Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio viikko 15/2022

ti huhtik. 12 15:39:08 2022

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme esimerkiksi opiskelijoiden mielenterveyspäivästä ja siihen liittyvästä mielenilmauksesta Joensuun ja Kuopion toreilla. Uutiskirjeestä löydät myös ajankohtaisimmat tapahtumat opiskelijavappuun 2022 liittyen.
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 15/2022

Vko 15 / 11.-17.4.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Hyvää pääsiäistä!

Tämän viikon uutiskirjeessä kerromme esimerkiksi opiskelijoiden mielenterveyspäivästä ja siihen liittyvästä mielenilmauksesta Joensuun ja Kuopion toreilla. Uutiskirjeestä löydät myös ajankohtaisimmat tapahtumat opiskelijavappuun 2022 liittyen.

Rentouttavaa pääsiäisenaikaa kaikille! 🐣

Tämän viikon teemat ovat:

  • ISYYn ajankohtaiset
  • Edunvalvonta
  • SYKETTÄ
  • SILLAT-hankkeen ajankohtaiset
  • Pinnalla nyt
  • Tulevia tapahtumia
  • Tapahtumakalenteri
 

 
 
     
 

 
 

Opiskelijoiden mielenterveyspäivän mielenilmaus Kuopion ja Joensuun toreilla

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta (JYY) on päättänyt järjestää mielenilmauksen keskiviikkona 13.4.2022. Myös ISYY haluaa osallistua mielenilmaukseen. Mielenilmauksessa muodostamme jonot Kuopion ja Joensuun toreille. Mielenilmauksen aiheena on Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön mielenterveyspalveluiden resurssivaje. 13.4. vietettävän opiskelijoiden mielenterveyspäivän teemojen mukaisesti vaadimme, että valtio budjetoi YTHS:n mielenterveyspalveluihin lisää rahaa.

Opiskelijoiden mielenterveysongelmat ovat olleet kasvussa, mutta opiskelijaterveydenhuollon resursseja ei olla lisätty. Resurssit eivät ole myöskään pysyneet kasvavien opiskelijamäärien perässä. Näistä syistä johtuen ISYY ei voi olla reagoimatta tilanteeseen ja haluaakin tuoda esiin jonon muodossa, miten pitkät jonotusajat YTHS:n palveluille on. Korostamme, ettei mielenilmaus kohdistu YTHS:n henkilöstöön tai palveluihin, vaan liian vähäiseen rahoitukseen, josta päättää viime kädessä valtio.     

Mielenilmaus järjestetään Kuopion ja Joensuun toreilla klo 15-16. Tule siis paikalle haalarit päällä ja halutessasi mielenosoituskyltti mukanasi. Näytetään yhdessä, että opiskelijat tarvitsevat terveydenhoitoonsa pikaisesti lisäresursseja! Sata ensimmäistä haalaripukeista saa myös haalarimerkin tapahtumasta ja paras mielenosoituskyltti palkitaan! 

Tervetuloa!

Lue lisää: Opiskelijat osoittavat 13.4. mieltään YTHS:n mielenterveyspalveluiden lisäresurssien puolesta myös Joensuussa ja Kuopiossa

***

Mitä? 
ISYYn mielenilmaus YTHS:n mielenterveyspalveluiden lisäresurssien puolesta. 

Miksi? 
Koska mielenterveyspalveluiden resurssit on koko haalarikansan asia! 

Milloin?
Opiskelijoiden mielenterveyspäivänä keskiviikkona 13.4. kello 15-16. Kokoontuminen Kuopion ja Joensuun toreilla.

Mitä muuta? 
Muista laittaa haalarit päälle!

Tapahtuma Facebookissa

 
 
     
 
 

 

ISYYn toimistot kiinni maanantaina 18.4.

ISYYn kampustoimistot Joensuussa ja Kuopiossa ovat pääsiäisen vuoksi kiinni maanantaina 18.4.2022. 

Tiedot poikkeuksista aukioloajoissa löydät ISYYn verkkosivuilta.

 
 
     
 
 

Edunvalvontakahvit 19.4. klo 15-17

Oletko kiinnostunut edunvalvontaan liittyvistä teemoista? Onko sinulla jotain edunvalvontaan liittyvää, joka askarruttaa mieltä? Tule mukaan ISYYn edunvalvontakahveille!

EV-kahvit ovat kaikille avoimia juttutuokioita, jossa pääset kuulemaan edunvalvonnan ajankohtaisia kuulumisia ja jakamaan omia kokemuksiasi. Paikalla ovat myös ISYYn hallituksen koulutus- ja sosiaalipoliittiset vastaavat sekä ISYYn edunvalvonta-asiantuntijat. EV-kahvit ovat molemmille kampuksille yhteiset, joten pääset vaihtamaan kuulumisia yli kampusrajojen!

Seuraavat EV-kahvit ovat ti 19.4. klo 15-17 ISYYn Discordissa!

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Kuopion opiskelijavappua päästään viettämään jälleen livenä!

Vappu, tuo monen opiskelijan vuoden kohokohta, on jälleen täällä ja parin pitkän vuoden jälkeen LIVENÄ! Kuopion vappuun kuuluvat olennaisesti sekä ISYYn järjestämät, että ainejärjestöjen ja kerhojen omat tapahtumat.

Vappu alkaa perinteisesti jo hyvissä ajoin huhtikuussa ja huipentuu vappuaattoon ja sen perinteisiin. Näihin kuuluvat ylioppilaskunnan osalta mm. Hampaan pesu Lukemalla sekä vappuaaton allastapahtuma torilla, jossa pestään ja lakitetaan Velj’mies -patsas sekä uitetaan proffa.

Vedä haalarit niskaasi, serpentiiniä kaulaasi ja ylioppilashattu päähäsi, ja heittäydy vappufiiliksen vietäväksi!

Alta löydät listattuna Kuopion kampuksen vapputapahtumat. Tapahtumia päivitetään sitä mukaa, kuin niitä julkaistaan.

Vappuisaa mieltä kaikille!

Vapun ohjelma ja tapahtumat:

  • 23.4. KIVES Maraton-sitsit Lukemalla
  • 25.–26.4. Yösähly SYKETTÄ Kuopio & SILLAT yhteistyössä
  • 27.4. KIVES x ISYY torisitsit
  • 29.4. Savo-Karjala excursio
  • 30.4. Vappuaaton ohjelma
  • Klo 13.00 Hampaan pesu Lukemalla
  • Klo 17.30-18.30 Allastapahtuma torilla (järj. ISYY)

Kuopion opiskelijavappu 2022 -Facebook-tapahtuma

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Savo-Karjala excursio 29.4.2022 Kuopio

Savo-Karjala excursio on yksi ISYYn tunnetuimmista ja suosituimmista vappuperinteistä, joista ensimmäinen on järjestetty jo vuonna 1990. Vuonna 2019 se järjestettiin 30. kerran ja kahden virtuaalivuoden jälkeen tapahtuma päästään järjestämään perinteiseen malliin 29.4., jopa seitsemän bussin voimin!
 
Savo-Karjala excursiolla kierrämme ennalta määrättyä, mutta lähtöhetkeen saakka salaista reittiä ympäri Savo-Karjalaa ja sen anniskeluravintoloita. Matkan kokonaiskesto on noin 9 tuntia, jonka jälkeen juhlimme virallisia jatkoja. Pysähdykset reitin varrella ovat kestoltaan noin 30-40min ja lisäksi reitin keskivaiheella on myös pidempi ruokatauko, jossa tarjolla myös kasvisruokaa. Savo-Karjala excursio matka huipentuu virallisille jatkoille Bar Nousuun, jossa on opiskelijahintaiset juomat ja jonon ohitus kello 00:00 saakka haalarimerkillä! Tapahtumasta saa haalarimerkin.

Liput myynnissä 12.4. alkaen ISYYn toimistolla hintaan 17 € (sis. haalarimerkki). Yksi henkilö voi ilmoittaa itsensä lisäksi yhden henkilön (eli yht. kaksi henkilöä) ja näiden henkilöiden nimet täytyy olla ilmoittautuessa tiedossa.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

ISYYn edustajiston kokouksen 2/2022 päätökset

Edustajisto käsitteli ja hyväksyi vuoden toisessa kokouksessaan 7.4.2022 vuosikertomuksen sekä tilinpäätöksen vuodelta 2021 ja myönsi vastuuvapauden vuoden 2021 tilivelvollisille. 

Lisäksi edustajisto päätti pääsihteerin rekrytoinnin aikatauluista sekä valitsi varajäseniä uuteen Intercultural Committee -valiokuntaan.

 
 
     
 
 

Suunnittele ISYYn lukuvuosikalenterille uniikki kansi!

Luonnistuuko sinulta graafinen suunnittelu, piirtäminen tai valokuvaus? Sykkiikö rinnassasi luova sydän? ISYY kutsuu kaikki opiskelijat seuraavan lukuvuosikalenterin kannen (2022-2023) suunnittelukilpailuun. Voittajaksi valittu design julkaistaan kalenterin kantena ja palkitaan 100€ lahjakortilla S-ryhmään. 

Kilpailu on auki nyt ja päättyy 15.5.2022.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

ISYYn toinen työelämäpäivä tulossa 10.5.!

Tervetuloa osallistumaan ISYYn toiseen työelämäpäivään 10.5.! Päivän ensimmäinen luento on yleisestä työttömyyskassasta (suomeksi) ja toinen luento LikedIn-verkostoitumisesta (englanniksi). Luennot striimataan ISYYn YouTube-kanavalle. Luentojen välissä opiskelijoilla on mahdollisuus käydä valokuvauttamassa itsensä ilmaiseksi ISYYn CV-valokuvauspisteellä kampuksilla! Lisätietoja ohjelmasta julkaistaan ensi viikolla ISYYn viestintäkanavissa.

 
 
     
 

 
 

SYKETTÄ Kuopio tiedottaa

Lajikokeilut tiistaina 12.4:

Keskiviikkona 13.4. on opiskelijoiden mielenterveyspäivä 🌻🌻 SYKETTÄ Kuopio tarjoaa Itä-Suomen korkeakoulujen opiskelijoille  ilmaiset liikuntapalvelut.

Tule kokeilemaan  ryhmäliikuntatunteja sekä palloiluvuoroja. Kirjaudu SYKETTÄ Kuopion palveluihin ilman maksua ja voit ilmoittautua ke 13.4. tunneillemme (ryhmäliikunta&palloiluvuorot). Studentian kuntosalille pääset tutustumaan ko. päivänä ilman kirjautumista SYKETTÄ Kuopion palveluihin.

 

 
 
 

Pääsiäinen tuo muutoksia aukioloaikoihin
- ryhmäliikuntatuntien pääsiäistauko on 14.-19.4.
- Onlinetunnit: 

Studentian aukioloajat:

  • avoinna to 14.4. normaalisti
  • suljettu 15. - 16.4.
  • avoinna 17.- 18.4. klo 7-15 (ovet menevät lukkoon klo 14.00)

Snellmanian aukioloajat: 

  • avoinna to 14.4.2022 klo 8–16
  • suljettu 15.–18.4.2022 

Lajikokeilut tiistaina 19.4.Snellmanian peiliaulassa:

Yösählyturnaus 25. -26.4. Studentialla
Lisäinfot linkistä. Järjestetään yhteistyössä ISYY/SILLAT-hanke & SYKETTÄ Kuopio

KURSSIT: Tulossa 🏃 juoksukoulu 27.4. - 18.5.
Lue lisää

Vastaathan SYKETTÄ Kuopion kyselyyn liikuntatottumuksista
Kaikkien kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kaksi hierontalahjakorttia Kuopion hierojakoululle (opiskelijahieronta 50 min, arvo 29 €). Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi kyselyn lopussa. Muutoin voit vastata kyselyyn anonyymisti.
Kyselyyn vastaaminen vie vain noin 5 minuuttia. Kiitos jo etukäteen ajastasi!

 
 
     
 

 
 

 

Opiskelijoiden mielenterveyspäivä on 13.4.

Opiskelijoiden jaksaminen on hätätilassa. Pitkittyneen korona-ajan vaikutukset opiskelijoiden jaksamiseen ja mielenterveyteen ovat olleet merkittävät. Yli puolet opiskelijoista kokee psyykkisiä vaikeuksia. Poikkeusaika, rajoitustoimet ja etäopiskelu ovat lisänneet pahoinvoivien opiskelijoiden määrää ennennäkemättömällä tavalla. Moni on jäänyt täysin yksin vaille tukea ja tunnetta siitä, että kukaan välittäisi.

Opiskelijoiden mielenterveyspäivän tarkoituksena on herättää keskustelua opiskelijoiden mielenterveydestä sekä kutsua kaikki mukaan toimimaan mielen hyvinvoinnin puolesta. Tänä vuonna päivän teemana on myötätunto. Kun kohtaamme toisemme myötätuntoisesti, on mahdollista saada luotua aitoja yhteyksiä kanssaihmisiin. Kun suhtaudumme itseemme lempeämmin, on helpompi vahvistaa omaa hyvinvointia. Kampanjalla nostetaan myötätunnon voimaa esiin, kannustetaan jakamaan kokemuksia somehaasteen myötä ja järjestämään omia myötätuntoon liittyviä tapahtumia ja tempauksia.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Eri Reipas Wapun aloitus: Yösählyturnaus 25.-26.4.

Eri Reipas Wapun aloitus järjestetään Yösählyturnauksen merkeissä Studentialla 25.-26.4. klo 22-03.

Turnauksessa pelataan rento-ja tosi kyseessä-sarjat, jotka pelataan Studentian salin kolmella eri kentällä (väliverhoilla jaettavat kentät). Pelit kestävät 15 min ja loppuottelut 2 x 10 min. Mukaan mahtuu 4 joukkuetta/sarja/korkeakoulu ja yhteen joukkueeseen mahtuu 10 henkilöä. Pelien aikana kentällä tulee olla maalivahdin lisäksi 4 joukkueen jäsentä. Yösählyturnaus on avoin Itä-Suomen yliopiston ja Savonian opiskelijoille.

Ilmoittautuminen on auki Kide.appissa 20.4. asti. Osallistumismaksu on 10€/joukkue. Voit myös ilmoittautua rentosarjan satunnaisjoukkueeseen, jonka osallistumismaksu on 1€. Molempien sarjojen kolme parasta joukkuetta palkitaan ruhtinaallisesti esim. 1. sijan palkintona on PeeÄssän 100€ lahjakortti! Joukkueille on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa turnauksen aikana. Huom! Turnaus on alkoholiton tapahtuma. 

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Tule meidän kanssa viettämään Tuutko mukaan?-päivää 13.4.!

Viimeisen kahden vuoden aikana opiskelijoiden ja nuorten yksinäisyys on lisääntynyt huomattavasti. Tuutko mukaan? -päivä järjestetään Kuopion kampuksella 13.4. ja päivän tavoitteena on edistää yhteisöllisyyttä, auttaa saamaan uusia kavereita sekä levittää tietoa, mistä saada tukea, jos kokee itse yksinäisyyttä. Haluamme päivällä muistuttaa, että koskaan ei ole häpeä kokea yksinäisyyttä. Lisäksi toivomme, että huomioisimme enemmän ympärillämme olevia ihmisiä ja kysyisimme useammin heiltä "mitä kuuluu?" sekä "tuutko mukaan?".

Päivän ohjelmassa on mm. yksinäisyyttä ehkäisevien hankkeiden ständeilyä Snellmanian aulassa klo 11-14 sekä rento hengailuilta Lukemalla klo 17-19.30. Hengailuillassa on tarjolla purtavaa sekä ohjelmaa, jossa on mahdollista tutustua matalalla kynnyksellä uusiin ihmisiin yhteisten mielenkiintojen kautta. Lisäksi voit osallistua arvontaa, jossa voi voittaa itselleen kaksi lippua Kuopion Saanaan. Hengailuiltaan voi saapua myös yksin, sillä täällä ei tarvitse olla yksin. Noudatamme tapahtumassa turvallisen tilan periaatteita ja kaikkeen ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista. Hengailuiltaan osallistuminen on maksutonta, eikä siihen ole etukäteen ilmoittautumista - voit tulla hetkeksi käymään tai klo 17 jälkeen, kun sinulle sopii. 

Tulethan meidän mukaan?

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

#AivanHyvä -somehaaste 7.-14.4.

ISYY kannustaa kaikkia opiskelijoita osallistumaan Opiskelijoiden mielenterveyspäivän #AivanHyvä -somekampanjaan 7.-14.4.2022! 💛

Muista, että saat tehdä mokia, epäonnistua ja olla vähemmän täydellinen. Sinä olet #AivanHyvä juuri sellaisena kuin olet. Sinä riität.
Näin osallistut: Jaa kuva, video tai tekstimuotoinen kokemus oman arkesi epätäydellisyydestä. Merkitse sisältösi hashtagilla #AivanHyvä. Kannusta ja tägää kavereitasi tai eri tahoja tekemään samoin.

Laskemalla rimaa ja luopumalla täydellisyyden tavoittelusta lisäämme myötätuntoa paitsi itseämme myös muita kohtaan. On helpompi kohdata muita ja vähentää omia paineita, kun ei tarvitse esittää elävänsä kiiltokuvamaailmassa. Yhdessä olemme aivan hyviä muuttamaan asioita!

Tule mukaan – Opiskelijoiden mielellä on väliä! 💛

 
 
     
 
 

 

Puhtia opintoihin! -tsemppihetket tulevat teemat

Tsemppihetket, tutummin Tsemppikset, järjestetään Zoomissa tiistaisin 15.15- 17.00 ja torstaisin 12.15-14.00. Ensimmäinen 45 min on teemaan liittyvä alustus, jonka jälkeen opiskellaan ja edistetään omia opintoja 1h ajan Pomodoro-tekniikalla. Tsemppihetket auttavat sinua selkeyttämään tavoitteitasi, rytmittämään työskentelyäsi, vähentämään viivyttelyä ja vahvistamaan opiskelumotivaatiota yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa!

Tulevat teemat:

  • Ti 12.4. Oikealla alalla?, vieraana Ohjaamosta uraohjaaja Hanna Hallikainen
  • To 14.4. Työelämään siirtyminen, vieraana Ura- ja ohjauspalveluista Outi Suorsa
  • Ti 19.4. Liikunta tukemassa opiskelukykyä, vieraana liikuntaneuvoja Helena Tietäväinen
  • To 21.4. Enemmän aikaansaamista opintoihin, vieraana opintopsykologi Katri Ruth

Voit tulla yhdeksi kerraksi tai vaikka kaikille. Ilmoittautumista ei vaadita. Mahdollisuus anonyymiin keskusteluun, mutta voit tulla myös vain kuuntelemaan.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Apuja aikaansaamiseen – Vertaistukiryhmä 

Onko sinulla vaikeuksia saada opinnot liikkeelle? Tuntuuko keskittyminen vaikealta? Toivotko saavasi vertaistukea muilta samanlaisessa tilanteessa olevilta opiskelijoilta? 

Kuusiosainen vertaistukiryhmä käsittelee aikaansaamiseen ja opintoihin liittyviä haasteita. Ryhmässä saat vertaistukea muilta opiskelijoilta, pääset tutustumaan monenlaisiin oppimistekniikoihin sekä opit uutta itsestäsi opiskelijana. Ryhmän toteutuksesta vastaavat koulutetut Student2Student - vertaisohjaajat, joiden tukena ovat olleet UEFin opintopsykologit.  Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.4. alla olevista linkeistä! Läsnäoloa edellytetään kaikilla kerroilla.

Missä ja milloin? 

Lähiryhmä Joensuun kampuksella:

  • Ti 19.4. klo 12–14 
  • Ma 25.4.–23.5. klo 12–14 

Ilmoittaudu lähiryhmään

Etäryhmä Zoomissa: 

  • To 21.4.–19.5. klo 10–12
  • Ke 25.5. klo 10–12 

Ilmoittaudu etäryhmään

Tarvittaessa kysy lisätietoa sähköpostilla: student2student@uef.fi

 
 
     
 
 

Nyyti tiedottaa

Webinaarit

***

Nyytin Chat

***

Ryhmiä ja kursseja opiskelijoille

***

Pieni opas ympäristöahdistukseen

Alkuvuonna ilmestyi sosiaali- ja terveysalan toimijoiden Pieni opas ympäristöahdistukseen. Lataa opas

 

 
 
     
 
 

 

Apply for the YUFE Student Journey now!

Do you want to study in an international environment? How about studying at 10 young research-driven universities in Europe at the same time?

Take your chances and apply to join the YUFE Student Journey. Application period is 4 April – 24 April 2022.

Learn more about the application process.

Check the YUFE course catalogue for 2022 – 2023 on YUFE Virtual Campus

 
 
 

Participate in a giveaway and win movie tickets, gift card to Houkutus and YUFE accessories!

To kick off the spring application period, we have also started a YUFE at UEF giveaway (requires UEF login). It is open to all UEF students in both campus cities until 24 April, and it is a chance to win two movie tickets and a gift card to Houkutus, or a set of YUFE accessories!

For more information: yufe@uef.fi or frequently asked questions about YUFE

 
 
     
 
 

KVT hakee leirinvetäjiä kesän 2022 leireille

Haluatko saada kansainvälistä työkokemusta, toimia rauhan ja kulttuurienvälisen ymmärryksen puolesta sekä nähdä Suomea eri vinkkelistä? Tule KVT:n leirinvetäjäksi!

Etsimme tällä hetkellä suomen ja englannin kielen taitoisia leirinvetäjiä kesällä 2022 järjestettäville vapaaehtoistyöleireille. Leirin vetämisestä ei makseta palkkaa, mutta matkat leiripaikkaan ja valmennukseen korvataan edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Ruoka ja majoitus leirillä tarjotaan kaikille leiriläisille.

Leirinvetäjälle tärkeintä on avoin, reipas ja ennakkoluuloton asenne. Aiempi kokemus vapaaehtoistyöleiriltä tai ryhmien vetämisestä on eduksi, muttei välttämätöntä. Englannin kielen taito on tarpeen. Leirinvetäjien tulee käydä KVT:n valmennus. Leirinvetäjäksi voit hakea ottamalla yhteyttä toimistollemme: leirit@kvtfinland.org. Kerro kuka olet, miksi ja mille leirille haluaisit lähteä vetäjäksi.
 

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Kuopion kansalaisopiston valokuvauskilpailu harrastajavalokuvaajille

Kuopion kansalaisopisto julistaa valokuvauskilpailun kaikille harrastajavalokuvaajille. Kilpailun aiheena on Kallavesi, yksi kotiseutumme ihanimmista helmistä. Sen väreilevä keväinen ja kesäinen pinta on varmasti lumonnut meistä jokaisen. Lähde kanssamme seikkailulle ja kuvaa oma näkemyksesi meidän sinisestä Kallavedestä.

Voit osallistua kilpailuun itse ottamallasi valokuvalla joko uudella tai korkeintaan kolme vuotta vanhalla.  Kilpailun parhaat kuvat jaetaan Kuopion kansalaisopiston somekanavilla yleisön ihasteltaviksi ja kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan 20 euron lahjakortti Kuopion kansalaisopistoon.

Kilpailun voittaja palkitaan Kuopion kansalaisopiston 100 euron lahjakortilla. Voittajavalokuvasta tehdään iso maisematapetti Kuopion kansalaisopiston Opistosaliin. Kilpailun voittaja julkistetaan ennen juhannusta.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Miesten vuoro -vertaiskeskustelutuokiot 30.3.-27.4.2022

Onko mielen päällä jotain, mistä haluaisit jutella toisten miesopiskelijoiden kesken?
Miten asioita voisi olla helpompi ottaa puheeksi? Kenenkään ei tarvitse jäädä yksin tuntemustensa ja kokemustensa kanssa, vaan niistä puhumisen avulla voimme helpottaa taakkojamme sekä samalla yhdessä ravistella miehiin kohdistuvia ennakkoluuloja. Tule mukaan miehiksi identifioituville opiskelijoille suunnatuille Miesten vuoroille Zoomiin ennakkoilmoittautumisen kautta.

Aikataulu ja teemat:

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

Asia Exchange webinar 13.4. at 3pm

Asia Exchange is inviting you to the next webinar this Spring!

  • Did you miss out on a study abroad experience due to the pandemic?
  • Have you finished your degree, but you don't know what chapter comes next?
  • Are you graduating high school and you want to collect some experience abroad? 
  • Are you looking for a meaningful gap year opportunity to grow as a person?

Join us our webinar "Internationalization through Gap Year and short-term programs: Where and how?"! Find out about internationalization opportunities through gap year studies after high school or during your university studies at desired destinations around the world.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Kuopion kaupunginteatterin syksyn ohjelmisto julkaistu!

Syksyllä luvassa mm. ennennäkemätön suurmusikaali Huomenna minä lähden, savolainen saippuaooppera Iso Iita, trillerimäinen Equus sekä suomalaisesta liikenaisesta Sara Hildénistä kertova SARA.

Opiskelijana voit ostaa viime hetken lipun esityspäivänä hintaan 11,50 €. Helpoiten lipunosto onnistuu verkosta lippu.fi.

Tutustu syksyn tarjontaan teatterin verkkosivuilla.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Huhtikuu
12.4. Tyyleillä rimmaten -räppityöpaja klo 16-17.30
13.4. Tervetuloa Tuutko mukaan? -teemapäivä (järj. SILLAT)
13.4. Opiskelijoiden mielenterveyspäivän mielenilmaus klo 15-16 Kuopion torilla
13.4. Tyyleillä rimmaten -räppityöpaja klo 14-15.30
13.4. Kirjastokeikalla: Niko Nova & Valona klo 16.30 pääkirjaston 2. kerroksen lavalla
14.4. Valoisaa viulismia Kuopion musiikkikeskuksessa
18.4. ISYYn toimistot kiinni
23.4. KIVES Maraton-sitsit Lukemalla
25.–26.4. Yösähly SYKETTÄ Kuopio & SILLAT yhteistyössä
27.4. KIVES x ISYY torisitsit
29.4. Savo-Karjala excursio
30.4. Vappuaaton ohjelma:
klo 13.00 Hampaan pesu Lukemalla
klo 17.30-18.30 Allastapahtuma torilla (järj. ISYY)

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko