Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 29/2022

ti lokak. 04 15:15:20 2022

Tällä viikolla vietetään ISYYn hyvinvointiviikkoa ja aktiviteettaja riittää joka päivälle perjantaihin asti! Huomenna on myös Joensuun korkeakoulujen yhteinen liikuntailtapäivä, joka on vapautettu opetuksesta klo 12.15 alkaen.
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 29/2022

Vko 40 / 3.-9.10.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Hyvinvointia ja liikuntaa

Tällä viikolla vietetään ISYYn hyvinvointiviikkoa ja aktiviteettaja riittää joka päivälle perjantaihin asti! Katso koko ohjelma täältä. Huomenna on myös Joensuun korkeakoulujen yhteinen liikuntailtapäivä, joka on vapautettu opetuksesta klo 12.15 alkaen.

Tässä uutiskirjeessä on myös paljon asiaa ensi viikon tapahtumista (mm. järjestöpäivät) ja muista ajankohtaisista asioista, joten kannattaa ehdottomasti lukaista läpi.

Kivaa viikkoa! 😊

 

 
 
     
 

 
 

 

Toimistojen aukioloajat lokakuussa

ISYYn toimistojen aukioloajoissa on lokakuun aikana poikkeuksia liikuntailtapäivän ja syysloman vuoksi. Hoidathan kiireelliset asiat ennen viikkoa 42. 

Toimistot ovat suljettuna: 

  • Ke 5.10. (liikuntailtapäivä)
  • Viikolla 42, 17.-23.10. (syysloma)
  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Tour de Itä-Suomi poljetaan viikonloppuna!

Tour de Itä-Suomi on Kuopiossa ja Joensuussa toista kertaa järjestettävä kuntopyöräilytapahtuma. Tarjolla on kaksi reittiä: n. 50 km ja 100 km.

Kuopiossa poljetaan lauantaina 8.10. ja Joensuussa sunnuntaina 9.10.

Tour de Itä-Suomi ei ole kilpailu eli tärkeintä ei ole nopeus vaan maaliin pääseminen omassa tahdissa. 50 km reitti kulkee pääosin pääosin pyöräilyteitä ja kevyenliikenteenväyliä pitkin. 100 km reitillä ajetaan yli puolet matkasta myös maantien reunassa.

Tule mukaan Tourille, ilmoittautuminen Kide.appissä!

Lisätietoa ja ilmoittautumislinkit:

Tour de Itä-Suomi Joensuu 9.10.2022

 

 
 
     
 
 

 

Aste Liikuntailtapäivän jatkoilla Bepopissa 5.10. 

Joensuussa päästään liikuntailtapäivän päätteeksi tanssimaan perinteisten jatkobileiden merkeissä Bepoppiin kello 22 alkaen. Eikun haalarit niskaan ja tanssilattialle!

Bepopissa liikuntailtapäivän bilekansaa viihdyttää kotimainen räp-artisti Aste kello 23.30 alkaen.

Jatkoille pääsee ovelta 5€ hintaan (+narikka) niin kauan kuin tilaa riittää!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYYn vuosijuhlille on vielä tilaa - ilmoittaudu 9.10. mennessä

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta juhlii 12. vuosijuhliaan Kuopiossa Hotelli IsoValkeisella 29.10.2022. Juhliin on vielä joitakin paikkoja jäljellä ja toivotammekin kaikki tervetulleeksi juhlistamaan kanssamme ylioppilaskuntaa!

Kaikki tieto vuosijuhlista ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta www.isyy.fi/vuosijuhlat.

Tiesitkö, että yliopisto ja ylioppilaskunta ovat olleet Kuopiossa jo 50 vuotta? Kuopion yliopiston ylioppilaskunta (KYY) perustettiin 19.9.1972. Lue lisää Kuopion yliopiston ylioppilaskunnan ja Joensuun yliopiston ylioppilaskunnan (JoYY) historiasta ja siitä, miten Kuopion 50-vuotinen ylioppilaskuntahistoria näkyy ISYYn vuosijuhlilla.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Tervetuloa ISYYn järjestöpäiville 11.–12.10.2022!

ISYY järjestää lokakuussa perinteiset järjestöpäivät, joilla ainejärjestöt, ISYYn kerhot ja kampusjärjestöt esittelevät toimintaansa ja tulevia tapahtumia. Järjestöpäivät on kaikille avoin tapahtuma, eikä sinne ole erillistä pääsymaksua.

Tapahtuma järjestetään tiistaina ja keskiviikkona 11.-12.10. kello 10–14 Joensuussa Carelian aulassa ja keskiviikkona 12.10. kello 10–14 Kuopiossa Snellmanian ala-aulassa. Tervetuloa verkostoitumaan, löytämään kivaa tekemistä opintojen oheen tai vaikka aloittamaan uutta harrastusta ja ostamaan haalarimerkkejä!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

ISYY esittää Pauliina Ryökästä Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen vuodelle 2023

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto päätti asiasta kokouksessaan 29.9.2022.

Pauliina Ryökäs on toiminut ISYYn hallituksessa vuosina 2021–2022 sekä edustajistossa 2019–2020. ISYYn hallituksessa Ryökäs on toiminut sekä sosiaali- että koulutuspolitiikan parissa ja edistänyt ylioppilaskunnan työelämätoimintaa. 

Lue tiedote kokonaisuudessaan ISYYn verkkosivuilta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Täydennyshaku yliopiston tiedekuntaneuvostoihin

ISYY hakee täydennyshaulla opiskelijaedustajia yliopiston tiedekuntaneuvostoihin vuoden 2023 loppuun saakka.

Täydennyshaussa haetaan:

  • Yhtä varsinaista edustajaa yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon
  • Yhtä varaedustajaa luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon
  • Kahta varaedustajaa filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon

Mitä opiskelijaedustaja tekee?

Hallinnon opiskelijaedustajat tuovat opiskelijanäkökulmaa esiin yliopiston päätöksenteossa. Opiskelijaedustajilta toivotaan reipasta otetta tarttua asioihin sekä syvällistä perehtymistä käsiteltäviin aiheisiin.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 12.10.2022 kello 12:00.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Lainaisitko retkeilytarvikkeita ISYYltä?

Jos ISYYllä olisi lainattavia retkeilytarvikkeita, käyttäisitkö niitä? Kartoitamme lyhyellä Google-Forms kyselyllä, olisiko lainattaville retkeilyvarusteille tarvetta opiskelijoiden keskuudessa.

Vastaa kyselyyn su 16.10. mennessä ja vaikuta!

 
 
     
 
 

Tule opiskelijahaastateltavaksi UEF:n auditoinnin työpajoihin 

Itä-Suomen yliopiston auditointi toteutetaan 9.–10.11. 2022. Auditoinnissa eli ulkoisessa laaduntarkastuksessa yliopiston toimintaa arvioidaan sen perusteella, täyttääkö se sille asetetut laadukkaan toiminnan kriteerit. Arvioinnin toteuttaa Opetus- ja Kulttuuriministeriön alainen Kansallinen Arviointineuvosto (KARVI). Opiskelijoiden auditointityöpajoissa opiskelijat keskustelevat keskenään omista kokemuksistaan mm. opiskelusta, opetuksesta, tukipalveluista tai opiskeluympäristöstä Itä-Suomen yliopistossa auditointiryhmän antaman tehtävänannon pohjalta. Opiskelijat voivat kertoa omia kokemuksiaan opiskelun asiantuntijoina.

KARVI:n toivomuksena opiskelijoiden auditoinnissa on, että opiskelijahaastateltavat edustaisivat opiskelijoiden näkemyksiä ja elämäntilanteita mahdollisimman laajasti, joten haastatteluihin toivotaan osallistuvan mahdollisimman monen vuosikurssin ja eri ikäisiä opiskelijoita. Haastateltavien joukon toivotaan myös edustavan UEF:n molempia kampuksia, kaikkia tiedekuntia sekä sukupuolia.

Lue lisää:  https://www.isyy.fi/ajankohtaista/tule-opiskelijahaastateltavaksi-uefn-auditoinnin-tyopajoihin.html

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Liikuntailtapäivä 5.10.2022 🏌🏽

Syksyn 2022 liikuntailtapäivää vietetään keskiviikkona 5.10.2022. Karelia-amk:n ja Itä-Suomen yliopiston yhteinen liikuntailtapäivä on vapautettu opetuksesta klo 12.15 alkaen rehtoreiden päätöksellä. Liikuntailtapäivänä on tarjolla on runsaasti liikunta-aktiviteetteja ja erikoistarjouksia liikuntapaikoissa opiskelijoille ja henkilökunnalle. Liikuntailtapäivään osallistuminen ei vaadi SYKETTÄ-tarraa.

🕺🏽 Ohjelman lisäksi myös kaikki SYKETTÄ-liikuntakalenterin tunnit 5.10. ovat osa liikuntailtapäivän ohjelmaa! Osallistuaksesi liikuntakalenterin tunneille ja vuoroille liikuntailtapäivänä sinulla ei tarvitse olla voimassaolevaa SYKETTÄ-tarraa, mutta sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjäksi sekä ilmoittautua tunneille ja vuoroille.

🤸‍♀️ Liikuntailtapäivän jatkoilla Bepopissa viihdyttää Aste! Liput ovelta 5€ + narikka. Jatkot alkaa klo 22.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Tervehdys hankekoordinaattorilta

Moikka ja oikein ihanaa Hyvinvointiviikkoa sinulle lukija! Toivottavasti kerkeät tällä viikolla ottamaan tilaa itsellesi arjen kiireistä ja pysähtymään hyvinvointiin liittyvien kysymysten äärelle. Pienilläkin muutoksilla voi edistää omaa hyvinvointia ja muista, että olet myös avun arvoinen. Sinun ei tarvitse murehtia asioita yksin, tukea on saatavilla. Esimerkiksi Nyyti ry:n sivuilta löytyy apua erilaisiin elämän haasteisiin. Lue lisää Nyytin sivuilta.

-Riina

 
 
     
 
 

 

Mielen hyvinvointia lautaselta-luento 7.10. 

Hyvinvointiviikon päätteeksi järjestetään ravitsemusteemainen luento “Mielen hyvinvointia lautaselta” klo 9-10 Zoomissa. Luennon tarkoitus ei ole valistaa, vaan kannustaa positiivisen kautta pohtimaan omia tottumuksia. Luentoa vetää ravitsemustieteen dosentti ja laillistettu ravitsemusterapeutti Anu Ruususen (FT). Luento sisältää tietoisen syömisen harjoituksen, joten voit varata jotain pientä syötävää luennon ajaksi. Luento sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille. Huom! Luento alkaa tasan klo 09. Löydät Zoom-linkin Hyvinvointiviikon ohjelmasta, linkki ohjelmaan alempana.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hengailuillat

Järjestöpäivien yhteydessä SILLAT-hanke järjestää hengailuillat molemmilla kampuksilla. Joensuussa hengailuiltaa vietetään Suvaksella tiistaina 11.10. klo 17-19 ja Kuopiossa keskiviikkona 12.10. Studentian Kappelissa klo 17-19.

Hengailuillan aikana on mahdollista esimerkiksi ommella Järjestöpäiviltä ostettuja haalarimerkkejä, pelata lautapelejä ja osallistua bingoon. Myös ISYYn kerhotoimijoita saapuu mukaan iltamaan esittelemään kerhojensa toimintaa. Lisäksi tarjolla on pientä välipalaa. Kaikkeen ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista, voit tulla myös ihan vaan hengailemaan.

Ilmoittaudu mukaan alempaa löytyvän linkin kautta 7.10. klo 12 mennessä

Ilmoittaudu

 

 
 
     
 
 

 

Hae mukaan SILLAT-tiimiin!

Ovatko hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistäminen sinulle tärkeitä asioita? Haluatko olla mukana toteuttamassa SILLAT-hankkeessa järjestettyjä tapahtumia tai jopa kehittämässä jotain aivan uutta? Hae mukaan SILLAT-tiimiin 18.10. mennessä!

Haemme tiimiin 6 uutta jäsentä täydentämään jo olemassa olevaa tiimiä. Aiempaa kokemusta ISYYstä ei tarvitse olla, vaan into yhdessä tekemiseen riittää! Lue lisää tiimihausta ja täytä hakemus jo tänään.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Uusi kampusjärjestö: AEGEE Contact Joensuu

Uuden lukuvuoden 2022/2023 alkaessa Joensuussa on uusi kampusorganisaatio: AEGEE Contact Joensuu! 

Jos olet uusi opiskelija Joensuussa ja / tai etsit uusia mahdollisuuksia kulttuurienväliseen vaihtoon Euroopassa, osallistumiseen opiskelijajärjestössä, ja asioiden siirtämiseen kestävämpään 'vihreämpään' tulevaisuuteen, AEGEE Contact Joensuu on sinua varten.

AEGEE on lyhenne sanoista Association des États Généraux des Étudiants de l'Europe, joka vapaasti suomennettuna tarkoittaa "Euroopan opiskelijajärjestöä". Toisin kuin otsikko antaa ymmärtää, sinun ei tarvitse olla opiskelija eikä sinun tarvitse osata ranskaa voidaksesi osallistua. 

 

 
 
 

AEGEE on yksi Euroopan suurimmista monialaisista opiskelijajärjestöistä. AEGEE on valtiosta riippumaton, poliittisesti riippumaton ja voittoa tavoittelematon järjestö, joka on avoin kaikkien tiedekuntien ja tieteenalojen opiskelijoille ja nuorille. AEGEEn työkieli on englanti - joten jos osaat edes vähän enkkua, tervetuloa vaan!

Tule mukaan meidän seuravaan tapahtumaan. Nyt kun lukukausi on tääydessä vauhdissa ja syksyn viileyden ilmassa, meillä on juuri sinulle sopiva juttu akkujesi ladatamaan: tule paikallisen AEGEE Contactin seuraan rentouttavaan iltaan Jääkarhusaunaan!

Milloin? Maanantai 10.10.22 klo. 20.00
Missä? Joensuun Jääkarhut ry
Hinta: €7 tavallisesti / €0 Joensuun Jääkarhujen jäsennille

Ota yhteyttä ja löytä lisä tietoja:
Instagram: @aegee_contact_joensuu
Facebook: AEGEE Contact Joensuu
Sähköposti: contact-joensuu@aegee.eu

 
 
     
 
 

 

Miten UEF:n kampuksia tulisi kehittää?

Nyt on mahdollisuus kertoa oma visiosi siitä, miltä sinun kampuksesi tulisi näyttää, tuntua ja toimia. On ideasi sitten suuri tai pieni, uusi tai vanha, jaa näkemyksesi yhdessä muiden kanssa tämän viikon ajan! (3.-9.10.)

Palautekyselyn teemana on kampuskehitys ja sen mukana tulevat eri osa-alueet – mitä ikinä kampuskehitys sinulle tarkoittaakaan. 

Ideat kirjoitetaan yhteiselle Miro-taululle verkkopalvelussa, jolloin pääset näkemään myös muiden ajatuksia, voit antaa niiden parantaa omia näkemyksiäsi tai vaikka jatkokehittää muiden kampuskehittämisen ideoita.

Anna palautetta osoitteessa www.uef.fi/kampuskehitys.

Huom. Miro-alustaa ei ole suunniteltu käytettäväksi mobiililaitteella, eli palautteenanto onnistuu paremmin tietokoneella.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hellitä otetta - ryhmä perfektionisteille Joensuussa loppusyksystä 2022

Tunnistatko itsessäsi voimakasta vaativuutta itseäsi kohtaan? Onko opiskelutehtäviin tarttuminen vaikeaa, kun rima on niin korkealla? Haluaisitko pohtia näitä teemoja ystävällisessä tunnelmassa vertaisten kesken? Sitten Hellitä otetta -ryhmä voi sopia Sinulle. Ryhmässä työstetään mm. seuraavia teemoja:

  • mitä perfektionismi on ja miten sen kanssa voisi tulla paremmin toimeen
  • mitä hyötyä itsemyötätunnosta on hyvinvoinnille ja opintomenestykselle
  • millaiset ajanhallinta- ja organisointitekniikat voivat olla avuksi perfektionistille
  • miten omia arvoja kuuntelemalla voi nauttia arjesta enemmän

Olet lämpimästi tervetullut omana itsenäsi, ja voit osallistua omalla tavallasi – aktiivisesti keskustellen tai hiljaisemmin kuunnellen. 8 opiskelijaa mahtuu mukaan ryhmään. Ryhmää vetää UEFin opintopsykologi Marinia Sorjonen-Ward. Ryhmä toteutuu lähitoteutuksena Joensuun kampuksella viisi kertaa 10.11.-8.12.2022 torstaisin klo 12-14. Lisäksi tapaamme kaksi kertaa tammikuussa 2023: torstaina 19.1. ja torstaina 26.1. klo 12-14. Tarkka paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin. Hae ryhmään tällä lomakkeella viimeistään 25.10., niin opintopsykologi on Sinuun yhteydessä ja keskustellaan, voisiko tästä ryhmästä olla tukea hyvinvointiisi ja opintoihisi.

Voit kysyä lisää sähköpostilla: marinia.sorjonen-ward(at)uef.fi

 
 
     
 
 

 

Voita ainejärjestöllesi toimintatonni Kukaan ei jää yksin –kampanjan kilpailussa! 

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto järjestää yksinäisyyttä vähentävän kampanjan Joensuulaisille korkeakouluopiskelijoille. Kampanjalla pyritään nostamaan yksinäisyysasiaa esille sekä lisäämään yhteisöllisyyttä kampuksilla ja ainejärjestöissä niin, ettei kukaan jäisi yksin.  

Osallistu kampanjan kilpailuun @pohjois_karjala:n instassa 16.10. mennessä ja voit voittaa itsellesi ja kaverillesi Ravintola Kerubin lahjakortin sekä oman alasi ainejärjestölle 1 000 euroa tapahtumatukea.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Osallistu ympäristöaiheiseen haastekilpailuun

Tomorrow, we will be starting a 30-day journey to turn our climate anxiety into action — through knowledge, inspiration, mobilization, and community. Together we will cultivate a greener, more just, thriving world.

Sign up TODAY — and don't forget to tell friends and classmates! Spread the word personally, as well as across social, digital and email platforms. The more we learn, grow, and work together, the more we can accomplish for people and planet. 

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

ESN Joensuu General Meeting (7.10 14:00 ONLINE)

ISYYn kansainvälinen kerho ESN Joensuu pitää yleiskokouksen perjantaina 7.10.2022 kello 14:00, johon ovat tervetulleita kaikki ISYYn jäsenet! Yleiskokouksessa päätetään ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Kokous pidetään etänä Google Meetissä, tervetuloa! 

Linkki kokoukseen

 

 
 
     
 
 

 

Uusien ilta 10.10. klo 17-20

Kiinnostaako paikallinen Vihreiden toiminta? Etsitkö samanhenkistä seuraa? Kiinnostaako Vihreä politiikka ja vaikuttaminen?

Uusien ilta maanantaina 10.10. klo 17-20 osoitteessa Kirkkokatu 11. Tervetuloa tutustumaan!

Paikalla pitsaa, lautapelejä ja hyvää seuraa. Lämpimästi tervetuloa.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

SPR:n tulevat tapahtumat

Punaisen ristin vapaaehtoiset järjestävät ryhmätoimintaa, jossa nuoret ja nuoret aikuiset pääsevät tutustumaan toisiinsa.

15.10. klo 13-15: Karjalanpiirakoiden leivointa (Rantakatu 15, Perheentalo)

29.10. klo 13-16: Kuhasalossa ulkoilua (Kukkosensaari 5b, Kalmonkatiskan laavu)

12.11. klo 13-15: Leffahetki (Kauppakatu 35, 3. krs)

26.11. klo 13-15: Pipareiden leivonta (Rantakatu 15, Perheentalo)

Tapaamiset ovat maksuttomia.

 
 
     
 
 

Poikkitieteellinen kirpputori 22.10. klo 11-15

Opossumi ry järjestää kaikille Joensuun korkeakouluopiskelijoille avoimen poikkitieteellisen kirpputorin lauantaina 22.10. klo 11–15 Educalla E200. 

Kirpputorilla on mahdollista myydä mitä tahansa käytettyä tavaraa, esimerkiksi vaatteita, astioita, sisustusesineitä, kirjoja, jne. Myös erilaisten käsitöiden tekijät ovat tervetulleita myymään tuotteitaan. 

Myyntipöydän voi varatahintaan 7€. Lisätietoa FB-tapahtumasta.

Myyntipöydän varauslinkki avautuu pe 7.10. klo 12 @opossumiry -Instagramin Linktr.eessä ja FB-tapahtumassa. 

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

 

 
 
     
 
 

JokiCon-lautapelitapahtuma tulee taas! 

JokiCon järjestetään 22.-23.10.2022 Joensuussa. Tapahtumapaikkana on Itä-Suomen yliopiston Aurora-rakennuksen A-osa (Yliopistokatu 2). Luvassa vapaata lautapelailua ja roolipelisessioita. Tapahtuman järjestää ISYY:n pelikerho Joensuu Board Gamers. 

Aukioloajat: lauantai klo 11:00-22:00 ja sunnuntai klo 10:00-19:00 

Sisäänpääsymaksu: 3€/päivä tai 5€/2päivää. 

Facebook-tapahtuma

 

 
 
     
 
 

 

Apply for Junction 2022!

Junction 2022 is Europe’s leading hackathon, and once again it’s completely live in Espoo, Finland! It will gather 1300 experienced coders, developers, and tech enthusiasts as well as young visual and business professionals together to solve the challenges of our partners, such as Binance, Reaktor and Huawei. At the event, you’ll team up with other enthusiastic problem solvers, and show what you are really made of.

Oh and, did we already mention the main prize? The winning team receives an award of 10 000 €. Everyone will also receive a participation certificate, for which universities are usually willing to shill one or more credits :)

So...clear your calendar for 04.-06.11. and start planning your trip! The event will offer you the most epic hackathon experience as well as valuable recruitment possibilities and great learning experiences, plus we are bringing Terminal back!

Apply before October 15.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Yksinäisyys puheeksi -koulutus (2h) kaikille opiskelija-/ainejärjestötoimijoille

Ota yksinäisyys puheeksi – jokainen voi vaikuttaa! Opiskelijat kokevat yksinäisyyttä ennennäkemättömissä määrin ja tukea kaivataan läheltä, omasta opiskelupaikasta. Ilmoittaudu mukaan 2 h mittaiseen, verkkovälitteiseen ja maksuttomaan Yksinäisyys puheeksi -koulutukseen ti 8.11. klo 12-14, jolla saat lisävarmuutta yksinäisyyden huomioimiseen omassa toiminnassasi opiskelijajärjestö-, ainejärjestö- tai harrastekerhotoimijana. Kaikkia tarvitaan! Mukaan kannattaa tulla vaikkapa koko porukan voimin; mitä useammalla on perusteet hallussa järjestössänne, sen laajemmalti myös opiskelijat hyötyvät.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hankkeen verkkosivuilta. Mikäli et/ette pääse osallistumaan juuri tuolloin, voi vapaasti osallistua mukaan syksyn muihin Yksinäisyys puheeksi -koulutuksiin.

Koulutuksen tarjoaa Nyyti ry:n ja HelsinkiMission yhteinen Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hanke, jonka tavoitteena on vähentää opiskelijoiden kokemaa yksinäisyyttä.

Lisätietoja:

Annina Lindberg, hankepäällikkö / Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hanke
annina.lindberg@nyyti.fi p. 050 3417473

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

4th PCU International University Chess Cup from 25 to 27 November 2022

Participation in the PCU International University Chess Cup is free of charge and ensures a free sports and events program for universities and university colleges worldwide. Teams/players book their own accommodation and pay directly to the hotel or hostel of their choice.

The main objective is to offer students a platform where sport is considered as a valuable instrument to develop international interaction and experience, with emphasis on the International Olympic Committee recognized Panathlon values of Fair Play and Universal Friendship.

In addition, for those students unable to travel, on 23 November, an online Blitz Chess Tournament (PCU Chess@Home) will be organized.

For more information about the 4th PCU International University Chess Cup, please visit the official website www.pcucommittee.com/chess.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Lokakuu
3.-7.10.
Hyvinvointiviikko
4.10. Animalian Kynttilämuistotilaisuus klo 18-20 Keskuspuistossa
5.10. Liikuntailtapäivä
5.10. ISYYn toimistot ovat suljettuina liikuntailtapäivän vuoksi
5.10. Liikuntailtapäivän jatkot: Aste @ Bepop
6.10. Susiraja-Approt
6.10. Leffailta klo 18 Kerubissa (järj. SILLAT)
7.10. Mielen hyvinvointia lautasella -luento klo 9-10 Zoomissa (järj. SILLAT)
7.10. ESN Joensuu general meeting klo 14 @ Google Meet
7.10. Lehtiä Ilosaaressa
9.10. Tour de Itä-Suomi
10.10. Uusien ilta klo 17-20, Kirkkokatu 11 (järj. Joensuun Vihreät Nuoret ja Opiskelijat)
10.10. Jääkarhusauna klo 20 @ Joensuun Jääkarhut (järj. AEGEE Contact Joensuu)
11.-12.10. ISYYn järjestöpäivät
11.10. Hengailuilta klo 17-19 Suvaksella (järj. SILLAT)
12.10. Hyvinvoinnin avaimet -ryhmä alkaa (järj. FinFami)
15.10. Karjalanpiirakoiden leivonta klo 13-15 (Rantakatu 15, Perheentalo) (järj. SPR Joensuu)
17.-21.10. ISYYn toimistot ovat suljettuina
19.10. SILLAT-aamupala Kampus Bistrossa klo 8.15-9
20.10. Hyvinvointia joogasta -ryhmä alkaa (järj. FinFami)
22.10. Poikkitieteellinen kirpputori klo 11-15, Educalla E200 (järj. Opossumi ry)
22.-23.10. JokiCon (järj. Joensuu Board Gamers)
26.-27.10. Isosirasuskoulutus klo 16.30-20
29.10. ISYYn vuosijuhlat Kuopiossa
29.10. Kuhasalossa ulkoilua klo 13-16, (Kukkosensaari 5b, Kalmonkatiskan laavu) (järj. SPR Joensuu)

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko