavat ChatPal-sovelluksen ja käyttävät sitä 12 viikon ajan. Osallistujia pyydetään lisäksi
vastaamaan nimettömästi kyselyyn käytön alussa, puolivälissä sekä lopussa. Jos haluat osallistua
tutkimukseen, laita sähköpostia 31.1. mennessä hankekoordinaattorillemme osoitteeseen anna-
kaisa.vartiainen@uef.fi niin lähetämme sinulle lisätietoja.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Nyyti tiedottaa

Opiskelijoiden mielenterveys on hätätilassa! Korkeakouluopiskelijoiden psyykkinen pahoinvointi on kasvanut jyrkästi. Psyykkisiä vaikeuksia kokevien osuus on nyt yli 50 prosenttia, ilmenee Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tekemän Korkeakouluopiskelijoiden terveystutkimuksen tuloksista. Lue lisää

*******

Nyytin Chat
Nyytin ryhmächat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Chatissa jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Lue lisää

*******

Webinaarit - SAVE THE DATE

Kevään aikana Nyytissä tullaan järjestämään ainakin seuraavat kaksi webinaaria:

 
 
     
 
 

Kutsu valtakunnalliseen ideakilpailuun: Food Business Challenge

Food Business Challenge on kaikkien alojen opiskelijoille avoin innovaatiokisa. Kilpailussa haetaan ruokasektorin tuote- ja palveluratkaisuja alkutuotannosta jalostukseen ja kuluttajien lautaselle asti. Myös esimerkiksi alan teknologiaan, hyvinvointiin ja digitaalisiin ratkaisuihin liittyvät ideat ovat tervetulleita kilpailuun. Palkinto - ja kehittämisrahaa jaossa lähes 5000 €! Kisaan rekisteröidytään CampusOnlinessa tarjolla olevan verkkokurssin kautta.

Ilmoittaudu kurssille

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Osallistu väitöskirjatutkimukseen korkeakoulukiusaamisesta

Oletko Sinä kokenut kiusaamista korkeakouluopintojesi aikana? Jos vastasit kyllä, pyydän Sinua osallistumaan tutkimukseeni kertomalla kokemuksistasi omin sanoin, vapaamuotoisen kirjoituksen muodossa. Kaikki kokemustieto on tärkeää ja olennaista tutkimukseni kannalta. Vastaaminen tapahtuu täysin anonyymisti. Kirjoitukset käsitellään luottamuksellisesti ja tallennetaan tutkimuskäyttöä varten nimettöminä.

Voit kirjoittaa kokemuksistasi vapaasti tuoden esiin juuri niitä asioita, joita pidät merkityksellisinä ja tarpeellisina. Kiitän Sinua jo etukäteen, että käytit aikaasi auttaaksesi minua tässä tärkeässä tehtävässä. Vastaaminen tapahtuu oheisen linkin kautta , josta löytyy myös apukysymyksiä vastauksen tueksi.  Jos Sinulla on jotain kysyttävää, annan mielelläni lisätietoja sähköpostitse: eluukine(at)ulapland.fi.

Ystävällisin terveisin,
Elisa Luukinen
Väitöskirjatutkija, Kasvatustieteiden tiedekunta, Lapin yliopisto

 
 
     
 
 

Opiskeletko suomeksi, mutta suomi ei ole vahvin kielesi?

Tarvitsisimme apuasi tutkimuksessa, jossa tutkimme suomea toisena kielenä käyttävien opiskelijoiden sanaston osaamista, tarpeita ja opiskelun sujumista. Tutkimme suomea toisena kielenä käyttävien opiskelijoiden sanaston osaamista, tarpeita ja opiskelun sujumista.

Tutkimukseen voi osallistua internetin kautta omalla tietokoneella. Tutkimukseen sisältyy taustalomake sekä sanojen tunnistusta mittaavan testin tekeminen. Tutkimukseen vastataan anonyymisti ja osallistuminen kestää noin 20–30 minuuttia.

Osallistu tutkimukseen

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille -ryhmä alkaa 24.1.

Tunnistatko itsessäsi liiallista vaativuutta itseäsi kohtaan? Onko hommiin tarttuminen vaikeaa, kun rima on niin korkealla? Kaipaisitko mahdollisuutta pohtia näitä teemoja turvallisessa ympäristössä ja saada vertaistukea? Sitten tämä ryhmä on Sinulle.

Ryhmässä pohdiskellaan yhdessä mm. seuraavia teemoja:

  • mitä perfektionismi on ja miten sen kanssa voisi tulla paremmin toimeen
  • miten elää enemmän omien arvojen mukaista elämää
  • mitä hyötyä itsemyötätunnosta on hyvinvoinnille ja opintomenestykselle
  • kuinka saada enemmän aikaan mutta kokea vähemmän paineita.

Ryhmä toteutetaan lähitoteutuksena Joensuussa 24.1.–28.2. maanantaisin klo 15–17. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa. Tarkka paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin. Ryhmää vetää opintopsykologi Marinia Sorjonen-Ward. Kysy rohkeasti lisää sähköpostilla: marinia.sorjonen-ward@uef.fi Lämpimästi tervetuloa mukaan!

  ilmoittaudu  
 
 
     
 

 
 

 

ESN Joensuu General Meeting tiistaina 18.1.2022 kello 16:00 @Google Meet

ESN Joensuun General Meeting järjestetään tiistaina 18.1 kello 16:00 -tervetuloa! Kokouksessa valitaan uusi hallitus kevätlukukaudelle, joten voit tulla kuulemaan lisää ESN Joensuun toiminnasta, hakea hallitukseen mukaan tai olla mukana äänestämässä uutta hallitusta. Voit myös ilmoittautua aktiivijäseneksi ja olla sitä kautta mukana tapahtumien järjestämisessä.Kokous pidetään Google Meetissä, kokoukseen pääset liittymään tästä linkistä.

ESN Joensuu on ISYYn kansainvälinen kerho, jonka toimintaan ovat tervetulleita sekä suomalaiset että kansainväliset opiskelijat. Viikottaiset kokoukset ilmoitetaan Joensuun Weekly Feed-uutiskirjeessä, tervetuloa mukaan!

 

 
 
     
 
 

Totuus-symposiumi 14.-15.2.

Karjalan teologinen seura järjestää Itä-Suomen yliopiston kanssa yhteistyössä etäyhteyksin Zoomissa 14.–15.2.2022 symposiumin, jonka teemana on Totuus. Keskeisiä näkökulmia ovat erilaiset totuuskäsitykset, totuuksien vuoropuhelu, yhteisten päämäärien hahmottaminen ja sovinto.

Ilmoittautuminen 31.1. mennessä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy UEFin opiskelijoille.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Mitä saat 7,50 eurolla?

  • Palomies Montagin vertaistukea identiteettikriisiin"! scifi-klassikko FAHRENHEIT 451
  • "Kesäfiiliksen romanttisesta keppostelusta"! KESÄYÖN UNELMA
  • "Ihokarvat pystyyn murhamysteeristä"! Agatha Christien HIIRENLOUKKU
  • "Seikkailufantasian"! Pikku vampyyri

Tule turvallisesti Joensuun kaupunginteatterin esityksiin kaupungintalolle!
(max 50 katsojaa/esitys, koronapassilla katsomoon ja vahva maskisuositus)

Opiskelijan äkkilähtölippu maksaa vain 7,50 euroa esityspäivinä ostettuna
ja ennakkoonkin vain 15 euroa! Liput Ticketmasterista tai Carelicum palveluista,

Koskikatu 5, p. 013 267 5222, carelicum.palvelut@joensuu.fi

Koko upean monipuolinen ohjelmisto esittäytyy jo netissä, katso vaikka www.joensuunteatteri.fi

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Tartu toimeen! Humanistien työnhakustartti 31.1.–4.2.2022

Kielten, kulttuurien ja historian osaaja – erotu eduksesi työnhaussa!

Työnhakustartissa tutustut humanistien urapolkuihin sekä vierailet mm. ohjelmistoalan, äänikirja- ja kustannusalan sekä logistiikka- ja huolinta-alan työpaikoissa. Lisäksi voit ilmoittautua työhaastatteluklinikalle.

Viikon järjestää HUMUS – Humanistit uudistuvassa työelämässä -hanke (ESR) yhteistyökumppaneineen.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

YUFE D&I Grants 2021-2022

Would you like to organise activities or initiatives within the YUFE network and further explore diversity and inclusivity within YUFE? YUFE Diversity and Inclusivity (D&I) Grants encourage innovative activities promoting diversity, inclusion and equity, in line with YUFE’s D&I promises and aims. These grants provide funding for interdisciplinary student-staff teams to translate ideas into activities, tools and research related to diversity and inclusion that could produce a sustainable impact on our YUFE community.

You can apply for a grant of £1,000 to fund your project. Deadline 31.1.2022.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Onnenmäki Säätiön apuraha 2022 karjalaisille opiskelijoille nyt haettavana

Apuraha on tarkoitettu ensisijaisesti perustutkinto-opiskelijoille ja keskeisin myöntämisperuste on opintomenestys. Apurahaa ei pääsääntöisesti myönnetä, mikäli hakijalle on myönnetty Onnenmäen apuraha kahden edellisen vuoden aikana.

Hakuaika päättyy 31.1.2022.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Harjoittelupaikat haussa nyt!

Yliopisto-opiskelijoille suunnatut harjoittelupaikat julkisella, yksityisellä ja järjestösektorilla ilmoitetaan keskitetysti JobTeaser-palvelussa. Erityisesti nyt alkuvuonna on paljon harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja haussa!

Eri alojen harjoittelupaikkoja on tarjolla esim. ministeriöissä, Suomen suurlähetystöissä yliopistoissa sekä ELY-keskusksissa.

Huom! Kun luot profiilin, valitse koulutusalaksi Opiskelijat ja alumnit, niin näet suomalaiset harjoittelu-, työ- ja opinnäytetyöpaikkailmoitukset.

Ohjeet JobTeaserin käyttöönottoon ja linkki palveluun Kamussa.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Tammikuu

12.-18.1. Aluevaalien ennakkoäänestys
18.1. ESN Joensuu General Meeting klo 16 @Google Meet
19.1. SILLAT-webinaari. Hyvän ravitsemuksen kulmakivet klo 15-16
20.1. Kielikahvila-info klo 9 ja klo 16 @ Google Meet
21.1. Joensuun ylioppilasteatteri esittää - Murha teatterissa klo 18
22.1. Joensuun ylioppilasteatteri esittää - Murha teatterissa klo 18
23.1. Joensuun ylioppilasteatteri esittää - Murha teatterissa klo 14
23.1. Aluevaalit
24.1. EV-kahvit klo 15-17 @ ISYYn Discord
24.1. Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille -ryhmä klo 15-17
25.1. Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 15-17 Zoomissa
26.1. SILLAT-webinaari. Liikkeelle lähteminen: Liikunnan aloittamisen askelmerkit klo 15-16
27.1. Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 12-14 Zoomissa
31.1. Opiskelijan terveydenhuoltomaksun dealine!
31.1. Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille -ryhmä klo 15-17

Helmikuu

1.2. SYKETTÄ-ryhmäliikunnat ja vakiovuorot alkavat
1.2 Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 15-17 Zoomissa
2.2. SILLAT-webinaari. Joustava ja terve ruokasuhde klo 15-16
3.2. Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 12-14 Zoomissa
7.2. Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille -ryhmä klo 15-17
8.2. Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 15-17 Zoomissa
9.2. SILLAT-webinaari. Liikuntasuhteeni: Mikä minua estää liikkumasta?
10.2. Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 12-14 Zoomissa
14.-15.2. Totuus-symposium (järj. Karjalan teologinen seura)
14.2. Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille -ryhmä klo 15-17
15.2. Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 15-17 Zoomissa
17.2. Tsemppihetki (järj. SILLAT-hanke) klo 12-14 Zoomissa
21.2. Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille -ryhmä klo 15-17
28.2. Hellitä otetta - työkaluja perfektionisteille -ryhmä klo 15-17

 

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko