Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 41-42/2022

ti lokak. 11 15:11:42 2022

Tässä uutiskirjeessä kerromme esimerkiksi syyslomaviikon poikkeuksista, tulevasta edustajiston kokouksesta, opiskelijahausta yliopiston laaduntarkistukseen, kestävän kehityksen viikosta sekä tietysti tulevista tapahtumista.
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 30/2022

Vko 41-42 / 10-23.10.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Uutiskirje tauolla ensi viikon

Tässä uutiskirjeessä kerromme esimerkiksi syyslomaviikon poikkeuksista, tulevasta edustajiston kokouksesta, opiskelijahausta yliopiston laaduntarkistukseen, kestävän kehityksen viikosta sekä tietysti tulevista tapahtumista.

Alempana tietoa myös Joensuun kaupungin opiskelijakyselystä, jossa voi voittaa esimerkiksi lippuja Ilosaarirockiin!

P.S. Uutiskirje ei ilmesty ensi viikolla syysloman vuoksi. Seuraava uutiskirje ilmestyy tiistaina 25.10.

Kivaa viikkoa! 🍂

 

 
 
     
 

 
 

 

Toimistot kiinni syyslomalla

ISYYn toimistojen aukioloajoissa on lokakuun aikana poikkeuksia syysloman vuoksi. Hoidathan kiireelliset asiat ennen viikkoa 42. 

Toimistot ovat suljettuna: 

  • 17.-23.10. (syysloma)
  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Opiskelijoita tarvitaan yliopiston auditointiin, eli laaduntarkastukseen!

ISYY hakee nyt opiskelijahaastateltavia UEF:n auditointiin, joka järjestetään 9.-10. marraskuuta. Auditointi on ulkopuolinen yliopiston laaduntarkastus, jossa arvioidaan yliopiston toimintaa arvioidaan sen perusteella, täyttääkö se sille asetetut laadukkaan toiminnan kriteerit.

Opiskelijahaastettelut ovat ryhmätilanteita, joissa keskustellaan omista kokemuksistaan mm. opiskelusta, opetuksesta, tukipalveluista tai opiskeluympäristöstä Itä-Suomen yliopistossa auditointiryhmän antaman tehtävänannon pohjalta.

Auditointityöpajoihin osallistuminen tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vaikuttaa suoraan Itä-Suomen yliopiston toimintaan, laatutyöhön ja opiskelijoiden tukipalveluun, sillä seuraavat kuusi vuotta UEF:n toimintaa kehitetään auditointiryhmän havaintojen ja toimenpide-ehdotusten perusteella.

Lue lisää ja ilmoittaudu 17. lokakuuta klo 12 mennessä!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Tervetuloa ISYYn järjestöpäiville 11.–12.10.2022!

ISYY järjestää lokakuussa perinteiset järjestöpäivät, joilla ainejärjestöt, ISYYn kerhot ja kampusjärjestöt esittelevät toimintaansa ja tulevia tapahtumia. Järjestöpäivät on kaikille avoin tapahtuma, eikä sinne ole erillistä pääsymaksua.

Tapahtuma järjestetään tiistaina ja keskiviikkona 11.-12.10. kello 10–14 Joensuussa Carelian aulassa ja keskiviikkona 12.10. kello 10–14 Kuopiossa Snellmanian ala-aulassa. Tervetuloa verkostoitumaan, löytämään kivaa tekemistä opintojen oheen tai vaikka aloittamaan uutta harrastusta ja ostamaan haalarimerkkejä!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Edustajiston kokous 5/2022 25. lokakuuta

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) edustajiston kokous 5/2022 pidetään tiistaina 25.10.2022 klo 17.00 alkaen. Tilat, kokouksen asialista ja kokouskutsu julkaistaan ISYYn verkkosivuilla viikko ennen kokousta. 

Kokouksessa tullaan käsittelemään mm. ISYYn jäsenmaksu lukuvuodelle 2023-2022.

Kokousta voi tulla seuraamaan paikanpäälle luokkiin tai kokousta voi seurata streamin välityksellä ISYYn YouTube-kanavalla. Tervetuloa seuraamaan!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Lainaisitko retkeilytarvikkeita ISYYltä?

Jos ISYYllä olisi lainattavia retkeilytarvikkeita, käyttäisitkö niitä? Kartoitamme lyhyellä Google-Forms kyselyllä, olisiko lainattaville retkeilyvarusteille tarvetta opiskelijoiden keskuudessa.

Vastaa kyselyyn su 16.10. mennessä ja vaikuta!

 
 
     
 
 

ISYYn kestävän kehityksen viikko

ISYY järjestää yhdessä SYL:in kanssa Kestävän kehityksen viikon 7.-13. marraskuuta (viikko 45). Yhteisessä ohjelmassa on Eetti ry:n järjestämä yritysvastuutyöpaja sekä Reilun kaupan Miten varmistamme, että ruoka riittää kaikille? -keskustelutilaisuus (etänä) joka pidetään yhdessä Åbo Akademi Studentkårin (ÅAS) opiskelijoiden kanssa. 

Näiden lisäksi ISYYn SILLAT-hanke järjestää excursion Omavaraopistolle edeltävän viikon lauantaina 5. marraskuuta. Omavaraopisto on Nurmeksessa sijaitseva opisto, joka toimii omavaraisesti ja järjestää omavaraisuuteen opastavia kursseja. Excursiolla pääset tutustumaan opiston toimintaan sekä oppimaan miten itse voit elää omavaraisempaa elämää. Matkaan voi osallistua molemmilta kampuksilta. 

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

 

Syyslomaviikon poikkeukset 🍁

🍂 Viikolla 42 (17.-23.10.) ohjatut tunnit ja Joensuun kaupungin liikuntatilojen vuorot ovat tauolla. Kuntosalit ja omien tilojen palloiluvuorot ovat käytössä normaalisti.

🍂 Olemme lisänneet viikolle 42 sulkapallo- ja perhesulkapallovuoroja sekä lentopalloa. Kaikki syyslomaviikon vuorot löytyvät liikuntakalenterista.

 
 
     
 

 
 

Tervehdys hankekoordinaattorilta

Moikka! Tästä osiosta löydät ajankohtaista tietoa SILLAT-hankkeen tulevista tapahtumista sekä muista toiminnoista. Muistuttaisin, että haku SILLAT-tiimiin on auki 18.10. saakka. Toivon kovasti palautetta tämän vuoden Hyvinvointiviikosta, jotta voin kehittää tapahtumaa tulevaa varten. Etenkin kaikki toiveet liittyen ohjelmaan ovat enemmän kuin tervetulleita! Lisäksi jos olet harkinnut uuden harrastuksen aloittamista, mutta et ole löytänyt siihen seuraa, niin kannattaa lukaista alempaa mainos Harrastuskaveritoiminnasta.

Mukavaa viikkoa kaikille!

-Riina

 
 
     
 
 

 

Anna palautetta Hyvinvointiviikosta

Kiitos kaikille Hyvinvointiviikkoon 2022 osallistuneille! Pyytäisimme antamaan palautetta tämän vuoden Hyvinvointiviikon ohjelmasta sekä viestinnästä. Palautteella kehitetään teemaviikkoa tulevaa varten. Voit myös esittää toiveita, minkälaista ohjelmaa jatkossa voisi teemaviikolla olla. Palautteen antaminen on anonyymia. Palautelomake löytyy alempaa olevan linkin takaa ja sulkeutuu 21.10. Kiitos paljon etukäteen, palautteesi on arvokasta!

Linkki kyselyyn

 
 
     
 
 

Hae mukaan SILLAT-tiimiin!

Ovatko hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistäminen sinulle tärkeitä asioita? Haluatko olla mukana toteuttamassa SILLAT-hankkeessa järjestettyjä tapahtumia tai jopa kehittämässä jotain aivan uutta? Hae mukaan SILLAT-tiimiin 18.10. mennessä!

Haemme tiimiin 6 uutta jäsentä täydentämään jo olemassa olevaa tiimiä. Aiempaa kokemusta ISYYstä ei tarvitse olla, vaan into yhdessä tekemiseen riittää! Lue lisää tiimihausta ja täytä hakemus jo tänään.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Yhteiskävelylenkki 27.10.

Mikäs olisikaan parempaa, kuin raitis ilma, reippailu sekä mahtava seura? Syksyn ensimmäinen yhteiskävelylenkki järjestetään torstaina 27.10. Lähtö lenkille tapahtuu Alkukivien edestä klo 16 ja lenkki kestää tunnin. Lenkki on avoin kaikille, eikä siihen ole etukäteen ilmoittautumista. Lisäksi saat osallistumisesta muistoksi SILLAT-hankkeen haalarimerkin. Varauduthan säähän sopivalla varustuksella. Lämpimästi tervetuloa mukaan reippailemaan kanssamme!

 
 
     
 
 

Yhteiset opiskelutuokiot Tomaattitiistait 🍅

Opintopalvelut ja SILLAT-hanke järjestävät tiistaisin klo 10.15-12.00 kaikille opiskelijoille yhteisiä Pomodoro-tekniikkaan perustuvia etäopiskelutuokioita Zoomissa.

Pomodoro-tekniikka lyhykäisyydessään on opiskelutekniikka, joka perustuu ajanhallintaan. Tuokion alussa ohjaaja käy alussa läpi tekniikan idean. Tuokion aikana jaetaan myös muita opiskeluun, ajanhallintaan ja aloittamiseen liittyviä vinkkejä.

Tomaattitiistaihin ei ole etukäteen ilmoittautumista, vaan voit osallistua niihin liittymällä kokouksiin nettisivuilta löytyvän linkin kautta. Lisätietoa alempaa.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Tule mukaan Harrastuskaveritoimintaan!

Harrastuskaveritoiminta on tarkoitettu kaikille Itä-Suomen yliopiston opiskelijoille, jotka haluavat saada uusia kavereita yhteisten mielenkiintojen kautta. Täyttämällä Harrastuskaverihakemuksen etsimme sinulle sopivan kaverin! 🕵️‍♀️

Harrastuksia on monenlaisia - voit etsiä kaveria vaikka kahvittelu-, leffa- tai juttuseuraksi. ISYYn verkkosivuilta löytyy listaa kampuskohtaisesti etsityistä harrastuskavereista sekä hakemuslomake.

Olemme yhteydessä, kun sopiva kaveri löytyy. Luemme hakemuksia ja yhdistelemme niitä keskenään kerran viikossa.

 Lue lisää toiminnasta ja täytä hakemus jo tänään!

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Joen­suu käyn­nis­ti suur­ky­se­lyn opis­ke­li­joil­le - pal­kin­to­na li­put Ilo­saa­ri­roc­kiin

Joensuu on väkilukuun nähden yksi Suomen vilkkaimmista opiskelijakaupungeista. Tulevaisuudessa kaupunki haluaa olla Suomen paras paikka opiskella. Tavoitetta edistääkseen Joensuun kaupunki julkaisi kyselyn, jolla kerätään tietoa ja mielikuvia Joensuusta opiskelijakaupunkina. Vastaajien kesken arvotaan palkinnoksi muun muassa hotellilahjakortteja ja lippuja Ilosaarirockiin.  

Kysely on avoinna maanantaihin 31.10. asti. Vastaaminen kestää noin 5–10 minuuttia. Yhteystietonsa jättäneiden arvotaan kolmen päivän Ilosaarirock-lippuja, kahden hengen hotelliöitä Lietsu-huoneistohotelliin sekä rupiliskopaitoja!

Kyselyyn voi vastata Joensuun kaupungin verkkosivuilla.

Kysely on osa Opiskelijakaupunki Joensuu -ohjelman valmistelua ja se on suunnattu kaikille joensuulaisten oppilaitosten opiskelijoille.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Urasuunnittelun harjoitusryhmiä tarjolla syyskaudella 2022

Ilmoittautuminen urapalveluiden tarjoamiin urasuunnittelun harjoitusryhmiin on auki. Tarkemmat tiedot ja ajat löytyvät Pepistä Urasuunnittelun ja työnhaun oppaasta.

Harjoitusryhmiin valittavien on täytynyt suorittaa Urasuunnittelun itseopiskelujakso tai hankkia vastaavat tiedot esim. urapalveluiden aiemmin tarjoamilla opintojaksoilla.

Lisätietoja osoitteesta urapalvelut@uef.fi

Ystävällisin urasuunnittelun terveisin

Uraohjaajat Janne, Hanna, Kirsi ja Outi!

 
 
     
 
 

Hellitä otetta - ryhmä perfektionisteille Joensuussa loppusyksystä 2022

Tunnistatko itsessäsi voimakasta vaativuutta itseäsi kohtaan? Onko opiskelutehtäviin tarttuminen vaikeaa, kun rima on niin korkealla? Haluaisitko pohtia näitä teemoja ystävällisessä tunnelmassa vertaisten kesken? Sitten Hellitä otetta -ryhmä voi sopia Sinulle. Ryhmässä työstetään mm. seuraavia teemoja:

  • mitä perfektionismi on ja miten sen kanssa voisi tulla paremmin toimeen
  • mitä hyötyä itsemyötätunnosta on hyvinvoinnille ja opintomenestykselle
  • millaiset ajanhallinta- ja organisointitekniikat voivat olla avuksi perfektionistille
  • miten omia arvoja kuuntelemalla voi nauttia arjesta enemmän

Olet lämpimästi tervetullut omana itsenäsi, ja voit osallistua omalla tavallasi – aktiivisesti keskustellen tai hiljaisemmin kuunnellen. 8 opiskelijaa mahtuu mukaan ryhmään. Ryhmää vetää UEFin opintopsykologi Marinia Sorjonen-Ward. Ryhmä toteutuu lähitoteutuksena Joensuun kampuksella viisi kertaa 10.11.-8.12.2022 torstaisin klo 12-14. Lisäksi tapaamme kaksi kertaa tammikuussa 2023: torstaina 19.1. ja torstaina 26.1. klo 12-14. Tarkka paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin. Hae ryhmään tällä lomakkeella viimeistään 25.10., niin opintopsykologi on Sinuun yhteydessä ja keskustellaan, voisiko tästä ryhmästä olla tukea hyvinvointiisi ja opintoihisi.

Voit kysyä lisää sähköpostilla: marinia.sorjonen-ward(at)uef.fi

 
 
     
 
 

 

Voita ainejärjestöllesi toimintatonni Kukaan ei jää yksin –kampanjan kilpailussa! 

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto järjestää yksinäisyyttä vähentävän kampanjan Joensuulaisille korkeakouluopiskelijoille. Kampanjalla pyritään nostamaan yksinäisyysasiaa esille sekä lisäämään yhteisöllisyyttä kampuksilla ja ainejärjestöissä niin, ettei kukaan jäisi yksin.  

Osallistu kampanjan kilpailuun @pohjois_karjala:n instassa 16.10. mennessä ja voit voittaa itsellesi ja kaverillesi Ravintola Kerubin lahjakortin sekä oman alasi ainejärjestölle 1 000 euroa tapahtumatukea.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

AEGEE mukaan järjestöpäivillä

Tule juttelemaan kanssamme ISYYn järjestöpäivissä! Olemme Carelian aulassa keskiviikkona 12.10.22 klo 10.00-14.00. Jos et pääse paikalle, ei hätää, voit myös saada lisää tietoja ja tutustua meihin viikkopalaverissamme, joka keskiviikko klo 16.30-17.30. Tule mukaan tällä viikolla AU205:een.

Nähdään siellä!

 
 
     
 
 

Muumilaakson marraskuu ISYYn jäsenille erikoishintaan

"Jonakin aikaisena aamuna Nuuskamuikkunen heräsi teltassaan Muumilaaksossa ja huomasi, että ilmassa oli syksyn ja lähtemisen tuntu…"

Mitä tapahtuu, kun joukko kylätteleviä ystäviä ja tuttavia tupsahtaa muumitalon kuistille juuri parahiksi, kun itse muumiperhe on jättänyt kotilaaksonsa?

Talven korvilla, keskellä kaamoksen aikaa 
Teatteri-Traktori esittää Tove Janssonin lohduntäyteisen tarinan Muumilaakson marraskuu. Riennä seuraamme värjöttelemään villasukissa, talvenkalpeana, sellaisena kuin olet.

Esityksen Kulttuuritehdas Siihtalassa (Nurmeksentie 4, 80100 Joensuu) 15.10.-27.11.2022

Liput osoitteesta www.lippukauppa.com. Ostovaiheessa syötä alennuskoodiksi ISYY ja saat 50 % alennuksen hinnasta, jolloin opiskelijalipun hinnaksi jää 7 €.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Kantapöytä torstaina 20.10. klo 18-20

Seuraava Joensuun seudun Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden kantapöytä torstaina 20.10. klo 18-20, 60's Palaverissa.

Kantapöydät ovat kuukausittainen matalan kynnyksen tapahtuma, jonne ovat tervetulleita kaikki toiminnastamme kiinnostuneet. Kantapöydissä keskustellaan - joskus politiikkaa, joskus ihan muuta, saatetaan myös pelata lautapelejä. Lämpimästi tervetuloa!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

ESN Joensuu International Dinner (21.10)

ESN Joensuun legendaarinen International Dinner on taas täällä perjantaina 21.10 kello 18 Educan E200-luokassa!

International Dinner tapahtumassa pääset maistelemaan eksoottisia ruokia ja nauttimaan mahtavasta tunnelmasta. Ruoan lisäksi luvassa on musiikkia, tanssia ja leikkimielinen tietovisa!

Jos haluat tulla mukaan, valmista jokin perinteinen ruoka muille osallistujille maisteltavaksi – muista kirjoittaa ruoan nimi sekä ainesosaluettelo lapulle ja ottaa se mukaan tapahtumaan. Osallistujamäärä on rajattu, joten muista ilmoittautua tapahtumaan allaolevan lomakkeen kautta: 

Lomake

MITÄ? ESN Joensuu "International Dinner"
MILLOIN? Perjantai 21.10.2022 kello 18-23
MISSÄ? Educa, E200
HINTA? Ilmainen kaikille ISYYn jäsenille, muista ilmoittautua! 

 
 
     
 
 

Poikkitieteellinen kirpputori 22.10. klo 11-15

Opossumi ry järjestää kaikille Joensuun korkeakouluopiskelijoille avoimen poikkitieteellisen kirpputorin lauantaina 22.10. klo 11–15 Educalla E200. 

Kirpputorilla on mahdollista myydä mitä tahansa käytettyä tavaraa, esimerkiksi vaatteita, astioita, sisustusesineitä, kirjoja, jne. Myös erilaisten käsitöiden tekijät ovat tervetulleita myymään tuotteitaan. 

Myyntipöydän voi varatahintaan 7€. Lisätietoa FB-tapahtumasta.

Myyntipöydän varauslinkki avautuu pe 7.10. klo 12 @opossumiry -Instagramin Linktr.eessä ja FB-tapahtumassa. 

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

 

 
 
     
 
 

JokiCon-lautapelitapahtuma tulee taas! 

JokiCon järjestetään 22.-23.10.2022 Joensuussa. Tapahtumapaikkana on Itä-Suomen yliopiston Aurora-rakennuksen A-osa (Yliopistokatu 2). Luvassa vapaata lautapelailua ja roolipelisessioita. Tapahtuman järjestää ISYY:n pelikerho Joensuu Board Gamers. 

Aukioloajat: lauantai klo 11:00-22:00 ja sunnuntai klo 10:00-19:00 

Sisäänpääsymaksu: 3€/päivä tai 5€/2päivää. 

Facebook-tapahtuma

 

 
 
     
 
 

Kansainvälinen viikko ja vaihtoinfoja

KV-liikkuvuuspalvelut järjestävät kansainvälisen viikon molemmilla kampuksilla 24.-27.10.2022. Luvassa infotilaisuuksia vaihtokohteista ja kampuksittaiset KV-päivät.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Night of Horror 26.10.

Syksyn karmaisevimmat poikkitieteelliset bileet ovat taas täällä! Joensuun kauhunnälkäisille opiskelijoille on luvassa perinteiset poikkitieteelliset Halloween-bileet Ilonassa keskiviikkona 26.10. Tervetuloa nauttimaan sankoin joukoin syksyn pelottavimmista bileistä!
Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 19.10. klo 12.00 kide.appissa.

Linkki lipunmyyntiin

Ennakkolipun hinta on 4€ (max 2 kpl/ostaja). Ovelta liput 5€. HUOM! 0,50 €:n maksutapahtumakohtainen palvelumaksu lisätään tuotteen ostajalle tuotteen maksamisen yhteydessä. Ennakkolippuja on rajoitettu määrä, joten ole nopea! Lisäksi Ilonan ovelta saa saapuessaan haalarimerkin niin kauan kuin merkkejä riittää.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Isosirasuskoulutus 26.-27.10.

Joensuun Setlementti järjestää syksyn toisen Isosisaruskoulutuksen 26.-27.10.2022. Koulutus järjestetään Joensuun Setlementin tiloissa (Siltakatu 10 A13) kello 16.30-20.00 välisenä aikana. Koulutus on maksuton ja antaa edellytykset toimia vapaaehtoisena Joensuun Setlementin Isosisarustoiminnassa.

Ilmoittaudu

*koulutuksessa on tarjolla välipalaa joten muistathan merkitä allergiat/erityisruokavaliot

Lisätietoja:
miiro.sivonen@setlementtijoensuu.fi
0407635334

 
 
 

Mitä se Isosisarus sitten tekee?

Isosisarus toimii vapaaehtoisena aikuiskaverina 7-16-vuotiaalle lapselle tai nuorelle. Toiminnan tavoitteena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia tarjoamalla kuunteleva ja läsnäoleva aikuinen tueksi ja iloksi arkeen. Isosisaruksena toimiminen ei edellytä erityistaitoja. Riittää, että olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on innostusta, aikaa, halua ja voimavaroja toimia luotettavana kaverina ja tavata Pikkusisarustasi vähintään noin vuoden ajan, 1-4 kertaa kuukaudessa. 

Isosisarus saa vapaaehtoisena toimimiseen ohjausta ja tukea Isosisarustoiminnasta vastaavilta ohjaajilta. Isosisarustoiminnan kautta vapaaehtoiset voivat löytää uusia ystäviä, sillä järjestämme Isosisaruksille virkistyspäiviä, vertaistapaamisia, jatkokoulutuksia sekä Sisarusparien päiviä. Toivomme, että Isosisarukset sitoutuvat toimintaan lähtökohtaisesti vähintään vuodeksi. Toimintaan mukaan lähteville tehdään rikostaustan selvitys lasten ja nuorten kanssa tehtävän vapaaehtoistoiminnan takia.
 
Tervetuloa mukaan Isosisarusten mahtavaan porukkaan!

 
 
     
 
 

Kulttuuriperintötyöpaja 3.11.

Aika: Torstaina 3.11.2022 klo 10–12
Paikka: Carelicumin auditorio, Koskikatu 5, 80100 Joensuu

Tervetuloa mukaan Joensuun museoiden järjestämään kulttuuriperintötyöpajaan!

Työpajassa tutustutaan kulttuuriperinnön käsitteeseen ja Joensuun museoiden toimintaan alueellisena vastuumuseona. Lisäksi pohditaan yhdessä kulttuuriperinnön merkitystä oman työn tehtäväkentässä sekä verkostoidutaan eri toimijoiden kanssa.

Joensuun museot eli Pohjois-Karjalan museo ja Joensuun taidemuseo ovat toimineet Pohjois-Karjalan alueellisena vastuumuseona vuodesta 2020 alkaen. Vastuumuseotoiminta on museolain ohjaamaa. Työpajan järjestää Joensuun museoiden Osallisuutta ja etsivää kulttuuriperintöä -hanke. Hanketta rahoittaa Museovirasto.

Työpaja on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Aloitamme tilaisuuden kahvitellen klo 9.45.

Ilmoittautumiset perjantaihin 28.10.2022 mennessä, kahvitusta varten myös tiedot mahdollisista erityisruokavalioista:

Projektikoordinaattori Reetta-Mari Kellokoski
Osallisuutta ja etsivää kulttuuriperintöä -hanke
Joensuun museot
reetta-mari.kellokoski@joensuu.fi
Puh. 050 4355 972

 
 
     
 

 
 

Stipendit haettavana Helvi Lehtosen stipendirahastosta

Joensuun kaupungin kasvatus- ja koulutuslautakunta julistaa haettavaksi stipendejä Helvi Lehtosen stipendirahastosta entisen Pyhäselän kunnan alueella nyt asuville tai perusopetuksen alueella suorittaneille opiskelijoille. Stipendejä jaetaan enintään 5 000 euron arvosta siten, että yhden stipendin arvo on enintään 1 000 euroa.

Vapaamuotoiset hakemukset on toimitettava 28.10.2022 kello 15.00 mennessä sähköpostitse riitta.huurinainen@joensuu.fi tai os. Länsikatu 15, 4B, 2. krs., 80110 Joensuu, kuoreen merkintä ”Stipendihakemus”.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Lokakuu
11.-12.10. ISYYn järjestöpäivät
11.10. Hengailuilta klo 17-19 Suvaksella (järj. SILLAT)
12.10. Hyvinvoinnin avaimet -ryhmä alkaa (järj. FinFami)
15.10. Karjalanpiirakoiden leivonta klo 13-15 (Rantakatu 15, Perheentalo) (järj. SPR Joensuu)
17.-21.10. ISYYn toimistot ovat suljettuina
19.10. SILLAT-aamupala Kampus Bistrossa klo 8.15-9
20.10. Hyvinvointia joogasta -ryhmä alkaa (järj. FinFami)
20.10. Opiskelijoiden kantapöytä klo 18-20 60's Palaverissa (järj. Joensuun seudun Vihreät nuoret ja opiskelijat)
21.10. ESN Joensuu Internationl Dinner klo 18, E200
22.10. Poikkitieteellinen kirpputori klo 11-15, Educalla E200 (järj. Opossumi ry)
22.-23.10. JokiCon (järj. Joensuu Board Gamers)
24.-27.10. Kansainvälinen viikko
25.10. ISYYn edustajiston kokous klo 17
26.-27.10. Isosisaruskoulutus (järj. Joensuun Setlementti)
26.10. Night of Horror Ilonassa
27.10. Yhteiskävelylenkki (järj. SILLAT)
29.10. ISYYn vuosijuhlat Kuopiossa
29.10. Kuhasalossa ulkoilua klo 13-16, (Kukkosensaari 5b, Kalmonkatiskan laavu) (järj. SPR Joensuu)

Marraskuu
3.11.
Kulttuuriperintötyöpaja klo 10-12, Carelicumin auditorio
12.11. klo 13-15: Leffahetki klo 13-15, Kauppakatu 35, 3. krs (järj. SPR Joensuu)
17.-23.11. ISYYn kestävän kehityksen viikko
26.11. klo 13-15: Pipareiden leivonta klo 13-15, Rantakatu 15, Perheentalo (järj. SPR Joensuu

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko