Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Joensuu viikko 6/2024

ti helmik. 06 15:21:45 2024

Vko 6 / 6.-12.2.2024
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Joensuu 6/2024

Vko 6 / 6.-12.2.2024
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Aurinkoista tiistaita,

Ensi viikolla vietämme korkeakoulujen yhteistä liikuntailtapäivää! Oletko jo ilmoittautunut haluamaasi aktiviteettiin?

Liikuntailtapäivänä järjestetään myös perinteiset ISYYn liikuntailtapäivän jatkot Bepopissa! Ennakkolippuja saa Kide.appista.

Tämän viikon uutiskirjeestä kuulet myös Joensuun Sober Discosta, ISYYn vuosijuhlien ilmoittautumisesta ja kaverikahvilatiimien hausta.

Lukuiloa!

 

 
 
     
 

 
 

Sober Disco tulee taas, oletko valmis?

ISYY järjestää joensuulaisille korkeakoulu-opiskelijoille Sober Discon eli alkoholittomat iltabileet Kerubin kellarissa tiistaina 27.2. klo 19.30!

Tämän vuosikymmenen aikana alkoholittomista bileistä on tullut yhä suositumpia. Sober Discossa pääset nauttimaan livemusiikista sekä pitämään hauskaa ilman alkoholia. Illan aikana suun kostuttavat mm. holittomat mocktailit.

Lipunmyynti alkaa Kide.appissa 13.2. klo 10:00. Lipun hinta on 5€ (+ 0,5€ palvelumaksu), joka sisältää haalarimerkin. Toimi nopeasti, sillä lippuja on rajoitetusti ja näitä bileitä et halua missata!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Tervetuloa ISYYn vuosijuhlille!

Ilmoittautuminen ISYYn 14. vuosijuhlille on nyt auki ja päättyy ensi viikon torstaina 15.2.2024.

ISYYn vuosijuhlia vietetään perjantaina 15. maaliskuuta Joensuussa Sokos Hotel Kimmelin Penttilä-salissa.

Vuosijuhlaan kuuluu kutsuvieraille osoitettu cocktail-tilaisuus, vuosijuhlaillallinen, jatkot, sekä silliaamiainen. Illan ohjelmasta, illallisesta, majoitustarjouksesta, kyydeistä ja muusta tarvittavasta löydät osoitteesta isyy.fi/vuosijuhlat.

Toivottavasti tapaamme myös sinut juhlissa!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

ISYYn toimistot ovat kiinni liikuntailtapäivänä 13.2.

ISYYn toimistot ovat kiinni liikuntailtapäivänä tiistaina 13. helmikuuta. Lainaathan siis mahdolliset liikunta- ja harrastusvälineet liikuntailtapäivää varten viimeistään maanantaina 12. päivä.

Toimistoilta löydät lainattavaksi niin sulkapallomailat kuin myös pulkat ja luistimet. Välineitä voi lainata ylioppilaskunnan jäsenet ja voimassa olevan SYKETTÄ-tarran haltijat. Tarkemmat tiedot välinelainauspalvelusta ja listan lainattavista välineistä löydät meidän nettisivuilta.
Toimistot palvelevat jälleen normaalisti keskiviikkona 14.2. klo 12–16.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

ISYYn liikuntailtapäivän jatkot

Kevään liikuntailtapäivää vietetään Itä-Suomen yliopistossa ja Karelia-ammattikorkeakoulussa tiistaina 13.2.2024. Liikuntailtapäivä on vapautettu opetuksesta klo 12:15 eteenpäin, ja päivän aikana on tarjolla monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ympäri Joensuuta.

Liikuntailtapäivän jatkoilla juhlitaan asiaan kuuluvasti after ski -teemalla, ja luvassa mm.

  • Beer Pong etkot (Bar Playssa klo 20 alkaen)
  • Kilpailuja (voittajat palkitaan!)
  • Paras asu -kilpailu (voittaja palkitaan!)
  • Pasi ja Anssi
 
 
 

Ennakkolipun ostaneille liikuntailtapäivän haalarimerkki (valitse merkeistä mieluisin, merkkejä rajoitettu määrä!), jonka saa baarin ovelta sisäänpääsyn yhteydessä.

MITÄ? Liikuntailtapäivän jatkobileet
MISSÄ? Bepop Joensuu
MILLOIN? 13.2. klo 22
MITÄ MAKSAA? 3 € + narikka
MITÄ PÄÄLLE? After ski -teeman mukaan + haalarit (paras asu palkitaan!)

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hae Kaverikahvilatiimiin!

Ovatko hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistäminen sinulle tärkeitä asioita? Haluatko tavata muita opiskelijoita matalan kynnyksen hengailun merkeissä, tai oletko kiinnostunut suunnittelemaan rentoa ohjelmaa hengailun oheen? Jos vastasit kyllä, hae mukaan Kaverikahvilatiimiin! 

Kaverikahviloita pidetään 20.2.-21.5. välisenä aikana kymmenen kertaa ja tiimiläiseltä odotetaan mahdollisuutta osallistua paikan päällä tapahtumien järjestämiseen joko Joensuussa tai Kuopiossa. Myös englannin kielen suullinen taito katsotaan eduksi.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Tutustu hallituksen toimintaan!

Viime viikkoina olemme esitelleet sosiaalisen median kanavissamme (Instagram, Facebook) tämän vuoden ISYYn hallituksen ja edustajiston puheenjohtajiston. Käy kurkkaamassa esittelyt sieltä, tai tutustu toimijoihin verkkosivuilla: Hallituksen yhteystiedot, Edustajiston yhteystiedot.

Me hallituslaiset teemme ylioppilaskunnassa ahkerasti töitä paremman opiskelijaelämän eteen ja kuulemme mielellämme jäseniltämme kaikenlaisia ideoita ja palautetta. Voit olla meihin yhteydessä henkilökohtaisesti tai laittaa palautetta verkkosivujen palautelomakkeen kautta: Anna palautetta.

 
 
 

ISYYn hallitus käyttää ylioppilaskunnan hallinto- ja toimeenpanovaltaa sekä päätösvaltaa siten, kuten ISYYn säännöissä määrätään. ISYYn säännöt löytyvät verkkosivujen materiaalipankista, kohdasta Säännöt ja työjärjestykset. Hallituksen kokousten päätöksistä tehdään julkiset päätösluettelot ja niihinkin voi tutustua materiaalipankissa, kohdassa Hallituksen päätösluettelot.

Postailemme toiminnastamme myös ISYYn sosiaalisen median kanavissa, esimerkiksi kuukausittaisten edunvalvontapotsausten parissa.

 
 
     
 

 
 

Hae UEF:n EU-uralähettilääksi kaudelle 2024–2025

Nyt tarjolla erinomainen näköalapaikka EU-uramahdollisuuksiin ja kansainvälisiin verkostoihin opiskelijalle, joka puhuu suomea ja englantia sujuvasti ja on EU-kansalainen.

Lue lisää ja hae 5.2. alkaen EU:n henkilöstövalinnoista vastaavan toimiston EPSOn sivuilla. EPSO ilmoittaa valinnasta toukokuussa ja kouluttaa tehtävään lokakuussa 2024

Lisätietoja nyk. lähettiläältä Sanni Heinoselta eu-careers.ambassador@uef.fi tai uraohjaaja Hanna Reinikaiselta hanna.reinikainen@uef.fi.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Uutta Frankin opiskelija-kortissa

VR myöntää nyt myös korkeakoulujen jatko-opiskelijoille matkalippualennuksen! Jatko-opiskelijoiden digitaaliseen opiskelijakorttiin on lisätty VR-logo. Logo löytyy tarvittaessa viivakoodi-symbolia klikkaamalla opiskelijakorttinäkymässä.

Huom! Jatko-opiskelijoiden muovikorteissa ei kuitenkaan ole VR:n logoa, eikä muovikortteja joista logo puuttuu hyväksytä VR:n toimesta opiskelijatodistuksena.

 
 
 

Frank Alumnin voimassaoloa on pidennetty yhdestä vuodesta kahteen vuoteen (24kk)! Valmistuneet tai välivuotta viettävät opiskelijat saavat siis Frankin verkkoalennukset 24 kuukauden ajaksi käyttöönsä. Digitaalinen opiskelijakortti on kuitenkin alumneilta suljettu.

 
 
     
 
 

Nyyti ry:n opiskelijachatit helmikuussa

Nyyti ry:n torstaisin klo 18-20 järjestettävät chatit on tarkoitettu täysi-ikäisille opiskelijoille. Nyytin Chateissä pääset käsittelemään asioita ja jakamaan kokemuksia muiden opiskelijoiden kanssa. Vertaistuki opiskelijoilta opiskelijoille on joka chatissä tärkein tavoitteemme! Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti.

Tsekkaa alta helmikuun teemat ja merkkaa mielenkiintoiset keskustelunaiheet valmiiksi kalenteriisi! Klikkaamalla chatin otsikkoa näet chatin tarkemman kuvauksen. Tule mukaan keskustelemaan!

 
 
 

Helmikuun ajankohdat ja aiheet:

Saat lisätietoa kustakin chatistä klikkaamalla chatin nimessä olevaa linkkiä.

Chatissä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Pääset mukaan chatteihin ilman ennakkoilmoittautumista.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Nyytin Elämäntaitokurssi®

Tervetuloa matkalle oppimaan kaikille hyödyllisiä elämäntaitoja! 

Elämäntaitokurssin oma-apukurssi on tarkoitettu sinulle, joka pohdit hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyviä kysymyksiä. Voit löytää kurssilta vastauksia mm. kysymyksiin: Mitä minä tarvitsen voidakseni hyvin? Mistä saan voimia arkeeni?

Kurssi tehdään itsenäisesti. Kurssin avulla voit löytää keinoja ylläpitää ja lisätä omaa hyvinvointiasi, itsestäsi välittämistä ja itsetuntemusta. Kurssi perustuu NYYTIN ELÄMÄNTAITOKURSSI®-konseptiin.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

VAKA-rekrytointitapahtuma 14.2.

Rekrytointitapahtuma valmistuneille ja pian valmistuville varhaiskasvatuksen opettajille, erityisopettajille sekä sosionomeille. Joensuun kaupungilla on tarjolla vakinaisia, määräaikaisia ja keikkatöitä varhaiskasvatuksen parissa.

Tapahtuman järjestävät Joensuun työllisyyspalvelut, Itä-Suomen Yliopisto ja Karelia-ammattikorkeakoulu.

Keskiviikkona 14.2.2024 klo 13–16 Joensuun työllisyyspalvelut, Luotsi Kauppakatu 29, 1. kerros

 

 
 
     
 
 

 

Opossumi ry: Rupilisko-Rudolfin aarrejahti ja reivit

Rupilisko-Rudolfin jäljillä on kaikille leikkimielisille aikuisille suunnattu aarrejahti 20.2. klo 17-21. Sitä seuraa klo 22 alkaen jatkobileet eli Rupiliskoreivit Kerubissa.

Aarrejahdissa 2-5 hengen joukkueet lähtevät selvittämään Rupilisko-Rudolfiin liittyvää mysteeriä kiertämällä rasteja keskustan ravintoloissa. Kyseessä on ainutlaatuinen ja humoristinen tapahtuma, jota ei kannata jättää välistä!

  rupiliskon aarrejahti  
 
 
 

Voittajajoukkueelle luvassa yllätyspalkinto, joka sisältää muun muassa 5 kpl Lunta Ilosaaressa -lippuja.

Aarrejahtiin osallistuneet pääsevät jatkoille vilauttamalla haalarimerkkiä, mutta jatkoille on myynnissä myös erikseen lippuja. Kumpikin lipunmyynti käynnistyy 31.1. klo 11 Kide.appissa!

  rupiliskoreivit  
 

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

ti 6.2. klo 10-18 Äänestä ennakkoon presidentinvaalissa kampuksen ennakkoäänestyspisteellä Carelialla
ti-ke 6.-7.2. ISYYn järjestökoulutus
ti 13.2. Liikuntailtapäivä ja liikuntailtapäivän jatkot
ti 27.2. Sober Disco
pe 15.3. ISYYn 14. vuosijuhlat
ti-ke 26.-27.3. ISYYn järjestöpäivät Joensuussa

ISYYn kerhojen tapaamiset Haltialla

maanantaisin klo 15-20 MtG-kilta (15.1.-25.3. ja 8.4.-13.5.)
tiistaisin klo 18-20 Luomio! -sanataidekerho (16.1.-28.5.)
keskiviikkoisin klo 16-20 JOOJAKU (17.1.-24.4. ja 8.5.-22.5.)
torstaisin klo 15-20 Joensuu Board Gamers (11.1.-30.5.)
perjantaisin klo 16-20 Joensuu Chess Club (19.1.-22.3. ja 5.4.-31.5.)

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Joensuun kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Joensuun kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen tiedotus@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 15, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko