Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 38/2023

ti syysk. 19 12:30:13 2023

Vko 38 / 19.-25.9.2023
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 38/2023

Vko 38 / 19.-25.9.2023
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Vaaleja ja vaikuttamista

Ylioppilaskunnan edustajistovaalien tärkeät päivämäärät hiipivät lähemmäs, siksipä on aika muistutella vaaleista ja kehottaa kaikkia tutustumaan edustajiston toimintaan. Tulossa onkin edustajiston kaikille avoin kokous sekä edarivaali-info ja vieläpä edustajiston kampanjointipäivät!

Edariuutisten lisäksi tämän viikon uutiskirjeestä löydät tietoa mm.

  • yliopiston hallinnon opiskelijaedustajia kaivataan
  • liikuntailtapäivä & HyvinvointiAppro lähestyvät
  • kaipaatko harrastuskaveria?
  • vaikuta etätenttimisjärjestelyihin!
  • sekä muita mukavia tapahtumia.

Lukuiloa!

 

 
 
     
 

 
 

 

Edustajiston kokous

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto kokoustaa ensi viikon torstaina 21.9.2023 kello 17 alkaen.

Kokous pidetään kampuksilla tiloissa N100 (Joensuu) ja SN201 (Kuopio).

Kokouksessa mm. päätetään Joensuun Sepänkadun kiinteistön hankinnasta ja käydään lähetekeskustelu ISYYn hallituksen valintatavan muuttamisesta.

Kokousta voi tulla seuraamaan paikan päälle tai ISYYn YouTube-kanavalle. Tervetuloa!

Lue kokouskutsu ja kokouksen esityslista ISYYn verkkosivuilta tätä linkkiä seuraamalla.

 
 
     
 
 

Tule kuulolle ISYYn vaali-infoon 26.9. Google Meetissä!

Mikä on edustajisto? Mitkä ovat edustajistovaalit? Ketä edustajistoon valitaan? Miten voi asettua ehdolle edustajistovaaleissa? Miten voi perustaa oman listan edustajistovaaleihin? Tule kysymään ja kuulemaan!

ISYY järjestää edustajistovaaleista ja ehdolle lähtemisestä kiinnostuneille edustajistovaali-infon tiistaina 26.9.2023 etäyhteyksin Google Meetissä kello 16.15 alkaen. Tilaisuus on kaksikielinen seuraavasti:

  • 16.15-17.15 suomenkielinen info ja aikaa kysymyksille
  • 17.15-18.15 englanninkielinen info ja aikaa kysymyksille

Paikalla infotilaisuudessa on ISYYn keskusvaalilautakunnan jäseniä sekä asiantuntijoita vastaamassa mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja kertomassa helppotajuisesti siitä, mitä edustajistovaaleista tarvitsee tietää, mitä edustajisto oikein tekee ja kuinka se vaikuttaa ISYYn toimintaan.

Löydät lisää tietoa verkkosivuiltamme.

 

 
 
     
 
 

 

Tutustu edustajistovaaleihin ja vaalilistoihin kampuksilla!

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) edustajistovaalit järjestetään 8.11.2023. Ehdokasasettelu päättyy 5.10. kello 15, eli vielä on hyvin aikaa lähteä ehdolle!

Ehdokaslistoilla ja ehdokkailla on tilaisuus esitellä toimintaansa ja kampanjoida yliopiston tiloissa ennalta ilmoitettuina ajankohtina Joensuun ja Kuopion kampuksella. Voit tulla tutustumaan edustajistolistoihin ja ehdokkaisiin alla olevien aikataulujen mukaan. Kampanjointipäivinä löydät paikalta myös ISYYn edustajistovaalien infopisteen.

Joensuussa ehdokaslistat kampanjoivat:

  • 26.9.2023 klo 10-14, Carelian aula
  • 28.9.2023 klo 10-14, Carelian aula

Ehdokasasettelun päätyttyä 5.10., myös ehdokkaat kampanjoivat kampuksilla. Katso koko aikataulu ISYYn verkkosivuilta.

Mikäli olet itse tulossa kampanjoimaan, lue tarkemmat ohjeet ennakkoilmoittautumisesta ja paikalle saapumisesta ISYYn sivuilta.

 
 
     
 
 

Haku UEF:n hallinnon opiskelijaedustajaksi 2024-2025!

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta on julistanut haettavaksi opiskelijaedustuspaikat Itä-Suomen yliopiston hallitukseen, yliopistokollegioon sekä tiedekuntien tiedekuntaneuvostoihin toimikaudelle 2024-2025!

Hae täyttämällä sähköinen hakulomake 3.10.2023 klo 12 mennessä!

  Lue lisää  
 

 
 
 

Mitä toimielimet tekevät?

UEF:n hallitus on yliopiston korkein päättävä toimielin, joka mm. hyväksyy budjetin tiedekunnille ja yliopiston tukitoimille, seuraa strategian toteutumista ja hyväksyy UEF:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön välisen tulossopimuksen.

UEF Kollegion tehtävänä on mm. päättää UEF:n hallituksen ja sen jäsenten toimikausien pituudesta ja valita ulkopuoliset jäsenet hallitukseen. Kollegio myös vahvistaa yliopiston tilinpäätöksen ja toimintakertomus sekä päättää vastuuvapauden myöntämisestä hallituksen jäsenille ja rehtorille.

Tiedekuntaneuvosto mm. käsittelee ja lausuu tiedekunnan strategiasta, talousarviosta ja sisäisistä rakenteista. Tiedekunta myös päättää opetussuunnitelmista, tutkintovaatimuksista ja opiskelijoiden valintaperusteista, sekä arvostelee väitöskirjat.

 

Mitä opiskelijaedustaja tekee?

Opiskelijaedustajat pitävät yliopiston toimielimissä esillä opiskelijoiden näkökulmaa käsiteltäviin asioihin, tuovat opiskelijoiden mielipiteitä ja näkemyksiä julkiseen keskusteluun ja heillä on myös oikeus tehdä esityksiä ja aloitteita tiedekunnan tai toimielimen toimintaan liittyen.

Hallinnon opiskelijaedustajana voit saada arvokasta kokemusta hallintotyöskentelystä, edunvalvonnasta sekä yhteisten asioiden hoitamisesta. Hallinnon opiskelijaedustajana toimimisesta voidaan myöntää myös opintopisteitä kauden päättymisen jälkeen.

Kaikista haussa olevista luottamustoimista maksetaan kokouspalkkio.

 
 
     
 

 
 

Asumistuen kohtalo ratkaistaan budjettiriihessä

Suomen hallituksen budjettiriihi kokoontuu 19. ja 20.9. Orpon hallituksen hallitusohjelmassa on kerrottu asumistukeen päätetyistä leikkauksista, jotka on tarkoitus toteuttaa vuoden 2024 aikana. Mikäli leikkaukset toteutuvat, asumistuki kattaa jatkossa enää 70 % asumismenoista, lisäksi sen ns. suojaosa poistettaisiin. Asumistuen perusomavastuu nousisi myös 42% 50%:een.

SYL on seurannut asumistuen kehitystä ja lähettää terveisensä budejttiriiheen:

SYLin terveiset hallitukselle budjettiriiheen: Tuplaleikkaus opiskelijoiden asumisesta pitää välttää

Yliopisto-opiskelijat rakentavat opiskelija-asuntoa budjettiriihen edustalla – investointiavustusleikkaukset peruttava

 

Rasismi puhututtaa korkeakouluissa

Yle on uutisoinut lisääntyneestä rasismista korkeakouluissa. Yliopistoissa ympäri Suomen on ilmennyt piilorasismia ja haitallisia asenteita. Itä-Suomen yliopistossa rehtorin avajaispuheen uutisointi aiheutti ikävänsävyistä keskustelua yliopiston omalla Viva Engage (ent. Yammer) - kanavalla.

Yliopistot kertovat, miten piilorasismi näkyy niiden arjessa – vaikuttaa jopa työntekijöiden valintaan

Rehtorin rasisminvastaisesta puheesta kirvonnut keskustelu sai ikäviä piirteitä Itä-Suomen yliopistossa – käytävillä rasismia ei näy

ISYY muistuttaa ettei se hyväksy yliopiston tai omassa piirissään minkäänlaista rasismia ja syrjintää. Jos kohtaat em. asioita opinnoissasi, voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä ylioppilaskunnan häirintäyhdyshenkilöihin.

 
 
     
 

 
 

 

Ilmaiset kokeiluviikot päättyivät - muista hankkia SYKETTÄ-tarra!

Ilmaiset kokeiluviikot päättyivät ja 15.9. alkaen kaikilla SYKETTÄ-käyttäjillä tulee olla voimassa oleva SYKETTÄ-tarra. Tarran voi hankkia näppärästi verkkokaupasta nettisivujen tai mobiilisovelluksen kautta. Lataamalla mobiilisovelluksen saat käyttöösi sovelluksessa olevan mobiilitarran.

Tarran voi ostaa myös ISYYn toimistolta, josta saa opiskelija-, henkilökunta- tai erilliseen blankko-korttiin liimattavan liikuntatarran. Voit käyttää mobiilitarraa korttiin liimattavan tarran sijasta tai rinnalla. Mikäli käytät mobiilisovellusta tai sinulla on blankko-kortti, pidäthän kuvallisen opiskelijakortin tai henkllöllisyystodistuksen mukanasi mahdollista tarkastusta varten. Muista pitää liikuntatarra aina mukanasi käyttäessäsi palveluita ja valmistaudu näyttämään liikuntatarra sitä pyydettäessä!

 
 
     
 
 

Liikuntailtapäivä 4.10.2023

Syksyn 2023 liikuntailtapäivää vietetään keskiviikkona 4.10.2023. UEF:n ja Karelia-amk:n yhteinen liikuntailtapäivä on vapautettu opetuksesta klo 12.15 alkaen rehtoreiden päätöksellä. Liikuntailtapäivänä on tarjolla on runsaasti liikunta-aktiviteetteja ja erikoistarjouksia liikuntapaikoissa opiskelijoille ja henkilökunnalle. Liikuntailtapäivään osallistuminen ei vaadi SYKETTÄ-tarraa.

Ohjelman lisäksi myös kaikki SYKETTÄ-liikuntakalenterin tunnit 4.10. ovat osa liikuntailtapäivän ohjelmaa! Osallistuaksesi liikuntakalenterin tunneille ja vuoroille sinulla ei tarvitse olla voimassaolevaa SYKETTÄ-tarraa, mutta sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjäksi sekä ilmoittautua tunneille ja vuoroille.

Syksyn 2023 liikuntailtapäivän ohjelma on nyt julkaistu! Ohjelmaa päivitetään vielä julkaisun jälkeen ja muutokset ohjelmassa voivat olla mahdollisia. Ilmoittautumisajat ovat tapahtumakohtaisia.

Löydät liikuntailtapäivän ohjelman täältä.

 

 
 
     
 

 
 

 

Ole nopea, Hyvinvointia arkeen -ryhmään enää kaksi paikkaa jäljellä

Maksuton liikuntaneuvonnan pienryhmä auttaa sinua tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi liikunnan, ravitsemuksen ja itsetuntemuksen avulla. Ilmoittaudu ryhmään 20.9. mennessä YTHS:n tai opintopsykologien kautta tai lähettämällä viestiä liikuntaneuvonta@isyy.fi. Kerro viestissä lyhyesti itsestäsi ja miksi haluat mukaan ryhmään. Ensimmäinen ryhmätapaaminen pidetään to 28.9. klo 17. Tervetuloa mukaan!

"Oikein mukava ja huippu ryhmä! Konkreettisesti apua arjessa jaksamiseen ja inspiraatiota kokeilla uutta"

Lue lisää ryhmästä SYKETTÄ-sivuilta.

 
 
     
 
 

Liikuntaneuvojan lajikokeilu: Kevyt vesijumppa

Mitä? Kevyt vesijumppa
Missä? Uimahalli Vesikossa, radalla 1
Milloin? Ke 27.9. klo 8-8.45

Ilmoittautuminen syksyn toiseen lajikokeiluun aukeaa ke 20.9. klo 8. Lajikokeilut on tarkoitettu ensisijaisesti liikuntaa aloitteleville tai liikunnan pariin palaaville ja niihin ei vaadita voimassaolevaa SYKETTÄ-tarraa.

Lue lisää sivuiltamme.

 

 
 
     
 

 
 

Tervehdys hankekoordinaattorilta

Morjensta! Kaverikahviloiden avajaisiin saapui molemmilla kampuksilla ihanan paljon osallistujia! Kaverikahvilat jatkuvat siis 5.12. asti tiistaisin klo 15-17 Lukemalla ja klo 16.30-18.30 AU110:ssa. Tervetuloa jatkossakin hengailemaan ja nauttimaan välipalasta. Ohjelmassa on 19.9. bingoa ja 26.9. käsitöitä/haalarimerkkien ompelua. Tästä osiosta saat lisätietoa myös muista hankkeen ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista. Mukavaa viikkoa sinulle!

- Riina

 
 
     
 
 

 

Hyvinvointiviikon tarjoukset

Olemme sopineet Hyvinvointiviikon kunniaksi tarjouksia kampusravintoloihin. Tarjoukset voimassa Hyvinvointiviikon ma-pe 2.-6.10.2023.

  • Aamupuuro vain 1 €  (sis. voisilmän) Auralla ja Futuralla klo 7.45-9.00. Hyödyntääksesi tarjouksen, näytä appropassia tai sano "hyvinvointiviikko" kassalla.
  • Välipalat -10% ja erikoiskahvit -20% kampusravintoloissa. Hyödyntääksesi tarjouksen, näytä appropassia tai sano "hyvinvointiviikko" kassalla.
 
 
     
 
 

HyvinvointiAppro 2.-7.10.

10. vuotisjuhlan kunniaksi ensimmäistä kertaa Hyvinvointiviikon yhteydessä järjestetään HyvinvointiAppro, jossa osallistuja kerää viikon aktiviteeteista sekä tarjouksista leimoja passiin. Leimoja tulee kerätä viikon aikana kolme (3) kappaletta.

Passeja jaetaan ISYYn toimistoilla 18.9.-2.10. välisenä aikana. Passeja on rajoitettu erä, joten toimi nopeasti! Täyden passin palauttaneet saavat suorituksesta haalarimerkin ja voivat osallistua hyvinvointituotepaketin arvontaan.

Lue lisää Hyvinvointiviikosta sivuiltamme.

 

 
 
     
 
 

 

ISYYn Harrastuskaveri-palvelu

Oletko miettinyt uuden harrastuksen aloittamista, mutta et ole saanut itsellesi seuraa harrastamiseen? Tai oletko juuri muuttanut kampuskaupunkiin ja etsit samoista harrastuksista kiinnostuneita opiskelijoita? Tule mukaan ISYYn harrastuskaveri-palveluun ja me etsimme sinulle kaverin!

Palvelu on tarkoitettu kaikille UEF:n opiskelijoille. Täytä hakemus verkkosivuillamme ja olemme yhteydessä, kun tarpeisiisi sopiva harrastuskaveri löytyy. Lue lisää harrastuskaveritoiminnasta sivuiltamme.

Huom! Jos etsit nimenomaan liikuntaharrastukseen kaveria, tutustuthan SYKETTÄ-palveluiden Liikuntakaveri-palveluun.

 
 
     
 

 
 

Luomio! -sanataidekerhon tapaamiset tiistaisin klo 18-20 Haltian kokoushuoneessa

Kärsitkö tyhjän paperin sydroomasta tai haluatko vaihtelua esseistä ja tutkielmasta? Luomio on paikka sinulle. Tarjoamme laajan valikoiman luovaa kirjoittamista runoista proosaan ja lyriikkaan. Luomio pitää syyskokouksen, jossa valitaan uusi johtokunta, 19.9.2023 klo 18 alkaen Haltialla. Tervetuloa uudet ja vanhat jäsenet!

 
 
     
 
 

UEF: Opiskelija, vaikuta etätenttimisjärjestelyihin!

Hei sinä opiskelija, jolla on kokemusta sähköisten etätenttien tekemisestä. Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa tulevaisuuden etätenttimisjärjestelyihin ja saada samalla käytännön kokemusta käyttäjälähtöisestä palvelumuotoilusta.

Itä-Suomen yliopistolla suunnitellaan verkkotenttien etävalvontaohjelmiston hankintaa. Etsimme seitsemää vapaaehtoista opiskelijaa osallistumaan n. 2–3 tunnin mittaiseen Teams-työpajaan, jossa kartoitetaan uuteen järjestelmään liittyviä tarpeita ja toiveita opiskelijan näkökulmasta. Työpajassa pääset pohtimaan muun muassa seuraavia aiheita:

  • Milloin osallistun etätentteihin ja miksi?
  • Minkä koen hyväksi?
  • Minkä koen haasteelliseksi?
  • Mitä kaipaan tulevaisuudessa?
  • Mistä käsin suoritan etätenttejä?

Ilmoittautuminen päättyy 4.10.2023. Lue lisää ISYYn verkkosivuilta ja vaikuta!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Vuorineuvos V.A. Kotilaisen säätiön apurahat 2023

Vuorineuvos V. A. Kotilaisen säätiö julistaa haettavaksi apurahoja opintotarkoituksiin.

Apurahat on tarkoitettu sellaisten vähävaraisiksi todettujen opiskelijoiden haettavaksi, joiden vanhemmat ovat olleet Enso-Gutzeit Oy:n, Veitsiluoto Oy:n ja Enso Oyj:n tai niiden tytäryhtiöiden palveluksessa taikka ovat tai ovat olleet Stora Enso Oyj:n tai sen tytäryhtiöiden suomalaisten yksiköiden palveluksessa, opintojen tai erikoistutkimusten jatkamiseksi joko kotimaan tai ulkomaan yliopistossa tai tiedekorkeakouluissa kaupan, teollisuuden, metsäteollisuuden tai muun käytännöllisen elämän alalta. Apurahaa ei sääntöjen mukaan voida myöntää opiskeluun ammattikorkeakouluissa.

Muutoin vapaamuotoisiin hakemuksiin tulee ehdottomasti liittää ainakin:

  • Selvitykset tähän mennessä suoritetuista opinnoista (esim. jäljennökset koulutodistuksista, korkeakoulun opintokirjoista, tms.)
  • Selvitys varallisuudesta ja kopio viimeisimmästä verotodistuksesta
  • Selvitys vanhempien työsuhteesta Enso-Gutzeit Oy:hyn, Veitsiluoto Oy:hyn, Enso Oyj:hin tai sen tytäryhtiöihin tai Stora Enso Oyj:hin tai sen tytäryhtiön suomalaiseen yksikköön. Selvityksen voi pyytää yhtiön henkilöstöosastolta, puhelinvaihde 02046 131.

Hakemukset liitteineen tulee lähettää 27.10.2023 mennessä osoitteella:

Vuorineuvos V.A. Kotilaisen säätiö
c/o Stora Enso Oyj
HR/Mia Jokinen
PL 309
00101 Helsinki

Lisätietoja: mia.jokinen@storaenso.com

 
 
     
 

 
 

 

Tykkäätkö soittaa suutasi? Nyt voit tehdä sitä moniäänisesti!

Itä-Suomen Yliopiston edustuskuoro Joy etsii riveihinsä uusia laulajia. Jos kaipaat yhteisöllistä musiikkiharrastusta itsellesi, tulethan osallistumaan meidän pääsykokeisiimme!

Pääsykokeissa tarkistamme muun muassa äänialasi. Pääsykokeet ovat avoimia myös muillekin kuin yliopisto-opiskelijoille, joten vinkkaa ihmeessä kaverillekin. Pääsykokeet järjestetään 25.9. yliopistolla Agora-rakennuksessa luokassa AT104.

Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki löytyvät Facebook-tapahtumastamme.

 
 
     
 
 

Oletko kiinnostunut oppimaan lisää ilmastonmuutoksesta ja vihreästä siirtymästä?

Haluatko oppia, kuinka voit osallistua vihreään siirtymään ja ilmastovaikuttamiseen paikallisesti? Jos vastasit kyllä, tule mukaan AEGEE-Joensuun ilmastonmuutos- ja ilmastovaikuttamistyöpajaviikonloppuun 13-15.10!

Kolmen päivän livetapahtuman aikana AEGEE-Joensuu järjestää työpajoja ja aktiviteetteja voimaannuttaakseen Joensuun nuoria osallistumaan vihreään siirtymään.

Työpaja on täysin EU:n Teens4Green-hankkeen rahoittama, joten osallistuminen on ilmaista sisältäen myös ilmaiset ateriat.

Hae tästä – paikkoja on rajatusti!

Hakuaika päättyy 22.9.2023 klo 23.59.

 

 
 
     
 
 

 

AEGEE-Joensuu Local Agora

AEGEE-Joensuun Local Agora (eli varsinainen yhtiökokous) tapahtuu torstaina 21.9 klo. 17.00 AU205:ssa. Silloin on myös mahdollisuus liittyä hallitukseemme!

AEGEE-Joensuu on ainoa puolueeton poliittinen opiskelijayhdistys yliopistossa. Jos olet kiinnostunut edunvalvonnasta, kulttuurienvälisestä vaihdosta, englannin kielen parantamisesta, tai CV:si vahvistamisesta, tule mukaan!

Etsitään:

  • Puheenjohtaja
  • Sihteeri
  • Rahastonhoitaja
  • Tiedotussihteeri
  • (Hallituksen varsinainen jäsen)

Jos haluat tietää lisää AEGEE-Joensuusta, tervetuloa mukaan ensimmäiseen jäsenkokoukseemme, tiistaina 19.9 klo. 17.00 AU205:ssa.

Ota yhteyttä ja löydä lisätietoja:

 
 
     
 
 

AEGEE Joensuu - Think Drink: Decriminalising Drugs

Kuukausittainen tapahtumamme on palannut! Joka kuukauden viimeinen maanantai tapaamme Bar Playssa ja keskustelemme merkityksellisistä tai satunnaisista aiheista. Tule mukaan tämän kuun Think Drink -tapahtumaan keskustelemaan huumeiden dekriminalisointista - AEGEE:n jäsenyyttä ei tarvita, eikä ilmoittautumista!
 
Missä? Barplay (Kauppakatu 23, Joensuu)
Milloin? maanantai 25.09 klo. 20.00

Huom: puhutaan englantia AEGEE:n tapahtumissa - vaikka puhusit vaan vähän enkkua, tervetuloa vaan mukaan!

 

 
 
     
 
 

 

Tule lapsen/nuoren sporttikummiksi tai tukihenkilöksi!

Sporttikummitoiminta on Pelastakaa Lapset järjestön liikunnallinen varhaisen tuen muoto, jossa valmennetaan täysi-ikäisiä vapaaehtoistoimijoita (= Sporttikummeja) lapsiperheiden tueksi liikuttamaan lapsia ja nuoria, jotka eivät liiku arjessaan tarpeeksi. Sporttikummina liikut yhdessä lapsen kanssa tai mahdollistat lapsen liikkumisen hänen harrastuksessaan.

Tukihenkilönä edistät lapsen hyvinvointia arjen askareissa yhdessä askarrellen, liikkuen, leipoen ja muun toiminnan kautta. Samalla pystyt tarjoamaan vanhemmalle hengähdystauon ja tuet hänen jaksamistaan.

Tule mukaan toiminnalliseen ja aktiiviseen vapaaehtoistoimintaan – tuemme sinua toiminnassa eri muodoin!

Järjestämme Joensuun Tiedepuistolla seuraavan uusien Sporttikummien ja tukihenkilöiden valmennuksen to 5.10. klo 16.30-19.30 sekä 12.10 klo 16-18.

Mukaan pääset tämän linkin kautta, linkistä pääset ilmoittautumaan molempiin toimintoihin.

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

21.9. ISYYn edustajiston kokous 4/2023
26.9. Vaali-info Google Meet
26.9 & 28.9. Ehdokaslistojen kampanjointipäivät
26.9. Sober Disco & Sober sitsit Joensuu
2.-7.10. Hyvinvointiviikko
3.10. Hallopedhaku päättyy
4.10. Liikuntailtapäivä
5.10. Edustajistovaalien ehdokasasettelu päättyy
10-11.10. Järjestöpäivät Joensuussa
11.10. Järjestöpäivät Kuopiossa
31.10.-3.11. ISYYn edustajistovaalien ennakkoäänestys Tuudossa
8.11. ISYYn edustajistovaalit
6.12. Itsenäisyyspäivän soihtukulkue

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 15, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko