Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 28/2022

ti syysk. 27 14:54:00 2022

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme esimerkiksi tulevasta edustajiston kokouksesta, halloped-hausta ja YUFE-opinnoista. Tulossa on myös paljon tapahtumia kuten liikuntailtapäivän jatkot sekä Tour de Itä-Suomi. Lisäksi löydät tietoa kilpailuista ja kampanjoista, jotka on suunnattu erityisesti opiskelijoille.
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 28/2022

Vko 39 / 26.9-2.10.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Hyvinvointiviikkoa vietetään ensi viikolla

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme esimerkiksi tulevasta edustajiston kokouksesta, halloped-hausta ja YUFE-opinnoista. Tulossa on myös paljon tapahtumia kuten liikuntailtapäivän jatkot sekä Tour de Itä-Suomi. 🚴

Lisäksi löydät tietoa kilpailuista ja kampanjoista, jotka on suunnattu erityisesti opiskelijoille.

Tehokasta viikkoa! ⚡

 

 
 
     
 

 
 

 

Seuraa edustajiston kokousta torstaina 29.9.

ISYYn edustajiston syyskauden ensimmäinen kokous järjestetään torstaina 29.9.2022 kello 17.00!

Kokous pidetään kampuksella tiloissa AU100 (Joensuu) ja SN200 (Kuopio). Kokousta voi seurata paikan päällä tai ISYYn YouTube-kanavalla!

Kokouksessa päätetään ISYYn ehdokkaan asettamisesta Suomen ylioppilaskuntien liiton liittohallitukseen vuodelle 2023 sekä käsitellään talouskatsaus.

MIKÄ EDUSTAJISTO?
Edustajisto on ylioppilaskunnan korkein päättävä elin, joka päättää esimerkiksi ISYYn jäsenmaksun suuruudesta, toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta.

Edustajisto koostuu 39 opiskelijasta, jotka valitaan vaaleilla kahden vuoden välein. Seuraavat vaalit käydään syksyllä 2023.

Kaikilla ISYYn jäsenillä on oikeus äänestää ja asettua ehdolle edustajistovaaleissa.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Täydennyshaku yliopiston tiedekuntaneuvostoihin

ISYY hakee täydennyshaulla opiskelijaedustajia yliopiston tiedekuntaneuvostoihin vuoden 2023 loppuun saakka.

Täydennyshaussa haetaan:

  • Yhtä varsinaista edustajaa yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon
  • Yhtä varaedustajaa luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon
  • Kahta varaedustajaa filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon

Mitä opiskelijaedustaja tekee?

Hallinnon opiskelijaedustajat tuovat opiskelijanäkökulmaa esiin yliopiston päätöksenteossa. Opiskelijaedustajilta toivotaan reipasta otetta tarttua asioihin sekä syvällistä perehtymistä käsiteltäviin aiheisiin.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 12.10.2022 kello 12:00.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Aste Liikuntailtapäivän jatkoilla Bepopissa 5.10. 

Joensuussa päästään liikuntailtapäivän päätteeksi tanssimaan perinteisten jatkobileiden merkeissä Bepoppiin kello 22 alkaen. Eikun haalarit niskaan ja tanssilattialle!

Bepopissa liikuntailtapäivän bilekansaa viihdyttää kotimainen räp-artisti Aste kello 23.30 alkaen.

Ennakkolippuja myydään ISYYn toimistolla keskiviikosta 28.9. tiistaihin 4.10. asti. Huomaathan että liikuntailtapäivänä 5.10. ja perjantaisin ISYYn toimisto on kiinni.

Jatkoille pääsee myös ovelta 5€ hintaan (+narikka) niin kauan kuin tilaa riittää, mutta hankkimalla lipun ennakkoon varmistat paikkasi bileissä!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Tour de Itä-Suomi poljetaan taas ensi viikolla!

Tour de Itä-Suomi on Kuopiossa ja Joensuussa toista kertaa järjestettävä kuntopyöräilytapahtuma. Tarjolla on kaksi reittiä: n. 50 km ja 100 km.

Kuopiossa poljetaan lauantaina 8.10. ja Joensuussa sunnuntaina 9.10.

Tour de Itä-Suomi ei ole kilpailu eli tärkeintä ei ole nopeus vaan maaliin pääseminen omassa tahdissa. 50 km reitti kulkee pääosin pääosin pyöräilyteitä ja kevyenliikenteenväyliä pitkin. 100 km reitillä ajetaan yli puolet matkasta myös maantien reunassa.

Tule mukaan Tourille, ilmoittautuminen Kide.appissä!

Lisätietoa ja ilmoittautumislinkit:

Tour de Itä-Suomi Joensuu 9.10.2022

 

 
 
     
 
 

 

Ilmoittaudu ISYYn 12. vuosijuhlille viimeistään 30.9.!

Toivotamme kaikki ISYYläiset ja ISYYn ystävät lämpimästi tervetulleiksi juhlistamaan ylioppilaskuntaamme Kuopioon 29.10.2022.

Kaikki tapahtumaan liittyvä tieto ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta www.isyy.fi/vuosijuhlat.

 
 
     
 

 
 

 

Liikuntailtapäivä 5.10.2022 🏌🏽

Syksyn 2022 liikuntailtapäivää vietetään keskiviikkona 5.10.2022. Karelia-amk:n ja Itä-Suomen yliopiston yhteinen liikuntailtapäivä on vapautettu opetuksesta klo 12.15 alkaen rehtoreiden päätöksellä. Liikuntailtapäivänä on tarjolla on runsaasti liikunta-aktiviteetteja ja erikoistarjouksia liikuntapaikoissa opiskelijoille ja henkilökunnalle. Liikuntailtapäivään osallistuminen ei vaadi SYKETTÄ-tarraa.

🕺🏽 Ohjelman lisäksi myös kaikki SYKETTÄ-liikuntakalenterin tunnit 5.10. ovat osa liikuntailtapäivän ohjelmaa! Osallistuaksesi liikuntakalenterin tunneille ja vuoroille liikuntailtapäivänä sinulla ei tarvitse olla voimassaolevaa SYKETTÄ-tarraa, mutta sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjäksi sekä ilmoittautua tunneille ja vuoroille.

🏇🏽 Syksyn 2022 liikuntailtapäivän ohjelma on nyt julkaistu! Ohjelmaa päivitetään vielä julkaisun jälkeen ja muutokset ohjelmassa voivat olla mahdollisia. Ilmoittautuminen ohjelman aktiviteetteihin lajikohtaisesti 19.9.-5.10.2022 välisenä aikana.

🤸‍♀️ Liikuntailtapäivän jatkoilla Bepopissa viihdyttää Aste! Liput ovelta ja ennakkoon 5€ + narikka. Jatkot alkaa klo 22. Ennakkoliput tulevat myyntiin ISYYn toimistolle keskiviikkona 28.9. klo 12-16 ennakkolippu sisältää Liikuntailtapäivän virallisen haalarimerkin. Huom! Ennakkolippuja rajallinen määrä.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Tervehdys hankekoordinaattorilta

Moikka moi! Ensi viikolla vietetään Hyvinvointiviikkoa ja se onkin itselleni tämän syksyn yksi suurimmista projekteista. Viikon aikana on monipuolista ohjelmaa molemmilla kampuksilla sekä verkossa. Hoksautuksena vielä, että 6.10. järjestetään leffaillat molemmissa kaupungeissa, joihin osallistuminen on maksutonta. Lisätietoa leffailloista, aikatauluista ja koko viikon ohjelmasta löydät ISYYn nettisivuilta www.isyy.fi/hyvinvointiviikko. Toivotan teille jo etukäteen ihanaa Hyvinvointiviikkoa! 💛

-Riina

 
 
     
 
 

 

Hyvinvointiviikon avaus 3.10.

Hyvinvointiviikko alkaa Kennelliiton Kaverikoirien saapumisella kampuksille 3.10. klo 12-14. Joensuussa koiria pääsee rapsuttelemaan Carelian Alkukivillä ja Kuopiossa Lukeman/Studentian edustalla. Jos sattuu huono sää, niin Joensuussa siirrytään Auroran katoksen alle ja Kuopiossa Studentian katoksen alle. Lisäksi tarjolla on kahvia sekä suklaata. Nähdään maanantaina koirien ja kahvien merkeissä!

 
 
     
 
 

Yhteiset opiskelutuokiot Tomaattitiistait 🍅

Ensi viikolla 4.10. alkavat Opintopalveluiden ja SILLAT-hankkeen järjestämät kaikille opiskelijoille avoimet Pomodoro-tekniikkaan perustuvat etäopiskelutuokiot. Tuokiot järjestetään tiistaisin klo 10.15-12.00 Zoomissa. 

Pomodoro-tekniikka lyhykäisyydessään on opiskelutekniikka, joka perustuu ajanhallintaan.

Tuokion alussa ohjaaja käy alussa läpi tekniikan idean. Tuokion aikana jaetaan myös muita opiskeluun, ajanhallintaan ja aloittamiseen liittyviä vinkkejä.

Tomaattitiistaihin ei ole etukäteen ilmoittautumista, vaan voit osallistua niihin liittymällä kokouksiin nettisivuilta löytyvän linkin kautta. 

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Save the date! Haalarimerkkien ompeluillat

SILLAT-hankkeessa järjestetään Järjestöpäivien yhteydessä haalarimerkkien ompeluillat Joensuussa 11.10. Suvaksella ja Kuopiossa 12.10. Studentian Kappelissa klo 17 alkaen. Merkkien ompelu voi olla jokseenkin turhauttavaa, mutta seurassa se ei välttämättä ole niin tuskaisaa. Voit tulla mukaan hengailemaan, vaikka sinulla ei olisi merkkejä ommeltavana. Osallistuminen on maksutonta ja paikan päällä on ompelutarvikkeita.

Lisätietoa tulossa pian!

 
 
     
 
 

Oletko kuullut Harrastuskaveritoiminnasta?

Harrastuskaveritoiminta on tarkoitettu kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille, jotka haluavat saada uusia kavereita yhteisten harrastusten ja mielenkiintojen kautta. Täyttämällä Harrastuskaverihakemuksen etsimme sinulle sopivan kaverin! 🕵️‍♀️

Harrastuksia on monenlaisia - voit etsiä kaveria vaikka kahvittelu-, leffa- tai juttuseuraksi. ISYYn verkkosivuilta löytyy listaa kampuskohtaisesti etsityistä harrastuskavereista sekä hakemuslomake. 

Olemme yhteydessä, kun sopiva kaveri löytyy. Luemme hakemuksia ja yhdistelemme niitä keskenään kerran viikossa.

👉 Lue lisää toiminnasta ja täytä hakemus jo tänään!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

 

Voita ainejärjestöllesi toimintatonni Kukaan ei jää yksin –kampanjan kilpailussa! 

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto järjestää yksinäisyyttä vähentävän kampanjan Joensuulaisille korkeakouluopiskelijoille. Kampanjalla pyritään nostamaan yksinäisyysasiaa esille sekä lisäämään yhteisöllisyyttä kampuksilla ja ainejärjestöissä niin, ettei kukaan jäisi yksin.  

Osallistu kampanjan kilpailuun @pohjois_karjala:n instassa 16.10. mennessä ja voit voittaa itsellesi ja kaverillesi Ravintola Kerubin lahjakortin sekä oman alasi ainejärjestölle 1 000 euroa tapahtumatukea.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Millaista on tulevaisuuden kaupunkielämä Joensuussa?

Mikä on 72 tunnin liikennehaaste?
72 tunnin liikennehaaste on kaupunkisuunnittelukilpailu, jonka kesto on nimensä mukaisesti 72 tuntia. Kilpailun tavoitteena on löytää Joensuuhun uusia, käyttäjälähtöisiä ratkaisuja houkuttelevan kaupunkielämän ja kestävän liikkumisen näkökulmista. Ilmoittautuneista muodostetaan monialaiset joukkueet, jotka laativat ideasuunnitelman avajaistilaisuudessa julkistettavaan suunnitteluhaasteeseen.

Kuka kilpailuun voi osallistua?
Itä-Suomen yliopiston ja Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijat, miltä tahansa vuosikurssilta ja mistä tahansa pääaineesta.

Koska kilpailu järjestetään?
Liikennehaaste järjestetään Joensuussa 25.-28.10.2022

Miksi kannattaa osallistua?
Voit verkostoitua, saat kokemusta projektityöskentelystä, voit vaikuttaa kaupungin kehitykseen, saat opintopisteitä ja voit jopa voittaa matkan Kööpenhaminaan!

Uusia näkökulmia tarvitaan – ilmoittaudu rohkeasti mukaan, vaikkei sinulla olisikaan kokemusta kaupunkisuunnittelusta!

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 2.10.2022 mennessä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Vaihtoinfo 4.10.!

KV-liikkuvuuspalvelut järjestää yleisen infotilaisuuden vaihto-opiskelusta tiistaina 4.10. kello 15-16. Tilaisuus järjestetään molemmilla kampuksilla hybridinä, joten voit osallistua joko paikan päällä tai etänä.

Tilaisuus järjestetään:

Joensuussa Agoralla salissa AG109
Kuopiossa Canthialla salissa CA301
Zoom-linkin tilaisuuteen löydät Kamun sivulta vaihto-opiskelun tapahtumat.

Tervetuloa!

 
 
     
 
 

 

YTHS tiedottaa

Ihotautilääkäreiden palvelut päättyivät YTHS:llä 1.9.2022.
Ihon terveyttä hoidetaan YTHS:llä jatkossakin terveydenhoitajien ja opiskeluterveydenhuollon lääkäreiden vastaanotoilla. Lue lisää

***

Lataa YTHS Ravitsemus puhelimeesi ja osallistu vastamelukuulokkeiden arvontaan. YTHS Ravitsemus auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivat tavat syödä hyvin, tarjoaa vertaistukea ja sisältää hyvinvointiin liittyviä itsenäisiä valmennusohjelmia. Lue lisää ja lataa sovellus.

 

 
 
     
 
 

 

Haku YUFE Student Journeyhin on auki 30. lokakuuta saakka

Kiinnostaisiko sinua opiskella yhtä aikaa kymmenessä eurooppalaisessa yliopistossa? Opiskelijoilla on mahdollista tehdä sekä virtuaalisia opintoja tai lähteä johonkin verkoston partneriyliopistoon vaihtoon. Verkoston kautta voi myös osallistua erilaisiin projekteihin ja toimintoihin. Lue lisää

Vapaaehtoistöihin YUFEn kautta
YUFE tarjoaa myös mahdollisuuksia vapaaehtoistyöhön, josta saat todistuksena YUFE Civic Starin. Voit toimia vapaaehtoisena esimerkiksi maahanmuuttajien ja pakolaisten parissa Joensuun Jomonilla tai Kuopiossa Kompassilla. Lisätietoa YUFEn nettisivuilta ja UEF:ssa Marko Pietilältä (marko.pietila@uef.fi).

Kielenhuoltoa YUFElta
Tarvitsetko apua englannin kielen kielihuoltoon tai lyhyisiin käännöksiin? Ota yhteyttä YUFEn
kielihelppariin.

 
 
     
 
 

Hae YUFE Challenge Teamsiin

YUFE Challenge Teams on mahdollisuus kehittää luovaa ja yrittäjämäistä ajattelua intensiivisen
ryhmätyöprosessin avulla.  Tiimit ratkovat tosielämän haasteita yhdessä akateemisten mentorien avulla, monialaisissa ja monikulttuurisissa pienryhmissä.  

 

Miksi osallistuisin Challenge teamsiin?

Mahdollisuus saada erilainen oppimiskokemus, jolla on työelämärelevanssia. Samalla voit kasvattaa osaamistasi yrittäjyyden, tiimityön ja ongelmanratkaisun osalta.

Kaupan päälle UEFin opiskelijoilla on vielä mahdollisuus saada opintopisteitä. Lue lisää täältä ota yhteyttä Marko Pietilään, marko.pietila@uef.fi ja Mari Argillanderiin, mari.argillander@uef.fi.

Kesto: 9 viikkoa, n. 60 tuntia
Hakuaika: 12.9.-6.10.2022

 
 
     
 
 

Haluaisitko osallistua ensimmäiseen YUFETHONiin?

Mikä se on? On verkossa järjestettävä kansainvälinen tapahtuma, missä osallistujat keskittyvät kahden
päivän ajan (20h) ratkomaan ratkaisuja todellisiin haasteisiin. Osallistujat työskentelevät pienryhmissä.
Uskallatko osallistua ensimmäiseen YUFETHONiin? Kaupan päälle UEFin opiskelijoilla on vielä mahdollisuus saada opintopisteitä. Tästä lisätietoa saat Marko Pietilä ja Mari Argillander.
Milloin? 7-8. lokakuuta 2022, klo 10.00-18.00. Rekisteröidy 6.10. mennessä.

UEF on yksi YUFEn kymmenestä jäsenyliopistosta. Itä-Suomen yliopiston lisäksi liittoumassa ovat mukana Maastrichtin yliopisto Hollannista, joka toimii koordinaattorina, Antwerpenin yliopisto Belgiasta, Bremenin yliopisto Saksasta, Carlos III Madrid -yliopisto Espanjasta, Essexin yliopisto Isosta-Britanniasta, Kyproksen yliopisto, Rijekan yliopisto Kroatiasta ja Nicolaus Copernicus -yliopisto Puolasta.

 
 
     
 
 

Wege Prize circular economy design competition

Wege Prize is a global design competition that enables students to collaborate to develop circular solutions to wicked problems facing our world today. It is an opportunity that speaks to students' desire to design for impact, rethink the way we produce and consume, and receive funding to move their ideas forward.

  • Students apply in teams of five with a research plan and work through the program to further develop their ideas into reality.
  • All student teams that apply will receive application feedback. Those who are accepted will have their ideas reviewed by our panel of core judges: seasoned professionals in the fields of biodesign, circular economy, sustainable business, and more.
  • Finalists will present their ideas in front of a live audience in May 2023 and compete for a portion of a $65k (USD) cash prize pool.

Participation time August 29 - October 31, 2022.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

ESN Joensuu BBQ Party (30.9 at 16:30)

Haluatko grillata hyvässä seurassa ja pelata hauskoja pelejä? Tervetuloa ESN Joensuun BBQ Party tapahtumaan!  

Mitä: ESN Joensuu BBQ Party 
Milloin: Perjantai 30.9.2022 at 16:30 alkaen
Missä: Kalamaja Kalmonkatiska, Luostaritie 12, Joensuu (12 minuutin pyöräilymatka kampukselta). Google Maps
Hinta: ILMAINEN kaikille ISYYn jäsenille! 

Jos haluat mukaan, täytä allaoleva ilmoittautumislomake. Ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikona 28.9 kello 23:59.

Ilmoittautumislomake

 

 
 
     
 
 

 

Lokakuu täynnä asiaa teknologia-alasta!

Pohjois-Karjalassa toimiva Mimmit koodaa hanke loi lokakuusta alan kuukauden. Kuukausi sisältää yhteensä 11 maksutonta webinaaria, workshopia ja verkostoitumistapahtumaa.

Aiheina esimerkiksi: 

💎
Design (luo käyttäjäystävällisiä palveluita),
💎
Low-code (luo Instagramin tyylinen sovellus) ja 
💎
DevOps (opi hyödyntämään ja luo sovellus Amazonin pilvipalveluun).

Tervetuloa mukaan! Kaikki tapahtumat ja ilmoittautumiset.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Animalian Kynttilämuistotilaisuus 4.10.

Animalia Joensuu järjestää kynttilämuistotilaisuuden eläimille tiistaina 4.10.2022.

Eläinten päivänä kynttilät syttyvät Joensuun Keskuspuistossa (Siltakadun ja Kirkkokadun kulmassa) Ilves-patsaan luona kello 18–20.

Tapahtuma on rauhanomainen mielenosoitus eläinten oikeuksien puolesta. Haluamme korostaa jokaisen eläimen yksilöllistä arvoa sytyttämällä kynttilöitä niiden muistoksi. Tänä vuonna muistamme erityisesti turkiseläimiä.

Tapahtumassa on mahdollisuus allekirjoittaa Fur Free Europe -kansalaisaloite.

 
 
     
 
 

ESN Joensuu General Meeting (7.10 14:00 ONLINE)

ISYYn kansainvälinen kerho ESN Joensuu pitää yleiskokouksen perjantaina 7.10.2022 kello 14:00, johon ovat tervetulleita kaikki ISYYn jäsenet! Yleiskokouksessa päätetään ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Kokous pidetään etänä Google Meetissä, tervetuloa! 

Linkki kokoukseen

 

 
 
     
 

 
 

 

Haluatko töitä kunta-alalta?

Löydä seuraava työpaikkasi monipuoliselta julkissektorilta – Kuntarekry.fi kokoaa kuntien, kuntaomisteisten yhtiöiden ja hyvinvointialueiden avoimet paikat eri toimialoilta kautta Suomen. Helppokäyttöiseltä sivustoltamme löydät yli 350 työnantajaorganisaation avoimet työpaikat, joita on jatkuvasti haettavissa tuhansia lukuisilla eri ammattinimikkeillä. Kuntarekrystä löytyy reilusti kesätyö- ja harjoittelupaikkoja vuosittain ja palvelussamme voit myös jättää avoimia ja keikkatyöhakemuksia kätevästi haluamillesi työnantajille!

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Syyskuu
27.9. Kouluttajakoulutus (järj. Pohjois-Karjalan Seta)
27.9. Omakuva N.Y.T. -ryhmä alkaa (järj. FinFami)
28.9. SILLAT-aamupala Kampus Bistrossa klo 8.15-9
28.-29.9. Isosirasuskoulutus klo 16.30-20
29.9. ISYYn edustajiston kokous klo 17 @ AU100
30.9. ESN Joensuu bbq-party klo 16.30 @ Kalamaja Kalmonkatiska

Lokakuu
3.-7.10.
Hyvinvointiviikko
3.10. Hyvinvointiviikon avaus klo 12-14 Carelian alkukivillä (järj. SILLAT)
4.10. Animalian Kynttilämuistotilaisuus klo 18-20 Keskuspuistossa
4.10. Yhteiset opiskelutuokiot: Tomaattitiistai klo 10.15-12 Zoomissa
4.10. Vaihtoinfo klo 15-16 @AG109 / Zoom
5.10. Liikuntailtapäivä
5.10. ISYYn toimistot ovat suljettuina liikuntailtapäivän vuoksi
5.10. Liikuntailtapäivän jatkot: Aste @ Bepop
6.10. Susiraja-Approt
6.10. Leffailta klo 18 Kerubissa (järj. SILLAT)
7.10. Mielen hyvinvointia lautasella -luento klo 9-10 Zoomissa (järj. SILLAT)
7.10. ESN Joensuu general meeting klo 14 @ Google Meet
7.10. Lehtiä Ilosaaressa
9.10. Tour de Itä-Suomi
11.-12.10. ISYYn järjestöpäivät
12.10. Hyvinvoinnin avaimet -ryhmä alkaa (järj. FinFami)
17.-21.10. ISYYn toimistot ovat suljettuina
19.10. SILLAT-aamupala Kampus Bistrossa klo 8.15-9
20.10. Hyvinvointia joogasta -ryhmä alkaa (järj. FinFami)
26.-27.10. Isosirasuskoulutus klo 16.30-20
29.10. ISYYn vuosijuhlat Kuopiossa

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko