Ajankohtaista

ISYYn uutiskirje: Wiikko-Ärsyke Kuopio viikko 29/2022

ti lokak. 04 15:23:46 2022

Tällä viikolla vietetään ISYYn hyvinvointiviikkoa ja aktiviteettaja riittää joka päivälle perjantaihin asti! Huomenna on myös Kuopion korkeakoulujen yhteinen liikuntailtapäivä, joka on vapautettu opetuksesta klo 12.15 alkaen.
 
 

 

Wiikko-Ärsyke Kuopio 29/2022

Vko 40 / 3.-9.10.2022
Luetko viestin mieluummin selaimella,
klikkaa tästä.

 
 

 
 

Hyvinvointia ja liikuntaa

Tällä viikolla vietetään ISYYn hyvinvointiviikkoa ja aktiviteettaja riittää joka päivälle perjantaihin asti! Katso koko ohjelma täältä. Huomenna on myös Kuopion korkeakoulujen yhteinen liikuntailtapäivä, joka on vapautettu opetuksesta klo 12.15 alkaen.

Tässä uutiskirjeessä on myös paljon asiaa ensi viikon tapahtumista (mm. järjestöpäivät) ja muista ajankohtaisista asioista, joten kannattaa ehdottomasti lukaista läpi.

Kivaa viikkoa! 😊

 

 
 
     
 

 
 

 

Toimistojen aukioloajat lokakuussa

ISYYn toimistojen aukioloajoissa on lokakuun aikana poikkeuksia liikuntailtapäivän ja syysloman vuoksi. Hoidathan kiireelliset asiat ennen viikkoa 42. 

Toimistot ovat suljettuna: 

  • Ke 5.10. (liikuntailtapäivä)
  • Viikolla 42, 17.-23.10. (syysloma)
  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Tour de Itä-Suomi poljetaan viikonloppuna!

Tour de Itä-Suomi on Kuopiossa ja Joensuussa toista kertaa järjestettävä kuntopyöräilytapahtuma. Tarjolla on kaksi reittiä: n. 50 km ja 100 km.

Kuopiossa poljetaan lauantaina 8.10. ja Joensuussa sunnuntaina 9.10.

Tour de Itä-Suomi ei ole kilpailu eli tärkeintä ei ole nopeus vaan maaliin pääseminen omassa tahdissa. 50 km reitti kulkee pääosin pääosin pyöräilyteitä ja kevyenliikenteenväyliä pitkin. 100 km reitillä ajetaan yli puolet matkasta myös maantien reunassa.

Tule mukaan Tourille, ilmoittautuminen Kide.appissä!

Lisätietoa ja ilmoittautumislinkit:

Tour de Itä-Suomi Kuopio 8.10.2022

 

 
 
     
 
 

 

Liikuntailtapäivän jatkot: Bar Nousu & Bar Lasku

Syksyn liikuntailtapäivää vietetään 5.10.2022. Liikuntailtapäivä on vapautettu opetuksesta klo 12.15 eteenpäin, ja päivän aikana on tarjolla monipuolisesti SYKETTÄ-liikuntapalveluiden järjestämiä liikuntamahdollisuuksia.

Kuopion liikuntailtapäivän ohjelma

Päivän urheilun jälkeen on tärkeää muistaa vaihtaa myös vapaalle ja tämä onnistuu parhaiten liikuntailtapäivän jatkobileissä Bar Nousu & Bar Laskussa. Pue siis päällesi haalarit ja tule tekemään illasta opiskelijoiden urheilujuhlaa!

Jatkojen ovet avautuvat kello 21:00 ja jatkoilla on mahdollista pelata Beerpongia! Varauduthan narikkamaksuun, mikäli haluat jättää vaatteita narikkaan.

Liikuntailtapäivän jatkot järjestää Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY).

 
 
     
 
 

ISYYn vuosijuhlille on vielä tilaa - ilmoittaudu 9.10. mennessä

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta juhlii 12. vuosijuhliaan Kuopiossa Hotelli IsoValkeisella 29.10.2022. Juhliin on vielä joitakin paikkoja jäljellä ja toivotammekin kaikki tervetulleeksi juhlistamaan kanssamme ylioppilaskuntaa!

Kaikki tieto vuosijuhlista ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta www.isyy.fi/vuosijuhlat.

Tiesitkö, että yliopisto ja ylioppilaskunta ovat olleet Kuopiossa jo 50 vuotta? Kuopion yliopiston ylioppilaskunta (KYY) perustettiin 19.9.1972. Lue lisää Kuopion yliopiston ylioppilaskunnan ja Joensuun yliopiston ylioppilaskunnan (JoYY) historiasta ja siitä, miten Kuopion 50-vuotinen ylioppilaskuntahistoria näkyy ISYYn vuosijuhlilla.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Tervetuloa ISYYn järjestöpäiville 11.–12.10.2022!

ISYY järjestää lokakuussa perinteiset järjestöpäivät, joilla ainejärjestöt, ISYYn kerhot ja kampusjärjestöt esittelevät toimintaansa ja tulevia tapahtumia. Järjestöpäivät on kaikille avoin tapahtuma, eikä sinne ole erillistä pääsymaksua.

Tapahtuma järjestetään tiistaina ja keskiviikkona 11.-12.10. kello 10–14 Joensuussa Carelian aulassa ja keskiviikkona 12.10. kello 10–14 Kuopiossa Snellmanian ala-aulassa. Tervetuloa verkostoitumaan, löytämään kivaa tekemistä opintojen oheen tai vaikka aloittamaan uutta harrastusta ja ostamaan haalarimerkkejä!

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

ISYY esittää Pauliina Ryökästä Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen vuodelle 2023

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto päätti asiasta kokouksessaan 29.9.2022.

Pauliina Ryökäs on toiminut ISYYn hallituksessa vuosina 2021–2022 sekä edustajistossa 2019–2020. ISYYn hallituksessa Ryökäs on toiminut sekä sosiaali- että koulutuspolitiikan parissa ja edistänyt ylioppilaskunnan työelämätoimintaa. 

Lue tiedote kokonaisuudessaan ISYYn verkkosivuilta.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Täydennyshaku yliopiston tiedekuntaneuvostoihin

ISYY hakee täydennyshaulla opiskelijaedustajia yliopiston tiedekuntaneuvostoihin vuoden 2023 loppuun saakka.

Täydennyshaussa haetaan:

  • Yhtä varsinaista edustajaa yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon
  • Yhtä varaedustajaa luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon
  • Kahta varaedustajaa filosofisen tiedekunnan tiedekuntaneuvostoon

Mitä opiskelijaedustaja tekee?

Hallinnon opiskelijaedustajat tuovat opiskelijanäkökulmaa esiin yliopiston päätöksenteossa. Opiskelijaedustajilta toivotaan reipasta otetta tarttua asioihin sekä syvällistä perehtymistä käsiteltäviin aiheisiin.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 12.10.2022 kello 12:00.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Lainaisitko retkeilytarvikkeita ISYYltä?

Jos ISYYllä olisi lainattavia retkeilytarvikkeita, käyttäisitkö niitä? Kartoitamme lyhyellä Google-Forms kyselyllä, olisiko lainattaville retkeilyvarusteille tarvetta opiskelijoiden keskuudessa.

Vastaa kyselyyn su 16.10. mennessä ja vaikuta!

 
 
     
 
 

Tule opiskelijahaastateltavaksi UEF:n auditoinnin työpajoihin 

Itä-Suomen yliopiston auditointi toteutetaan 9.–10.11. 2022. Auditoinnissa eli ulkoisessa laaduntarkastuksessa yliopiston toimintaa arvioidaan sen perusteella, täyttääkö se sille asetetut laadukkaan toiminnan kriteerit. Arvioinnin toteuttaa Opetus- ja Kulttuuriministeriön alainen Kansallinen Arviointineuvosto (KARVI). Opiskelijoiden auditointityöpajoissa opiskelijat keskustelevat keskenään omista kokemuksistaan mm. opiskelusta, opetuksesta, tukipalveluista tai opiskeluympäristöstä Itä-Suomen yliopistossa auditointiryhmän antaman tehtävänannon pohjalta. Opiskelijat voivat kertoa omia kokemuksiaan opiskelun asiantuntijoina.

KARVI:n toivomuksena opiskelijoiden auditoinnissa on, että opiskelijahaastateltavat edustaisivat opiskelijoiden näkemyksiä ja elämäntilanteita mahdollisimman laajasti, joten haastatteluihin toivotaan osallistuvan mahdollisimman monen vuosikurssin ja eri ikäisiä opiskelijoita. Haastateltavien joukon toivotaan myös edustavan UEF:n molempia kampuksia, kaikkia tiedekuntia sekä sukupuolia.

Lue lisää:  https://www.isyy.fi/ajankohtaista/tule-opiskelijahaastateltavaksi-uefn-auditoinnin-tyopajoihin.html

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

SYKETTÄ tiedottaa

👉Uusin liikuntaneuvonta palvelumme on juuri sinulle Itä-Suomen yliopiston opiskelija!
Haluatko tukea ja neuvoa liikkumisen aloittamiseen? SYKETTÄ Kuopion uusin palvelu on henkilökohtainen liikuntaneuvonta. Liikuntaneuvonta toteutetaan SILLAT-hankkeen avulla ja se on ilmainen Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijoille.

👉Kolme eri kamppailulajikokeilua ti 4.10.
klo 17.00 ITF Taekwon-Do Studentialla
klo 18.00 Escrima Concepts, Snellmanian peiliaula
klo 19.00 Wing Tsung Kung-Fu, Snellmanian peiliaula

👉Liikuntailtapäivä on ke 5.10.
Ilmoittautuminen tapahtumiin on käynnissä. Liikuntakalenterin kautta näet missä tapahtumissa on vielä tilaa. Voit osalllistua myös ko. päivän SYKETTÄ-liikuntakalenterin tunneille.  Jos sairastut ja joudut perumaan osallistumisesi, niin muista tehdä se ennen tapahtuman alkua. Tarkemmat ohjeet liikuntailtapäivän tapahtumasivulla.

👉KURSSI: Padelin alkeet to 6.10. klo 16.30 (1,5h)

Seuraa meitä somessa: 

👉instagram @syketta_kpo
👉Facebook-page SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunta

 
 
     
 

 
 

Tervehdys hankekoordinaattorilta

Moikka ja oikein ihanaa Hyvinvointiviikkoa sinulle lukija! Toivottavasti kerkeät tällä viikolla ottamaan tilaa itsellesi arjen kiireistä ja pysähtymään hyvinvointiin liittyvien kysymysten äärelle. Pienilläkin muutoksilla voi edistää omaa hyvinvointia ja muista, että olet myös avun arvoinen. Sinun ei tarvitse murehtia asioita yksin, tukea on saatavilla. Esimerkiksi Nyyti ry:n sivuilta löytyy apua erilaisiin elämän haasteisiin. Lue lisää Nyytin sivuilta.

-Riina

 
 
     
 
 

Leffailta 6.10. 

Hyvinvointiviikon torstai-illan kruunaa leffailta, jonka aikana katsotaan elokuva C’mon C’mon (2021). Elokuvan pääosassa on Jokerista (2019) Oscar-palkinnon napannut näyttelijä Joaquin Phoenix. Elokuva on teemaltaan herkkä draama, joka käsittelee mielen hyvinvointia ja tunnetaitoja. C'mon C'mon kirvoittaa sekä itkut että naurut, usein samanaikaisesti. Leffailta järjestetään Kino Kuvakukossa 6.10. klo 17.30 alkaen. Ovet avataan puolta tuntia ennen. Ilta järjestetään yhteistyössä Hyvät Kuvat-kerhon kanssa ja iltaan pääsee poikkeuksellisesti ilman kausikorttia. 

Tervetuloa viihtymään (ja ehkä vähän itkemään)!

 

 
 
     
 
 

 

Mielen hyvinvointia lautaselta-luento 7.10. 

Hyvinvointiviikon päätteeksi järjestetään ravitsemusteemainen luento “Mielen hyvinvointia lautaselta” klo 9-10 Zoomissa. Luennon tarkoitus ei ole valistaa, vaan kannustaa positiivisen kautta pohtimaan omia tottumuksia. Luentoa vetää ravitsemustieteen dosentti ja laillistettu ravitsemusterapeutti Anu Ruususen (FT). Luento sisältää tietoisen syömisen harjoituksen, joten voit varata jotain pientä syötävää luennon ajaksi. Luento sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille. Huom! Luento alkaa tasan klo 09. Löydät Zoom-linkin Hyvinvointiviikon ohjelmasta, linkki ohjelmaan alempana.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Hengailuillat

Järjestöpäivien yhteydessä SILLAT-hanke järjestää hengailuillat molemmilla kampuksilla. Joensuussa hengailuiltaa vietetään Suvaksella tiistaina 11.10. klo 17-19 ja Kuopiossa keskiviikkona 12.10. Studentian Kappelissa klo 17-19.

Hengailuillan aikana on mahdollista esimerkiksi ommella Järjestöpäiviltä ostettuja haalarimerkkejä, pelata lautapelejä ja osallistua bingoon. Myös ISYYn kerhotoimijoita saapuu mukaan iltamaan esittelemään kerhojensa toimintaa. Lisäksi tarjolla on pientä välipalaa. Kaikkeen ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista, voit tulla myös ihan vaan hengailemaan.

Ilmoittaudu mukaan alempaa löytyvän linkin kautta 7.10. klo 12 mennessä

Ilmoittaudu

 

 
 
     
 
 

 

Hae mukaan SILLAT-tiimiin!

Ovatko hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistäminen sinulle tärkeitä asioita? Haluatko olla mukana toteuttamassa SILLAT-hankkeessa järjestettyjä tapahtumia tai jopa kehittämässä jotain aivan uutta? Hae mukaan SILLAT-tiimiin 18.10. mennessä!

Haemme tiimiin 6 uutta jäsentä täydentämään jo olemassa olevaa tiimiä. Aiempaa kokemusta ISYYstä ei tarvitse olla, vaan into yhdessä tekemiseen riittää! Lue lisää tiimihausta ja täytä hakemus jo tänään.

  Lue lisää  
 
 
     
 

 
 

 

Miten UEF:n kampuksia tulisi kehittää?

Nyt on mahdollisuus kertoa oma visiosi siitä, miltä sinun kampuksesi tulisi näyttää, tuntua ja toimia. On ideasi sitten suuri tai pieni, uusi tai vanha, jaa näkemyksesi yhdessä muiden kanssa tämän viikon ajan! (3.-9.10.)

Palautekyselyn teemana on kampuskehitys ja sen mukana tulevat eri osa-alueet – mitä ikinä kampuskehitys sinulle tarkoittaakaan. 

Ideat kirjoitetaan yhteiselle Miro-taululle verkkopalvelussa, jolloin pääset näkemään myös muiden ajatuksia, voit antaa niiden parantaa omia näkemyksiäsi tai vaikka jatkokehittää muiden kampuskehittämisen ideoita.

Anna palautetta osoitteessa www.uef.fi/kampuskehitys.

Huom. Miro-alustaa ei ole suunniteltu käytettäväksi mobiililaitteella, eli palautteenanto onnistuu paremmin tietokoneella.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

Osallistu ympäristöaiheiseen haastekilpailuun

Tomorrow, we will be starting a 30-day journey to turn our climate anxiety into action — through knowledge, inspiration, mobilization, and community. Together we will cultivate a greener, more just, thriving world.

Sign up TODAY — and don't forget to tell friends and classmates! Spread the word personally, as well as across social, digital and email platforms. The more we learn, grow, and work together, the more we can accomplish for people and planet. 

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

 

Taekwon-Do -peruskurssi syksyllä

Itä-Suomen yliopiston Taekwon-Do -seuran syksyn peruskurssi saapuu jälleen! Kurssi on avoin kaikille yliopiston ja Savonia-AMK:n opiskelijoille ja henkilökunnalle ikään ja lähtötasoon katsomatta. Osallistuminen edellyttää voimassaolevaa Sykettä-tarraa.

Tänä syksynä järjestämme ennen peruskurssin aloitusta peräti 4 avointa vuoroa (ti 27.9., to 29.9., ti 4.10. ja to 6.10.), jonne voi tulla vapaasti kokeilemaan lajia. Löydät vuorot SYKETTÄ-liikuntakalenterista. Varusteiksi peruskurssilla riittävät tavalliset urheiluvarusteet ja juomapullo.

Taekwon-Do (’jalan ja käden tie’) on korealainen taistelu- ja itsepuolustuslaji, jonka ominaisin tunnuspiirre on korkeiden, voimakkaiden ja näyttävien potkutekniikoiden käyttö. Laji on omiaan kehittämään mm. fyysistä kuntoa, voimaa, nopeutta, notkeutta ja itsepuolustustaitoja.

Ja mitä tämä lysti kustantaa? No ei paljon mitään! Edullisimmillaan lajin pariin pääsee 72 eurolla, joka pitää sisällään:
- Suomen ITF Taekwon-Do ry:n lajilisenssin (32€)
- Seuran jäsenmaksun vuodeksi (40€)

Kurssi huipentuu joulukuussa pidettävään vyökokeeseen. Vyökoe (15€) on vapaaehtoinen, mutta erittäin suositeltava ja varmasti ikimuistoinen kokemus.

 
 
     
 
 

SPR-hengailuilta 12.10: halloween-teemainen levyraati

SPR-hengailuillat ovat SPR Kuopion osaston järjestämiä nuorille ja opiskelijoille tarkoitettuja maksuttomia illanviettoja. Lokakuun hengailuillassa pidetään halloween-teemainen levyraati. Valitse halloweenin tunnelmaan sopivat suosikkikappaleesi ja tuo ne levyraatiin arvioitaviksi. Illan lopuksi selviää, mikä on paras halloween-teemainen kappele. Tarjolla myös iltapalaa. Tervetuloa mukaan!

Paikka: SPR:n tilat osoitteessa Puijonkatu 9
Aika: 12.10. kello 18-21
Lisätietoja sähköpostitse hengailu@sprkuopio.fi

 

 
 
     
 
 

 

Konserttipäivän etulippu 4 € opiskelijoille

Musiikki antaa aivoille siivet! Opiskelijakortilla pääset tänäkin syksynä huikeaan 4€ etuhintaan Kuopion kaupunginorkesterin 8 kausikonserttiin Kuopion Musiikkikeskuksessa! Lataa konserteista lisäenergiaa opintoihin & arkeen.

Tänä torstaina 6.10. klo 19 TUNNEMYRSKYJÄ orkesterin kanssa tarjoilee suomalaistunut
amerikkalaispianisti Mackenzie Melemed. Taiteilijatapaaminen klo 18.30 Kuopion Musiikkikeskuksen Valohallissa (vapaa pääsy).

 
 
 

4€ konserttipäivän etulippu seuraaviin konsertteihin:

6.10. Tunnemyrskyjä
27.10. Myyttejä ja legendoja
3.11. ¡Viva Guitarra!
17.11. Puhaltajien pauloissa
24.11. Meidän oma tähti
8.12. Suomalaisen musiikin juhlaa
15.12. Pähkinänsärkijä

11€ etulippu seuraaviin konsertteihin:

13.10. Viihteen valtateillä: Arja Koriseva ja Mikael Konttinen (etuliput lunastettavissa ennakkoon mm. www.lippu.fi, Kuopion Musiikkikeskus)

Kuopion kaupunginorkesterin kausittaiset edut mm. www.slice.fi

Lisätietoja: 4€ etulippujen lunastus vain konserttipäivänä Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynnistä (ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun sekä viikonloppuisin esityspäivinä 1h ennen esitystä). Etuhinta voimassa, mikäli salissa on tilaa. Voimassaoleva opiskelijakortti esitettävä etulipun lunastuksen yhteydessä.

Tykkää meistä: www.facebook.com/kuopionkaupunginorkesteri
www.instagram.com/kuopionkaupunginorkesteri

 
 
     
 
 

Hyvät Kuvat: tulevia elokuvia

6.10. C'mon C'mon (Yhdysvallat, 2021) SILLAT-hanke, vapaa pääsy
13.10. Belle (Japani, 2022)
27.10. Drive My Car (Japani, 2021)
3.11. Everything, Everywhere, All at Once (Yhdysvallat, 2022)
10.11. Sokea mies, joka ei halunnut nähdä Titanicia (Suomi, 2021)
17.11. Maastamuuttajat (Ruotsi, 2022)
24.11. Licorize Pizza (Yhdysvallat, Kanada, 2021)
1.12. Cow (Iso-Britannia, 2021)
8.12. Memoria (Iso-Britannia, Kolumbia, Meksiko, Qatar, Ranska, Saksa, Thaimaa, 2021)

  Lue lisää  
 

 
 
     
 
 

 

Apply for Junction 2022!

Junction 2022 is Europe’s leading hackathon, and once again it’s completely live in Espoo, Finland! It will gather 1300 experienced coders, developers, and tech enthusiasts as well as young visual and business professionals together to solve the challenges of our partners, such as Binance, Reaktor and Huawei. At the event, you’ll team up with other enthusiastic problem solvers, and show what you are really made of.

Oh and, did we already mention the main prize? The winning team receives an award of 10 000 €. Everyone will also receive a participation certificate, for which universities are usually willing to shill one or more credits :)

So...clear your calendar for 04.-06.11. and start planning your trip! The event will offer you the most epic hackathon experience as well as valuable recruitment possibilities and great learning experiences, plus we are bringing Terminal back!

Apply before October 15.

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

 

Yksinäisyys puheeksi -koulutus (2h) kaikille opiskelija-/ainejärjestötoimijoille

Ota yksinäisyys puheeksi – jokainen voi vaikuttaa! Opiskelijat kokevat yksinäisyyttä ennennäkemättömissä määrin ja tukea kaivataan läheltä, omasta opiskelupaikasta. Ilmoittaudu mukaan 2 h mittaiseen, verkkovälitteiseen ja maksuttomaan Yksinäisyys puheeksi -koulutukseen ti 8.11. klo 12-14, jolla saat lisävarmuutta yksinäisyyden huomioimiseen omassa toiminnassasi opiskelijajärjestö-, ainejärjestö- tai harrastekerhotoimijana. Kaikkia tarvitaan! Mukaan kannattaa tulla vaikkapa koko porukan voimin; mitä useammalla on perusteet hallussa järjestössänne, sen laajemmalti myös opiskelijat hyötyvät.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hankkeen verkkosivuilta. Mikäli et/ette pääse osallistumaan juuri tuolloin, voi vapaasti osallistua mukaan syksyn muihin Yksinäisyys puheeksi -koulutuksiin.

Koulutuksen tarjoaa Nyyti ry:n ja HelsinkiMission yhteinen Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hanke, jonka tavoitteena on vähentää opiskelijoiden kokemaa yksinäisyyttä.

Lisätietoja:

Annina Lindberg, hankepäällikkö / Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hanke
annina.lindberg@nyyti.fi p. 050 3417473

  Lue lisää  
 
 
     
 
 

4th PCU International University Chess Cup from 25 to 27 November 2022

Participation in the PCU International University Chess Cup is free of charge and ensures a free sports and events program for universities and university colleges worldwide. Teams/players book their own accommodation and pay directly to the hotel or hostel of their choice.

The main objective is to offer students a platform where sport is considered as a valuable instrument to develop international interaction and experience, with emphasis on the International Olympic Committee recognized Panathlon values of Fair Play and Universal Friendship.

In addition, for those students unable to travel, on 23 November, an online Blitz Chess Tournament (PCU Chess@Home) will be organized.

For more information about the 4th PCU International University Chess Cup, please visit the official website www.pcucommittee.com/chess.

  Lue lisää  
 

 
 
     
 

 
 

Tapahtumakalenteri

Lokakuu
3.-7.10. Hyvinvointiviikko
4.10. Kaverikahvila klo 16-18 @ Studentian kappeli
4.10. Rugbyn uusien kurssi alkaa (järj. Kuopio Rugby Club)
4.10. Tempo-sarja: Tuttuja polkuja ja uusia alkuja klo 19 Kuopion Musiikkikeskuksen Kamarimusiikkisalissa (järj. Kuopion konservatorio)
5.10. Liikuntailtapäivä
5.10. Liikuntailtapäivän vuoksi ISYYn toimistot ovat suljettuina
5.10. Liikuntailtapäivän sulkapalloturnaus (järj. SILLAT)
5.10. Liikuntailtapäivän jatkot klo 21 alkaen @ Bar Nousu & Bar Lasku
6.10. C'mon C'mon (järj. Hyvät Kuvat)
6.10. Leffailta klo 17.30 Kino Kuvakukossa (järj. SILLAT)
7.10. Mielen hyvinvointia lautaselta -luento klo 9 Zoomissa
8.10. Tour de Itä-Suomi
11.10. Kaverikahvila klo 16-18 @ Studentian kappeli
12.10. Poikkitieteellinen syyskymppi (järj. Retikka, KuoLO & Dentina)
12.10. ISYYn järjestöpäivät
12.10. Aamupala klo 8.15-9 Snellmania-ravinvolan kabinetissa
12.10. Hengailuilta klo 17-19 Studentian kappelissa
12.10. SPR-hengailuilta: halloween-teemainen levyraati klo 18-21, Puijonkatu 9 (SPR:n tilat)
13.10. Belle (järj. Hyvät Kuvat)
17.-21.10. ISYYn toimistot ovat suljettuina
18.10. Kaverikahvila klo 16-18 @ Studentian kappeli
25.10. Kaverikahvila klo 16-18 @ Studentian kappeli
26.10. Aamupala klo 8.15-9 Snellmania-ravinvolan kabinetissa
27.10. Drive My Car (järj. Hyvät Kuvat)
29.10. ISYYn vuosijuhlat Kuopiossa

 
 
     
 
 

Tietoa Wiikko-Ärsykkeestä

Kuopion kampuksen Wiikko-Ärsyke on Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) uutiskirje. Saat sen sähköpostiisi, koska olet Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja opiskelet Kuopion kampuksella tai olet liittynyt uutiskirjeen jakelulistalle itse.

Wiikko-Ärsykkeestä saat ajankohtaista tietoa ylioppilaskunnan, yliopiston ja muiden tärkeiden opiskelijan elämään liittyvien toimijoiden, kuten YTHS:n ja Kelan, asioista. Lisäksi löydät uutiskirjeestä tietoa mm. ainejärjestöjen, kerhojen ja kampuskaupunkien tapahtumista. Wiikko-Ärsyke ilmestyy lukuvuosien aikana lomia ja joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tiistaisin.

Mikäli et halua uutiskirjettä enää sähköpostiisi, voit poistua sen postituslistalta uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin ("Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä") kautta avautuvalla lomakkeella. Löydät lisätietoa ISYYn uutiskirjeistä ja tietosuojasta verkkosivuiltamme.

 
 
     
 
 

Tiedotettavaa?

Jos sinulla on tiedotettavaa Wiikko-Ärsykkeen kautta, laita materiaali sähköpostilla viikkoa ennen Ärsykkeen ilmestymistä (edellisen viikon tiistai) osoitteeseen uutiskirje@isyy.fi.

Huomaathan, että uutiskirjeeseen tuleva teksti ei voi olla pitkä, optimaalinen pituus välilyöntien kanssa on noin 500 merkkiä. Sopiva kuvakoko on 270 x 270 px.

 
 
     
 
 
 

   

Yliopistokatu 7, PL 111, 80100 Joensuu 
 Yliopistonranta 3, PL 1627, 70211 Kuopio

 

Tilaa uutiskirje tästä.

Osoitelähde: Itä-Suomen yliopiston opiskelijatietojärjestelmä

 

ISYYn tietosuoja

   
   
 
 
 
  Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa tästä.  
 
  Powered by Postiviidakko