Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 35/2023

ti elok. 29 15:07:24 2023

Vko 35 / 29.8.-4.9.2023
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 35/2023

Vko 35 / 29.8-4.9.2023
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Syksy polkaistaan käyntiin vauhdikkaasti

Kalenteri kääntyy kohta syyskuulle, ja syksyn tapahtumat kurkistavat nurkan takaa. Tänäkin vuonna yliopistolla tapahtuu kaikenlaista mukavaa, älä siis missaa seuraavia helmiä:

  • kaupunkisuunnistus - ilmoittautuminen alkaa pian!
  • ISYYn päiväretki IKEAan - tule mukaan päivittämään asuntosi sisustus
  • Tour de Itä-Suomi - pyöräilyn superpäivät ovat taas täällä
  • Sober Disco ja Sober sitsit tarjoavat holitonta hauskanpitoa
  • SYKETTÄ Appro houkuttelee jälleen liikkumaan
  • hyvinvointiviikko ja SILLAT-toimintaa - tule aamupalalle tai kaverikahvilaan

Mukana myös terveisiä Kelalta ja YTHS.ltä, Nyytin vertaisryhmiä ja aleuutisia.

Lukuiloa!

 

 
 
     
 

 
 

Toimistot palvelevat myös perjantaina!

ISYYn toimistot palvelevat syyskuun alussa myös perjantaisin. Voit asioida toimistolla 1.9., 8.9. ja 15.9. kello 10–14. Tervetuloa!

 
 
     
 
 

 

Ilmoittautuminen kaupunkisuunnistukseen käynnistyy pian!

Ensi viikolla polkaistaan lukuvuosi käyntiin molemmilla kampuksilla 7.9. kello 15.30 alkaen ja kaupunkisuunnistukseen ilmoittautuminen käynnistyy aivan tuota pikaa.

Mitä ilmoittautumisesta tarvitsee tietää?
Ilmoittautuminen uusille opiskelijoille käynnistyy perjantaina 1.9. kello 12.00 Kide.appissa. Joukkueen ilmoittaa tuutori, tai vaihtoehtoisesti joku joukkueen jäsenistä, mikäli tuutori ei osallistu suunnistukseen.

 
 
 

Vanhojen opiskelijoiden ilmoittautuminen käynnistyy maanantaina 4.9. kello 12.00 Kide.appissa. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa olla nopea! Vanhojen opiskelijoiden joukkuelippu maksaa 30€ ja se sisältää kartan, suunnistuspassin, sekä haalarimerkit ja jatkorannekeet kuudelle hengelle.

Entä suunnistusmateriaalien noutaminen? Tänä vuonna suunnistusmateriaaleja jaetaan ilmoittautuneille joukkueille jo viikon aikana. Ilmoittautunut joukkue voi noutaa suunnistusmateriaalit ISYYn toimistolta maanantaista 4.9. alkaen.

Lue lisää verkkosivuiltamme.

 

 
 
     
 
 

 

ISYYn päiväretki IKEAan

Oletko juuri kampukselle saapunut fuksi, jonka asunto kaikuu tyhjyyttään tai oletko jo konkariopiskelija, mutta aina haaveillut IKEAn hyllyköstä, lampuista tai juomalaseista? Tule mukaan ISYYn päiväretkelle Kuopion IKEA tavarataloon lauantaina 16.9.2023.

Voit lähteä mukaan IKEA -päiväretkelle joko Joensuun tai Kuopion kampukselta. Bussit lähtevät kampuksilta Joensuusta kello 9 ja Kuopiosta kello 10.30. Paluumatkalla bussit kiertävät suosituimpien opiskelija-asuinalueiden kautta, jotta ostokset saa helposti lähelle kotiovea.

Mitä maksaa?
Lippu Joensuun kampukselta maksaa 16 € ja Kuopion kampukselta 7 €. Voit ostaa lippusi Kide.appistä tai ISYYn toimistolta toimiston aukioloaikoina. Lipunmyynti avautuu ti 29.8. kello 10 Kide.appissa ja ISYYn toimistoilla. Lipunmyynti päättyy toimistoilla to 7.9. kello 15 ja Kide.appissa klo 23.55.

  Lue lisää  
  KIDE.APP  
 
 
     
 
 

Pian poljetaan Tour de Itä-Suomi!

Tour on opiskelijoille suunnattu kuntopyöräilytapahtuma, joka poljetaan Kuopiossa lauantaina 16.9. ja Joensuussa sunnuntaina 17.9. Tapahtumassa on tarjolla molemmissa kaupungeissa kaksi eri pituista reittiä.

Tour de Itä-Suomi ei ole kilpailu eli tärkeintä ei ole nopeus vaan maaliin pääseminen turvallisesti omassa tahdissa. Reitti on maastoltaan helpohko ja se ajetaan pitkin asfaltoitua maantietä, lyhyemmillä reiteillä pääosin pyöräilyteitä ja kevyenliikenteenväyliä pitkin. Pitkällä reitillä yli puolet matkasta poljetaan ajoradan reunassa. Maalissa saat muistoksi reittiä vastaavan haalarimerkin.

Mukaan oma polkupyörä, pyöräilykypärä ja iloista mieltä. Osallistujia ei ole vakuutettu mutta tapahtumassa on mukana ensiapuryhmä.

Ilmoittautuminen Kide.appissä 1.9. alkaen.

  Lue LISÄÄ  
  kide.app  
 

 
 
     
 
 

Sober Disco tulee, oletko valmis?

ISYY järjestää joensuulaisille korkeakouluopiskelijoille Sober Discon eli alkoholittomat iltabileet Kerubin kellarissa tiistaina 26.9. klo 19.00!

Tämän vuosikymmenen aikana alkoholittomista bileistä on tullut yhä suositumpia. Sober Discossa pääset nauttimaan live-musiikista sekä pitämään hauskaa ilman alkoholia. Illan aikana suun kostuttavat mm. holittomat mocktailit.

Lipunmyynti alkaa Kide.appissa 5.9. klo 13. Lipun hinta on 4 € (+ 0,5 € palvelumaksu), joka sisältää tapahtuman ainutlaatuisen haalarimerkin. Toimi nopeasti, sillä lippuja on rajoitetusti ja näitä bileitä et halua missata!

  Lue lisää  
 

Tervetuloa poikkitieteellisille Sober sitseille!

Syyskuussa Fides Ostiensis Ry sekä ISYY yhdistävät voimansa alkoholittomien, poikkitieteellisten sitsien merkeissä Metrian aulassa ti 26.9. klo 18–21! Sitsien teemana on “Anteeksi, tulin väärään paikkaan…” eli nyt saa halutessaan käyttää luovuutta oikein kunnolla!

Lippu maksaa 12 € ja siihen sisältyy 2 juomaa, 2 shottia, ruoka, haalarimerkki sekä jatkolippu Sober Discoon Kerubin kellariin. Tarjoiluihin panostetaan kunnolla. Lisäksi katamme lipputuloilla muita tapahtuman kuluja.

Ilmoittautuminen sitseille aukeaa Kide.appissa tiistaina 5.9. klo 14 ja päättyy 21.9. klo 14.
Sitseille on rajoitetusti paikkoja, joten toimi nopeasti!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Opiskelija, ootko tietoinen ISYYn kerhotoiminnasta?

Ylioppilaskuntamme kerhot ovat opiskelijoiden perustamia ja vetämiä harrastusyhteisöjä, jotka kokoavat ISYYläisiä yhteisten mielenkiinnonkohteiden pariin. ISYYn kerhot ovat avoimia kaikille jäsenillemme.

Joensuu Board Gamers kokoontuu lautapelien ääreen Haltian kokoustilassa torstaisin klo 16–20 aikavälillä 7.9.–7.12.

JOOJAKU – Japanin kielen ja kulttuurin kerho kokoontuu Haltian kokoustilassa keskiviikkoisin klo 16–20 aikavälillä 6.9.–29.11.

Meiltä löytyy myös monia muita kerhoja, joiden kokoontumisista tiedotetaan myöhemmin. Tsekkaa muut Joensuun kerhot yhteystietoineen jo etukäteen sivultamme!

 

 
 
     
 

 
 

 

Tikkarinteen kuntosalin fyysisistä kulkutunneista luovutaan

Tikkarinteen kuntosalin fyysisistä kulkutunnisteista luovutaan syksyllä 2023 ja niiden tilalle tulevat mobiiliavaimet, jotka toimivat Smart Key -sovelluksessa. Löydät ohjeet kulkutunnisteiden palauttamiseen ja uuden mobiiliavaimen hakemiseen sivuiltamme.

 
 
     
 
 

Sykettä APPRO tulee taas

SYKETTÄ Appro järjestetään 1.-14.9.2023 osana ilmaisia kokeiluviikkoja. SYKETTÄ Appron perusajatuksena on kerätä liikuntasuorituksista appropassiin merkintöjä osallistumalla liikuntakalenterin lajeihin, joista jokainen suoritus on yhden merkinnän arvoinen. SYKETTÄ Appron kunniaksi järjestämme myös ekstratunteja. Appropassin palauttaneet saavat suoritusmäärää vastaavan tutkintotason haalarimerkin. Lisäksi jokainen passin palauttanut osallistuu palkintojen arvontaan!

Ilmaisen appropassin voi noutaa 28.8. alkaen ISYYn toimistolta. Passeja on rajoitettu määrä! SYKETTÄ Appron jälkeen appropasseja voi palauttaa toimistolle 28.9.2023 asti aukioloaikoina.

Lisätietoa SYKETTÄ Approsta
Lisätietoa ilmaisista kokeiluviikoista

 

 
 
     
 

 
 

 

Ilmoittautuminen Hyvinvointia arkeen -ryhmään on alkanut

SYKETTÄ Joensuun Hyvinvointia arkeen -ryhmä käynnistyy taas syyskuussa. Jos kaipaat tukea kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen liikunnan, ravitsemuksen ja itsetuntemuksen avulla, on ryhmä sinua varten. Ilmoittaudu mukaan 20.9.2023 mennessä. Ryhmä on ilmainen eikä vaadi SYKETTÄ-tarraa.

Tarkemmat tiedot ryhmän sisällöstä, aikataulusta, ohjaajista ja ilmoittautumisesta löydät SYKETTÄ Joensuun nettisivujen Liikuntaneuvonta -osiosta.

Tervetuloa!

 
 
     
 
 

Syksyn 2023 lajikokeilut

SYKETTÄ liikuntaneuvoja Riina ohjaa kuusi erilaista matalan kynnyksen lajikokeilua ja ne sopivat erityisesti liikuntaa aloitteleville tai liikunnan pariin palaaville. Lajikokeiluihin voi ilmoittautua ilman SYKETTÄ-tarraa. Ilmoittautumiset ja lisätietoja SYKETTÄ-liikuntakalenterin kautta.

13.9. klo 17 Aloittelijan porrastreeni, Laululava
27.9. klo 8 Kevyt vesijumppa, Vesikko
9.10. klo 16.30 Sulkapalloa höntsäillen, Länsikadun koulu
25.10. klo 17 Kuntonyrkkeily tutuksi, Mehtimäkihallin UEF-lohko
9.11. klo 8.30 Aamutreeni kuntosalilla, Portti54
22.11. klo 17 Kevyt circuit, Mehtimäkihallin UEF-lohko

 

 
 
     
 

 
 

Tervehdys hankekoordinaattorilta

Terveppä terve täältä Joensuun toimistolta! Siis anteeksi nyt vain, mutta missä kohtaa tämä syksy tänne tupsahti?! Okei no myönnettäköön, että vaikka olen kesäihminen, syksyssä on jotain tunnelmallista. Etenkin lähestyvä lukuvuoden aloitus on jostain syystä todella jännittävää. Mutta se on hyvää jännitystä ja minusta on ihanaa nähdä pitkästä aikaa opiskelijoita kampuksella!

Tästä osiosta saat tietoa SILLAT-hankkeen ajankohtaisista asioista, kuten tulevista tapahtumista. Toivotan mukavaa elo-syyskuun vaihdetta ja alkavaa lukuvuotta sinulle, nähdään tapahtumissa!

- Riina

 
 
     
 
 

 

SILLAT-aamupalat 20.9.

SILLAT-aamupalat ovat rentoja ja yhteisöllisiä hengailuhetkiä, jotka ovat avoimia kaikille UEF:n opiskelijoille. Tarkoituksena on tutustua muihin opiskelijoihin aamupalan merkeissä.
Aamupala järjestetään Futuran ravintolan kabinetissa ke 20.9., jolloin on kaksi kattausta. Yksi kattaus kestää 45 min. Ensimmäinen kattaus alkaa 8.15 ja toinen 9.15. Aamupalalla on tarjolla leipää, sämpylää, juustoa, kasviksia, puuroa, jogurttia, mysliä, tuoremehua sekä kahvia ja teetä.
Ilmoittautuminen aukeaa Kide.appissa 6.9. klo 12.

Osallistuminen on maksutonta ja mukaan mahtuu 15 henkilöä. Aamupalat ovat olleet todella suosittuja, joten ilmoittauduthan vain yhdelle kattaukselle.

Lisätietoja löydät sivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tervetuloa kaverikahvilaan!

Kaverikahvila tarjoaa luentojen jälkeen matalan kynnyksen hengailua ja mahdollisuuden tavata toisia opiskelijoita kahvin sekä välipalan merkeissä. Kaverikahvilaan ovat tervetulleita kaikki UEF:n opiskelijat. Kahvilaan saa tulla yksin tai kaverin kanssa. Lisäksi Kaverikahviloissa on vaihtuvaa rentoa ohjelmaa. Ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista ja voit saapua hetkeksi tai koko ajaksi.

Kahvila kokoontuu tiistaisin 12.9. alkaen klo 16.30-18.30 Joensuussa Auroran AU110-takkahuoneessa. Lue lisää tapahtumasta ja ohjelmasta sivuiltamme.

 

 
 
     
 
 

 

Save the date! Hyvinvointiviikko ja Appro 2.-7.10.

Hyvinvointiviikko järjestetään 2.-7.10.2023 jo kymmenettä kertaa Itä-Suomen yliopistossa. Tänä vuonna viikon teemana on istumisen vähentäminen ja aktiivisempi arki.

Hyvinvointiviikon aikana järjestetään useita erilaisia aktiviteetteja, joilla pyritään lisäämään taukoja ja liikettä päiviin. Luvassa on mm. kaverikoirien rapsutusta, taukojumppia ja päiväretki Tiilikkajärven kansallispuistoon. Kymmenvuotisjuhlan kunniaksi teemaviikon yhteydessä järjestetään HyvinvointiAppro, jossa osallistuja kerää viikon aikana aktiviteeteista ja ohjelmanumeroista leimoja passiin.

Lisätietoa ohjelmasta julkaistaan ISYYn verkkosivuille syyskuussa, joten stay tuned!

 
 
     
 

 
 

Kevään 2023 opintotukien palautus 10.9. mennessä!

Suorititko riittävästi opintopisteitä viime lukuvuoden aikana? Kela seuraa vuosittain korkeakouluopintojen edistymistä. Jos opiskelijalla ei ole riittävästi opintopisteitä, Kela lähettää hänelle selvityspyynnön lokakuun alussa. Jos opiskelija haluaa pienentää seurannassa huomioitavien tukikuukausien määrää, hän voi palauttaa kevätlukukauden opintotukea OmaKelassa 10.9.2023 asti.

Nyt on siis aika tarkistaa, onko kaikki opintosuoritukset kirjattu opintorekisteriin.
Kela tarkastelee tämän syksyn edistymisen seurannassa edeltävän lukuvuoden (1.8.2022−31.7.2023) opintoja ja tarvittaessa koko opiskeluaikaa. Lukuvuotta tarkastellaan kokonaisuutena eli yksittäisten kuukausien opintoja ei seurata.

Lue lisää Kelan sivuilta.

 
 
     
 
 

UEF: Päivitettyjä toimintamalleja opiskeluun

Itä-Suomen yliopisto on ottanut käyttöön uudistetut Yksilöllisten opintojärjestelyiden toimintamallin ja Epäasiallisen kohtelun ja häirinnän ehkäisemisen toimintamallin 1. elokuuta 2023 alkaen.

Yksilöllisten opintojärjestelyjen perusteena voi olla mikä tahansa terveydellinen syy, kuten lukihäiriö, aistivamma, mielenterveyden häiriö tai oppimisvaikeus. Yksilöllisiä opintojärjestelyjä voidaan tehdä myös tilapäisen haitan tapauksessa.

Opiskelijoiden oikeus turvalliseen opiskeluympäristöön perustuu yliopistolakiin, yhdenvertaisuuslakiin ja tasa-arvolakiin. Työntekijöiden oikeus turvalliseen työympäristöön perustuu työsopimuslakiin, työturvallisuuslakiin, yhdenvertaisuuslakiin ja tasa-arvolakiin.

Tutustu päivitettyihin toimintamalleihin ja ohjeistuksiin KAMUssa.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

YTHS:n terveisiä uusille opiskelijoille

Hei uusi opiskelija, otathan huomioon nämä seikat Ylioppilaiden Terveydenhoitosäätiöstä:

Saamme läsnäolotiedot korkeakouluilta noin 1–3 päivän viiveellä. Ilmoittauduthan läsnä olevaksi hyvissä ajoin ennen YTHS:n palveluiden käyttöä. Lue lisää sivuiltamme.

Muistathan maksaa korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksun oma-aloitteisesti sekä syys- että kevätlukukaudelta Kelalle. Lue ajantasaiset ohjeet terveydenhoitomaksusta Kelan sivuilta.

Syksyn 2023 ryhmät on julkaistu verkkosivuillamme. Syksyn aikana YTHS tarjoaa useissa palvelupisteissä ja verkossa erilaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä ryhmiä, joista voit saada vertaistukea ja eväitä terveyden ja elämänhallinnan tueksi. Lue lisää sivuiltamme.

Pienillä teoilla terveyttä -opiskeluhyvinvointiviikko järjestetään tänä vuonna 2.–6.10. Koko viikon kestävä hyvinvointitapahtuma tulee jälleen! Tapahtuman tarkempi sisältö ja aikataulu julkaistaan lähempänä ajankohtaa, pysy siis kuulolla.

 
 
     
 
 

 

Nostoja Nyytiltä: Takaisin opintoihin

Opiskelijoita ja toimijoita tukeva Nyyti Ry järjestää syksyllä monenlaista hyvinvointia tukevaa toimintaa.

Yliopistolle palaava opiskelija, tsekkaahan Opintoihin palaajan pakettimme, josta löytyy tarkemmin vinkkejä ja tukea opintoihin paluuseen.

Opiskelijoiden parissa toimiva, ota käyttöösi Takaisin opintoihin -ohjauskortit. Nopeasti silmäiltävien korttien tarkoituksena on auttaa ymmärtämään opiskelijoiden erilaisia tarpeita sekä tarjota konkreettisia työkaluja erilaisiin ohjaustilanteisiin korkeakouluissa. Kortit ohjaavat mm. mielenterveydellisten haasteiden ja neurodiversiteetin huomioimiseen.

 
 
     
 
 

Nyytin syksyn tarjontaa opiskelijoille

5.9. Haku syksyn NyytiCoaching-ohjelmaan starttaa. NyytiCoachingin tavoitteena on tukea opiskelijaa työelämään siirtymisessä ja oman suunnan hahmottamisessa. Katso lisätietoa sivuiltamme.

14.9. Yksinäisiä lounaita vai yhteyksiä kanssaopiskelijoihin? -webinaari. Lue lisää webinaarista ja tilaa ilmoittautumislinkki täältä.

18.9.–19.10. Mindfulness & stressinhallinta -verkkokurssi. Lue lisää kurssista ja tarkista ajankohdat verkkosivuiltamme. Ilmoittautuminen päättyy 11.9.2023.

23.10.–1.12. Elämäntaitokurssi verkossa. Lue lisää verkkosivuiltamme! Ilmoittautuminen Elämäntaitokurssille alkaa 18.9.2023. Linkki ilmoittautumiseen julkaistaan tuolloin kurssin sivulla.

 
 
     
 
 

Mies, kaipaatko vertaistukea tai yksilöohjausta hyvinvoinnin tueksi?

MiehenTila on korkeakouluissa opiskelevien nuorten miesten (18–29 v) mielenterveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen keskittyvä hanke. Toimintaan voi osallistua maksutta, mistä päin Suomea tahansa.

Yksilöohjaus on tarkoitettu sinulle, joka vielä pohdit MiehenTila-vertaisryhmätoimintaan osallistumista. Yksilöohjauksen tarkoituksena on käydä läpi elämäntilannettasi, tunteitasi ja ajatuksiasi sekä löytää keinoja niistä puhumiseen. Ohjauskertoja pidetään tarpeen mukaan 1–3 kpl, jonka jälkeen ohjattavan on mahdollista jatkaa ryhmätoiminnan parissa.

MiehenTila-vertaisryhmät on tarkoitettu korkeakouluissa opiskeleville 18–29-vuotiaille miehille, jotka ovat halukkaita jakamaan kokemuksia jaksamisesta sekä vahvistamaan omaa mielenhyvinvointiaan. Ryhmään osallistuminen ei edellytä diagnoosia, lähetettä, traumaa tai kriisiä – halu keskustella riittää.

Vertaisryhmiin ilmoittautumiseen pääset tästä.

Yksilöohjaukseen ilmoittautumiseen pääset tästä.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Työskentelyapurahaa väitöskirjan tekemiseen metsätieteiden osastossa

Liisa ja Inkeri Hiltusen säätiö julistaa haettavaksi Itä-Suomen yliopiston metsätieteiden osaston jatko-opiskelijoille väitöskirjan tekemiseen tarkoitetun kahden kuukauden työskentelyapurahan. Apuraha on 1 500 euroa kuukaudessa. Apuraha on käytettävissä vuosien 2023–2024 aikana.

Lisätietoja saat tarvittaessa säätiön asiamieheltä Paula Jussilalta (paula.jussila@uef.fi).

 

Vapaamuotoisessa hakemuksessa on ilmoitettava:

  • mille ajanjaksolle apurahaa haetaan
  • muut samalle ajalle myönnetyt apurahat ja muut rahoitukset
  • hakijan henkilö- ja yhteystiedot sekä sähköpostiosoite, johon päätös voidaan lähettää.

Hakemukseen tulee liittää tohtoriohjelman aikaisemmin hyväksymä tutkimussuunnitelma.

Hakemus liitteineen on toimitettava viimeistään sunnuntaina 17.9.2023 sähköpostilla osoitteeseen paula.jussila@uef.fi. Osoita hakemus Liisa ja Inkeri Hiltusen säätiölle.

 
 
     
 
 

OmniBus tarjoaa nyt opiskelija-alennuksen!

Iloisina voimme julistaa, että OnniBus tarjoaa 20 prosentin opiskelija-alennuksen kaikilla OnniBus-reiteillä. Lapin F42 ja F43 reiteillä opiskelijaetu on jopa 50 prosenttia. Matkat ovat varattavissa maanantaista 4.9.2023 eteenpäin

Näin otat opiskelija-alennuksen käyttöön:

  1. Valitse OnniBusin bussilippukaupan hakukoneesta alennus OPISKELIJA
  2. Hae sopiva matka ja varaa lippusi
  3. Näytä opiskelijakortti kuljettajalle lipuntarkastuksen yhteydessä

Alennus koskee vain OnniBusin vuoroja.
Hyväksymme fyysiset ja digitaaliset opiskelijakortit, joissa on Matkahuollon logo.
Opiskelijakortin tulee olla voimassa lipuntarkastushetkellä.
Opiskelijakortissa tulee olla ehjä voimassaolotarra.
Kortti pitää näyttää lipun yhteydessä kuljettajalle
Kuljettajalta ostettuihin lippuihin ei saa opiskelija-alennusta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

UEF-tuotteet alennuksella verkkokaupasta!

R-Collectionin UEF-tuotteiden kampanjassa
kaikki verkkokaupan valikoiman tuotteet -20% aikavälillä 25.8.-30.9.2023.

Tästä pääset UEF-tekstiilien verkkokauppaan.

 

 
 
     
 

 
 

Syksy starttaa jalkapallolla!

Itä-Suomen Yliopiston ja Karelian Ammattikorkeakoulun opiskelijat kamppailevat Pohjois-Karjalan mestaruudesta Opiskelijoiden El Clásico -jalkapallotapahtumassa lauantaina 9.9.2023 klo 13:30 alkaen Mehtimäen tekonurmella (Mehtimäenaukio 2, Joensuu).

Tule kannustamaan omaa joukkuettasi ja testaamaan omat jalkapalloilukikkasi paikan päällä. Ottelun puoliajalla ja ottelun jälkeen ohjelmaa ja kilpailuja yleisölle. Jatkot opiskelijakortilla maksutta tarjoilee otteluisännät ISYY & POKA, kun klo 16 starttaa miesten kakkosen huippukamppailu JIPPO vs. FC Kiffen. Opiskelijatapahtuma on alkoholiton.

Tule siis mukaan seuraamaan, kannustamaan ja nauttimaan ensimmäistä kertaa järjestettävästä maksuttomasta jalkapallospektaakkelista!

El Clásicon järjestää Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta - ISYY ja Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKA. Tapahtumaa tukemassa jalkapalloseura JIPPO ja SYKETTÄ Joensuun korkeakoululiikunta.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Lähtölaskentabileet Kerubissa!

3…2…1… On aika suorittaa lähtölaskenta uuteen lukuvuoteen! Tamppaathan siis pölyttyneet haalarit kisakuntoon ja saavu poikkitieteellisiin Lähtölaskenta -bileisiin Kerubiin perjantaina 1.9. Myös uudet fuksit ovat lämpimästi tervetulleita ottamaan varaslähdön opiskelijaelämään. Luvassa on lukuvuoteen valmistavien bileiden lisäksi hohtava haalarimerkki 300 ensimmäiselle lähtölaskennan ottaneille! 

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 21.8. Kide.Appissa kello 15.00.

Osallistujille on tarjolla Kerubin kantiskortti ilmaiseksi koodilla VARASLAHTO.

Missä: Kerubin kellarissa, Siltakatu 1
Hinta: 5€ + narikka

Tästä linkistä tapahtuman lipunmyyntiin.

 
 
     
 
 

Joensuun seudun Vihreät nuoret ja opiskelijat toivottaa kaikille mukavaa syksyn alkua ja toivottaa tervetulleeksi syksyn tapahtumiin!

18.9. Uusien ilta, Nuorisokeskus Whisper klo 18
21.9. Kantapöytä, 60's Palaver klo 18
23.11. Kantapöytä, 60's Palaver klo 18
14.12. Kantapöytä, 60's Palaver klo 18

Tapahtumiin ovat matalalla kynnyksellä tervetulleita kaikki JoVinon toiminnasta kiinnostuneet. Lisää infoa löydät Instagramista @joensuunvihreatnuoret.

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

1.9. Joensuu SYKETTÄ Appro ja ilmaiset kokeiluviikot (14.9. asti)
4.9. Kuopion SYKETTÄ Appro ja ilmaiset kokeiluviikot (17.9. asti)
7.9. Kampusrysäys, kaupunkisuunnistus ja jatkot
16.9. Tour de Itä-Suomi Kuopio
16.9. Päiväretki IKEAan
17.9. Tour de Itä-Suomi Joensuu
21.9. ISYYn edustajiston kokous 4/2023
26.9. Sober Disco Joensuu
2.-7.10. Hyvinvointiviikko
5.10. Edustajistovaalien ehdokasasettelu päättyy
10-11.10. Järjestöpäivät Joensuussa
11.10. Järjestöpäivät Kuopiossa
31.10.-3.11. ISYYn edustajistovaalien ennakkoäänestys Tuudossa
8.11. ISYYn edustajistovaalit
6.12. Itsenäisyyspäivän soihtukulkue

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopuion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko