Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 41-42/2023

ti lokak. 10 13:08:13 2023

Vko 41-42 / 10.-23.10.2023
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 41-42/2023

Vko 41-42 / 10.-23.10.2023
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Järjestöpäiviä ja syyslomaa

Lokakuun startannut hyvinvointiviikko on tältä vuodelta ohi, mutta syksyn tapahtumat eivät suinkaan jääneet siihen. Tällä viikolla Carelialle rantautuvat ainejärjestöt ja kerhot esittelemään toimintaansa kaikille kiinnostuneille, joten piipahdahan kiertämässä pöydät läpi!

Huomaathan myös, että seuraavalla viikolla 42 myös ISYYn toimistot ja uutiskirje viettävät syyslomaa.

Järjestöpäivien lisäksi tämän viikon tuplanumero uutisoi mm. seuraavasta:

  • edustajiston kokouksesta ja vaalipaneelista
  • edunvalvonnan ajankohtaisuuksista
  • pelaajaksi Säbäliigaan tai Susiliigaan?
  • vielä ehtii mukaan kuntosaliohjaukseen
  • anna palautetta hyvinvointiviikosta!
  • sekä teatteria, Megazonea ja lautapelejä tarjolla.

Lukuiloa!

 

 
 
     
 

 
 

 

Toimistot kiinni syyslomaviikolla!

Huomaathan, että ISYYn toimistot ovat koko ensi viikon (16.-22.10.2023) suljettuina syysloman vuoksi. Hoidathan tarvittavat asioinnit ja yhteydenotot vielä tämän viikon aikana.

  lue lisää, isyy.fi  
 
 
     
 
 

Uusi opiskelija, osallistu ISYYn fuksibingoon!

ISYY järjestää lukuvuoden alkuun fuksibingon, jonka suorittaneet uudet opiskelijat saavat ISYY FUKSI -haalarimerkin ja pääsevät osallistumaan Fuksibingon arvontaan. Fuksibingon avulla uudet opiskelijat tutustuvat ylioppilaskuntaan ja opiskelijaelämään. Huom! Merkkejä on rajallinen erä molemmilla kampuksilla, eli tähän mahdollisuuteen kannattaa tarttua äkkiä.

Kaikki bingon suorittaneet uudet ISYYläiset saavat jättää toimistolla yhteystietonsa arvontaan, jonka voittajat saavat kahvilalahjakortit!

Bingon voi napata talteen sähköisesti ISYYn verkkosivuilta, ja toimistolta saa myös tulostettuja bingolappuja. Bingon voi suorittaa syyslukukauden aikana 13.12.2023 klo 15 asti.

  Lue lisää, isyy.fi  
 

 
 
     
 
 

 

ISYYn edustajiston kokous 24.10. klo 17

ISYYn edustajiston seuraava kokous 6/2023 järjestetään kahden viikon päästä tiistaina 24.10. kello 17 alkaen. Kokouksessa käsitellään mm. lukuvuoden 2024-2025 jäsenmaksu. Kokouksessa tehdään myös päätös Joensuun Sepänkadun kiinteistön hankinnasta. Päätös on siirtynyt aiemmista kokouksista, jotka eivät olleet päätösvaltaisia.

Edustajiston kokouskutsu julkaistaan viikko ennen kokousta ISYYn verkkosivuilla. Löydät kokouskutsun ajallaan verkkosivujen Ajankohtaista-osiosta. Kokousta voi seurata esityslistan mukaisissa tiloissa tai ISYYn YouTube-kanavalla.

  ajankohtaista, isyy.fi  
 
 
     
 
 

Tule tutustumaan järjestöihin ja kerhoihin Carelialle!

ISYYn järjestöpäiviä vietetään tiistaina ja keskiviikkona 10-11.10. Joensuussa Carelian aulassa kello 10-14. Järjestöpäivillä pääset tutustumaan kampuksella toimiviin kerhoihin ja järjestöihin. Järjestöillä on tapana myydä myös haalarimerkkejään tapahtumassa, joten kannattaa varata maksuväline mukaan.

  Lue lisää, isyy.fi  
 

 
 
     
 
 

 

Tutustu ehdokkaisiin ja listoihin, jotta tiedät ketä äänestää 31.10. alkaen!

ISYYn edustajistovaalit käydään 8.11.2023. Ehdokaslistojen yhdistelmä julkaistaan ISYYn verkkosivuilla 11.10.2023. Samana päivänä julkaistaan myös Tuudon vaalijärjestelmä, josta löydät ehdokasgallerian. Pääset tutustumaan ehdokkaisiin ehdokasgalleriassa ja myöhemmin julkaistavassa vaalikoneessa!

ISYYn edustajistovaalien ehokaslistat esittäytyvät ISYYn Instagramissa ja Facebookissa syyslomaviikon jälkeen 23.10.2023 alkaen. Seuraa tuolloin ISYYn somea, niin opit lisää ehdokaslistoista.

Äänestäminen tapahtuu tänä vuonna Tuudossa, samassa paikkaa jossa voit jo etukäteen tutustua ehdokkaisiin. Ennakkoäänestys alkaa 31.10. ja viimeinen mahdollisuus äänestämiselle on 8.11.2023. Nyt on hyvin aikaa tutustua siihen, millaisia listoja ja ehdokkaita on tarjolla, ja ketä juuri sinä haluat äänestää!

 
 
     
 
 

Tule tutustumaan ehdokkaisiin ISYYn vaalipaneeliin 24.10.!

ISYY järjestää vaalipaneelit edustajistovaaliehdokkaille Joensuussa ja Kuopiossa. Joensuun vaalipaneeli järjestetään tiistaina 24.10. kello 12-13. Paneeli järjestetään Carelian aulassa edustajistovaalien kampanjointipäivien yhteydessä. Tule kuulolle tutustumaan ehdokkaisiin!

 

 
 
     
 
 

 

ISYYn edunvalvontakahvit maanantaina 16.10.

ISYYn edunvalvontakahvit pidetään taas maanantaina 16.10. Joensuussa! Tule kampukselle AU205 klo 17.00–18.30 vaihtamaan ajankohtaisia edunvalvonnan kuulumisia ISYYn hallituksen, sekä ainejärjestötoimijoiden kanssa. Tapahtuma on avoin kaikille ISYYn jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita keskustelemaan opiskelijaedunvalvonnasta.

Edunvalvontakahveilla on tarjolla kahvia ja teetä, sekä pientä purtavaa. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, mutta ilmoitathan erityisruokavalioista ja allergioista: mirka.nieminen@isyy.fi (13.10. mennessä).

 
 
     
 

 
 

Yliopistojen valtauksia ympäri Suomen

Hallitusohjelmaan pettyneet opiskelijat ovat vallanneet korkeakoulujen kiinteistöjä ympäri Suomen. Valtaukset ovat poliittisesti sitoutumattomien opiskelijoiden järjestämiä ja niillä vastustetaan ainakin opintotuen indeksikorotusten poistamista, asumislisän leikkauksia sekä EU/ETA-maiden ulkopuolelta tulevien opiskelijoiden lukukausimaksujen nostamista täyskatteelliseksi. Lisäksi valtaajat vaativat parannuksia opiskelijoiden terveyspalveluihin, erityisesti mielenterveyden palveluihin.

Valtauksia on toteutettu ainakin Tampereella, Helsingissä, Oulussa ja Jyväskylässä. Itä-Suomen yliopistossa vallattuina ovat Snellmanian rakennus Kuopiossa ja Carelia-rakennus Joensuussa. Kuopiossa valtaus päättyi 5.10. ISYY ei osallistu itse valtaukseen, mutta osoittaa tukensa valtauksille sekä sen tavoitteille.

 

Tukiadressi kampusvaltauksen tavoitteille

Itä-Suomen yliopiston henkilökunta on perustanut tukiadressin kampusta vallanneiden opiskelijoiden tavoitteiden tueksi. Adressissa henkilökunta ilmaisee myötämielisyytensä opiskelijoiden tavoitteille sekä vaatii inhimillisempää koulutus- ja sosiaalipolitiikkaa sekä Itä-Suomen yliopistoa ottamaan voimakkaamman roolin hallitusohjelman vastustamiseen. Myös Helsingissä ja Tampereella on henkilökunnalla ollut mahdollisuus kirjoittaa samansisältöinen adressi. Adressin voi kirjoittaa Itä-Suomen yliopiston työntekijä, dosentti, apurahatutkija tai muu henkilö, jolla on yhteys Itä-Suomen yliopistoon muuten kuin opiskelijana.

Itä-Suomen yliopiston työntekijät leikkauksia vastaan – tukiadressi opiskelijoiden valtaukselle - Adressit.com

 
 
     
 
 

Tiedote Itä-Suomen johtoryhmän kokouksesta

Itä-Suomen yliopiston johtoryhmään kuuluvat rehtorit, dekaanit, yksiköiden johtajat ja hallinnosta vastaavat johtajat. Johtoryhmä keskustelee ja linjaa ajankohtaisista asioista. Johtoryhmä ei ole yliopiston sääntömääräinen elin, mutta pystyy tekemään yliopiston toimintaan vaikuttavia linjauksia.

Syyskuun kokouksessaan johtoryhmä keskusteli mm. lukukausimaksujen täyskatteellistamisesta sekä UEF:n uudesta tasa-arvo-ohjelman aiheuttamista toimenpiteistä.

Tiedote johtoryhmän kokouksesta 20.9.2023 (sharepoint.com)

 

SYL ottaa kantaa kestävän eläkejärjestelmän puolesta

SYL on ottanut kantaa eläkejärjestelmän oikeudenmukaisuuteen. Uusi, kestävä eläkejärjestelmä on tarkoitus neuvotella kolmikantaisesti kevääseen 2025 mennessä. SYL muistuttaa ettei tulevaisuuden eläkkeenmaksun taakkaa tule säilyttää vain nykyiselle työelämässä olevalle sukupolvelle, vaan eläkejärjestelmään tulee voida luottaa kaikissa työuran vaiheissa.

Nuorten kukkaro on jätettävä tulevassa eläkeuudistuksessa rauhaan (syl.fi)

 
 
     
 

 
 

Syyslomaviikon poikkeukset

Viikolla 42 (16.-22.10.) SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan ohjatut tunnit ja Joensuun kaupungin liikuntatilojen vuorot ovat tauolla. Kuntosalit ja osa omien tilojen palloiluvuoroista ovat käytössä normaalisti. Tulliportinkadun koulu on poissa käytöstä koko syyslomaviikon valaisinremontin takia.

 

 
 
     
 
 

 

Säbäliigan ilmoittautuminen käynnissä!

Säbäliiga on Joensuussa järjestettävä opiskelijoiden Salibandyliiga. Liigan runkosarjaa pelataan arkisin Joensuu Areenassa loka-maaliskuussa, kauden huipentaa pudotuspelit ja finaalitapahtuma huhtikuussa.

Osallistumismaksu kaudelle 2023-2024 on 75€ per joukkue. Pelaajilla tulee olla voimassa oleva SYKETTÄ-tarra. Kerää siis oma joukkue ja liity mukaan!

Säbäliigaan ilmoittautuminen on käynnissä 15.10. klo 23:59 asti.

  ilmoittautumislomake  
 
 
     
 
 

Susiliiga starttaa!

Susiliiga on Joensuussa järjestettävä opiskelijoiden koripalloliiga. Liigan runkosarjaa pelataan lauantaisin Tulliportinkadun koululla loka-helmikuussa, kauden huipentaa pudotuspelit ja finaalitapahtuma maaliskuussa.

Osallistumismaksu kaudelle 2023-2024 on 10€ per joukkue. Pelaajilla tulee olla voimassa oleva SYKETTÄ-tarra. Kerää siis oma joukkue kasaan ja liity mukaan!

Susiliigaan ilmoittautuminen on käynnissä 15.10. klo 23:59 asti.

  ilmoittautumislomake  
 

 
 
     
 

 
 

 

Syksyn 2023 viimeisiä kuntosaliohjausaikoja varattavissa marraskuulle

Haluaisitko aloittaa kuntosaliharjoittelun ensimmäistä kertaa tai pitkän tauon jälkeen, mutta laitteet, suoritustekniikat ja kuntosaliohjelman koostaminen mietityttävät?

Nyt sinulla on mahdollisuus varata henkilökohtainen kuntosaliohjausaika SYKETTÄ-liikuntaneuvojan kanssa. Ohjaus tapahtuu SYKKEEN omalla kuntosalilla Portti54:lla. Ohjaus on maksutonta eikä vaadi voimassaolevaa SYKETTÄ-tarraa.

Täytä ilmoittautumislomake ja liikuntaneuvoja Riina on sinuun yhteydessä 1,5 h ohjausajan sopimiseksi. Aikoja on enää muutamia jäljellä, joten ole nopea.

  ilmoittautumislomake  
 
 
     
 

 
 

Tervehdys hankekoordinaattorilta

Moikka! Hyvinvointiviikko on takana päin, mutta suinkaan oman terveyden edistämistä ei voi laittaa tauolle seuraavaksi 51 viikoksi. Teemme valintoja joka päivä liittyen omaan hyvinvointiin. Hyvinvointi ei ole sprintti, vaan valinnoillamme edistämisen lisäksi me ylläpidämme omaa hyvinvointia. Tärkeää onkin haluta voida hyvin joka päivä. Yritetään parhaamme hyväksyä keskeneräisyys – maailma ei ole valmis, joten ei meidänkään tarvitse olla <3 Näillä diipeillä keloilla toivotan mukavaa viikkoa sulle!

- Riina

 
 
     
 
 

Anna palautetta Hyvinvointiviikosta

Kiitos kaikille Hyvinvointiviikkoon osallistuneille! Haluaisimme kerätä palautetta teemaviikosta, jotta voimme kehittää sitä tulevaa varten. Voit myös vastata, vaikket olisi osallistunut Hyvinvointiviikon ohjelmaan. Palaute tullaan käymään läpi yhdessä suunnitteluporukan kanssa. Vastaaminen on anonyymia ja lomake sulkeutuu 23.10. klo 12. Kiitämme jo etukäteen palautteesta, sillä se on arvokasta!

  palautelomake  
 

Muista palauttaa appropassi!

Jos osallistuit HyvinvointiApproon, muista palauttaa täytetty passi ISYYn toimistolle to 12.10. klo 15 mennessä. Täytettyä passia vastaan saat haalarimerkin sekä mahdollisuuden osallistua hyvinvointituotepaketin arvontaan. ISYYn toimisto on auki:

  • Ma-ti klo 10-12 ja 13-15
  • Ke klo 12-16
  • To klo 10-12 ja 13-15

Viikolla 16.-20.10. toimistomme on kiinni, eli jos unohdat palauttaa passin, laita sähköpostia riina.paakkonen(at)isyy.fi.

 
 
     
 
 

 

Kaverikahvilan lokakuu

Tervetuloa opiskelijoiden omaan kahvilaan! Kaverikahvila voi hengailla ja tavata toisia opiskelijoita kahvin sekä välipalan merkeissä. Kahvila kokoontuu tiistaisin klo 15-17 Kuopiossa Lukemalla ja 16.30-18.30 Joensuussa Auroran AU110-takkahuoneessa.

Kahvilaan saa tulla yksin tai kaverin kanssa, hetkeksi tai koko ajaksi. Osallistujat saavat muistoksi Kaverikahvilan oman haalarimerkin. Lokakuun ohjelmassa on:

  • 10.10. Lyhytdokumentteja
  • 17.10. Väritystehtäviä ja hengailua
  • 24.10. Rentoutumista ja mindfulnesia
  • 31.10. Kaverikahvilan Halloween
  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Maailman mielenterveyspäivä 10.10.

Kansainvälisenä Maailman mielenterveyspäivänä 10.10. herätetään keskustelua siitä, että mielenterveys on jokaisen oikeus. Oikeus yhdenvertaisesti hyvään mielenterveyteen, mutta myös oikeus saada matalalla kynnyksellä tukea silloin, kun sitä tarvitsee. Kyse ei ole vain yksilöiden vaan koko yhteiskunnan asiasta, sillä pahoinvointi tulee kalliiksi.

Mielenterveyttä voi vahvistaa monella tavalla. Omista tunteista pitää voida puhua ja vaikeissa tilanteissa on saatava apua – matalalla kynnyksellä ja nopeasti. Usein olo helpottuu, kun joku kuuntelee.

Lue lisää päivästä ja osallistumisesta Mieli ry:n sivuilta.

  Lue lisää, mieli.fi  
 

 
 
     
 

 
 

 

Hei opiskelija, pohdituttaako oma osaaminen, työ ja tulevaisuus?

Tukea ja uusia oivalluksia tarjolla Itä-Suomen yliopiston urapalveluiden syksyn opintojaksoilla.

Tarjolla Urasuunnittelun harjoitukset (1 op) ja Työnhaun harjoitukset (1 op). Opintojaksoilla pääset pienryhmissä pohtimaan ja kehittämään omia urasuunnittelun ja työnhaun valmiuksiasi osaavien uraohjaajien opetuksessa. Oiva mahdollisuus kerryttää opintopisteitä ja pohtia omaa tulevaisuutta tuetusti pienessä opetusryhmässä.

 
 
 

Pienryhmäopetusta molemmilla opintojaksoilla 15h, toteutus etäyhteyksin. Opintojaksot ovat avoimia niin Kuopion kuin Joensuun kampuksen opiskelijoille. Edeltävinä opintoina suositellaan Urasuunnittelun itseopiskelujaksoa ja Työnhaun itseopiskelujaksoa.

Ilmoittautuminen nyt auki Pepissä! Pienryhmiin mahtuu max 12 opiskelijaa, joten kannattaa olla nopea. Lämpimästi tervetuloa!

  Lue lisää, uef.fi  
 

 
 
     
 

 
 

Ortotopologian lopulliset alkeet -näytelmä UEFin henkilöstölle, opiskelijoille ja alumneille

Ortotopologian lopulliset alkeet – dosentti Aapo Heikkilä -näytelmä kertoo edesmenneestä pseudotieteilijästä ja ortotopologian dosentista Aapo Heikkilästä. Itä-Suomen yliopiston henkilöstölle, opiskelijoille ja alumneille suunnatut maksuttomat näytökset järjestetään Kuopion kampuksella Snellmania SN100-salissa torstaina 26.10.2023 klo 18 alkaen ja Joensuun kampuksella Carelia-salissa perjantaina 27.10.2023 klo 18 alkaen. Esitys kestää noin 1 h 15 minuuttia, ja siinä ei ole väliaikaa.

Ilmoittaudu mukaan seuraamaan esitystä alla olevalla lomakkeella!

  ilmoittautumislomake  
  lue lisää näytelmästä  
 

 
 
     
 
 

 

Jokicon tulee taas 21.-22.10!

Tule pelailemaan tuttuja lautapelejä tai tutustu uusiin. Käytössä Joensuu Board Gamers -lautapelikerhon koko kokoelma ja omia pelejä saa tuoda lisäksi. Tapahtuma on päihteetön.

Mikä? Lautapelitapahtuma

Missä? Aurora-rakennus A-osa (Carelian puoleinen pääty)

Milloin? lauantaina 21.10.2023 klo 11–21:45 ja sunnuntaina 22.10.2023 klo 10–19

Mitä maksaa? Sisäänpääsy 3 € / päivä tai 5 € / 2 päivää

Lisätietoja löydät Facebook-sivuiltamme.

 
 
     
 
 

Night of Horror -bileet 25.10.!

Joensuun hirviöille ja hirviönmielislle on luvassa perinteiset poikkitieteelliset Halloween-bileet Ilonassa keskiviikkona 25.10. Tervetuloa nauttimaan sankoin joukoin syksyn kovimmista bileistä!

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 18.10. klo 14 Kide.appissa.

MITÄ? Poikkitieteelliset Halloween-bileet
MISSÄ? Viihdemaailma Ilona, Kauppakatu 25
MILLOIN? 25.10. klo 22-05
MITÄ MAKSAA? 4/5€
PUKUKOODI: Halloween-asu (+haalarit)

  kide.app  
 

 
 
     
 
 

 

Opossumi ry:n Poikkitieteellinen Megazone -turnaus maanantaina 6.11.!

Kokoa itsellesi 7 hengen joukkue tai tule mukaan yksilönä! Tämä on *loistava* tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin ja kilpailla poikkitieteellisessä ympäristössä. Liput ovat saatavilla sekä tiimeille että yksittäisille osallistujille, joten nyt on oikea hetki harkita joukkueen kokoamista, jos sellainen kiinnostaa! Lipunmyynti käynnistyy 11.10.!

 

kide.app

 
 
 
     
 
 

Mitä saat 7,50 eurolla? Opiskelijan äkkilähtölipun Joensuun kaupunginteatteriin!

Äkkilähtölippu on voimassa teatterin omiin tuotantoihin esityspäivänä ostettuna.

Suosittelemme Mihail Bulgakovin uudistettua klassikkoa Mestari ja Margarita - Saatana saapuu Moskovaan. "Mustan magian mestarin Wolandin
salaperäinen seurue mustine kissoineen
saapuu Moskovaan ja alkaa tapahtua kummia..."

 

 
 
 

Karjalainen 18.9.2023

"Joensuun kaupunginteatterin Mestari ja Margarita pyyhkii pölyt saatanan päältä, mutta on uskollinen alkuperäiselle tekstille." – Kimmo Nevalainen

Katsojakommentteja

"Esitys oli huippu. Äänet kuuluivat hyvin,
valot ja lavasteet olivat hienoja, tarina ajankohtainen yhä vaan ja näyttelijät tosi hyviä."

"Mahtava esitys!"

"Rohkea valinta!"

"Upeaa!! Tultiin Jyväskylästä asti katsomaan."

 

Esityspäivät lokakuussa

  • pe 13.10. klo 18
  • la 14.10. klo 13 ja 17
  • pe 27.10. klo 18
  • la 28.10. klo 13 ja 17

7,50 euron -äkkilähtöjen lipunmyynti esityspäivinä osoitteesta Lippu.fi, Carelicum -palveluista (Koskikatu 5) tai teatterin ovilipunmyynnistä tunti ennen esitysten alkua (kaupungintalo, Rantakatu 20).

Normaalisti ja ennakkoon ostettuna opiskelijalippu maksaa 15 euroa.

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

10.10. Kaverikahvila
10-11.10. Järjestöpäivät Joensuussa
11.10. Järjestöpäivät Kuopiossa
11.10. SILLAT-aamupalat
16.10. ISYYn edunvalvontakahvit
17.10. Kaverikahvila
24.10. Kaverikahvila
24.10. ISYYn edustajiston kokous
24.10. ISYYn edustajistovaalipaneeli
25.10. Night of Horror -bileet (Tombolo ry)
31.10. Kaverikahvila
31.10.-3.11. ISYYn edustajistovaalien ennakkoäänestys Tuudossa
8.11. ISYYn edustajistovaalit
6.12. Itsenäisyyspäivän soihtukulkue
16.1. Winter Classic 2024 -jääkiekko-ottelu

Kerhojen kokoontumiset (Haltia)

Ma klo 15-20 ISYY:n MtG-kilta
Ti klo 16-18 ESN Joensuu
Ti klo 18-20 LUOMIO!-sanataidekerho (tarkista syysloman kokoontuminen kerholta)
Ke klo 16-20 JOOJAKU (tarkista syysloman kokoontuminen kerholta)
To klo 16-20 Joensuu Board Gamers
Pe klo 16-20 ISYY Chess Club - Joensuu

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 15, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko